Dodaj do ulubionych

Oceny Polaków: Polczak najgorszy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 22:33
i kto jedzie do Chorzowa? :P
Obserwuj wątek
    • Gość: nie ważne Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.10.09, 22:34
      całkiem do dupy... i ... PZPN
      • tw.jacek_i_placek Re: Oceny Polaków: Polczak najgorszy 10.10.09, 23:52
        Gość portalu: nie ważne napisał(a):

> całkiem do dupy... i ... PZPN

W dupie też by nie wiedzieli co robić
        • suunto2002 odpadli i nie będą już przynosić Polsce wstydu 11.10.09, 11:36
    • Gość: BOJKOT!~14.10.09 Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.chello.pl 10.10.09, 22:34
      MAJEWSKI WON!~!~!
    • michelange75 Oceny Polaków: Polczak najgorszy 10.10.09, 22:40
      Udalo sie,nie ogladalem i jestem dumny.
      Mysle ze Ci wszyscy ktorzy ludzili sie ze choc w zawodnikach drzemie
      jeszcze jakas moc,obudza sie szybko.
      U naszych pilkarzy takie slowa upor,ambicja i chec walki od dawna
      nie wystepuja w ich niezbednikach.
      LIKWIDACJA PZPN-u.
      W TRYBIE PILNYM.
      • Gość: asd też nie włączyłem TV IP: *.icpnet.pl 11.10.09, 11:40
        i też jestem zadowolony. nie dlatego, ze nie wygrali i oszczędziłem czas, ale
        dlatego bo wytrzymałem - bo oglądać chciałem bardzo. to była mój protest przeciw
        PZPN.
        Zachęcam Was do nie włączania TV na kolejnych meczach.
        LIKWIDACJA PZPN-u. W TRYBIE PILNYM.
    • Gość: SAMURAI KIELCE Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.narocnik.mobitel.si 10.10.09, 22:46
      IEST TAKI RYBA STRZELIL 2 BRAMKI DO LAT 23 KWIEK SIE NA ZYWA DO REPREZENTACII
      GO STRZELA BRAMKI DLA KORONY W PUCHARZE Z BELCHATOWEM IAK Z ARMATY STRZELIL
      NIE TE PARTACZE
    • Gość: szym Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.09, 22:47
      kto dał lewandowskiemu 3?, grał najsłabiej ze wszystkich, nic nie zrobił
      wartego uwagi...
    • Gość: ROKI Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.narocnik.mobitel.si 10.10.09, 22:47
      RZEBA MLODZIEZ STAWIC NIE DZIADKI KONIEC DLA NIEPELNOSPRAWNYCH IEST KWIEK IEST
      WILK IEST GAITKOWSKI I SOM MIELU INNYCH POWOLAICIE ICH KORONA DO BOIU
    • Gość: kibic Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: 89.161.12.* 10.10.09, 23:01
      Lewandowski 3 Grosicki 1+ nie ma co pełny profesional dziennikarzy GW
      ;)
    • wuetend Oceny Polaków: Polczak najgorszy 10.10.09, 23:03
      jeśli dzieli i rządzi wirtuoz M. Lewandowski to nie liczmy na silną kadrę.

-------------------
      pozdrawiam
    • Gość: SEDRT BOJKOT IP: *.spray.net.pl 10.10.09, 23:05
      BOJKOT: KONIEC Z CHODZENIEM NA MECZE REPREZENTACJI I ROZGRYWKI
      lIGOWE. PUSTKI NA TRYBUNACH, SPONSOARZY ODCHODZĄ ZACZYNAJĄ SIĘ
      PROBLEMY FINANSOWE, SZCZURY OPUSZCZAJĄ STATEK.....
    • Gość: Samuraj Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.10.09, 23:05
      Cóż to za kretyn z Kielc?

Tego czytać nie sposób. Przestań cymbale.
    • Gość: makus Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: 92.27.184.* 10.10.09, 23:06
      jak zwykle do dupy gra bez ładu i składu.WYJ... TEGO MAJEWSKIEGO RAZEM Z TĄ
      ZŁODZIEJSKĄ ORGANIZACJĄ JAKĄ JEST PZPN INACZEJ MÓWIĄC LATO I SPÓŁKA
    • Gość: markg Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.59.99.216.dsl-cust.ca.inter.net 10.10.09, 23:13
      Gdyby ci "dzialacze" PZPN-u mieli choc troche honoru, to poddaliby sie dzisiaj
      gremialnie do dymisji. Ta "reprezentacja" byla kompromitujaca. Do tego
      chuligani rozrabiajacy na ulicach Pragi, taka jest niestety dzisiejsza polska
      pilkarska rzeczywistosc.
    • kriss.s El. MŚ 2010: Oceny Polaków: Polczak najgorszy 10.10.09, 23:19
      Podobał mi się komentarz Macieja Szczęsnego, że dobra wiadomość to taka, że Polska już niżej w tych eliminacjach nie może spaść :))
      I to chyba najlepiej oddaje sytuację.
      Mam nadzieję, że na meczu w Chorzowie będą tylko kibice słowaccy nie licząc paru setek działaczy
    • Gość: bwp El. MŚ 2010: Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: 82.160.182.* 10.10.09, 23:20
      czesi cieniutko nasi ??????????????????
    • Gość: Anty Engel El. MŚ 2010: Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.09, 23:22
      Kocham lato, ale w Hiszpanii - w Polsce Lato jest do dupy!!! Nie spodziewałem
      się, że Piechniczek i Engel to takie psy na kasę. Reprezentacja Polski jest
      dla mnie najważniejsza, dlatego nie pójdę na mecz ze Słowacją ani na żaden
      inny. Chcę, by w PZPN rządzili ludzie, którzy znają się na piłce, na ekonomii,
      prawie, zarządzaniu itd...I oby to nie był półgłówek, który był królem
      strzelców mundialu, lub półgłówek który kiedyś był trenerem w 1782 czy coś.
      Już mam dość przypominania tych staroci!!! Żyjemy w innym świecie. Za tego
      PZPN-u jesteśmy lepsi od San Marino!!!
      ENGEL jeśli masz honor - odejdź
      chłopie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: poli El. MŚ 2010: Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: 89.161.17.* 10.10.09, 23:23
      no raczej,grosicki akurat walczyl
    • Gość: chelsea_fan El. MŚ 2010: Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.xdsl.centertel.pl 10.10.09, 23:24
      BRAWA DLA POLCZAKA ,UDOWODNIŁ COŚ DZISIAJ TRENEROWI MAJEWSKIEMU!
    • Gość: neWs El. MŚ 2010: Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 23:26
      Czy wy jestescie slepi czy co??
      przeciez najgorzej z calej smiesznej polskiej druzyny zagral mariusz
      lewandowski a wy mu najlepsza ocene dajecie jak zawsze a on jak zawsze gra
      slabo. Wy chyba jakies inne oczy macie!!
    • Gość: q El. MŚ 2010: Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.chello.pl 10.10.09, 23:47
      autor nie ma zielonego pojęcia o piłce nożnej. sorry. żenada.
    • Gość: do kibicow El. MŚ 2010: Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.range86-143.btcentralplus.com 10.10.09, 23:48
      gromkie 2je..c PZPN@
      panowie w srode na slaskim
    • Gość: Pavlos Tnatos oj p.Michale troszke pan przesadzil z tymi ocenami IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 11.10.09, 00:12
      Kowalewski - w sumie średnio-dobry mecz (3); 1 bramka w sumie
      przypadkowa, dobrze skrócił kąt piłka prześlizgnęła mu się pod nogą, a przy
      drugiej bramce praktycznie bez szans, jeśli chodzi o wybicia to ładnie było
      widać jak boczni obrońcy uciekali od piłki więc...
      Rzeźniczak - bardzo mało widoczny (2), praktycznie brak wejść
      ofensywnych i dużo strat
      Głowacki - nie dziwię się czemu Leo go nie powoływał (2+),
      środkowy obrońca ma być podporą całej drużyny a piłkarz Wisły nie potrafi
      wyprowadzić akcji z obrony - 2 lub 3 wybicia na oślep w aut i bezsensowne
      próby gry długą piłką
      Polczak - dużym ryzykiem było wystawienie go, no i niestety nie
      opłaciło się, błędy przy obydwu bramkach i widoczna olbrzymia trema
      (2), szkoda bo to może odbić się na przyszłości piłkarza Cracovii
      Gancarczyk - średni mecz, jedyny obrońca który chciał się włączać do
      ofensywy, w nim było chociaż widać wolę walki, jednak miał trochę problemów
      przy wyprowadzaniu piłki (3)
      Błaszczykowski - brak formy (2-) w sumie chyba tylko 2-3 udane
      akcje ofensywne, od takiego piłkarza powinno się wymagać więcej..
      Lewandowski M. - wg mnie ponosi on całkowitą winę za utratę 1 bramki,
      bo jak wytłumaczyć ustawienie się def. pomocnika, praktycznie w linii napadu
      podczas obrony pozycyjnej zespołu polskiego?!?!?! szok - zawodnik z takim
      doświadczeniem popełnia takie błędy taktyczne! natomiast druga połowa w jego
      wykonaniu tragiczna w pewnym momencie 3 straty pod rząd przy rozgrywaniu
      piłki! (2-)
      Iwański - w 1 połowie jeszcze się starał i był widoczny, w 2 połowie
      już chyba bez sił mało-widoczny, w sumie nic nowego nie wniósł do drużyny
      (2)
      Obraniak - w 1 połowie grał naprawdę ciekawą piłkę, a później wychodził
      brak zrozumienia gry z kolegami, z czasem powinno być lepiej, jednak mecz
      bardzo przeciętny (2+)
      Grosicki i Jeleń - ich obydwu można ocenić tak samo, bardzo mało
      widoczni bo nie pasowali do sposobu gry zespołu - miały być szybkie kontry
      (prostopadłe piłki ze środka)a wyszła gra skrzydłami mimo to gdy mogli to
      próbowali i gdy mogli to "szarpali" (2)
      Majewski - bał się zmienić koncepcji z "szybkich kontr" na "atak
      skrzydłami", zbyt sztywno trzyma się jednej taktyki i boi się podjąć ryzyko "3
      napastnika", tak samo można było wpuści Rogera za niewidocznego Iwańskiego...
      no cóż kibice rozliczą selekcjonera i pzpn...
    • Gość: turtlezzz Kowalewski, Gancarczyk... IP: 77.255.174.* 11.10.09, 01:06
      ...Obraniak, Błaszczu, Grosicki, Jeleń - ci mi się podobali.

Kowalewski - wybroniona sytuacja sam na sam z Barosem i kilka innych niezłych interwencji.

Gancarczyk - dobrze sobie radził. Zwłaszcza w 1 połowie raczej bezbłędny.

Obraniak - najlepszy z Polaków.

Błaszczu - nie wrócił jeszcze do optymalnej formy, ale grał znacznie lepiej niż ostatnio.

Grosicki - zrobiłby więcej, gdyby koledzy więcej pomagali. Ale rozwija się w dobrym kierunku, nie boi się gry 1 na 1. Będą z niego ludzie (o ile nie przegra z własnymi słabościami)

Jeleń - miał nie tylko strzał głową, ale i nogą - z dużym trudem obroniony przez Czecha Czecha. Dwukrotnie był naprawdę bliski zdobycia bramki. I to pewnie byście napisali, gdyby Polska wygrała. A notę dostałby Irek 3-4.

Niestety - oceny w Gazeta.pl coraz gorzej świadczą o ich autorach. Ja rozumiem, że Majewski, że polska myśl szkoleniowa, że bojkot i że porażka. Ale tu trzeba się wznieść ponad okoliczności i oceniać obiektywnie. Po wygranym meczu napisalibyście, że Rzeźniczak popełnił jeszcze kilka błędów, ale za to miał jakieśtam dośrodkowanie. Po przegranym dobre zagrania przedstawiacie jako wyjątki potwierdzające regułę.
      • Gość: filotet Re: Kowalewski, Gancarczyk... IP: *.ip.netia.com.pl 11.10.09, 15:28
        a co z kiepskimi?
        Iwanicki - pomyłka, Polczak - pomyłka, Rzeźniczak - pomyłka, M.Lewandowski - w
        sumie też pomyłka. Dużo tych pomyłek
    • Gość: S3vST3R El. MŚ 2010: Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: 116.237.89.* 11.10.09, 03:05
      Oba kraje sa w powaznym kryzysie. Az przykro bylo patrzec na
      reprezentacje Czech. Dla mnie oba zespoly sa na linii startu. Z
      wielkim zainteresowaniem bede sledzil jak obie druzyny i Zwiazki
      pilkarskie zareaguja i co zrobia, zeby z tego dolka wyjsc przed 2012.

• Gość: krzyniu56 El. MŚ 2010: Oceny Polaków: Polczak najgorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 03:46
      jeżeli nie rozwalą tego PRL-oskiego betonu w PZPN-ie to dalej będzie
      szambo,szkoda chodzić na takie śmieszne mecze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka