Dodaj do ulubionych

No, kotki, jak tam z tymi profitami na gieldzie?

16.11.03, 16:16
Dostaliscie juz pod dupie czy jeszcze za malo?
Obserwuj wątek
    • Gość: ok Re: No, kotki, jak tam z tymi profitami na gieldz IP: *.meganet.pl 24.11.03, 13:04
      Teraz już tylko w góre.Spokojnie
      • pan_w Re: No, kotki, jak tam z tymi profitami na gieldz 05.12.03, 06:33
        chyba na glowie stoja czy jak
    • Gość: Andy Re: No, kotki, jak tam z tymi profitami na gieldz IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.12.03, 09:54
      A co zazdrościsz? Zawiść cię toczy?
      Na spadkach też się zarabia, trzeba tylko wiedzieć jak.
      Miłego dnia zawistny typie.
      • Gość: de' mobil Re: No, kotki, jak tam z tymi profitami na gieldz IP: *.crowley.pl 06.12.03, 15:16
        Gość portalu: Andy napisał(a):

> A co zazdrościsz? Zawiść cię toczy?
        > Na spadkach też się zarabia, trzeba tylko wiedzieć jak.
        > Miłego dnia zawistny typie.
        -----------
        - na spadkach wiekszośc dostaje po dupie
        a przy wzrostach też tylko cześc zarabia, reszta po prostu zamienia pieniądze
        (twarda walutę) na akcje( niepewne papiery)- licza sobie zarobek na papierze
        jak np. fundusze emerytalne atak jak sie liczy zarobek ze sprzedaży jabłek "na
        pniu " - a czy sie sprzeda albo, za ile to juz w tym momencie sie pomija
        kotki
        • pan_w Re: No, kotki, jak tam z tymi profitami na gieldz 09.12.03, 07:55
          Napisales jedna z najgenialniejszych okreslen gieldy jaka widzialem!!!!
          Wspaniale.

Gość portalu: de' mobil napisał(a):

> Gość portalu: Andy napisał(a):
          >
          > > A co zazdrościsz? Zawiść cię toczy?
          > > Na spadkach też się zarabia, trzeba tylko wiedzieć jak.
          > > Miłego dnia zawistny typie.
          > -----------
          > - na spadkach wiekszośc dostaje po dupie
          > a przy wzrostach też tylko cześc zarabia, reszta po prostu zamienia pieniądze
          > (twarda walutę) na akcje( niepewne papiery)- licza sobie zarobek na papierze
          > jak np. fundusze emerytalne atak jak sie liczy zarobek ze sprzedaży
          jabłek "na
          > pniu " - a czy sie sprzeda albo, za ile to juz w tym momencie sie pomija
          > kotki
      • Gość: szort hossa, hossa, hossa IP: *.wbc.lublin.pl / *.wbc.lublin.pl 31.12.03, 11:08
        tak, niech żyją szorty... a jak będzie hossa to niech ktoś mnie obudzi
        • Gość: Dolar Re: hossa, hossa, hossa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.04, 00:46
          heh ja dostaje po dupie, w 5 tygodni 130% do przodu :) ojojoj jak to boli :P
          jestem bogaty i dobrze mi z tym
    • Gość: janq Re: No, kotki, jak tam z tymi profitami na gieldzi IP: *.crowley.pl 23.12.03, 15:03
      - Włoski Enron to znów pae miliardów dolarów do tyłu
      • Gość: invi Re: No, kotki, jak tam z tymi profitami na gieldz IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.01.04, 21:44
        Sam jesteś ofiara. Obracam kilkoma tysiącami złotych i co roku mój styczniowy
        wyjazd na narty jest półdarmowy. Niewiele ale jednak coś.
        Pozdrawiam cię ofiaro losu ...
        • junkyard_bitch Re: No, kotki, jak tam z tymi profitami na gieldz 23.01.04, 03:27
          invi, to fascynujace co piszesz. Dlaczego obracasz tylko kilkoma tysiacami? Jak
          masz takiego farta to pozycz na kreche i rusz caly interes a bedziesz zaraz
          mial na wypozyczalnie nart, matole.
    • Gość: Kotek Nieźle. Obkupiłem się w listopadzie. IP: *.we.client2.attbi.com 23.01.04, 05:02
      ...w akcje:
      Stalexportu (kupiłem dużo, średnio po 1.58, teraz 2.23)
      KGHM (25.50, teraz 29.40)
      Computerlandu (86.50, teraz 103.00)
      Optimusa (7.50, teraz 11.00)
      odrobinkę Talexu (18.20, teraz 21.20)

Czego żałuję, to sprzedania Oławy tylko z czterokrotnym przebiciem, mogłem
      poczekać na ośmiokrotne :)

• Gość: Kotek Znowu dostałem w łeb plikiem banknotów IP: *.client.comcast.net 09.02.04, 20:16
        Jakoś wytrzymam. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka