Dodaj do ulubionych

Liga angielska. 12. kolejka. Złota głowa Terry'ego

IP: *.chello.pl 08.11.09, 20:53
Oj, Fergie, Fergie... a policz, ile meczów wam sędziowie wygrali, stary oszuście.
Obserwuj wątek
    • Gość: CFC Liga angielska. 12. kolejka. Złota głowa Terry'ego IP: 77.255.181.* 08.11.09, 20:54
      Ja tez...Zwlaszcza jak powinien wyrzucic obronce MU a daje zoltą kartkę
      Drogbie. Gol prawidlowy wykazaly powtorki.Obronca MU lezal na ziemii i
      linia spalonego wyznaczona byla jego glową .Brawo
      Chelsea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: 1 Re: Liga angielska. 12. kolejka. Złota głowa Terr IP: *.tktelekom.pl 08.11.09, 23:13
        lezal bo go drogba sfaulowal
    • Gość: b żenujący dziad z tego fergusona IP: 213.25.178.* 08.11.09, 20:58
      chyba nie ma przegranego albo zremisowanego przez tych partaczy
      meczu po którym ten koleś by nie narzekał na sędziów. p.s. a o tym
      że ten frajer evans powinien wyleciec z boiska to nagle zapomnial...
      • Gość: Miszko Re: żenujący dziad z tego fergusona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 21:33
        Akurat DD nie żałuję - paskudny symulant :D A jak ktoś go sfauluje to
        się wkurza :D
        • von.g Re: żenujący dziad z tego fergusona 09.11.09, 07:09
          Nie jestem sedzia , ale Evans wyskoczyl do pilki , wybil ja a Drogba na niego
          wlecial rozpedzony. Nie wydaje mi sie zeby to byla czerwona kartka.
        • Gość: chels Re: żenujący dziad z tego fergusona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 08:37
          No faktycznie, Drogba musiał się sporo napracowac nad symulacją, kiedy jeden Muł
          wjechał mu w klatę korkami jak w filmie karate. Czerwień bezdyskusyjna i rzut karny!
    • Gość: ZIZOU Ferguson głupcze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 21:00
      Sprawiedliwe sędziowanie? Evens wchodząc korkami w klatkę piersiową Didiera
      Drogby, też pewnie piłkę dotknął, a jego już nie?
      Chamstwo - tak można nazwać najeżdżanie starego nieudacznika na sędziego.
      Arbiter mylił się i na niekorzyść Chelsea i na niekorzyść Czerwonych
      D(upków)iabłów. Chociaż i tak odnieść można było wrażenie faworyzowania Man(sr)U.
      Evans powinien wylecieć z kopem w odbyt z boiska, dostać karę na 6 kolejek i
      pooglądać jak bez kretyńskich fauli grają tak świetni obrońcy jak: Vermaelen
      (Arsenal), czy Gerrard Pique (Barca).
      Gó... z Ciebie będzie, a nie klasowy defensor. Tyle mam do powiedzenia.
      ManU schodzi na pasy.

P.S Piękna piłka w wykonaniu Arsenalu i Barcy, w ostatniej kolejce angielskiej
      i hiszpańskiej ligi.

Pozdrawiam.
      • Gość: zizu Re: Ferguson głupcze! Czerwony nosie :) IP: *.chello.pl 09.11.09, 05:24
        od dzis mowimy na nich
        Czerwone Nosy (to z angielskiego Red Devils)

no to tyle :)
      • von.g Re: Ferguson głupcze! 09.11.09, 07:14
        Evans wyskoczyl po pilke , wybil ja i gdy byl w powietrzu drogba na niego wpadl.
        Wedlug mnie na powtorce widac wyraznie ze Drogba nie mial szans dojsc do pilki i
        atakowal albo niepotrzebnie albo celowal w Evansa.

www.youtube.com/watch?v=4cYT0i0Pstc
        • Gość: chels Re: Ferguson głupcze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 08:40
          Jak rozumiem atakował swoja klatka piersiową w korki rywala? To kamikadze mieli
          mniej odwagi niż on...
    • Gość: ZIDANE Ferguson ty glupcze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 21:02
      Sprawiedliwe sędziowanie? Evans wchodząc korkami w klatkę piersiową Didiera
      Drogby, też pewnie piłkę dotknął, a jego już nie?
      Chamstwo - tak można nazwać najeżdżanie starego nieudacznika na sędziego.
      Arbiter mylił się i na niekorzyść Chelsea i na niekorzyść Czerwonych
      D(upków)iabłów. Chociaż i tak odnieść można było wrażenie faworyzowania Man(sr)U.
      Evans powinien wylecieć z kopem w odbyt z boiska, dostać karę na 6 kolejek i
      pooglądać jak bez kretyńskich fauli grają tak świetni obrońcy jak: Vermaelen
      (Arsenal), czy Gerrard Pique (Barca).
      Gó... z Ciebie będzie, a nie klasowy defensor. Tyle mam do powiedzenia.
      ManU schodzi na pasy.

P.S Piękna piłka w wykonaniu Arsenalu i Barcy, w ostatniej kolejce angielskiej
      i hiszpańskiej ligi.

Pozdrawiam.
      • Gość: Pan Taca Re: Ferguson ty glupcze! IP: 81.15.176.* 08.11.09, 22:42
        Zastanów się gó...arzu co ty gadasz "stary nieudacznik"? Ta? A kto tyle razy
        wygrał PL i 2 razy LM i inne trofea? SAF!
        Kto mając już Puchar LM w "nodze" strzelił w słupek? Terry! Nieudacznik...ahh.
        Kto mając już kolejny finał LM stracił gola w ostatnich minutach (a ty debilu to
        było przez sędziego!), w meczu sędziego mylącego się tragicznie w obie strony?
        Chelsea, cóż to za nieudacznicy?
        A te "Niesamowicie mocne wrzuty" typu "Man(sr)U" są właśnie na poziomie takich
        jak ty.
        Po zzwycięstwie Chelsea jesteś za chelsea, po zwycięstwie Arsenalu, za
        Arsenalem, po zwycięstwie Barcy (ahh i to co kocham ten korzyk zawsze po czyjejś
        wypowiedzi w nawiacie "Visca el Barca!".

Pozdrawiam, może kiedyś zmądrzejesz. (Nie nie jestem kibicem Man Utd tylko
        Interu, jak już)
        • Gość: Zizou Re: Ferguson ty glupcze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 23:08
          Niestety słabo Ci poszły te domyślenia. Godzina późna i główka już zmęczona, a
          Twe oczka niedowidzą.
          Oceniłem mecz, porażającą głupotą wypowiedź Fergusona i wyraziłem swoje zdanie.
          Po 1, jestem kibicem Arsenalu. Reszta drużyn w lidze angielskiej jest mi
          obojętna. (nie licząc Man(sr)U)
          Po 2, w Hiszpanii kibicuje Valencii, obiektywnie (znów, o dziwo dla Ciebie
          zapewne) oceniłem grę Barcelony.

Obraziłem Cię moją poprzednią wiadomością? Nie.
          Więc zamknij usta, z których niesmacznie wali sarkazmem, głupotą i wietrzy się
          zaczepka. Zacznij komentować, to co ma sens, a nie przytaczać jakieś "Visca el
          Barca". Daleko mi do kibiców, którzy na forach wykrzykują "Hala Mardit",
          "Farca", czy "Sreal".
          Widocznie syndrom internetu, zacofania dydaktyczno-ortograficznego także,
          pogłębia się w społeczeństwie z dnia, na dzień. Takie odczucia można mieć po
          przeczytaniu Twoich mokrych wypocin.

Pozdrawiam, kibiców.
          • badbull Re: Ferguson ty glupcze! 08.11.09, 23:24
            Daleko mi do kibiców, którzy na forach wykrzykują "Hala Mardit",
            "Farca", czy "Sreal".

A co to jest? :
            Man(sr)U
            Małe rozdwojenie jaźni?
            • Gość: Zizou Re: Ferguson ty glupcze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 23:47
              "Reszta drużyn jest mi obojętna, oprócz Man(sr)U."

Małe niedopatrzenie? Maluśka nieuwaga?
              • Gość: smiech Re: Ferguson ty glupcze! IP: *.globalconnect.pl 09.11.09, 01:59
                Wez sie "mlody nieudaczniku" zamknij... najlepiej w piwnicy. Siadzie
                taki przed komputerem i pier...li.
        • Gość: chelsea_fan Re: Ferguson ty glupcze! IP: *.xdsl.centertel.pl 09.11.09, 07:53
          zastanów się kto tu jest nieudacznikiem ,bo jakoś Inter nie potrafi od paru lat
          przejść przez 1/8 Ligi Mistrzów...
          • Gość: Pan Taca Re: Ferguson ty glupcze! IP: 81.15.176.* 09.11.09, 22:14

Kurdee nie porównujmy akurat Intru, a chelsea do Fergusona, ja muszę przyznać ż
            Intr jest wielkim nieudacznikiem, ale si w tym roku to zmini
    • Gość: manu juz kit z tym faulem... IP: *.range217-44.btcentralplus.com 08.11.09, 21:03
      przy "uderzeniu" terrego drogba byl na spalonym metr od van der
      sara. bral udzial w akcji... pilki dotykac nie musial
      • f00tix Masz 100% racji 08.11.09, 21:22
        Kit z faulem, ale to co Drogba robił na metrowym spalonym to było śmieszne. Nie trafił w piłkę bo... nie trafił, zupełny przypadek, ale to nie oznacza, że nie było spalonego.

P.S. ale skoro jesteś takim fanem United, to powinieneś wiedzieć, że nie piszę się ManU!!! bo ten zwrot uchodzi za obraźliwy...
        • Gość: iohu Re: Masz 100% racji IP: *.zone3.bethere.co.uk 08.11.09, 22:23
          drogba nie brał udziału w akcji nie zmylił bramkarza nie dotknął tez piłki.
          spalonego nie ma
          • Gość: deco Re: Masz 100% racji IP: *.171.87.67.static.crowley.pl 08.11.09, 22:51
            Absorbował uwagę bramkarza, tak że ten musiał cały czas kontrolować nie tylko
            piłkę, ale i jego. Spalony ewidentny
          • von.g Re: Masz 100% racji 09.11.09, 07:11
            Tak nie bral udzialu w akcji ze powalil obronce a potem probowal zmienic lot
            pilki. Fakt bardzo bierne zachowanie. Terry tez nie bral udzialu w akcji. Pilka
            trafila go tylko w glowe...
    • Gość: chudy Liga angielska. 12. kolejka. Złota głowa Terry'ego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 21:19
      dwa spalone zle zagwizdane i caly mecz ustawiony. pierwszy nieprawidlowy, a
      gwizdniety gdy rooney wychodzil 1 na 1 z chechem, a drugi przy bramce, drogma
      na spalonym, skupial uwage bramkarza na sobie wiec bral czynny udzial w akcji,
      nie gwizdniety. tak evans powinien wyleciec, a carvalhio tez;]
      • Gość: obs Re: Liga angielska. 12. kolejka. Złota głowa Terr IP: *.cable.ubr10.sgyl.blueyonder.co.uk 08.11.09, 22:01
        dokladnie. bledow bylo cale mnostwo.
        dodalbym jeszcze to, ze fletcher powinien byl wyleciec jak nie za faule to za
        skopanie po gwizdku carvalho..

ale taki juz jest sport.
        nie lubie chelsea, ale w tym meczu im kibicowalem

a to juz duzo swiadczy o obrzydzeniu 'wywyzszaniem sie' fergusona i manu jako
        takiego
      • Gość: ghui Re: Liga angielska. 12. kolejka. Złota głowa Terr IP: *.zone3.bethere.co.uk 08.11.09, 22:26
        niby dlaczego drogba skupił uwage bramkrza?

mógłby skupic gdyby np. piłka leciała w jego kierunku a on zrobił zwód
        on sobie stał ,tym niew "skupił", a do piłki nie doszedł która i tak leciała
        swoim torem i bramkrza podazał za nią wcale nie zmylony niczym przez drogbe. tak
        wiec naginasz fakty pod swoja teorię
        przepisy sa jasne, spalonego niema
        • Gość: deco Re: Liga angielska. 12. kolejka. Złota głowa Terr IP: *.171.87.67.static.crowley.pl 08.11.09, 22:53
          Bossszzz. Człowieku pisz po polsku, a nie polskawu
        • f00tix Re: Liga angielska. 12. kolejka. Złota głowa Terr 09.11.09, 01:34
          Drogi kolego gadający bzdury. Skupienie uwagi nie polega na tym, że piłka leci w kierunku zawodnika, tylko na tym, że wspomniany zawodnik wykonuje ruch w kierunku piłki! Drogba znajdując się na pozycji spalonej wykonał ewidentny ruch nogą w kierunku piłki. Nieważne co chciał zrobić, zwód, szpagat, salto czy strzelić (choć to oczywiste), bo na pewno sobie nie "stał".
          www.youtube.com/watch?v=cEp2pgyfA1k#t=04m57s
          Czy ten film to nagięcie faktów?
      • Gość: głupi Re: Liga angielska. 12. kolejka. Złota głowa Terr IP: *.ds11.agh.edu.pl 08.11.09, 23:56
        A carvahlo za co? Prawidłowo dostał żółtą bo biegł z piłka po gwizdku i grał na czas, ale to co zrobił dupek w czerwonej koszulce zasługiwało z miejsca na czerwien. Nic nie usprawiedliwia kopania z tyłu po nogach po gwizdku zawodnika ktory juz odkopnal piłke!
    • Gość: blady.felix Liga angielska. 12. kolejka. Złota głowa Terry'ego IP: *.acn.waw.pl 08.11.09, 21:21
      "Ale ceną za udane rozbijanie ataków była niemoc w ofensywie. MU kleciło akcje
      tylko do linii pola karnego. W jego okolicach rozgrywaniem powinien się zająć
      Ryan Giggs. Ale wczoraj lider mistrzów Anglii zagrał bodaj najgorszy mecz w
      sezonie. Głupio tracił piłkę, rzadko celnie podawał, gdyby kilka razy
      podejmował lepsze decyzje, w świetnej sytuacji znalazłby się Rooney."

To chyba oglądaliśmy inne mecze. Ryan Giggs nie grał chyba wczoraj żadnego
      meczu, a The Blues z United grali dzisiaj.
    • Gość: MIX Ferguson jest ostatnią osobą... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 08.11.09, 21:34
      ... która powinna się skarżyć na sędziów... no chyba że szkot miał na myśli
      "czasami tracę wiarę w zawsze przychylne dla Manu sędziowanie"
    • Gość: k Re: Liga angielska. 12. kolejka. Złota głowa Terr IP: *.217.146.194.generacja.pl 08.11.09, 23:51
      dlaczego Czech, a nie Fleczer, Patris Ewra, Czelsi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka