Dodaj do ulubionych

ELSTAROIL- OPINIE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:47
Chciałem Was zapytac drodzy inwestorzy jak widzicie zachowanie kursu tej
spółki po uruchomieniu fabryki estrów na dolnym slasku co ma juz wiosną
nastąpić? Czy przypadkiem nie czeka nas szaleństwo, które chyba juz sie
zaczęło? Przypominam ze jest to temat dziś chyba najgorętszy. Mimo ze spólka
podożała 3x to chyba jeszcze ma perspektywy na drugie tyle. Czy sie mylę??
Obserwuj wątek
    • Gość: S. Re: ELSTAROIL- OPINIE IP: *.qdnet.pl 19.01.06, 15:39
      Według mnie się nie mylisz. W moim portfelu Elstar zajmuje bardzo znaczącą
      pozycję. Mam go od kursu 60 zł więc nie narzekam. Jedyne co mnie dziwi to to,
      że na forum jest całkowita cisza o tej spółce. Nikt się nią praktycznie nie
      interesuje mimo że akcje spokojnie i stabilnie pną się w górę od dłuższego
      czasu. Myślę że prawdziwe szaleństwo jeszcze przed nami.
      • Gość: JERZY Re: ELSTAROIL- OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:19
        Właśnie tez tak myśle. Obroty sa coraz większe i weszly fundusze. PO info o
        otwieraniu zakładu czekają nas jazdy na maxa!!!
    • Gość: JERZY Re: ELSTAROIL- OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 17:51
      Na giełdzie kupuje sie tez przyszłosć. to nie jest skotan. Produkuje cos, ma
      zakłady , technologie, uruchamia nowy zakład z kontraktacja rzepaku itd. Nikogo
      nie naganiam....
      • Gość: soros Re: ELSTAROIL- OPINIE IP: *.aster.pl 19.01.06, 18:01
        Problem polega na tym kiedy się daną spółkę zauważy. Było o niej cicho bo kto
        inny to kupował. Jak ktoś teraz dopiero zauważył Elstar i chce to mieć to
        zawsze dorobi sobie jakąś teorię typu kupowanie przyszłości. Tyle, że czemu
        nie kupował tej przyszłości jak Elstar był między 30 a 40 zł ? Od tamtego czasu
        nic się nie zmieniło. Ja znam przynajmniej jednego gościa (pisuje na tym forum
        co jakiś czas), który zrobił świetną analizę tej spółki właśnie wtedy. I kupił
        ją. I właśnie po tym poznaje się rasowego inwestora a nie tłum naganiaczy,
        który widzą coś co już wszyscy widzą (chyba, że mają problemy z oczami).
        Elstar może i wzrośnie jeszcze, nie wiem ile razy - 5, może 10 ? Kto wie ? A
        może już nie wzrośnie ? Ale, przynajmniej dla mnie, najważniejsze to jest
        widzieć coś czego nikt nie widzi albo niewielu.
        • Gość: JERZY Re: ELSTAROIL- OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 18:13
          NO jest jeszcze pośrednia sytuacja inwestorze z obrazonym ego:)
          ja np wchodze w ta spolke co jakis czas od 50 zl! nie mam cierpliwosci do stania
          w miejscu tygodniami i w tym czasie probuje (w sumie z pozytywnym skutkiem)
          zarobic na innych szybkich społkach. NO wiec ja te spolke zauwazyłem dawno, ale
          to chyba nie grzech zwrocic na nia uwagę innych, kiedy znow w nia wszedłem kilka
          dni temu, na całosc tym razem?:)))
          • grzegorz961 Re: ELSTAROIL- OPINIE 23.01.06, 20:41
            I jak dalej Elstarek w najgoretszym teraz biznesie? postoj czy odjazd do gory?
            jak myslicie>?
    • grzegorz961 Re: ELSTAROIL- OPINIE 24.01.06, 17:35
      Do ilu korekta na Elstarze? głębsza bedzie tym razem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka