rewelera 01.08.06, 11:02 proszę o jakiś link z terminami raportów za IIQ wsztstkich spółek , z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrjmrj1 Re: raporty IIQ 01.08.06, 11:27 www.parkiet.com/narzedzia/terap.jsp Zwróć uwagę na spółkę MEDIATEL Wyniki już w czwartek. Proponuję przeanalizować wyniki z poprzednich kwartałów i zachowanie tej spółki po podaniu wyników. Jeszcze jest okazja zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
rewelera Re: raporty IIQ 01.08.06, 11:40 dzięki posłucham, a co myślisz dzisiaj o amice, chyba jest szansa na dalszy wzrost Odpowiedz Link Zgłoś
mrjmrj1 Re: raporty IIQ 01.08.06, 12:00 Wydaje mi się , że można kupować Amicę, ale radziłbym sprzedawać jeszcze przed ogłoszeniem wyników . Wydaje mi się , że ok. 11 sierpnia będzie ostry zjazd . Odpowiedz Link Zgłoś
adacco Re: raporty IIQ 01.08.06, 12:17 Jak myslicie jak bedzie wygladal raport Arksteelu ?? Zwroccie uwage ze obecnie z AT wynika spore wybicie a i AF jest przekonujaca. Juz dzisiaj na otwarciu z 3.07 zaraz po otwarciu bylo 3.50. Potem oczywiscie byla realizacja zysku ale to byl spory sygnal wzrostowy. Tylko nie wiem jak tam wyglada sytuacja z finansami. Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: raporty IIQ 02.08.06, 14:05 Arksteel nie ma żadnych finansów, bo nie prowadzi żadnej działalności. To wydmuszka, akurat dla niej wyniki finansowe to wiadomości trzeciorzędne. Odpowiedz Link Zgłoś
6an1 Re: raporty IIQ 02.08.06, 18:59 Zgadnijcie ile osób jest zatrudnionych w Arksteelu :) Odpowiedz Link Zgłoś
christoph.g Re: raporty IIQ 02.08.06, 22:43 jutro będzie drugi kwartał Agory - no i będzię źle. Odpowiedz Link Zgłoś