tut666 08.03.06, 18:31 Myślę że jutro zyskają następujące spółki: talex, ekodrob, jago, grajewo, fon, sanwil, abg. Wziąłęm dzień wolnego i od rana zasuwam z analizami. Co o nich myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
christoph.g Re: Moje typy na jutro 08.03.06, 21:32 Myślimy, że powienieneś w te spółki zainwestować, poczem stracić - a refleksje ze straty będą bardziej cenne niż sądy forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
tut666 Re: Moje typy na jutro 08.03.06, 22:10 życzysz mi strat? czy ty wogole analizujesz cokolwiek? a może bywasz codziennie na 15 różnych forach i kupujesz to o czym jest głośno? a jak nie jesteś w temacie to wogole nie oczekuje od ciebie wypowiedzi bo życzenie komuś strat to bądź co bądź zachowanie NIEGODNE nawet prymitywa giełdowego. Odpowiedz Link Zgłoś
vertical1 Re: Moje typy na jutro 08.03.06, 22:52 Dziś obserwowalem JAGO i też zgadzm się z Tobą ze lada dzien ruszy. Napewno mocno wzrosnie Amrest po olbrzymiej korekcie (dziś wiadomośc ze w spolke weszly fundusze ING) Odpowiedz Link Zgłoś
tut666 Re: Moje typy na jutro 08.03.06, 23:32 Co do Jago: nieukrywam że głownie na tym papierze mi zależy. czemu? bdb at, af ok, kilkanaście ostatnich sesji bardzo stabilny papier 3,00 - 3,20. Spółka z przyszłością, wolumen jeszcze nie taki jaki by nas interesował, ale wszystko rozwija się po myśli inwestorów. Gdyby nie grypa pewnie Ekodrob bym stawiał na drugiej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś