Dodaj do ulubionych

Sprzedają grunt: najwyższa cena nie jest najlep...

13.05.11, 11:03
Dobrze, że chociaż tego Ciecha rozebrali, brzydkie to było.
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawy_świata derby 330 IP: 193.104.164.* 13.05.11, 12:31
      moze i brzydki - kwestia gustu, ale mi szkoda Ciecha... nie mowie ze rozpaczam, ale jak zwykle zniszczyli cos charkterystycznego a w to miejsce wstawia zupelnie bezplociowy szit... Ciech byl jedyny w swoim rodzaju :D

to bardzo zla wiadomosc - wystarczy spojrzec na inne "inewstycje" DD w Warszawie. zapowiada sie kolejne ogrodzone, tandetne blokowkisko - z pseudo "placem zabaw", z "apartamentami" okno-w-okno, bez dojazdu, bez szkoly, bez przedszkola i jak zwykle z niewystarczajaca iloscia miejsc parkingowych... no ale na 100% ze starym albo zielonym zoliborzem w nazwie :P ... zupelnie jak na "saskiej". no coz i tak dobrze ze nie JWC - ci to mordor by walneli.

z drugiej strony az sie prosi zeby w koncu wykorzystac pociagi jezdzace do gdanskiego - przystanek przy tym osiedlu to bylaby olbrzymia szansa na dobra komuniakcje dla 1600 ludzi (do centrum i do arkadii)... znajac zycie bedzie jednak na polaka - NIEDASIE i... zupelnie zakorkowana powazkowska, elblaska i tatarska.

btw. to ostatnie chwile zeby wybrac sie na resztki tzw. zoliborza przemyslowego - i tak juz niewiele zostalo.
      • Gość: decker 500 zł / m2 IP: *.aster.pl 13.05.11, 13:25
        Jeśli dobrze liczę koszt działki w wybudowanych tutaj mieszkaniach będzie wynosił ok. 500 zł / m2. Doliczają koszt budowy w standardzie DD ok. 2000 zł / m2 i 50% marży mogą wyjść bardzo tanie mieszkania
        • wj_2000 Re: 500 zł / m2 15.05.11, 07:23
          A mnie koszt działki wychodzi po około 100 000 pln na MIESZKANIE.

Nie wiem jaki będzi średni metraż - przyjmując 70m^2 dostajemy 1400pln/m^2.
    • Gość: michał Re: Sprzedają grunt: najwyższa cena nie jest najl IP: *.zamek.net.pl 13.05.11, 16:04
      Zainteresowanym TBS-ami polecam tbs24.pl
    • Gość: ja Sprzedają grunt: najwyższa cena nie jest najlep... IP: *.acn.waw.pl 25.05.11, 02:27
      1650 mieszkań * średni metraż w w tym rejonie 65 m * średnia cena w tym rejonie w 2010 czyli 9 tyś = 965 mln zł. Mniej więcej tyle zapłacą ludzie za te mieszkania. To jest praktycznie tyle ile kosztuje most północny lub połowa stadionu narodowego :) Wariant "budujemy za 7,5 za metr" mamy 800 mln :) jak bym to nazwał dosadnie i po swojsku skur%@#!#@syństwo. Ale kto frajer ten płaci :)
    • Gość: passionplace2 Re: Sprzedają grunt: najwyższa cena nie jest najl IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.11, 16:55
      lepiej sprzedać taniej ale w ogóle sprzedać!:)
      ---
      śmieszne zdjęcia z warszawy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka