lisowice 11.11.07, 11:29 Czy ktos zna brokerow ktorzy oferuja konto bez punktow swapowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grandepaco Re: punkty swapowe IP: *.eranet.pl 11.11.07, 11:35 Nie spotkałem brokera z zerowymi punktami swapowymi ale moze mało szukałem. Jednak zapewniam Cię ze w inwestycjach na foreksie swap naprawde nie odgrywa istotnej roli. Nie trac czasu na cos co jest mało istotne w rzeczywistym inwestowaniu-takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
raposo2 Re: punkty swapowe 11.11.07, 12:29 Crown Forex, oferują też 1 pips spreadu na wszystkich parach z $, ale nie wiem na ile są wiarygodni, bo nie grałem tam na realu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grandepaco Re: punkty swapowe IP: *.eranet.pl 18.11.07, 17:55 kolega pytał o punkty swapowe a nie o spreed Odpowiedz Link Zgłoś
rdwk Re: punkty swapowe 19.11.07, 10:13 Jest sporo takich brokerów-angielskich,jak i szwajcarskich.Trzeba dobrze szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
raposo2 Re: punkty swapowe 23.11.07, 14:54 wiem o co kolega pytał i udzieliłem odpowiedzi na to pytanie. jako informację dodatkową powiedziałem o sprEAdzie :-). pozdro Odpowiedz Link Zgłoś