Dodaj do ulubionych

Fular1 - kpina !

14.03.06, 18:52
Pisałem już wcześniej , że to prosty chłop , ale to , że na forum gazety
wchodzi w tyłek amigo1 ( amigo1 napisz coś jeszcze , napisz coś jeszcze - w
domyśle nie mam niczego mądrego do skopiowania i podbudowania swojego ego na
innym forum )to nic , na forum money.pl kilka dni temu podaje przepis na
bessę jako swój.
A fe , duży chłopiec , 15 lat na GPW (a może nie ?) i takie numery :-)
2006-03-09 23:41:47 - forum money.pl
pzdr
Obserwuj wątek
    • tut666 Re: Fular1 - kpina ! 14.03.06, 18:59
      www.money.pl/forum/temat,13,101070,101070,25,0,diety;umiarkowanego;ryzyka;-;przyrzadzamy;na;forum;.html

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=27&w=38414182&a=38436193
    • citro1 Re: Fular1 - kpina ! 14.03.06, 19:00
      Ręce precz od FULARA. A tak na poważnie to dajcie chłopakowi spokój.Jak kogoś
      denerwują jego posty, to niech ich nie czyta.Mamy przecież na Forum demokrację.
      • tut666 Re: Fular1 - kpina ! 14.03.06, 19:06
        no właśnie - demokracje! to czemu mówisz ręce precz? a może to
        jest "demokracja" dla wybranych?
        • s42 Re: Fular1 - kpina ! 14.03.06, 19:12
          Choć z drugiej strony , jeżeli ma gość z tego frajdę , może podbudowac własne
          ego, a może i coś podleczyć to niech kopiuje , skoro w czymś mu to pomaga ?
          • citro1 Re: Fular1 - kpina ! 14.03.06, 19:28
            Parę dni temu zarzuciłem mu brak skromności,delikatnie rzecz określając.Z tego
            co widzę ,Fular udziela sie na wielu forach,pisze mniej lub bardziej
            mądrze.Jest chyba b.młodą osoba i to go niejako tłumaczy.Ja traktuję go
            życzliwie ,jako pewnego rodzaju ewenement.Oskarżanie go oto,ze jego posty
            wpływaja niekorzystnie na czyjeś decyzje inwestycyjne jest delikatnie mówiąc
            śmieszne.
            • s42 Re: Fular1 - kpina ! 14.03.06, 19:43
              Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i zzastanów się nad tym.
              Nikt nie oskarża go o to , że swoimi postami wpływa na swoje decyzje.
              Wręcz przeciwnie. Poważniejsi i bardziej doświadczeni na pewno czytają go z
              przymróżeniem oka jako pewną atrakcję , folklor , rozrywkę.
              Chodzi o to aby Ci bardziej doświadczeni zwrócili mu uwagę ( może jako
              żółtodziobowi ? ) , że to nieładnie posługiwać się czyimś autorytetem, bo to
              prędzej czy później odbije mu się czkawką.
              Niech się chłopak uczy skromności i lepiej w tym czasie coś poczyta zamiast
              kozakować na wszystkich forach.
              pzdr
              • citro1 Re: Fular1 - kpina ! 14.03.06, 19:51
                Zgadzam się z tobą i chylę głowę.Co do plagiatu to jest to ohydztwo,broniłem go
                tylko przed oskarżeniami Nancy.
    • elamigo1 TO nie był pierwszy raz. 14.03.06, 19:54
      tu jeszcze jeden. żałosne.

2006-03-06 23:22:55 | 83.19.91. | fularr

www.money.pl/forum/komentarz,3,99042,99362,25,0,re;przed;nami;spekulacyjny;tydzien.html#A99362
    • zen_ek Re: Fular1 - kpina ! - ogłaszam konkurs 14.03.06, 19:59
      Że to prymityw to wiedziałem, ale nie wiedziałem, że plagiator.
      Ogłaszam konkurs dla bywalców innych forum, kto znajdzie więcej plagiatów w
      wydaniu tego "artysty".
      Pozdr,
      Z.
      • 7martius Re: Fular1 - kpina ! - ogłaszam konkurs 14.03.06, 20:05
        nie on jeden kopiuje teksty innych i wkleja jako swoje
        • cimoszenka tak na marginesie 14.03.06, 20:11
          A jeszcze sa tacy , którzy nie sprawdzą źródła pochodzenia tekstu i stawiają
          komuś zarzut plagiatowania. Typowe dla bolszewickiej hołoty z PiS.
        • zen_ek Re: Fular1 - kpina ! - ogłaszam konkurs 14.03.06, 20:41
          7martius napisał:

> nie on jeden kopiuje teksty innych i wkleja jako swoje

zatem konkurs otwarty na wyłapywanie plagiatów.
    • ravalsky Re: Fular1 - kpina ! 14.03.06, 20:13
      Panie i Panowie pierdołami sie zajmujecie !
      Chłop jest biedny bo własnego zdania nie ma fajnie ze to sie udało wykryc i
      tyle .
      To foru Giełda więc o giełdzie cos mądrego napiszcie>
      • fular1 Re: Fular1 - kpina ! 14.03.06, 20:24
        moge wam podac jeszcze inne fora gdzie jest elamigo wklejony. na poczatku pisalem ze to teksty doswiadczonego inwestora. jakbyscie czytali forum do konca to byscie wiedzieli ze cytowalem. nigdy sie pod tym nie podpisywalem... poprostu wklejalem.

zaden plagiat :] a te cytaty sa jeszcze na 4 forach. poszukajcie dobrze.

przeciez jakbym sie chcial ukryc to bym chyba zmienil nick debile :]
        • s42 Re: Fular1 - kpina ! 14.03.06, 20:30
          Debile, hmmm
          Widzę , że nerwy puszczają naszemu znawcy tematu.
          A gdzie netykieta, no i kultura osobosta giełdowy wyjadaczu ?
        • zen_ek Re: Fular1 - kpina ! 14.03.06, 20:32
          nie dość, że plagiator,to jeszcze cham.
          Debilem to jeśli ktoś jest na tym forum to raczej Ty niż Ci, którzy Twoje
          przestępstwo namierzyli
          • fular1 Re: Fular1 - kpina ! 14.03.06, 20:34
            ehhh, a co ja te posty sprzedaje :) ?
            • citro1 Re: Fular1 - kpina ! 14.03.06, 20:43
              Fular WSTYD ,a ja cię jeszcze broniłem.Zamiast sie dalej wymądrzć ,przeproś
              lepiej Elamigo.
              • fular1 Re: Fular1 - kpina ! 14.03.06, 20:46
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=27&w=38472229&a=38496767
        • cimoszenka Nie stresuj się 14.03.06, 20:49
          Nie ma czym i nie ma kim...Pozdrawiam:)
          • fular1 Re: Nie stresuj się 14.03.06, 20:56
            alez ja sie nie stresuje. moge zaraz zmienic nick ale nie nie, to nie w moim stylu.

wole byc je..y, bo tylko wtedy idzie sie samemu i dlatego teraz nie siedze w akcjach tylko od 26 lutego jak mielismy atakowac szczyt siedze w gotowce co mi sie oplacalo mysle
            • tongo1 Re: Nie stresuj się 14.03.06, 21:24
              Faktycznie, toćka w toćkę skopiowany przepis elamigo1:) Sam to czytałem
              praktycznie od razu po stworzeniu tego posta... I przykro przyznać niewiele
              zrozumiałem. Mam jeszcze sporo czasu na naukę, ale nie tedy droga. Widać fular
              pozazdrościł obycia giełdowego i chciał zaistnieć jako guru. Szkoda tylko że na
              skróty. Dobrze przynajmniej że skruchę walnął i przeprosił. Afeee...
              • fular1 Re: Nie stresuj się 14.03.06, 21:28
                nigdy nie chcialem byc guru. bo moje posty ( poziom ) roznia sie od elamigo. nigdy. wiec nie wiem o co chodzi. a posty tak - kopiuj wklej. nie dla mnie. oj nie.
                • fular1 Re: Nie stresuj się 14.03.06, 21:29
                  zreszta moglbym nie odpowiadac na te wasze posty, zalogowac sie jako BOBEK i co :D

pomyslcie. jakbym chcial byc anonimowy to bym nicki zmienil :D

NIE ZMIENIE :D lubie takie cos :D
                  • tongo1 Re: Nie stresuj się 14.03.06, 21:34
                    To też nie jest sposób. Każdy ma indywidualny styl pisania. Prędzej czy póżniej
                    doszedłbym że to ty. Przyzwyczajenia bardzo trudno zmienić. Jesteś specyficzny
                    dlatego wyszłoby szydło z worka.
                    • fular1 Re: Nie stresuj się 14.03.06, 21:35
                      dla mnie szydla nie ma, bo powtarzam, ja nie jestem guru. koniec tematu, na te posty juz nie odpisuje bo mnie to nudzi
                      • tut666 Re: Nie stresuj się 14.03.06, 21:53
                        ile masz lat fular1 jeśli można spytać?
                        • fular1 Re: Nie stresuj się 14.03.06, 21:55
                          wysnioskuj z postow. przeciez tacy jestescie bystrzy ;)
                          • tut666 Re: Nie stresuj się 14.03.06, 21:57
                            nie mam nic do Ciebie kolego, ale chciałbym wiedzieć z ciekawości :)
                          • fular1 Re: Nie stresuj się 14.03.06, 21:58
                            "bardzo dziekuje redakcji za wylapanie mojego postu, myslalem ze niektore posty uciekaja wsrod mniej wartosciowych wiadomosci...

doprawilbym jednak ten przepis w miare uplywu czasu... jest to cytat mojego kolegi:

W obecnej sytuacji, kiedy to na razie jeszcze broni się wsparcie zrobiłbym tak:
                            1. Otwieram długą pozycję, licząc na to, że jeszcze byxy spróbują zaatakować szczyty.
                            2. Docelowo chcę osiągnąć 2 910 pkt na fw20 aby złapać jakiś 150 pktowy ruch.
                            3. Zlecenie stop ustawiłbym poniżej obecnego wsparcia, gdzieś na poziomie 2 720 pkt."

nie mowie ?? mowie ze to moje ??? to redakcja zabrala to jako moj post.

www.money.pl/forum/temat,13,101070,101070,25,0,diety;umiarkowanego;ryzyka;-;przyrzadzamy;na;forum;.html
                          • tongo1 Re: Nie stresuj się 14.03.06, 21:59
                            Nie wiem jak wcześnie zaczynałeś, ale skoro jesteś na rynku od 15 lat, to musisz
                            być po 30-ce:)
                            • fular1 Re: Nie stresuj się 14.03.06, 22:01
                              einstein, chopin, zaczynali w wieku 5 lat :)
                              • tut666 Re: Nie stresuj się 14.03.06, 22:02
                                konkrety szanowny panie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka