citro1 02.11.06, 20:00 Wklejam ten wątek,ku przestrodze tych co myślą o łatwych i szybkich pieniążkach na giełdzie. www.fop.pl/serwis/news/wiadomosci.php?subaction=showfull&id=1162488953&archive=&start_from=&ucat=2& Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawodowiec4 Re: Wielki Atlantis,wydmuszka 02.11.06, 20:17 Spoko Citro. Na atlantisie zbliżamy się do luki hossy. Brać na maksa, he, he. Ile to jeszcze głupoty zobaczymy ? Odpowiedź: mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
siurak20 Re: Wielki Atlantis,wydmuszka 02.11.06, 22:36 przynajmniej cos sie dzieje.. jest ciekawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zawodowiec4 Re: Wielki Atlantis,wydmuszka 02.11.06, 22:46 Ciekawie jest szczególnie dla tych co dzisiaj pojechali sobie co nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
siurak20 Re: Wielki Atlantis,wydmuszka 02.11.06, 23:09 dla niektorych napewno... ale pomysl czy nasza gielda nie jest ciekawsza dzieki takim wlasnie elektrimom gantom atlantisom itd. Te rakiety rysowane na forach, pociagi, luki hossy wskazniki sygnaly zakupu wyceny :) Wnosi to troche radosci i emocji :) Odpowiedz Link Zgłoś
zawodowiec4 Re: Wielki Atlantis,wydmuszka 02.11.06, 23:18 Prawdziwy zawodowiec stoi ponad tym wszystkim. Nie poddaje się emocjom i ma nerwy ze stali. Odpowiedz Link Zgłoś
siurak20 Re: Wielki Atlantis,wydmuszka 03.11.06, 10:42 i mamy dzis netmedia na 110%... bedzie 300% jak na hyperionie :)? Odpowiedz Link Zgłoś
frolama Re: Wielki Atlantis,wydmuszka 03.11.06, 11:50 Moze ten przykład jak i Elektrim jak i Optimus nauczy naszych "inwestorów" inwestowania długoterminowo i z głową. Moze przez to podniniesie się jakość naszej giełdy. Gdyby nie pokazano mi forum parkietu nie wiedziałbym ze na giełdzie jest tylu idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
hang-seng Re: Wielki Atlantis,wydmuszka 03.11.06, 14:54 "> > Gdyby nie pokazano mi forum parkietu nie wiedziałbym ze na giełdzie jest tylu > idiotów." Hehe frolama - sparafrazowałeś mój podpis na parkiecie, ktory zaczerpnalem od sp. Lema Odpowiedz Link Zgłoś
frolama Re: Wielki Atlantis,wydmuszka 03.11.06, 20:17 Tak to twoj podpis , ze wzgledu na szacunek do Lema nauczyłem się go na pamięć i parafrazuje na około. Już nawet w pracy mi się udziela. Podpis super ale rację musisz przyznać parkiet jest fatalny. :) Wogóle uwielbiam Lema . Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: hiphop 03.11.06, 22:17 A,ty jesteś" półtora kija" Wiesz co to jest? - to długi kij i drugi krótki,połączony rzemieniem i służy do młócenia. Odpowiedz Link Zgłoś
frolama Re: Wielki Atlantis,wydmuszka 04.11.06, 08:23 Jako ciekawostke podam ze Lem miał IQ na poziomie 174. Co daje mniej wiecej ta sama wartosć którą maja ty i wszyscy twoi koledzy z bloku razem wzięci. Odpowiedz Link Zgłoś
frolama Re: Wielki Atlantis,wydmuszka 04.11.06, 08:25 Oczywiscie to do "blokersa" było czyli do hiphopowiec.man. Odpowiedz Link Zgłoś
frolama Re: Wielki Atlantis,wydmuszka 04.11.06, 08:32 Wracając do wątku podobna sytuacja jest w tej chwili na NKT Cable . Ciesze sie bo zarabiam na ludzkiej naiwnosci bedąc zapakowany po 50 zł, ale - co z tego, kurs bije rekordy przed wynikami które i tak zostały juz zdyskontowane. I mozna sobie opowiadac setki argumentow o fundamentach, kurs kabli wzrosl o 400% od ceny 17 zl dlatego bo spolka moze osiagnac 10 milionow zysku netto. Dla mnie to juz nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
siurak20 Re: Wielki Atlantis,wydmuszka 04.11.06, 09:56 zarabianie ma sens :) a to ze ludzie kupuja akcje widzac obok ceny zielone dwucyfrowe (lub trzycyfrowe) liczby z procencikiem na koncu to juz ich sprawa. Czasem wzrosnie o kolejne x%. Jest ryzyko jest zabawa jak to niekotrzy mowia :) Odpowiedz Link Zgłoś