Dodaj do ulubionych

DT - kontrakty

26.05.06, 16:06
dzis ugrałem 25 pkt na krotkiej pozycji. wig20 wzrosł choc do konca sesji 15
min. w sumie miałem 10 ruchow.

i kto powiedzial ze sie nie da zarabiac na spadkach, kiedy sa wzrosty ??

ok. piwko i odpoczynek.

Obserwuj wątek
    • tut666 Re: DT - kontrakty 26.05.06, 16:08
      > i kto powiedzial ze sie nie da zarabiac na spadkach, kiedy sa wzrosty ??

i odwrotnie :P
      • fular1 Re: DT - kontrakty 26.05.06, 16:13
        tym bardziej :) ale rynek jest tak perfidny i nierzewidywalny, ze dam sobie
        narazie spokoj. jakis tydzien. bede obserwowal.
    • elamigo1 Re: DT - kontrakty 26.05.06, 16:26
      Gratuluję. Ja dziś nie miałem tyle szczęścia, choć grałem prawie cały dzień.
      Choć intraday byłbym do przodu to licząc z zamkniętą rano wczorajszą pozycję -
      wciąż plecy. Naucza by nie zostawać ze stratną pozycją. Gdyby nie chęć
      spędzenia spokojniejszego weekendu to nie zamykałbym ostatniej dzisiejszej
      pozycji - krótkiej (trafiła mi się też dziś zyskowna długa... choć głównie
      krótkie, ze zmiennym szczęściem. Nie więcej niż jedna na raz.)

Nastroje za oceanem hossowe. Za kilka dni anale emerykańskie będą pisać że w
      związku z danymi z tego tygonia spodziewają się wydłużenia cyklu podwyżek stóp i
      dlatego akcje spadają. Nawet dzisiejsze dane wyraźnie punktują w kierunku
      podwyżki. Cóż, amerykańce się tym widać nie przejmują. Przynajmniej na otwarciu.
      • fular1 Re: DT - kontrakty 26.05.06, 16:46
        dziekuje. glowa mnie juz boli. tez gralem caly dzien. 4 krotkie 1 dluga - dluga
        umoczona. haha przeciez index wzrosł a ja na dlugiej umoczylem.

poczekam jednak na bardziej mocniejsze sygnaly. to nie dla mnie. naprawde boli
        mnie glowa. napije sie piwa. ps jesli USA znow podniosa stopy same sobie noz w
        plecy wbija. u nas nie bedzie ciekawo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka