Gość: Lech IP: *.chello.pl 27.09.03, 19:20 Skąd ściągnąć bezpłatnie te dane w odniesieniu do naszej giełdy i NYSE ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hydraulik Metastock - dane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 16:27 Tu znajdziesz dane z WGPW + indeksy zagraniczne (bez obrotów!!!!): www.parkiet.com.pl/dane/dane.jsp?dz=07&dz=00 Akcji z USA nie znajdziesz - z tego co wiem (choć tu mogę się mylić - niech poprawią mnie US residents w tej sprawie) w USA żaden data vendor nie daje tych danych za darmo, choć niektórzy chcą symbolicznych opłat. Całkowicie za darmo i z niezłymi, podstawowymi wskaźnikami AT możesz popracować on-line na wykresach tu: www.stockcharts.com ale tam nie ma danych do Metastocka. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Metastock - dane IP: *.chello.pl 29.09.03, 17:33 Chodziło mi bardziej o USA, ale dziękuję. To źródło z Parkietu znałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz Re: Metastock - dane IP: 80.51.167.* 11.10.03, 20:55 stocknavigator.ru/ znajdziesz tam dane indeksów i spółek z obrotami - w formacie csv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jank3 Re: Metastock - instrukcja IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.pl 19.12.03, 12:40 a czy jest dostępna w necie instrukcja do Metatocka najlepiej po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś