Gość: midas IP: *.tele2.pl 11.03.03, 14:48 Czy ktoś jest w stanie podać namiary na zagraniczne internetowe biura maklerskie, na których mogą inwestować Polacy ? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alex Re: inwestowanie zagranicą IP: *.igo.wroc.pl 28.04.03, 14:16 Odezwij się do mnie załatwię ci kontakt z najlepszym biurem niemieckim.Ponadto będę miał dla ciebie ciekawą propozycję związaną z giełdą.Kontakt - wawr@op.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trader Re: inwestowanie zagranicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.03, 12:01 Są polskie biura maklerskie, które pośredniczą w transakcjach na giełdach zagranicznych-ERSTE, BRE, BOŚ Jedyny problem, że nie ma obsługi przez internet. W połowie tego roku ma to ruszyć w WBK-możliwe, że będzie przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: inwestowanie zagranicą IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 18:14 Gość portalu: midas napisał(a): > Czy ktoś jest w stanie podać namiary na zagraniczne internetowe biura > maklerskie, na których mogą inwestować Polacy ? Z góry dziękuję. ja tam jesli mam preferowac to internetowe biura w USA. Mam do takowych dostep. Odpowiedz Link Zgłoś