Dodaj do ulubionych

DM BOŚ problem??

07.04.07, 13:24
witam
jakis czas temu postanowiłem zmienić DM umowe z BOS podpisałem droga korenspondencyjna.

dwa dni temu odesłałem umowe, na załaczonym świstku papieru jet wyraźnie napisane" po otrzymaniu nr rachunku prosimy o przekazanie min wpłaty 5tys..."

a pod tym jest nr rachunku bankowego i adres do [pzrelewu.
Tu nasuwa sie moje pytanie czy ten nr rachunku to mój czy nie?? (banalne prawda):)

Drugi problem to taki iz nei moge sie zalogować do bossy
podaje ID i pin natomiast nawet po wielokrotnym wpisaniu nei ma reakcji nawet nei jest napisane ze zablokowałem konto (gdybym wpisał złe dane)

Czekać az dostana moją umowe czy wpłącać czy zadzwonić do źródła:)???
Obserwuj wątek
    • mgr314 Re: DM BOŚ problem?? 10.04.07, 00:16
      Witam
      1) nie, podczas zakładanie konta maklerskiego nie masz tworzonego zwykłego
      konta; z tego co pamiętam przelew robisz na konto DM a w tytule przelewu
      podajesz numer Twojego konta w DM i na podstawie tego robią Ci przelew. Jeżeli
      pamięć mnie nie myli to w umowie (pare miesięcy temu) były napisane, że musisz
      mieć akcje/kase o wartości min. 4 tyś i chyba był czas jednego miesiąca od
      momentu założenia konta - ale wszystkie w/w informacje można bez roblemu znaleźć
      na ich stronie. Tak więc przelew ten nie decydował o tym czy masz czy nie masz
      aktywnego konta (pierwsze zmiany na koncie dokonałem po 3 tygodniach od założenia).

2) Jak ja zakładałem aktywacja konta odbyła się dzień po dostarczeniu im
      podpisanej umowy (zrobiłem to osobiście).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka