18.02.06, 13:19
witam.
50% mojego kapitału to toora, 50% sanwil. Obie te spółki stoją w miejscu.
Myślicie że opłaca się je trzymać? Sam już nie wiem, wiele idzie w góre, jest
kilka pseudopewniaków.. mam nadzieje ze liowa tez się wypowie ;)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • liowa Re: Toora 18.02.06, 15:43
      Dziękuję za zaufanie. Mam również toorę.Prawdą jest ,że gram na innych spółkach
      na których sa bardziej spektakularne zyski. Toorę kupiłam na pierwotnym i mam
      nadzieje,że czas jej właśnie nadszedł. Bardzo mało wzrosła od pierwszej sesji i
      jest napewno niedowartościowana. Kiedy to nastąpi nie wiem. Trzeba czekać do
      raportów, podobno mają być bardzo dobre i pewnie wzrosty pod wyniki się
      zacznąTOORA POLAND SA terminy publikacji raportów okresowych w roku 2006
      (2006-01-31 09:18:00)

TOORA POLAND SA terminy publikacji raportów okresowych w roku 2006

Raport bieżący 6/ 2006
      Zarząd TOORA POLAND S.A. podaje do publicznej wiadomości terminy przekazywania
      raportów okresowych w 2006 roku, które przedstawiają się następująco:

Raporty kwartalne:

-skonsolidowany raport kwartalny wraz z kwartalną informacją finansową za IV kw.
      2005 roku: 1.03.2006 roku
      -skonsolidowany raport kwartalny wraz z kwartalną informacją finansową za I kw.
      2006 roku: 15.05.2006 roku
      -skonsolidowany raport kwartalny wraz z kwartalną informacją finansową za II kw.
      2006 roku: 14.08.2006 roku
      -skonsolidowany raport kwartalny wraz z kwartalną informacja finansową za III
      kw. 2006 roku: 14.11.2006 roku

Raporty roczne:

-raport roczny za 2005 rok: 30.06.2006 roku
      -skonsolidowany raport roczny za 2005 rok: 31.08.2006 roku

Raport półroczny:

- skonsolidowany raport półroczny wraz ze skróconym półrocznym sprawozdaniem
      finansowym za I półrocze 2006 roku: 29.09.2006 roku

Podstawa prawna:
      RMF GPW §100 ust.1

kom espi asa/
      • tut666 Re: Toora 18.02.06, 17:30
        No nie ukrywam że toora wygląda na spółkę wartą potrzymania. A co byś mi
        doradziła w sprawie "kiszenia" sanwilu?
        • liowa Re: Toora 18.02.06, 19:15
          Szczerze mówiąc przyglądam się sanwilowi od jakiegoś czasu i to naprawdę póki co
          kiszenie. Bardzo dużo naganiaczy na ten papier. Długo stoi w miejscu i może być
          tak jak to na tej naszej giełdzie ,że pójdzie jakieś dobre info i nagle
          odpali.Ja się tylko przyglądam , a w tym czasie zarabiam na czym innym . Jak
          ktoś ma- będzie Ci doradzał, ja jeszcze poczekam. Zastanawiam się nad famem .
          Wczoraj dałam zlecenie na alprasa i niestety nie zdążyłam , może jeszcze jest na
          niego czas w poniedziałek. Kupiłam ZTSERG po 8.45. zobaczymy. ma silne
          rekomendacje . zobaczymy....długo też stał.Budimex też być może.
          • tut666 Re: Toora 18.02.06, 19:50
            liowa sprawdz poczte na gazecie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka