23.03.06, 18:59
witam ciekawi mnie co sadzicie o tej spólce?...obroty na akcjach chyba
najnizsze na giełdzie:)..a wandalex caly czasa do gory....wzloty, upadki ale
generalnie pólnac....hmmm dlaczego?
Obserwuj wątek
    • tom8010 Re: wandalex? 23.03.06, 20:02
      ostatnio spółka zdobyła kilka kontraktów które w większości maja być
      zrealizowane w I kwartale, poza tym zarząd ogłosił niezle prognozy na 2006 rok.
      jezeli uda sie je zrealizowac to cena powinna dojsc do 6 zeta.
      • ramzesvi Re: wandalex? 23.03.06, 20:52
        dzieki Tom...tez tak mysle..komunikaty dosc ciekawe..tylko zastanawia mnie
        dlaczego tak male obroty...czy ludziska akcje trzymaja...czy to taka mala
        podpucha?....dzisiaj wolumeny po 200...100 ...20..akcje niedrogie..a
        zainteresowanie..nikle...
        • tom8010 Re: wandalex? 23.03.06, 22:12
          Cięzko mi do tego sie odniesc. Ale od momentu jak zacząlem interesowac sie tą
          spółką (jesień 2005) to zawsze byly niskie obroty - no moze poza pojedynczymi
          dniami gdy spólka podawała do wiadomosci dane o nowych kontraktach. Nie ulega
          wątpliwości ze spólka jest troche w cieniu. Moze firma nie jest zbyt popularna
          poniewaz inwestorzy nie dokońca wierza w jej mozliwosci - kilka lat temu
          prognozy tez byly calkiem niezle i .... sie nie spełnily. a moze niewielu chce
          czekac długo na zyski - bo pewnie jak zauwazyles nie ma tutaj raczej
          gwałtownych skoków - raczej w zółwim tempie do przodu - to takie moje gdybanie
          odnosnie Twojego pytania . Ogólnie wydaje mi sie ze jest to bezpieczna spólka,
          kontrakty powinny sie przełozyc na pozytywne wyniki spólki. Ostatnio wszedłem
          w nia na poziomie 4,80
          • ramzesvi Re: wandalex? 24.03.06, 10:42
            witaj Tom..chyba naszymi dywagacjami sprowadzilismy nastepny kontrakt:).
            pozdrawiam
            • tom8010 Re: wandalex? 25.03.06, 13:56
              Witaj Ramzes, kurs pojdzie na pólnoc - jezeli dobrze widze to na wykresie mamy
              długie dolne cienie :)
              Pozdrawiam
              • ramzesvi Re: wandalex? 25.03.06, 18:28
                witaj Tom...cienie powiadasz?:)..za cholere nie wiem o co chodzi..ale dobrze ze
                chociasz Ty to widzisz...pozdrawiam i obserwuje polnoc:)
        • ramzesvi Re: wandalex? 23.03.06, 22:21
          fakt wykresy ma powolne...dzieki.. zapewne masz racje dzieki za info bedzie sie
          obserwowac:) pozdrawiam
          • tom8010 Re: wandalex? 07.04.06, 22:02
            Witaj Ramzes - w koncu mamy to na co czekalismy :) mam nadzieje ze wyniki za I
            kwartał jeszcze troche podbija kurs :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka