mona.mi 16.11.03, 16:16 Dostaliscie juz pod dupie czy jeszcze za malo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ok Re: No, kotki, jak tam z tymi profitami na gieldz IP: *.meganet.pl 24.11.03, 13:04 Teraz już tylko w góre.Spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
pan_w Re: No, kotki, jak tam z tymi profitami na gieldz 05.12.03, 06:33 chyba na glowie stoja czy jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: No, kotki, jak tam z tymi profitami na gieldz IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.12.03, 09:54 A co zazdrościsz? Zawiść cię toczy? Na spadkach też się zarabia, trzeba tylko wiedzieć jak. Miłego dnia zawistny typie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de' mobil Re: No, kotki, jak tam z tymi profitami na gieldz IP: *.crowley.pl 06.12.03, 15:16 Gość portalu: Andy napisał(a): > A co zazdrościsz? Zawiść cię toczy? > Na spadkach też się zarabia, trzeba tylko wiedzieć jak. > Miłego dnia zawistny typie. ----------- - na spadkach wiekszośc dostaje po dupie a przy wzrostach też tylko cześc zarabia, reszta po prostu zamienia pieniądze (twarda walutę) na akcje( niepewne papiery)- licza sobie zarobek na papierze jak np. fundusze emerytalne atak jak sie liczy zarobek ze sprzedaży jabłek "na pniu " - a czy sie sprzeda albo, za ile to juz w tym momencie sie pomija kotki Odpowiedz Link Zgłoś
pan_w Re: No, kotki, jak tam z tymi profitami na gieldz 09.12.03, 07:55 Napisales jedna z najgenialniejszych okreslen gieldy jaka widzialem!!!! Wspaniale. Gość portalu: de' mobil napisał(a): > Gość portalu: Andy napisał(a): > > > A co zazdrościsz? Zawiść cię toczy? > > Na spadkach też się zarabia, trzeba tylko wiedzieć jak. > > Miłego dnia zawistny typie. > ----------- > - na spadkach wiekszośc dostaje po dupie > a przy wzrostach też tylko cześc zarabia, reszta po prostu zamienia pieniądze > (twarda walutę) na akcje( niepewne papiery)- licza sobie zarobek na papierze > jak np. fundusze emerytalne atak jak sie liczy zarobek ze sprzedaży jabłek "na > pniu " - a czy sie sprzeda albo, za ile to juz w tym momencie sie pomija > kotki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szort hossa, hossa, hossa IP: *.wbc.lublin.pl / *.wbc.lublin.pl 31.12.03, 11:08 tak, niech żyją szorty... a jak będzie hossa to niech ktoś mnie obudzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dolar Re: hossa, hossa, hossa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.04, 00:46 heh ja dostaje po dupie, w 5 tygodni 130% do przodu :) ojojoj jak to boli :P jestem bogaty i dobrze mi z tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janq Re: No, kotki, jak tam z tymi profitami na gieldzi IP: *.crowley.pl 23.12.03, 15:03 - Włoski Enron to znów pae miliardów dolarów do tyłu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: invi Re: No, kotki, jak tam z tymi profitami na gieldz IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.01.04, 21:44 Sam jesteś ofiara. Obracam kilkoma tysiącami złotych i co roku mój styczniowy wyjazd na narty jest półdarmowy. Niewiele ale jednak coś. Pozdrawiam cię ofiaro losu ... Odpowiedz Link Zgłoś
junkyard_bitch Re: No, kotki, jak tam z tymi profitami na gieldz 23.01.04, 03:27 invi, to fascynujace co piszesz. Dlaczego obracasz tylko kilkoma tysiacami? Jak masz takiego farta to pozycz na kreche i rusz caly interes a bedziesz zaraz mial na wypozyczalnie nart, matole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotek Nieźle. Obkupiłem się w listopadzie. IP: *.we.client2.attbi.com 23.01.04, 05:02 ...w akcje: Stalexportu (kupiłem dużo, średnio po 1.58, teraz 2.23) KGHM (25.50, teraz 29.40) Computerlandu (86.50, teraz 103.00) Optimusa (7.50, teraz 11.00) odrobinkę Talexu (18.20, teraz 21.20) Czego żałuję, to sprzedania Oławy tylko z czterokrotnym przebiciem, mogłem poczekać na ośmiokrotne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotek Znowu dostałem w łeb plikiem banknotów IP: *.client.comcast.net 09.02.04, 20:16 Jakoś wytrzymam. :) Odpowiedz Link Zgłoś