Dodaj do ulubionych

Ibsystem-polecam kupować.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 12:34
Ta spółka da zarobić w najbliższym czasie.Co o tym sądzicie.
Obserwuj wątek
    • Gość: GROCHAL Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 12:37
      KUPOWAĆ, PO 0.81
    • Gość: eMCi Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: *.ae.poznan.pl 10.01.06, 12:41
      ona juz komu miala dać zarobić to dała..... jeszcze cos moze byc opo ogłoszeniu
      wyników za IV Q bo przewidywali zwiekszenie przychodów o ok 12% czy jakos tak
      ale raczej bez rewelki z reszta kto wie...........
      • Gość: xxc Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 12:50
        Dzisiaj można już zaobserwować ruch w góre po wczorajszym spadku.Na razie stoi
        po 0,88.
        • Gość: mario Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 217.153.198.* 10.01.06, 13:48
          eMCi ma bużo racji mówiąc,że spółka dała już zarobić komu trzeba.Między innymi
          i nam.Nie wyklucza to jednak możliwości dalszego wzrostu jaj kursu i zwrócenia
          na nią uwagi.Kiedyś pisałem by się nią zainteresować i myślę,że nadal jest tego
          warta.Cały czas trwa spokojny skup akcji i ktos cały czas pilnuje tego by kurs
          zbytnio nie poszybował do góry.Spółka przedstawia bardzo dobre perspektywy
          dalszego rozwoju.Zarząd I&B Systemu chce w przyszłym roku, po spłaceniu
          głównych wierzycieli, przeprowadzić gruntowną restrukturyzację firmy.Powrót
          dawnego akcjonariusza Domu Inwestycyjnego Guziejewski Albrecht Sp. z o.o.,cena
          emisji akcji o wartości nominalnej 1 złotych,wdrożenie nową strategii
          marketingowej,podjęcie działań porządkujących grupę poprzez połączenie
          wybranych spółek, a także likwidacja tych, które nie będą prowadzić
          działalności gospodarczej,to wszystko to według mnie są przesłanki do dalszych
          wzrostów.Jest to ostatnia spółka groszowa na rynku,która po takich dobrych
          informacjach o perspektywach naprawy i dalszego rozwoju ,nie poszła
          błyskawicznie do góry.Mario

• Gość: GUSKA Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 195.116.1.* 10.01.06, 13:52
            ja cie mario posluchalam i kupilam po 0.84...
            trzymam tylko nie wiem do kiedy....
            zobaczymy co sie bedzie dzialo...
            • Gość: mario Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 217.153.198.* 10.01.06, 13:56
              Myślę,że jak na razie nie masz powodu do zmartwień? Mario
              • Gość: tedi Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: *.chello.pl 10.01.06, 13:57
                a ile ona może w perspektywie dac zarobić w tym roku?
                • Gość: mario Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 217.153.198.* 10.01.06, 14:00
                  Wrózka Cecylia -Łódź ul Kilińskiego 102 tel.0700638295.Mario
                • Gość: GUSKA Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 195.116.1.* 10.01.06, 14:01
                  no wiesz mario ja nic nie mowie...
                  zobaczymy co sie bedzie dalej dzialo...
                  no dzis juz sie wystraszylam jak zobaczylam zachowanie gieldy rano..
                  "no kurcze bessa przyszla"- pomyslalam i poszlam na zakupy
                  a jak przyszlam no to juz lepiej
            • vavder Re: Ibsystem-polecam kupować. 10.01.06, 14:01
              Co z tym boryszewem powiedzcie, wszedłem weń i mam jusz sporo górki, chce
              jeszcze potrzymać, wydaje mi się że może poszybować, jak nie to i tak będzie
              rósł powoli... wachcnięcia są spore ale genetalnie z 4% dzien nie idzie
              • Gość: mario Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 217.153.198.* 10.01.06, 14:03
                Przykro mi nie moja stajnia.Mario
                • vavder Re: Ibsystem-polecam kupować. 10.01.06, 14:05
                  ok, z ciekawości zapytam... Dlaczego nie twoja?
                  • Gość: mario Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 217.153.198.* 10.01.06, 14:08
                    Tak po prostu.Nie lubię spółek Pana Romana Karkosika.Ot tak.Mario
    • Gość: Andrzej Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 09:02
      Polecam również za pare dni będzie takie wybicie że ... Ja kupiłem już 70000 i
      chyba dokupie jeszcze dziś Pozdrawiam
      • Gość: kkk Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 09:05
        Masz racje ja tesz słyszałem że coś ma być ciekawego ogłoszone.Ja kupiłem
        wczoraj .
    • Gość: John Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 09:09
      Ibsystem podpisanie znaczącej umowy prawdopodobnie dziś !!!1
      • Gość: John Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 09:44
        Gdzieś słyszałem ale niewiadomo
    • Gość: fah Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 09:19
      40%w 4 dni
      • Gość: mario Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 217.153.198.* 11.01.06, 09:22
        Umowa ,jak umowa,choć też nie bez znaczenia.Ważniejszą sprawa jest dogadanie
        się z KB a są ku temu pozytywne przesłanki.Mario
        • Gość: johan Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 09:33
          Mario tu masz racje ale z tą umową to może być prawda tak gdzieś słyszałem.
          • Gość: mario Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 217.153.198.* 12.01.06, 09:35
            Jak myślicie ruszy dzisiaj? Mario
            • Gość: racheela Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 09:38
              witaj mario:) mam nadzieje ze nie pomyslisz ze łażę za Toba, ale wczoraj
              zapakowałam sie w ten ibsystem. A najlepsze jest to, ze dopiero dzisiaj
              zamierzam mu sie na powaznie przyjrzec
              • Gość: mario Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 217.153.198.* 12.01.06, 09:45
                Witaj Racheela bardzo mi miło.Myślę,że będzie dobrze ,choć nie wiadomo do czego
                doprowadzą w najbliższym czasie wygłupy na wiejskiej.Trzeba być czujnym.Mario
          • Gość: mario Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 217.153.198.* 12.01.06, 09:35
            Jak myślicie ruszy dzisiaj? Mario
            • kumana1 Re: Ibsystem-polecam kupować. 12.01.06, 09:43
              widze ze dzisiaj chyba tez nie ruszy, ale w niedługim czasie powinien wystrzelic
              • Gość: mario Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 217.153.198.* 12.01.06, 09:58
                Jak przebije 0.94,to może ruszyć.Choć nie ukrywam,że może byc cięzko.Mario
                • kumana1 Re: Ibsystem-polecam kupować. 12.01.06, 09:59
                  no własnie nie umie przebic tej bariery, ale ja i tak czekam, sprzedam powyzej
                  zetki:)
                  • Gość: mario Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 217.153.198.* 12.01.06, 10:05
                    Może jednak? Mario
                    • Gość: kmani Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: *.prz-rzeszow.pl 12.01.06, 10:09
                      0,96:)
                      • Gość: xxc Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:37
                        Też dokupiłem dzisiaj ibsystem bo wyszedlem z alchemi.Myśleże tez bedzie
                        wystrzał.
                        • vavder Re: Ibsystem-polecam kupować. 12.01.06, 10:47
                          Sanwil, Getin, Ibsystem, spółki które mnie z pewnych powodów interesują
                          wszyskie mają końcówki 95 groszy, dziwwne, ale cieszy że przed progiem, tylko
                          zobaczymy jak będzie z odbiciem od progu, Małysz ma z tym ostatnio problemy
                          • racheela Re: Ibsystem-polecam kupować. 12.01.06, 10:50
                            interesujące, bo mam te same społki :) no i jeszcze próchno
                            • vavder Re: Ibsystem-polecam kupować. 12.01.06, 11:08
                              To miło... dobry wybór :) Ja pruchna nie mam i jakos nie tęsknie za nim, coś mi
                              się wydaję że nie tylko my mamy takie zainteresowania :) pozdrawiam no i
                              powodzenia
                              • Gość: mario Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 217.153.198.* 12.01.06, 11:09
                                Mnie także interesują śmieciowe spółki.Mario
                                • vavder Re: Ibsystem-polecam kupować. 12.01.06, 11:14
                                  To trzeba założyć fabrykę recyklingu, może s.a.? Wchodzicie? Da sie na tym
                                  nieźle i szybko zarobić, a jaka zabawa...hmmmm,... Choć Getinu śmieciem bym nie
                                  nazwał a raczej perełką w śmiecach...
                                • racheela Re: Ibsystem-polecam kupować. 12.01.06, 11:21
                                  jak juz kiedys pisałam, lubie zarabiać na smieciach :) Po drugie to żaden
                                  wstyd. Skoro takie spółki są na giełdzie to należy je traktować jak kazde inne.
                                  Z tym tylko wyjatkiem, że należy być bardziej czujnym. W kazdym razie ja
                                  jeszcze nigdy na smieciach nie straciłam :D
                                  A towarzystwo przy zabawie śmieciami jest naprawde sympatyczne i rzeczowe, tym
                                  bardziej mi sie podoba.
                                  racheela
                                  • vavder Re: Ibsystem-polecam kupować. 12.01.06, 12:58
                                    Tak dobrze żarło i zdechło :( , VaVder
                                    • Gość: GUSKA Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 195.116.1.* 12.01.06, 14:09
                                      no nie przesadzaj, jak jest po 0.94 to nie jest tak zle...
                                      • vavder Re: Ibsystem-polecam kupować. 12.01.06, 14:12
                                        źle to nie jesst ale zawsze może być lepiej, na co wszyscy grzecznie
                                        czekamy.... czy chcesz już oddać ten papierek?
                                        • Gość: GUSKA Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 195.116.1.* 12.01.06, 14:18
                                          nie na razie jeszcze nie
                                          zobaczymy co sie bedzie dzialo...
                                          bo wg mnie to on pojdzie w gore, kwestia czasu...
                                          ale jak do konca srycznia bedzie tak jak bedzie to go opchne...
                                          juz swoje zarobilam...
                                          • Gość: mario Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 217.153.198.* 12.01.06, 14:28
                                            Chyba sporo ludzi myśli podobnie,ponieważ nie ma zbyt wielu chętnych do
                                            pozbywania się papierków poniżej 0.93.Może to dobry znak,że kurs nie idzie do
                                            dołu,lecz systematycznie obiera kurs północny.Myślę,że jakieś info może go
                                            ruszyć .Nie pozostaje nic innego jak czekać na takie.Mario
                                          • Gość: mario Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 217.153.198.* 12.01.06, 14:28
                                            Chyba sporo ludzi myśli podobnie,ponieważ nie ma zbyt wielu chętnych do
                                            pozbywania się papierków poniżej 0.93.Może to dobry znak,że kurs nie idzie do
                                            dołu,lecz systematycznie obiera kurs północny.Myślę,że jakieś info może go
                                            ruszyć .Nie pozostaje nic innego jak czekać na takie.Mario
    • Gość: GUSKA Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 195.116.1.* 12.01.06, 14:29
      no wiesz mario jakby poszedl ponizej 0.90
      to sama bym go jeszcze dokupila i to duzo...
      a tak to siedze i mysle...
      • Gość: mario Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 217.153.198.* 12.01.06, 14:33
        Gość portalu: GUSKA napisał(a):

> no wiesz mario jakby poszedl ponizej 0.90
        > to sama bym go jeszcze dokupila i to duzo...
        > a tak to siedze i mysle...
        Sposób rozumowania poprawny,ja bym jednak dodał ,że po sprzedaży dzisiaj rano
        np.po 0.95.Mario
        • Gość: GUSKA Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 195.116.1.* 12.01.06, 14:36
          nie mario.
          nic nie sprzedalam, ale bym jeszcze dokupila...
          a siedze i mysle bo sie nic nie dzieje...
          • Gość: kumana1 Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:39
            ja własnie sprzedałem z rana po 95 ale zastanawiam sie czy odkupic znowu czy
            nie. cos nie chce za bardzo isc do gory. myslałem ze przebije zawet zetke
            ale ....
            • Gość: Eisenhower11 Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: *.jedwabne.sdi.tpnet.pl 12.01.06, 15:21
              Polecac mozna tez zakup kielbasy krakowskiej bo smaczna...Dlaczego polecasz?
              Znasz wskazniki rentownosci,wiesz jakie jest zadluzenie?Pozyskales interesujace
              informacje od czlonka zarzadu?Masz wiedze na temat kontraktow jakie firma
              mazawrzec wprzyszlosci moze znasz aktualna wycene ktora sklania do zakupu...
              Dlaczego robicie papierowa mydelniczke z tego forum?Dlaczego jest tak duzo
              tresci a tak niewiele formy.Kiedys były tu takie ciekawe analizy a dzis dostaje
              wysypki za kazdym razem kiedy tu zagladam choć robie to coraz rzadziej.Wiecej
              treści.
              • Gość: kmani Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: *.prz-rzeszow.pl 12.01.06, 15:47
                Teraz już nikt niczego nie poleci:)
                • zosiasamosia81 Re: Ibsystem-polecam kupować. 12.01.06, 22:17
                  Eisenhower11 jeżeli oczekujesz więcej treści to trochę bardziej się postaraj.
                  nie rozumiem dlaczego wszyscy oczekują, że jak wejdą na forum to z wdzięczności
                  każdy napisze im co kiedy i po ile trzeba kupić żeby zarobić kasę. A może ty
                  posilisz się o jakieś analizy chętnie poczytamy. :)
                  • Gość: woda sodowa Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: *.asta-net.com.pl 12.01.06, 22:28
                    moim zdanie IBSystem pójdzie ostro w górę, ale wtedy gdy większość spółek
                    pójdzie w dół. Przypomnijcie sobie jak było z FONEM, SANWILEM, STRZELCEM,
                    itp... Wszyscy uciekali z WIGu20 i wskakiwali w groszowe spółeczki... Tak więc
                    cierpliwości...
          • Gość: mario Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 217.153.198.* 13.01.06, 11:55
            I co wymyśliłaś? Kurs spada ,może czas na zakupy.Jak myślisz? Mario
            • Gość: mario Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 217.153.198.* 13.01.06, 11:55
              To do GUSKi.Mario
              • Gość: GUSKA Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 195.116.1.* 13.01.06, 12:15
                kuci kuci...

zobaczymy, teraz nic nie mowie....

• kmani Re: Ibsystem-polecam kupować. 15.01.06, 23:22
      Jest jakaś szansa na jutrzejsze wzrosty?. Zanosiło sie dośc dobrze, ale coś
      cięzko przebic sie tej spółce na wyższe poziomy.
    • Gość: gut Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: *.chello.pl 16.01.06, 00:19
      do ilu może dojśc tak realnie w okresie 3 miesiecy
    • Gość: yet Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 87.207.110.* 16.01.06, 08:26
      warto w to jeszcze wchodzić, sa jakies perspektywy przed ta spółeczką
      • Gość: mario Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 217.153.198.* 16.01.06, 14:35
        Może lepsze niż na kiełbasie krakowskiej? Kto wie? Mario
        • Gość: xxc Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:50
          Ja już dzisiaj puścilem po 1.01,nie wytrzymały nerwy.Na razie mam dosyć
          poczekam za korektą.Może jeszcze w to wejde ,musze pilnować ..Na Redanie się
          też trochę ruszyło kupno.To jeszcze trzymam,jak myślicie,do ilu może wzrosnac,i
          wjakim czasie.
          • Gość: guska Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: 195.116.1.* 16.01.06, 17:02
            nie mam redana ...
            nie wiem...
            ale mnie sen z powiek spedza prochnik...
            bo on zamiast sie ruszyc to w miejscu siedzi a ja mam duzo straty na nim...
            • Gość: xxc Re: Ibsystem-polecam kupować. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 17:11
              Ja na redanie straty nie mam,bo kupiłem po 4.95,ale bym chcial sprzedać po
              wyższej cenie.Zaczeli dzisiaj skubać go,może będzie jakiś odpał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka