ramzesvi 23.03.06, 18:59 witam ciekawi mnie co sadzicie o tej spólce?...obroty na akcjach chyba najnizsze na giełdzie:)..a wandalex caly czasa do gory....wzloty, upadki ale generalnie pólnac....hmmm dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tom8010 Re: wandalex? 23.03.06, 20:02 ostatnio spółka zdobyła kilka kontraktów które w większości maja być zrealizowane w I kwartale, poza tym zarząd ogłosił niezle prognozy na 2006 rok. jezeli uda sie je zrealizowac to cena powinna dojsc do 6 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
ramzesvi Re: wandalex? 23.03.06, 20:52 dzieki Tom...tez tak mysle..komunikaty dosc ciekawe..tylko zastanawia mnie dlaczego tak male obroty...czy ludziska akcje trzymaja...czy to taka mala podpucha?....dzisiaj wolumeny po 200...100 ...20..akcje niedrogie..a zainteresowanie..nikle... Odpowiedz Link Zgłoś
tom8010 Re: wandalex? 23.03.06, 22:12 Cięzko mi do tego sie odniesc. Ale od momentu jak zacząlem interesowac sie tą spółką (jesień 2005) to zawsze byly niskie obroty - no moze poza pojedynczymi dniami gdy spólka podawała do wiadomosci dane o nowych kontraktach. Nie ulega wątpliwości ze spólka jest troche w cieniu. Moze firma nie jest zbyt popularna poniewaz inwestorzy nie dokońca wierza w jej mozliwosci - kilka lat temu prognozy tez byly calkiem niezle i .... sie nie spełnily. a moze niewielu chce czekac długo na zyski - bo pewnie jak zauwazyles nie ma tutaj raczej gwałtownych skoków - raczej w zółwim tempie do przodu - to takie moje gdybanie odnosnie Twojego pytania . Ogólnie wydaje mi sie ze jest to bezpieczna spólka, kontrakty powinny sie przełozyc na pozytywne wyniki spólki. Ostatnio wszedłem w nia na poziomie 4,80 Odpowiedz Link Zgłoś
ramzesvi Re: wandalex? 24.03.06, 10:42 witaj Tom..chyba naszymi dywagacjami sprowadzilismy nastepny kontrakt:). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tom8010 Re: wandalex? 25.03.06, 13:56 Witaj Ramzes, kurs pojdzie na pólnoc - jezeli dobrze widze to na wykresie mamy długie dolne cienie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ramzesvi Re: wandalex? 25.03.06, 18:28 witaj Tom...cienie powiadasz?:)..za cholere nie wiem o co chodzi..ale dobrze ze chociasz Ty to widzisz...pozdrawiam i obserwuje polnoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
ramzesvi Re: wandalex? 23.03.06, 22:21 fakt wykresy ma powolne...dzieki.. zapewne masz racje dzieki za info bedzie sie obserwowac:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tom8010 Re: wandalex? 07.04.06, 22:02 Witaj Ramzes - w koncu mamy to na co czekalismy :) mam nadzieje ze wyniki za I kwartał jeszcze troche podbija kurs :) Odpowiedz Link Zgłoś