Dodaj do ulubionych

LSI Software -Laser Systemy Informatyczne (LSI) =

22.04.07, 20:08
PCGuard nr2
Obserwuj wątek
    • zebolo Re: LSI Software -Laser Systemy Informatyczne (LS 22.04.07, 20:09
      zebolo napisał:

> PCGuard nr2

TylKO LSI ma fundamenty i 100 razy tańsze!!!
      • zebolo Re: LSI Software -Laser Systemy Informatyczne (LS 22.04.07, 20:10
        zebolo napisał:

> zebolo napisał:
        >
        > > PCGuard nr2
        >
        > TylKO LSI ma fundamenty i 100 razy tańsze!!!

80% rynku oprogramowania dla Hoteli i Restauracji ma LSI , co to znaczy przed
        EURO i w czasie bumu gospodarczego wkrótce bedzie mozna zobaczyć na kursie x100
    • user30 Re: LSI Software -Laser Systemy Informatyczne (LS 23.04.07, 09:52
      to spolka jest notowana na GPW?
      • radiotrwam Mario i inni -prace zlecone firma z miasta łodzi 23.04.07, 12:32

Jest notowana.
        - prośba do licznie reprezentowanych tu mieszkańców tego miasta do przyjrzenia
        się co się dzieje na ich podwórku.
        • elamigo1 Re: Mario i inni -prace zlecone firma z miasta ł 23.04.07, 15:28
          haha.
          znam tę firmę. Nie giełdowo. Miałem z nimi kontakty kilka lat temu. Aby
          zapłacić fakturę na kilkaset dłotych to księgowa musiała dzwonić do nich kilka
          razy i się przypominać. Zapłacenie faktury w terminie i bez przypominania było
          nie do pomyślenia. Same drobne kwoty.
          Mieli sydnrom przewlekłego braku gotowki na kontach.
          Nie wykluczam że się coś od tego momentu zmieniło, to było kilka lat temu. Ale
          ja mam alergię na tę firmę. Nawet się nie będę zastanawiał. Forumowym liderem i
          tak jest talex:-)

Niniejszy tekst jest wyłącznie wyrazem poglądów autora i nie powinno się go
          interpretować jako jakąkolwiek formę rekomendacji inwestycyjnej.
          • totus4all Re: Mario i inni -prace zlecone firma z miasta ł 23.04.07, 15:39
            Widze ze mamy podobne zdanie o tej firmie elamigo :-) Niestety nic wiecej nie
            moge powiedziec :-) no moze poza tym ze "ciemny lud to kupi" (nomen omen ;P).
          • radiotrwam Re: Mario i inni -prace zlecone firma z miasta ł 23.04.07, 17:30

1.Dzięki za opinię
            2.Talex przestał od jakiegoś czasu pieszczony , a mimo wszystko trochę urósł
            (przedtem się wstydził ?).
            3.Firma niby była nie za ciekawa....
            - ale zdobyli się na wysiłek , napisali prospekt emisyjny i weszli na giełdę.
            Mam nadzieję ze coś jeszcze oprócz emisji akcji robią?

Ciekawi mnie również jak wygląda od podwórka sławetny IBS.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka