Gość: Avida IP: *.fsparcus.com.pl 11.07.12, 11:51 Ciekawe czy developer ma prawa autorskie do wykorzystania obrazu Sasnala na wizualizacji ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: że jak? Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 m... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.12, 11:51 apartament z aneksem kuchennym:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whatever jakiego znowu miasta??? IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.12, 19:50 korekta - widok może się i roztacza, ale nie na centrum miasta tylko na centrum WSI weźcie to poprawcie bo nikt i tak nie uwierzy, a słabo wyglądają takie błędy merytoryczne .... Odpowiedz Link Zgłoś
wmaker Mozna dodać ,ciekawe jaki zapłaci czynsz ;) 11.07.12, 19:59 ile zapłaci czynszu za ten apartament z aneksem kuchennym ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wars Re: jakiego znowu miasta??? IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.07.12, 21:11 Ty masz coś z głową. Zaszkodziły upały? A może kompleksiki wychodzą? Przyznaj się, z jakiej wiochy się odezwałeś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjubsdddgfvs Re: jakiego znowu miasta??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 12:15 jestem pewny, że autor pisząc WSI miał na myśli skrót pochądzący od np: -Wyższa Szkoła Informatyki -Wojskowe Służby Informacyjne -Wyższa Szkoła Integracji (Europejskiej) bo jeśli nie, to naprawdę ma kompleks małego (miasta, członka, itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demkel Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 m... IP: *.171.87.66.static.cdpnetia.pl 11.07.12, 11:59 "Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 mln zł" "Rozmawialiśmy z klientem parę miesięcy. Negocjacje zaczęliśmy od kwoty 4 mln zł, finalnej zdradzić nie mogę" Trzeba komentować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 IP: *.free.aero2.net.pl 11.07.12, 12:01 Sprzedany za 2,8 mln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 IP: *.ip.netia.com.pl 11.07.12, 12:07 Mieszkanie jest bardzo ładne, natomiast lokalizacja Platinum Towers mi by nie do końca odpowiadała. To już jest prawie przy Towarowej, więc raczej mało prestiżowo. Dziwi mnie, że nie wolał gdzieś bliżej centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 IP: *.neting.pl 11.07.12, 12:21 Czy ci się to podoba czy nie centrum miasta przesuwa się na zachód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolf Co ci się przesunęło? IP: *.home.aster.pl 11.07.12, 12:38 Wybudowanie hotelu, kilku biurowców i kilku bloków nawet o najlepszej architekturze, z użyciem najlepszych materiałów wykończeniowych i wycenionych dużo powyżej realnej wartości (co widać na przykładzie, oferta za 4 mln. transakcja za 2 mln.), centrum nie czyni. Idź tam w weekend! Tylko śmieci wiatr przegania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukajacy Re: Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.07.12, 12:35 Chyba ciężko będzie coś znaleźć bliżej centrum , maps google mowi, z platinium towers do skrzyżowania Marszałkowska / Świętokrzyska jest dokładnie 1,8km = 22 minuty piechotą. W tej cenie i standardzie to szczerze mówiąc nie widzę alternatyw... ale chętnie zobaczę jeżeli jakieś znasz.. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 IP: *.ip.netia.com.pl 11.07.12, 12:40 - Rezydencja Foksal ul. Foksal - Grzybowska 4 - Grzybowska bodajże 6 (w budowie) - Wieżowiec na Twardej (w budowie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Dodałbym jeszcze IP: *.home.aster.pl 11.07.12, 13:10 II etap "Rezydencji Opera na Niecałej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolf "Rezydencja Foksal" nie jest na ul. Foksal. IP: *.home.aster.pl 11.07.12, 13:13 Jej adres to Kopernika 5/7/9. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukajacy Re: Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.07.12, 14:31 Podyskutuje :-) Skoro w/g tajemniczych gości forum "poszedł za 2,8" to daje nam: 2,8 mln / 200 m = 14 tys m2 w zamian otrzymujemy: z największych zalet : PRYWATNOSC - nikt nie zagląda w okna , unikalna cecha w centrum (blisko centrum jak kto woli) Warszawy z największych wad: Lekko syfiastą okolice :-) przynajmniej na dzień dzisiejszy... ale z racji , iż stoi tam Hilton i można wykupić w tym apartamencie usługę obsługi przez service Hilton'a to chyba nie jest tak źle.. i porównajmy to do: Rezydencja Foksal: 20 - 30 tys za m2 , lepsza lokalizacja, brak widoków z okna = to samo co w przeciętnym zwykłym bloku, czyli gapimy się sobie w okienka z góra 15 - 20 metrów, jak dla mnie ta cecha CAŁKOWICIE dyskwalifikuję pojęcia: LUKSUS, REZYDENCJA itd. Grzybowska: Ceny większe, śmierdzi w domu kuchnią Żydowską w wypadku narzekania zostaje się "anty semita" :-), ciut bliżej do centrym , bliżej do parku , w sąsiedztwie zagłębie Vietnamu :-), na początku inwestycji można było trafić mieszkania z fajnym widokiem, teraz już nie = brak prywatności. - nie stawiałbym wyżej tej inwestycji od Platinium Towers (a w szczególności ostatniego piętra) wieżowiec naTwardej : Ma szanse jak będzie ZBUDOWANY i sprzedawane będą GOTOWE apartamenty w cenie poniżej 14 tys / m - na razie zostaje sceptyczny :-) Oglądałem trochę mieszkania w Centrum i na Woli ostatnio i szczerze: nie wierze w to że poszedł za 14 tys. m2 tak samo jak w to , że udało im się sprzedać za 4 mln. :-)), stawiam na okolice: 3,5 mln. Na Woli inwestycje dalej na Zachód np. 19 dzielnica ceny OD 9.5 za m2 i sporo tych mieszkań się sprzedało, jeszcze dalej na zachód ceny startują od 7800 (za parter przy śmietniku) - normalniejsze mieszkania 8500 - 9000 i przed wbiciem przysłowiowej łopaty sprzedała się połowa mieszkań..ta fajniejsza połowa. Dlatego też troszkę nie chce mi się wierzyć w te 14 tys /m, ani w to, że są bardziej atrakcyjne mieszkania w tej cenie :-) sorry, ale żaden z podanych przykładów nie zbliża się stosunkiem cena/jakość życia (co oczywiście każdy może definiować na własny sposób, rozumiem nie mam z tym problemu... :-) ) Pozdrawiam. P.S Ten sam developer sprzedaję niedaleko inna inwestycję i można się targować, ale AŻ takich zniżek się nie wywalczy.. próbowałem i poległem :-)) (w sztuce wyrwania 40% ceny) i szukam dalej.. Odpowiedz Link Zgłoś
maxgazeta.pl Re: Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 11.07.12, 15:26 Gość portalu: szukajacy napisał(a): > Oglądałem trochę mieszkania w Centrum i na Woli ostatnio i szczerze: nie wierze > w to że poszedł za 14 tys. m2 tak samo jak w to , że udało im się sprzedać za > 4 mln. :-)), stawiam na okolice: 3,5 mln. > Na Woli inwestycje dalej na Zachód np. 19 dzielnica ceny OD 9.5 za m2 i sporo t > ych mieszkań się sprzedało, jeszcze dalej na zachód ceny startują od 7800 (za p > arter przy śmietniku) - normalniejsze mieszkania 8500 - 9000 i przed wbiciem pr > zysłowiowej łopaty sprzedała się połowa mieszkań..ta fajniejsza połowa. > Dlatego też troszkę nie chce mi się wierzyć w te 14 tys /m, ani w to, że są ba > rdziej atrakcyjne mieszkania w tej cenie :-) Nie porownuj mieszkan z cena wyjsciowa 700tys do ceny wyjsciowej 4 mln. XIX dzielnica to sie sprzedala 3 lata temu na etapie dziury w ziemi bo wtedy jeszcze byly resztki jeleni i latwiej o kredyt,przez ostatnie kilka miesiecy sprzedaz im lezy,wciaz z I etapu, gdzie bylo 300 mieszkan, jest do kupienia kilkadziesiat,a lada moment zaczynaja sie kolejne etapy gdzie bedzie jeszcze do kupienia 1 500 mieszkan.nikt wiecej nie kupi tam mieszkania w cenie 9k za metr,przeciez naookolo to syf,rozwalajace sie rudery,tory kolejowe,stacja transformatorow i wiecznie zakorkowana Towarowa. Wez tez pod uwage ze ten smieszny apartament w PT wisial w sprzedazy kilka lat i nie bylo zadnych szans zeby za taka cene znalaz sie teraz kupiec skoro nie znalazl sie przez 3 lata.Pni musieli to sprzedac jak trafil sie jelen,przy 2,8mln i tam zacnie na tym zarobili.Kolejna sprawa jest konkurencja Zlota44 i Cosmopolitan na Twardej.Miazdza PT pod kazdym wzgledem,sprawdz ceny w tych miejscach i zrozumiesz dlaczego 14k w PT to jest bardzo realna cena.A Twoja wiara nie ma nic wspolnego z sytuacja rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukajacy Re: Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.07.12, 16:05 > Nie porownuj mieszkan z cena wyjsciowa 700tys do ceny wyjsciowej 4 mln. Właśnie czemu nie? Czy dla developera budując blok to taki problem postawić ścianki działowe i podzielić mieszkanie na 3 części :-)) ? Chyba nie, prawda.. Więc skoro tego nie robi to chyba w jakimś celu... w tym wypadku zgarnięcia większej kasy.. > ia 1 500 mieszkan.nikt wiecej nie kupi tam mieszkania w cenie 9k za metr,przeci > ez naookolo to syf,rozwalajace sie rudery,tory kolejowe,stacja transformatorow > i wiecznie zakorkowana Towarowa. to podaj realną w/g Ciebie wartość, bo mówienie "nikt nie kupi" to jest właśnie zaklinanie rzeczywistości, bo realia są takie, że o ile im(19D.) idzie rzeczywiście ostatnimi czasy słabiej, to obawiam się, że za 8000 za metr to mieszkania pójdą od ręki..czyli jakiejś wielkiej przesady w cenie nie ma.... a wniosku swojego nie opieram "na suficie" tylko REALNYCH poszukiwaniach tzn. dokładnie między innymi szukałem tam mieszkania i TWARDE dane są takie : W inwestycji niedaleko (z 700 m) firma na O. (żeby nie być posądzanym o reklamę nie podaję nazwy ale jak ktoś się naprawdę interesuję ceną , a nie czyta pobożne życzenia zaklinaczy cen to będzie wiedział o kogo chodzi..) SPRZEDAŁA w TYM ROKU połowę mieszkań oferując w zasadzie GOŁY PLAC ceny startowały od 7800 za NAJTAŃSZE mieszkanie - NIE MYLIĆ z normalnym mieszkaniem. Czytając to forum widzę wiele wypowiedzi sugerujących "znawców" nieruchomości, wieszczących upadek rynku, niskie ceny itd. tylko dziwnym trafem chcąc REALNIE KUPIĆ mieszkanie okazuje się ono dziwnie drogie :-)) i jakoś nigdzie tych tanich mi się nie udaje znaleźć . P.S 19 Dzielnicą się interesowałem ale dałem sobie spokój, wiem natomiast jedno, nikt kto by się REALNIE interesował tą inwestycją nie napisał by takiego zdania: > i wiecznie zakorkowana Towarowa. ono jest prawdziwe może dla kogoś z Żoliborza, ale na pewno nie dla kogoś kto wyjeżdża z Kolejowej i zostało mu do pokonania z całe 100 metrów korka :-)) Wiec może tak, dyskutujmy na argumenty i znajdźmy lokalne minimum: poproszę o linka do kilku inwestycji gdzie sprzedają mieszkania w odległości do 3 km od centrum za poniżej 7500 :-)). Czekam z niecierpliwością. Potencjalny kupiec :-)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.07.12, 17:12 > ono jest prawdziwe może dla kogoś z Żoliborza, ale na pewno nie dla kogoś kto wyjeżdża z > Kolejowej i zostało mu do pokonania z całe 100 metrów korka :-)) Zwłaszcza jak np. chce się dojechać na Bemowo ;-).. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukajacy Re: Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.07.12, 17:26 > Zwłaszcza jak np. chce się dojechać na Bemowo ;-).. no no wszyscy kupują mieszkania blisko Centrum aby jeździć na Bemowo :-)) najpewniej po to aby zaoszczędzić :-)) , jeżeli jednak nawet ktoś taki się znajdzie to chyba jednak koreczek jest "w drugą stronę" :-)) , no chyba, że : ktoś chce jeździć na Bemowo koniecznie w popołudniowym szczycie - wtedy zgoda :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.07.12, 17:53 "no no wszyscy kupują mieszkania blisko Centrum aby jeździć na Bemowo :-))" No raczej nie po to, żeby jeździć na Dworzec Centralny, albo do PKIN.. ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://nowawilensk Re: Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.12, 17:30 nowawilenska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu Re: Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 IP: *.fbx.proxad.net 02.09.12, 11:52 "Szukajacy" operuje faktami. Wbrew zaklinaniu rzeczywistosc przez pewna grupe forumowiczow dobre mieszkania, dobrze polozone sie sprzedaja. Natomiast prawdziwy luksus sprzedaje sie... zaskakujaco szybko. Mamy spoleczenstwo biedakow, ktore utyskuje i zaklina rzeczywistosc oraz - w Warszawie - duza grupe ludzi ktorzy zarabiaja kokosy i... po prostu kupuja. Jesli cena odpowiada jakosc, to taki towar, nawet bardzo drogi, schodzi. Te podzialy beda coraz bardziej widoczne, deweloperzy to wiedza i coraz chetniej buduja dla bogatych. Biedota nie tylko ma pieniedzy, ale tez w najblizszych latach nie dostanie zadnego kredytu. Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Re: Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 11.07.12, 14:02 Gość portalu: marek napisał(a): > Mieszkanie jest bardzo ładne, natomiast lokalizacja Platinum Towers mi by nie d > o końca odpowiadała. To już jest prawie przy Towarowej, więc raczej mało presti > żowo. Dziwi mnie, że nie wolał gdzieś bliżej centrum. Nie jest wykluczone, że ten opisany w artykule "biznesmen" który kupił "penthouse" w ogóle nie widział co kupuje, a sprawę między sobą załatwili agenci stron. Jemu wytłumaczyli, ze kupuje coś w Centrum, "w odległości mili od PKiN", i pokazali miejsce na mapie, a "penthouse" na zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu Re: Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 IP: *.fbx.proxad.net 02.09.12, 11:57 W Platinium obecnie dziala hotel, a dokladnie apart-hotel. Biznesmenowi zapewne odpowiadalo, ze ktos posprzata gdy go nie bedzie, kwatki podleje, itp. Na prawdziwe mieszkanie to lokum sie nie nadaje. Stawiam na niska cene zakupu, w okolicach 2 mln. Sprzedajacy nie ma powodow do dumy, dlatego cena zostala tak mocno utajniona, normalnie sprzedaz apartamentu z gornej polki jest duza reklama i deweloperzy chwala sie takim sukcesem. Tytul artykulu jest zreszta drwina z czytelnikow. Nie wiadomo za ile dokonano sprzedazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 IP: *.static.46-14-153-89.swisscomdata.ch 11.07.12, 13:22 Taa, a obok krzaczory na ul. Wroniej i stare rudery na zelaznej i chlodnej... za 4 miliony, dobrrre Odpowiedz Link Zgłoś
pro-contra Re: Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 11.07.12, 16:25 Gość portalu: Robert napisał(a): > Taa, a obok krzaczory na ul. Wroniej i stare rudery na zelaznej i chlodnej... z > a 4 miliony, dobrrre Ale zapomniałeś, że przy ul. Wroniej jest jeden z najważniejszych budynków w Polsce. Jest nim ufortyfikowana warownia Episkopatu, bardziej przypominający super-schron atomowy niż biurowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 11.07.12, 23:10 Wronia to była do czasu - teraz jest skwer prymasa Wyszyńskiego. Tak jakby nie miał ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isis Re: Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.12, 13:55 Miałam to samo pisać, ale są jeszcze inteligentni czytelnicy, w przeciwieństwie do autorów tego artykuliku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cat Chyba Pola Mokotowskiego IP: 212.180.146.* 11.07.12, 12:11 bo nigdzie w Warszawie nie ma miejsca o nazwie Pola Mokotowskie. Jest tylko POLE MOKOTOWSKIE (liczba pojedyncza). Odpowiedz Link Zgłoś
ekaunt Re: Chyba Pola Mokotowskiego 11.07.12, 12:27 PT to syfon jakich mało. Z zewnątrz i lobby jeszcze OK, ale części wspólne to żart - wąskie, tandetne i klaustrofobiczne. Pytanie czy był to penthouse od razu wykończony? Goły wygląda fatalnie - stolarka okienna jak na Ursusie, a nie w takiej ą ę inwestycji. No i wielki sukces - po kilku latach w końcu sprzedać penthouse. To pokazuje jak nierealne były ceny i jaka niska jakość. W końcu znaleźli jelenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolf Sprzedali jeden. Zostało siedem. IP: *.home.aster.pl 11.07.12, 12:29 Ups.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hen Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 m... IP: *.ip.netia.com.pl 11.07.12, 12:34 Czyli zgodnie z tytułem "Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 mln zł" facet kilka miesięcy negocjował i nic nie utargował (taka sama była cena ofertowa). I to jest biznesmen??? A jeśli utargował, to równie dobrze mogło być 2,5 mln - ale gw pisze "sprzedany za prawie 4 mln". Już mi się nie chce komentować głupot na tym portalu, idę poczytać podobne głupoty na se lub fakt. Oni chociaż nie aspirują do miana poważnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven-of-nine Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 m... IP: *.saite.com.pl 11.07.12, 12:55 zebym musiał oglądac (alez widok za oknem:-P)paskudztwo czyli cerkiew pod wezwaniem stalina MUSIELIBY MI DOPŁACIĆ te 4 mln! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unikalny Unikalny widok... IP: *.2191494.ip.amg.net.pl 11.07.12, 14:09 Unikalny widok to jest z każdego okna, z każdego punktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 m... IP: 217.153.19.* 11.07.12, 14:48 4 bańki za pokój dzienny z aneksem kuchennym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu Re: Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 IP: *.fbx.proxad.net 02.09.12, 12:01 Oj, nie czepiaj sie. Przeciez kazdy milioner lubi jak pomoc domowa przysluchuje sie codziennym rozmowom w salonie a jak nie chce, to np. swoim zaproszonym 16 gosciom podaje kolacje sam. W fatruszku do garnituru Armaniego. Odpowiedz Link Zgłoś
professional_scoffer Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 m... 11.07.12, 15:20 Kolejny artykuł o apatamentach, choć ten jest pierwszy o rzeczywistej transakcji. Widać, że w to w ramach promocji mieszkań na sprzedaż, a te wiadomo, że się nie sprzedają. Ja podziwiam ludzi, którzy wydają takie kwoty na mieszkanie w W-wie, bo jest mnóstwo ciekawszych ( i cieplejszych) miejsc do życia jak ktoś ma 4 mln zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuzia dopóki jest w kraju hajs do wyprania, dopóty będą IP: *.centertel.pl 11.07.12, 15:35 schodziły kawalerki na 23.piętrze w przemysłowo-biurowej dzielnicy za 2mln a po 3 miesiącach na rynek wtórny za 1,7mln, no, może 1,3mln. zapraszamy rosjan i cypryjczyków! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pro-contra Sami widzita Polacy, jak w Najjaśniejszej 11.07.12, 16:17 jest pięknie i bogato. Można sobie kupić mieszkanie za parę baniek, kiedy się zechce; tylko się nie pchać! :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strom Dlaczego materiał reklamowy i lobbujący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.12, 16:45 nie jest oznaczony jako reklama? Z gorąca się coś pomieszało i "Jest Wam Wszystko Jedno" teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: midas kiepski artykul sponsorowany IP: 217.156.199.* 11.07.12, 17:00 rownie dobrze mozna by napisac, ze sprzedalem swoje mieszkanie za 300 tys. zlotych, ale to wcale nie jest najdrozej sprzedane mieszkanie w warszawie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Pent... co??? Apartamenta? To sie po polsku nazywa 11.07.12, 20:25 mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabak Czy gazetę stać tylko na takich "dziennikarzy"? IP: *.acn.waw.pl 11.07.12, 20:50 Tytuł: sprzedany za 4 mln W tekście: sprzedany za prawie 4 mln W dalszym tekście: zaczęli rozmowy od 4 mln, nie wiadomo, za ile sprzedali Kiedyś dziennikarz to był inteligent, człowiek wszechstronnie wykształcony, nie mający kłopotów z logiką. Niestety, osoby z tych czasów odchodzą na emeryturę (właśnie dzisiaj...), a zostają tacy, co to nie wiedzieli, co z sobą zrobić, więc poszli na dziennikarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
miastkowianin Re: Czy gazetę stać tylko na takich "dziennikarzy 11.07.12, 21:41 Upadek dziennikarstwa to ciekawy temat. Poziom informacji wszelakich, zawsze weryfikuję przegladając forum. Są i owszem dyskusje poniżej moich oczekiwań, zwykłe opluwanie. Te omijam. Są jak wczoraj artykuły bez możliwości komentowania - to z kolei próba manipulowania czytelnikiem przez żenująco marnych dziennikarzy. ( dotyczy opisu awantury w knajpie w Krakowie ) A dzisiaj forum, jak często poszerzyło mi horyzonty na temat artykułu. Zatem dziekuję wszystkim za wpisy, pozdrawiam z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
iremus Re: Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 11.07.12, 21:10 Przepraszam, czy mam z tego powodu skakać ze szczęścia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzich Tak! IP: *.static.cablecom.ch 12.07.12, 09:01 Skocz ze szczęścia najlepiej z najwyższej kondygnacji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Penthouse na szczycie wieżowca sprzedany za 4 m... IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.12, 10:22 nie no fajnie ale kogo obchodzi kolejna reklama?sr*m na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glee Sasnal copyrights IP: *.play-internet.pl 29.07.12, 10:52 Czy Sasnal - autor obrazu wsadzonego w wizualizację apartamentu - dostaje jakieś tantiemy z racji użycia jego pracy do promocji sprzedaży mieszkań? BTW: chyba się te Platinum nie sprzedają jednak - przechodziłem wieczorem i ciemno, zgasłe wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś