Dodaj do ulubionych

kupiłem alchemie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:23
Kupiłem dzis alchemie nie dużo za 5000pln .. po 44,50 na zamkiniecie było
44,60 . ( PÓŹNO WSTAŁEM) :) .. jak myślicie podskoczy świństwo jeszce
troszkę ??
Obserwuj wątek
    • Gość: moro Re: kupiłem alchemie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:27
      zapomnij!!!!!!!!jeszcze chwila i całą giełdę pie..ie licho!!!!!
    • Gość: Vertical Re: kupiłem alchemie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:28
      Tez się zastanawiam czy nie kupic, ale chodza pogłoski ze GPW interesuje sie
      panem Romanem K. w zwiazku ze spekulacyjnymi przepływami pieniązków z jednej
      spólki do drugiej(skotan, alchemia). Myśle ze ALC jeszcze wzrośnie jak
      wszystkie spólki Karkosika ale to chyba spólki nie na moje nerwy.
      Bede śledził kurs.
      • Gość: dex Re: kupiłem alchemie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:32
        Wydaje mi zie że wystarczająco już straciła wcześniej... spekuła napewno bedzie
        chciała jeszce na niej troszke zarobic, przykleje sie do nich... Ładna nazwa
        farmaceutyki brak jakis większych afer.. moze byc ciekawie
    • Gość: Grześ Re: kupiłem alchemie IP: *.it-net.pl 16.01.06, 21:41
      haha bratnia dusza ja tez lubię pospać i prawie nigdy niewidzę cen otwarcia :)Sam się zastanawiam czy niekupić. Moim zdaniem jeszcze sporo pójdze. Po tym spadku emocje trochę się ochłodziły także teraz bezboleśnie, ale niewiadomo ogólnie co będzie z całą giełdą no i trzeba wypatrywać informacje dla asekuracji w razie godziny "W" hehe.Pozdrawiam.
      • Gość: christoph.g Re: kupiłem alchemie IP: *.chello.pl 16.01.06, 22:40
        vertical, ty powaznie, szczerze mówiąc mam juz nie mieszane, ale jakieś inne
        uczucia co do całej działalności pana K., to jakieś samo-napędzające się szaleństwo.
        • hurtor Re: kupiłem alchemie 16.01.06, 23:37
          Mnie tam to nie przeszkadza, całkiem nieźle na tym wychodzę...
          ALC pójdzie jeszcze sporo w górę. Ostatnie spadki zaliczyła, jak większość
          spółek na GPW ze względu na atmosferę panującą w polityce. Dzisiaj pokazała, że
          jednak warto w niej być.

Honorcia
          • Gość: christoph.g Re: kupiłem alchemie IP: *.chello.pl 17.01.06, 00:16
            Czemu honorka nie śpisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka