Gość: men IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 22:33 i kto jedzie do Chorzowa? :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie ważne Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.10.09, 22:34 całkiem do dupy... i ... PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
tw.jacek_i_placek Re: Oceny Polaków: Polczak najgorszy 10.10.09, 23:52 Gość portalu: nie ważne napisał(a): > całkiem do dupy... i ... PZPN W dupie też by nie wiedzieli co robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOJKOT!~14.10.09 Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.chello.pl 10.10.09, 22:34 MAJEWSKI WON!~!~! Odpowiedz Link Zgłoś
michelange75 Oceny Polaków: Polczak najgorszy 10.10.09, 22:40 Udalo sie,nie ogladalem i jestem dumny. Mysle ze Ci wszyscy ktorzy ludzili sie ze choc w zawodnikach drzemie jeszcze jakas moc,obudza sie szybko. U naszych pilkarzy takie slowa upor,ambicja i chec walki od dawna nie wystepuja w ich niezbednikach. LIKWIDACJA PZPN-u. W TRYBIE PILNYM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd też nie włączyłem TV IP: *.icpnet.pl 11.10.09, 11:40 i też jestem zadowolony. nie dlatego, ze nie wygrali i oszczędziłem czas, ale dlatego bo wytrzymałem - bo oglądać chciałem bardzo. to była mój protest przeciw PZPN. Zachęcam Was do nie włączania TV na kolejnych meczach. LIKWIDACJA PZPN-u. W TRYBIE PILNYM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAMURAI KIELCE Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.narocnik.mobitel.si 10.10.09, 22:46 IEST TAKI RYBA STRZELIL 2 BRAMKI DO LAT 23 KWIEK SIE NA ZYWA DO REPREZENTACII GO STRZELA BRAMKI DLA KORONY W PUCHARZE Z BELCHATOWEM IAK Z ARMATY STRZELIL NIE TE PARTACZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szym Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.09, 22:47 kto dał lewandowskiemu 3?, grał najsłabiej ze wszystkich, nic nie zrobił wartego uwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROKI Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.narocnik.mobitel.si 10.10.09, 22:47 RZEBA MLODZIEZ STAWIC NIE DZIADKI KONIEC DLA NIEPELNOSPRAWNYCH IEST KWIEK IEST WILK IEST GAITKOWSKI I SOM MIELU INNYCH POWOLAICIE ICH KORONA DO BOIU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: 89.161.12.* 10.10.09, 23:01 Lewandowski 3 Grosicki 1+ nie ma co pełny profesional dziennikarzy GW ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Oceny Polaków: Polczak najgorszy 10.10.09, 23:03 jeśli dzieli i rządzi wirtuoz M. Lewandowski to nie liczmy na silną kadrę. ------------------- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEDRT BOJKOT IP: *.spray.net.pl 10.10.09, 23:05 BOJKOT: KONIEC Z CHODZENIEM NA MECZE REPREZENTACJI I ROZGRYWKI lIGOWE. PUSTKI NA TRYBUNACH, SPONSOARZY ODCHODZĄ ZACZYNAJĄ SIĘ PROBLEMY FINANSOWE, SZCZURY OPUSZCZAJĄ STATEK..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samuraj Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.10.09, 23:05 Cóż to za kretyn z Kielc? Tego czytać nie sposób. Przestań cymbale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makus Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: 92.27.184.* 10.10.09, 23:06 jak zwykle do dupy gra bez ładu i składu.WYJ... TEGO MAJEWSKIEGO RAZEM Z TĄ ZŁODZIEJSKĄ ORGANIZACJĄ JAKĄ JEST PZPN INACZEJ MÓWIĄC LATO I SPÓŁKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markg Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.59.99.216.dsl-cust.ca.inter.net 10.10.09, 23:13 Gdyby ci "dzialacze" PZPN-u mieli choc troche honoru, to poddaliby sie dzisiaj gremialnie do dymisji. Ta "reprezentacja" byla kompromitujaca. Do tego chuligani rozrabiajacy na ulicach Pragi, taka jest niestety dzisiejsza polska pilkarska rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.s El. MŚ 2010: Oceny Polaków: Polczak najgorszy 10.10.09, 23:19 Podobał mi się komentarz Macieja Szczęsnego, że dobra wiadomość to taka, że Polska już niżej w tych eliminacjach nie może spaść :)) I to chyba najlepiej oddaje sytuację. Mam nadzieję, że na meczu w Chorzowie będą tylko kibice słowaccy nie licząc paru setek działaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bwp El. MŚ 2010: Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: 82.160.182.* 10.10.09, 23:20 czesi cieniutko nasi ?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Engel El. MŚ 2010: Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.09, 23:22 Kocham lato, ale w Hiszpanii - w Polsce Lato jest do dupy!!! Nie spodziewałem się, że Piechniczek i Engel to takie psy na kasę. Reprezentacja Polski jest dla mnie najważniejsza, dlatego nie pójdę na mecz ze Słowacją ani na żaden inny. Chcę, by w PZPN rządzili ludzie, którzy znają się na piłce, na ekonomii, prawie, zarządzaniu itd...I oby to nie był półgłówek, który był królem strzelców mundialu, lub półgłówek który kiedyś był trenerem w 1782 czy coś. Już mam dość przypominania tych staroci!!! Żyjemy w innym świecie. Za tego PZPN-u jesteśmy lepsi od San Marino!!! ENGEL jeśli masz honor - odejdź chłopie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poli El. MŚ 2010: Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: 89.161.17.* 10.10.09, 23:23 no raczej,grosicki akurat walczyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chelsea_fan El. MŚ 2010: Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.xdsl.centertel.pl 10.10.09, 23:24 BRAWA DLA POLCZAKA ,UDOWODNIŁ COŚ DZISIAJ TRENEROWI MAJEWSKIEMU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neWs El. MŚ 2010: Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 23:26 Czy wy jestescie slepi czy co?? przeciez najgorzej z calej smiesznej polskiej druzyny zagral mariusz lewandowski a wy mu najlepsza ocene dajecie jak zawsze a on jak zawsze gra slabo. Wy chyba jakies inne oczy macie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q El. MŚ 2010: Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.chello.pl 10.10.09, 23:47 autor nie ma zielonego pojęcia o piłce nożnej. sorry. żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kibicow El. MŚ 2010: Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.range86-143.btcentralplus.com 10.10.09, 23:48 gromkie 2je..c PZPN@ panowie w srode na slaskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pavlos Tnatos oj p.Michale troszke pan przesadzil z tymi ocenami IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 11.10.09, 00:12 Kowalewski - w sumie średnio-dobry mecz (3); 1 bramka w sumie przypadkowa, dobrze skrócił kąt piłka prześlizgnęła mu się pod nogą, a przy drugiej bramce praktycznie bez szans, jeśli chodzi o wybicia to ładnie było widać jak boczni obrońcy uciekali od piłki więc... Rzeźniczak - bardzo mało widoczny (2), praktycznie brak wejść ofensywnych i dużo strat Głowacki - nie dziwię się czemu Leo go nie powoływał (2+), środkowy obrońca ma być podporą całej drużyny a piłkarz Wisły nie potrafi wyprowadzić akcji z obrony - 2 lub 3 wybicia na oślep w aut i bezsensowne próby gry długą piłką Polczak - dużym ryzykiem było wystawienie go, no i niestety nie opłaciło się, błędy przy obydwu bramkach i widoczna olbrzymia trema (2), szkoda bo to może odbić się na przyszłości piłkarza Cracovii Gancarczyk - średni mecz, jedyny obrońca który chciał się włączać do ofensywy, w nim było chociaż widać wolę walki, jednak miał trochę problemów przy wyprowadzaniu piłki (3) Błaszczykowski - brak formy (2-) w sumie chyba tylko 2-3 udane akcje ofensywne, od takiego piłkarza powinno się wymagać więcej.. Lewandowski M. - wg mnie ponosi on całkowitą winę za utratę 1 bramki, bo jak wytłumaczyć ustawienie się def. pomocnika, praktycznie w linii napadu podczas obrony pozycyjnej zespołu polskiego?!?!?! szok - zawodnik z takim doświadczeniem popełnia takie błędy taktyczne! natomiast druga połowa w jego wykonaniu tragiczna w pewnym momencie 3 straty pod rząd przy rozgrywaniu piłki! (2-) Iwański - w 1 połowie jeszcze się starał i był widoczny, w 2 połowie już chyba bez sił mało-widoczny, w sumie nic nowego nie wniósł do drużyny (2) Obraniak - w 1 połowie grał naprawdę ciekawą piłkę, a później wychodził brak zrozumienia gry z kolegami, z czasem powinno być lepiej, jednak mecz bardzo przeciętny (2+) Grosicki i Jeleń - ich obydwu można ocenić tak samo, bardzo mało widoczni bo nie pasowali do sposobu gry zespołu - miały być szybkie kontry (prostopadłe piłki ze środka)a wyszła gra skrzydłami mimo to gdy mogli to próbowali i gdy mogli to "szarpali" (2) Majewski - bał się zmienić koncepcji z "szybkich kontr" na "atak skrzydłami", zbyt sztywno trzyma się jednej taktyki i boi się podjąć ryzyko "3 napastnika", tak samo można było wpuści Rogera za niewidocznego Iwańskiego... no cóż kibice rozliczą selekcjonera i pzpn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlezzz Kowalewski, Gancarczyk... IP: 77.255.174.* 11.10.09, 01:06 ...Obraniak, Błaszczu, Grosicki, Jeleń - ci mi się podobali. Kowalewski - wybroniona sytuacja sam na sam z Barosem i kilka innych niezłych interwencji. Gancarczyk - dobrze sobie radził. Zwłaszcza w 1 połowie raczej bezbłędny. Obraniak - najlepszy z Polaków. Błaszczu - nie wrócił jeszcze do optymalnej formy, ale grał znacznie lepiej niż ostatnio. Grosicki - zrobiłby więcej, gdyby koledzy więcej pomagali. Ale rozwija się w dobrym kierunku, nie boi się gry 1 na 1. Będą z niego ludzie (o ile nie przegra z własnymi słabościami) Jeleń - miał nie tylko strzał głową, ale i nogą - z dużym trudem obroniony przez Czecha Czecha. Dwukrotnie był naprawdę bliski zdobycia bramki. I to pewnie byście napisali, gdyby Polska wygrała. A notę dostałby Irek 3-4. Niestety - oceny w Gazeta.pl coraz gorzej świadczą o ich autorach. Ja rozumiem, że Majewski, że polska myśl szkoleniowa, że bojkot i że porażka. Ale tu trzeba się wznieść ponad okoliczności i oceniać obiektywnie. Po wygranym meczu napisalibyście, że Rzeźniczak popełnił jeszcze kilka błędów, ale za to miał jakieśtam dośrodkowanie. Po przegranym dobre zagrania przedstawiacie jako wyjątki potwierdzające regułę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filotet Re: Kowalewski, Gancarczyk... IP: *.ip.netia.com.pl 11.10.09, 15:28 a co z kiepskimi? Iwanicki - pomyłka, Polczak - pomyłka, Rzeźniczak - pomyłka, M.Lewandowski - w sumie też pomyłka. Dużo tych pomyłek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S3vST3R El. MŚ 2010: Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: 116.237.89.* 11.10.09, 03:05 Oba kraje sa w powaznym kryzysie. Az przykro bylo patrzec na reprezentacje Czech. Dla mnie oba zespoly sa na linii startu. Z wielkim zainteresowaniem bede sledzil jak obie druzyny i Zwiazki pilkarskie zareaguja i co zrobia, zeby z tego dolka wyjsc przed 2012. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyniu56 El. MŚ 2010: Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 03:46 jeżeli nie rozwalą tego PRL-oskiego betonu w PZPN-ie to dalej będzie szambo,szkoda chodzić na takie śmieszne mecze Odpowiedz Link Zgłoś