Gość: soll86 IP: *.centertel.pl 29.11.08, 09:32 Zapraszam na stronę www.highlow.republika.pl i zapoznianie się z systemem którego jestem autorem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 21forex.com Re: system high low IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 18:01 system ciekawy, problem jest w konsolidacjach i wtedy sie wykłada, przydałyby sie jakies filtry, np. ADX lb cos podobnego. ____________________ www.21forex.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soll86 Re: system high low IP: *.centertel.pl 02.12.08, 15:58 Jeden towar w konsolidacjach się nie wykłada po prostu ma więcej pozycji stratnych. Pytanie jak ta konsolidacja długo trwa. Stwierdzenie, żę system ciekawy, i się wykłada - nie zgodzę się w cale. Soybean, cacao i gold powiedz mi co ma piernik do wiatraka. Znajdz mi w histori konsolidację tych trzech towarów w długim i jednoczesnym okresie. ?? jak nie znajdziesz to czytaj dalej. Twoje stwierdzenie jest obalone. ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21forex.com Re: system high low IP: *.centertel.pl 02.12.08, 22:26 miałem na myśli waluty. A pro pos, na jakiej platformie grasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soll86 Re: system high low IP: *.centertel.pl 03.12.08, 08:13 meta trader 4 a co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21forex.com Re: system high low IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 10:39 nic, na demo nie ma towarów na MT4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21forex.com Re: system high low IP: *.centertel.pl 03.12.08, 22:44 no u mnie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soll86 Re: system high low IP: *.centertel.pl 03.12.08, 23:18 napisz, poproś a także miał będziesz :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21forex.com Re: system high low IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.08, 13:51 XTB ma konta demo w dupie, wiec nie bede mial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisowice Re: system high low IP: *.centertel.pl 08.12.08, 15:03 wystarczy zadzwonic i poprosic wtedy rozszerzaja i bedziesz mial wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soll86 Re: system high low IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 11:46 Gość portalu: lisowice napisał(a): > wystarczy zadzwonic i poprosic wtedy rozszerzaja i bedziesz mial > wszystko lub napisać sales@xtb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antytrojan Re: system high low IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 21:24 czemu jak wchodzę na tą stronę pojawia mi się komunikat ze strony programu antywirusowego że jest trojan ? zachęcasz ludzi żeby później się włamywać do ich komputerów i ich okradać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soll86 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 14:14 antytrojan nie obrażaj mnie bo sobie na to nie zasłużyłem. Trojan który znalazł sie na stronie to albo działanie reklam które wpycha mi republika za korzystanie z ich darmowego serwera albo ktoś zrobił mi głupi kawał i podrzucił mi takiego. Wysłałem nowe pliki z dysku zescanowane antyvirusem , więc problem jest rozwiązany. W razie gdyby w przyszłości działy się podobne sytuacje piszcie bezpośrednio do mnie na maila soll86@wp.pl Im szybcie będę wiedział o problemie tym szybciej będę w stanie go rozwiązać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soll86 Re: system high low IP: *.centertel.pl 01.01.09, 12:37 witam Sytuacja z pojawianiem sie trojana powtórzyła się w związku z czym będę teraz częściej monitorował stronę i scanował antywirusem. Naprawde nie potrafie znaleść źródła takiego stanu rzeczy. za niedogodnośći z góry przepraszam pozdrawiam soll86 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soll86 Re: system high low IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 15:57 Z powodu częstego zawirusowania mojej strony highlow.republika.pl prawdopodobnie banerami reklamowymi zmieniłem adres strony na www.highlow.yoyo.pl Za niedogodności związane z trojanem przepraszam soll86 Odpowiedz Link Zgłoś