krajek-krajek 27.09.07, 20:52 Niech ktoś powie dlaczego to co dwie sesje wzrasta sobie o 25-35%. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siurak20 Re: Hawe, why?? 27.09.07, 21:12 spolka jest znana z tego ze jest znana. I ciezko wyjasnic jej zachowanie :) Rosnie bo wzrosla, wzrosla bo nie spadla i wiecej sie chyba powiedziec nie da :) Chociaz moze jest tu jakis spec od hawe Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: Hawe, why?? 27.09.07, 21:18 Ci co wiedzą to Ci nie powiedzą. A tak z drugiej strony,to czy Ty musisz interesować się spółkami,które spektakularnie rosną? Uważasz,że jesteś już przygotowany do takiej spekulacji i chcesz w to wchodzić. IBS nic Cię nie nauczył? To ja Ci dam taka radę:jak widzisz 20/30% wzrost i włącza Ci się w głowie kalkulator(ile to ja nie zarobiłem,bo nie mam),to idż pod zimny prysznic i postój tam z 10min. Odpowiedz Link Zgłoś
futurek1 Re: Hawe, why?? 27.09.07, 21:31 Citro jestes wielki - milo Cie czytac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krajek-krajek Re: Hawe, why?? 28.09.07, 01:05 Czy ja mówiłem że coś kupuję? Pytam po prostu bo dla mnie to trochę dziwne, że raz urośnie to rozumiem ale co dwa dni to nie czaję. A na IBS to zarobiłem jakieś 4%, tylko musiałem trochę poczekać:D:D. Odpowiedz Link Zgłoś
radiotrwam Bo kręci tym wszystkim Fular... 28.09.07, 17:03 Przypominam sobie że coś że z miesiąc temu (?)pisał o tym papierze że bodajże ma.... Teraz nie ma Go na forum bo ma robotę przy papierze.... Powrót Fulara na forum bedzie oznaczał definitywny koniec trendu na tym papierku. :) Pozdrowienia dla Fulara Odpowiedz Link Zgłoś
krajek-krajek Re: Bo kręci tym wszystkim Fular... 01.10.07, 19:43 Ja nic nie mówię ale to już mnie wkurza, mam słabą psychikę i jak patrzę, że to dziś sobie rośnie o 42% to żałuję że tego nie kupiłem bo to jak chyba wszyscy widzą dąży do pewnego poziomu i będzie dążyć aż dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re: Bo kręci tym wszystkim Fular... 01.10.07, 20:03 Kup,to jutro spadnie:) Poszukaj sobie w wyszukiwarce,jak działa spółdzielnia. Pisałem o tym jakieś 1,5 roku temu w dyskusji z Zablokowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
stefekmaly Re: Bo kręci tym wszystkim Fular... 01.10.07, 20:24 Tak, tak. Kup se to krajek srajek. Eh, sny o wielkości głupich i tępych ludzi. Kolejny, który szuka drogi na skróty. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka102 Re: Bo kręci tym wszystkim Fular... 01.10.07, 22:04 a ja mam dylemat czy już sprzedać czy dalej jeszcze trzymać trzymam te papiery już ponad miesiąc i w zasadzie obecny zarobek już mi wystarczy ale jak pomyślę że po sprzedaniu okaże się że za 2-3 dni można było mieć kolejne 100% zysku to się waham czy już to zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
citro1 Re:o wahaniu 01.10.07, 22:18 stoi facet na ulicy i się kiwa podchodzi kolega co ty tak się wahasz a bo byłem wczoraj na weselu i co no jak to co stara mi wyg..,a mnie ryj obili i co no i sie waham,czy iść na poprawiny Odpowiedz Link Zgłoś
alinka102 Re:o wahaniu 01.10.07, 22:37 cito, ja się o poradę pytam a ty mi tu historię o Kwaśniewskim zapodajesz chociaż...w zasadzie to jest to jakaś podpowiedź bo mój dylemat jest z tych co to bez pał litra nie razbieriosz no ale jak sprzedam po 17 zł a dojdzie do 50 to ponad 100% zysku przejdzie mi koło nosa naprawdę nie wiem co zrobić może by potrzymać jeszcze kolejny miesiąc ? Odpowiedz Link Zgłoś