Dodaj do ulubionych

Sebastian Boenisch stawia warunki

09.11.09, 23:18
He he, Polacy podniecaja sie ligowym sredniakiem, niedlugo Smuda zacznie
szukac reprezentantow wsrod polonii Albanskiej albo w Armenii.
Obserwuj wątek
    • Gość: onek Sebastian Boenisch stawia warunki IP: 194.88.224.* 09.11.09, 23:19
      Ja bym dał sobie z nim spokój... Co to znaczy, że będzie wybierał na
      jakie mecze będzie przyjeżdżał?!
      To może zacznijmy sobie wybierać w które dni będziemy chodzili do
      pracy....!!!!
    • Gość: artur Zamieszanie to głównie robia media, w tym i GW. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 23:22
      Od miesiąca czytam ciągle o Boenisch-u. Zeby trener pojechal,
      dlaczego jeszcze nie pojechał, może pojedzie itd.
    • badbull Sebastian Boenisch stawia warunki 09.11.09, 23:24
      Albo przyjeżdża wtedy, gdy każe mu trener reprezentacji, albo jak dla mnie nie
      ma tematu. Nie potrzebujemy graczy, którzy nie będą grali w reprezentacji z
      pełnym przekonaniem i zaangażowaniem. Zresztą Boenish ostatnio wcale nie
      zachwyca. Zresztą mamy Brożka (uparcie pomijanego przez Beenhakkera,
      docenionego przez Smudę).
      • belotto Re: Sebastian Boenisch stawia warunki 09.11.09, 23:36
        > Zresztą Boenish ostatnio wcale nie
        > zachwyca. Zresztą mamy Brożka (uparcie pomijanego przez Beenhakkera,
        > docenionego przez Smudę).

Chcesz dać Boenischa na atak czy Brożka na obronę? ;)
        • Gość: Vann Re: Sebastian Boenisch stawia warunki IP: *.chello.pl 09.11.09, 23:48
          Kolego, a o Piotrze Brożku słyszałeś? On może grać na boku obrony.
          • alicja.30.tysiecy ____ A moze bedzie decydowac, z kim chce grac? ___ 10.11.09, 06:13
            A moze bedzie jeszcze decydowac z kim chce grac u boku, a z kim nie?

Dziecinada i zenada.
            • Gość: Icojeszcze Re: ____ A moze bedzie decydowac, z kim chce grac IP: *.edincc.co.uk 10.11.09, 10:25
              Polaka nic nie zmieni.

Odrobina rozglosu i juz mu odbija. Jesli tak faktycznie mysli
              pilkarz, a nie tylko jego chory ojciec to powinien zostac
              natychmiast skreslony aby wybic z glowy podobne wyglupy pozostalym.
              • Gość: Halo! Re: ____ A moze bedzie decydowac, z kim chce grac IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 10.11.09, 20:24
                A kto twierdzi, że Boenisch jest Polakiem - on czy jego tatko? Wiemy tylko, że w Polsce urodził się ten wielki talent.
      • Gość: ... Re: Sebastian Boenisch stawia warunki IP: 82.160.24.* 10.11.09, 01:32
        nie chodzi o to ze nie zachwyca, ale chodzi o to ze jest spora szansa ze moze
        zachwycac za jakis czas:) a niekotrzy madrzy sadza ze z polskiej kopaniny szanse
        na kogos kto zachwycal bedzie sa iluzoryczne ;) sorry Piotr Brozek gra przeciwko
        poziomowi podworkowemu, ofensywie na poziomie przedszkola i ciezko bledy jego
        obnazyc a nie mowiac juz o rozwoju. sorry ale Boenish grajac w werderze i majac
        wybor : jechac na mecz towarzyski w terminie gdzie treniengi i przygotowanie do
        Bundesligi, Pucharu Niemiec, Uefa czy LM bede kolidowac to nie ma wyboru nawet
        Smuda jako trener klubowy musi mu odpuscic i wprowadzac go do druzyny w meczach
        mniej kolidujacych. bez zbednego gadania : my nie zagramyu meczu o stawke przez
        3 lata, i wszyscy wokol moga mowic ze kazdy mecz towarzyski bedzie jak o zycie,
        ale tak nie bedzie i nie da rady tego osiagnac, tak to juz jest.
      • Gość: albert Re: Sebastian Boenisch stawia warunki IP: 83.238.199.* 10.11.09, 04:59
        I popieram w 100%
      • Gość: wer Re: Sebastian Boenisch stawia warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 22:02
        Dziwi mnie, że my tu w Polsce zawsze musimy szukać dziury w całym. Będzie jak z każdym u nas - Sebastian zostanie dopiero wtedy doceniony jak zacznie strzelać bramki i pokaże na co go stać. A Wam wtedy będzie głupio....Wiadomo przecież, że prędzej czy później Sebastian doczekałby się i dostał szanse na grę w Reprezentacji Niemiec, a on co zrobił? Zdecydował się już dłużej nie czekać i gra dla Polski. To chyba dobrze o nim świadczy, prawda? Dzięki temu nasza drużyna będzie silniejsza. Nie widzę sensu tych Twoich bezpodstawnych oskarżeń, głupich domysłów i sugestii. Wiadomo też, że w grając dla Reprezentacji Niemiec zarabiałby więcej, więc w tym wypadku na pewno nie chodziło o kasę! A nawet to, że przyjechał na mecz z WKS mimo, że już był kontuzjowany. Myślicie, że dla niego to frajda latać w tą i we w tą samolotem? Otóż nie, Sebastian przyjechał bo chce udowodnić, że mu zależy na naszej Reprezentacji, co zresztą trochę bardziej spostrzegawcze osoby już zauważają. Przecież wyraźnie mówi, że da z siebie wszystko i daje, więc o co Wam chodzi?!...Podsumowując, powinniśmy się cieszyć, że piłkarze tej klasy chcą grać dla nas, pomagać im, i jako kibice wspierać, a nie pisać głupoty...
    • walburga Sebastian Boenisch stawia warunki 09.11.09, 23:27
      przyjedzie kiedy chce , zagra jak będzie mu się chciało-ale bez biegania bo
      to męczy -fajne podejście do zawodu :) gwiazdka bez dwóch zdań :)
      • Gość: ... Re: Sebastian Boenisch stawia warunki IP: 82.160.24.* 10.11.09, 01:41
        a ty jak cos piszesz i oceniaj to poznaj temat z kazdej strony a nie sie
        opierasz na tytulach, mowa byla o mecazch towarzyskich i przygotowaniach do
        meczy ktore z poziomu sportowego stoja na o wiele wyzszym poziomie, biorac pod
        uwage ryzyko kontuzji w danym okresie kiedy zawodnik gra na kilku frontach,
        sorry ale w bundeslidze sie zapieprza. nie bez kozery trenerzy klubowi nie chca
        puszczac swoich zawodnikow na mecze reprezentacji, a w szczegolnosci na mecze
        ktore tak naprawde sa o nic. czepiacie sie jego jakby na zaden mecz towarzyski
        mial nie jechac i czekac na wystep o punkty, jasno powiedziane jest ze biora pod
        uwage ewentualnosc nie powolywania go gdy Werder bedzie walczyl trofea na swoich
        boiskach i boiskach euroipejskich, tyle w temacie. tylko oczywiscie polska
        madrosc juz widzi ze niby on gwiazdeczka ... naprawde smutno sie robi jak ludzie
        patrza na niektore sprawy tylko z jednego a nawet pół punktu widzenia. i jak
        niew przyjedzie to bedzie to tylko wina terminow fifa na mecze towarzyskie ktora
        kolidowac beda z rozgrywkakmi o piorytecie wyzszym, wkoncu to klubu pensje im
        placa i wymagaja.
        • Gość: ee Re: Sebastian Boenisch stawia warunki IP: *.chello.pl 10.11.09, 08:38
          nie wiem z czym walczysz - rowniez niemaszki podzielaja zdanie polaczkow na
          temat procesu podejmowania decyzji przez chlopczyka.
          po drugie o czym bredzisz na temat kolizji terminow - jesli reprezentacja gra w
          oficjalnym terminie i sie uprze -nei ma rozmowy albo powolany sie zjawia albo
          dostaje kare.
          nie jest wcale to zlosliwe - to raczej po twoim podejsciu do rozmowy mozna pewne
          rzeczy sadzic.
          tak samo jak strona niemiecka smieszy umotywowaniem swojego zdania. niby im nie
          zalezy ale sa wsciekli [oczywiscie z powodow czysto sportowych a polaczki slabo
          graja i slabo sie staraja i nawet to o co sie staraja jest slabe]
          ps. a argument
          wkoncu to klubu pensje im > placa i wymagaja.
          jest zerzniety z argumentacji bogatych wielkich klubow i dotyczy zawodnikow
          zarabiajacych krocie.. i na dokladke przerabiany wielokrotnie - widac nie dosc
        • Gość: Gosić Re: Sebastian Boenisch stawia warunki IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 10.11.09, 20:48
          Drogi trójkropku, nigdy nie zrozumiesz na czym polega polska mądrość, bo do tego trzeba mieć jakieś podstawy. Proponuję zacząć od nauki języka polskiego.
    • Gość: bartman Sebastian Boenisch stawia warunki??? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.11.09, 23:28
      jeżeli to prawda i Boenisch myśli tak samo jak jego ojciec, i zamierza
      decydować na które mecze przyjeżdżać - to my dziękujemy, nie chcemy tak
      "oddanego" reprezentacji piłkarza.. graj sobie dalej dla Werderu Sebastian
      • Gość: ... Re: Sebastian Boenisch stawia warunki??? IP: 82.160.24.* 10.11.09, 01:48
        taaa oddany pilakrz reprezentacji bedzie zapierdzielal na kazde skinienie
        trenera smudy, pomimo ze druzyna gra gra w pucharze niemiec, lidze byc moze w
        europie, kolego tu chodzi o zdrowie pilkarza, ktore defacto jest najwazniejsze,
        nie tylko Boenish sie nie pojawial na meczach towarzyskich reprezentacji,
        siegnij w przeszlosc, to normlana strategia i trenerzy reprezentacyjni doskonale
        sobie z tego zdaja sprawe. i twoje granie dalej dla werderu to ci powiem drogi
        kolego ze w tej naszej lidze to nawet rezerwom nie siegaja kolegom po fachu na
        zachodzie, i nie chodzi o umiejtnosci ale chodzi wlasnie o treniengi i robote
        jakas wykonuja na treniengach.
    • Gość: r Re: Sebastian Boenisch stawia warunki IP: 89.107.158.* 09.11.09, 23:35
      haha smiej sie z innych panstw polska to potega haha
    • Gość: goranje Sebastian Boenisch stawia warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 23:38
      Je....ać szkopa, niech nie przyjeżdża wcale, Franz miej jaja!
      • aprox99 Re: Sebastian Boenisch stawia warunki 09.11.09, 23:44
        Polska to potega-koscielna z tym ciulem walesa.Szkoda ze ta hostia nie zamienila
        sie w miesien pilkarza bo by mu go przeszczepiono.Papua Nowa Gwinea-nastepny
        sparringpartner polski.Gruss
        • Gość: szlyzjerfresser Wal sie szlyzjer IP: *.adsl.hansenet.de 09.11.09, 23:49
          aprox99 napisał:

> Gruss

Wal sie szlyzjer
          • aprox99 Re: Wal sie szlyzjer 09.11.09, 23:52
            WERDER+BOENISCH-PANY
            • Gość: do aprox99 Re: Wal sie szlyzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 00:36
              ślunzoki miyszońce loli do ausgusa, bo niy mieli haźla doma. Brudne mieszońce,
              kierych opa je kałmukem, co se wloz na oma miyszańca. Stund to take durne, pra?
              • czyli.kon.karne Re: Wal sie szlyzjer 10.11.09, 00:59
                pra, pra pieroński kopidole
    • Gość: gp Prawda jest taka że z takimi nieudacznymi, IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 09.11.09, 23:51
      nażelowanymi lewusami nikt nie chce mieć nic wspólnego. Tylko idioci wierzą że
      Smuda może coś zmienić. Piłkarze nie mają żadnych umiejętności bo niby gdzie i
      kiedy mieli nauczyć się grać w piłkę? W Polsce? Nie rozśmieszajcie mnie...
      • mil1231 frajerze, polscy piłkarze są legendą światowego 10.11.09, 00:02
        futbolu i tacy sqrwyemigranci nieudacznicy moga im buty czyścić
    • Gość: kolok Sebastian Boenisch stawia warunki IP: *.tktelekom.pl 09.11.09, 23:51
      nie spier... frajerzyna
      • Gość: ... Re: Sebastian Boenisch stawia warunki IP: 82.160.24.* 10.11.09, 01:52
        troche szacunku do drugiego czlowieka i wyrażaj sie synku, to nie obora.
    • aprox99 Re: Sebastian Boenisch stawia warunki 09.11.09, 23:57
      A ten Smuda ma tez podejrzane nazwisko,czyzby tez zza odry?
    • Gość: arturzk Sebastian Boenisch stawia warunki IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.09, 00:05
      Niech Smuda nie robi sie smieszny ze prosi sie o gre ( polskiemu
      niemcowi)
    • Gość: 1tomi Sebastian Boenisch stawia warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 00:15
      jak taki mądry, to niech gra dla Niemiec. I niech stawia warunki Niemieckiej
      kadrze. he he
    • Gość: sel Sebastian Boenisch stawia warunki IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 10.11.09, 00:20
      Piekna fotka, dobrze mu z oczu patrzy
    • Gość: Kot Sebastian Boenisch stawia warunki IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 10.11.09, 00:35
      Jechać szwaba!
    • Gość: dupek Sebastian Boenisch stawia warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 00:37
      Niech volksdeutsch gra w reprezentacji hitlera!
    • czyli.kon.karne Sebastian Boenisch stawia warunki 10.11.09, 00:39
      zaś zaczyna się cyrk z pastowanymi kabanami...
    • Gość: haj Sebastian Boenisch stawia warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 00:50
      nie zagra chociaż jeden mecz w naszej kadrze (nie będzie mógł grać dla szwabów) i wtedy inaczej będzie gadał.. jak się go nie będzie powoływać..
    • Gość: jajajakies to ma byc ta nowa kadra!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 00:57
      chlopak 22 lata i warunki bedzie stawial kiedy mu sie bedzie chcialo
      przyjechac to przyjedzie a kiedy nie to nie!!! w dupie cie mamy
      niemcu jebany!!! nie chcesz to sie wal bedziemy grali polakami z
      prawdziwymi polskimi nazwiskami i pomimo tego ze bedziemy w dupe
      dostawac od sredniakow to przynajmniej bedziemy miec podniesione
      czolo ze takich gnojkow nie ma w naszej reprezentacji!!!a smuda to
      sie panie trenerze okazuje ze ty honoru nie masz skoro tak calujesz
      po dupce chlopaka ktory juz jak napisali kilka razy zdanie zmienial
      i przez 2 lata si enie potrafi zdecydowac...znaczy ze nie chce i
      niech wypie.... smuda mowiles ze bedziemy grac polakami a jak
      widac jezdzisz i szukasz ludzi do spolszczenia. gowno nie
      reprezentacja
      • Gość: bodo Re: to ma byc ta nowa kadra!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 01:29
        niech się wypcha. najwyraźniej go to nie kręci - on juz zaczyna gwiazdorzyć. dziękujemy, może nie jesteśmy dobrzy w piłke, ale łachy niech nam chłystek nie robi. sa granice arogancji.

zawsze to samo u Polaków z Niemiec: wyemigrowali i od razu poczuli sie lepsi. na pęczki takich znam, łacznie z moją bliską rodzinką.

cóż: niektórzy muszą do psychoterapeuty, innym wystarczy emigracja do podniesienia poczucia osobistej wartości. po co nam tacy???? jak kogos kompleksy wprawiają w chwiejnośc nastroju i od tegoż nastroju uzależnia udział w drużynie narodowej - to mamy tu człowieka bez tożsamości i tyle.

szukajmy facetów z jajami - takich, którzy czegoś chcą i mają ambicje.
        • Gość: jurek Re: to ma byc ta nowa kadra!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 01:38
          w artykule jest wypowiedź Piotra Boenischa a nie Sebastiana, to nie wieszaj od
          razu na nim psów.
          każdy syn mówi tak jak ojciec? może być zupełnie inaczej, jeszcze go nie
          poznałeś nawet przez media
          • Gość: ... Re: to ma byc ta nowa kadra!!! IP: 82.160.24.* 10.11.09, 02:01
            te dwa buce powyezej to jakies elementy z szamba wziete ;)
            ciekawe czy sie zastanowili jakimi oni sa Polakami ? i czy nazwisko i miejsce
            pobytu to wszystko co potrzbena zeby byc Polakiem, Czechem czy Brazylijczykiem ?
            no ja mam jedynie nadzieje ze 2 osobniki jak powyzej beda "zdychac" w tym kjraju
            smiercia naturalna. oj czekamy az kazdy uzytkownik internetu bedze mial swoja
            unikalne IP wtedy juz tacy ludzie odwazni w obsmarywaniu innych nie beda. jetsem
            za wolnoscia slowa ale bez przesady to co sie teraz dzieje na tych forach to
            wola o pomoste do nieba, siedza przed tymi klawiaturami ale jak porozmawiac w 4
            oczy to "ani be ani mu".
            • Gość: ee Re: to ma byc ta nowa kadra!!! IP: *.chello.pl 10.11.09, 08:50
              ja cie wrzucam do tego samego worka do ktorego te zdychajace smiercia naturalna
              buce z szamba [hehe intelygencie] sa wrzucane przez ciebie
              jestes chory i rozumie ze nie wiesz dlaczego bladzisz - twoje zachownaie jest
              rowniez typowe dla tych forow [najczesciej na tematy polityczne, brak tylko
              nika: 'wiem fszystko' albo 'znafca']..
              czesem czytajac takie 'podejscie ze wszystkich stron problemu' jak twoje
              generuja sie automatycznie takie odpowiedzi jak moja, nie musisz odpisywac..
      • Gość: mirosław Re: to ma byc ta nowa kadra!!! IP: *.chello.pl 10.11.09, 01:33
        Modlitwa dziękczynna z wymówką

Nie uczyniłeś mnie ślepym
        Dzięki Ci za to Panie

Nie uczyniłeś mnie garbatym
        Dzięki Ci za to Panie

Nie uczyniłeś mnie dziecięciem alkoholika
        Dzięki Ci za to Panie

Nie uczyniłeś mnie wodogłowcem
        Dzięki Ci za to Panie

Nie uczyniłeś mnie jąkałą kuternogą karłem epileptykiem
        hermafrodytą koniem mchem ani niczym z fauny i flory
        Dzięki Ci za to Panie

Ale dlaczego uczyniłeś mnie polakiem?

Andrzej Bursa

• Gość: Piotruś Re: to ma byc ta nowa kadra!!! IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 10.11.09, 22:45
          Przeprosiny

Nie uczyniłem Cię ślepym.
          Tak, dziękuj mi za to.

Nie uczyniłem Cię garbatym, alkoholikiem, wodogłowcem
          ani niczym, co uniemożliwiłoby uczynić Cię Polakiem.
          Tak, dziękuj mi za to.

Chciałem uczynić Cię Polakiem,
          byś pięknie po polsku myślał czuł i mówił.
          Tak, dziękuj mi za to.

Uczyniłem Cię jednak "Boenisch'em" przez pomyłkę,
          bo każdy może się walnąć...
          Takie - qui pro quo.
          Nie dziękuj.

Piotruś - Pan
      • Gość: jurek Franz dobrze robi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 01:36
        to nie wina Smudy jaki mamy poziom ligi i wyszkolenia młodzieży.
        on to robi dla dobra wyjściowej jedenastki reprezentacji, niestety, bo za wyniki
        tej drużyny (jedenastu z orzełkiem), a nie rzeczywistości piłkarskiej w Polsce,
        ponosi odpowiedzialność swoim nazwiskiem przez najbliższe 2 i pół roku
        i trzymam za niego i jego drużynę kciuki
    • Gość: kozak z wybezeża Sebastian Boenisch stawia warunki IP: *.dyn.optonline.net 10.11.09, 01:24
      założę się o moją wypłatę że nie będzie reprezentował Polski.DFB obieca mu
      złote góry,powołają go na jeden mecz gdzie wyjdzie na boisko w 87ej minucie i
      na tym skończy się jego kariera reprezentanta Niemiec.A zrobią to tylko
      dlatego żeby nigdy nie zagrał dla Polski bo potencjalnie sprawiałby bardzo
      duże zagrożenie w meczach z Niemcami.
    • Gość: szmyr myrk Sebastian Boenisch stawia warunki IP: 213.77.117.* 10.11.09, 01:25
      co za porazka, komenty jeszcze gorsze. Boenischa pominac, nie chce
      to nie. proste
    • dibadzio Tylko nie prosic 10.11.09, 01:41
      To bez sensu.Nie można prosic i ciągnąć na siłę grajków z zagranicy zeby
      zagrali dla Polski. Owszem, będą mile przyjęci ale tylko, jeżeli sami wyrażą
      wolę i motywację. Z proszonego zawodnika pociechy nie będzie.Musi byc
      motywacja patriotyczna.Prosić czy błagać to błąd. Gra z orłem na piersiach to
      wielki zaszczyt.
      • Gość: ... Re: Tylko nie prosic IP: 82.160.24.* 10.11.09, 02:12
        a ktop prosi, tak sie dzieje w kazdym cywilizowanym kraju, trener zauwaza i
        rozmawia lub powoluje. PZPN nim sie nie interesowal bo PZPZ zawsze byl
        najmadrzejszy, i Boenish mial prawo sobie zdanie zmieniac, bo te PRL cwoki taka
        maja dume ze sami incjatywy i dzialania nie podejmą. Gra z orłem na piersiach to
        eni zaden zaszczyt ,m rownie dobrze mozna grac ze stopa smoka na dupie.
        dopisywanie jakis dziwnych ideologii do wystepu w kadrze to tez jakas paranoja,
        poportu pilkarz ma dobrze zagrac dla ludzi ogladajaych ten mecz przez TV i na
        trybunach. tyle w temacie, ludzi ktorych pilka nie interesuje maja w gleboko
        Boenisha, Bońka i Smolarka a tym bardziej ich wyniki, bo co mnie interesuje czy
        przegraja 6:0 z Anglia czy Slowacja, zycie moje runie ? wogole troszke dziwia w
        XXI wieku te patriotyczne dyrdymaly, dobry temat na rozmowe o tym w przedniu
        jakiegos dziwnego swieta :)
        • Gość: Obserwator Re: Tylko nie prosic IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 11.11.09, 06:16
          Na ogół jestem grzeczny, ale zapytam: kiedy wreszcie zamkniesz te swoje parszywe ryło? Jak chcesz się czegoś dowiedzieć na temat reprezentowania Polski (wszystko jedno w czym) zacofańcu z Ciemnogrodu, to musisz mieć do tego jakieś podstawy. Proponuję zacząć od nauki języka polskiego - zasrańcu. Na koniec, zanim zaczniesz wypowiadać się w internecie, naucz się obsługiwać klawiaturę - ty warcholskie nasienie... I lepiej nie pokazuj mi się na oczy - wyrodny jełopie z trzema kropkami w czerepie.
      • Gość: AntyPZPN Re: Tylko nie prosic IP: 212.106.151.* 11.11.09, 22:27
        Zgadzam się z Tobą w 100%.
    • adam81w Niemcy mydlą oczy 10.11.09, 02:03
      "Nie chcę, żeby ktoś mnie źle zrozumiał - nie kwestionuję talentu Sebastiana.
      Ale zamieszanie, jakie robicie wokół niego, pokazuje, w jakim miejscu jest
      wasza kadra, a w jakim nasza. W Niemczech w ogóle nie ma tematu Boenischa. I
      tak miałby pewnie problemy, by się przebić na dobre do naszej kadry. Po prostu
      podobnych zawodników mamy wielu. W Polsce pewnie takich nie ma."

Wiesz dobrze niemiecki dziennikarzu, że nie o to tu chodzi. Wy akurat nie
      gardzicie nikim bo wiecie, że każdy się może przydać dlatego każdego
      namawiacie by u was grał. Czy gra lepiej czy gorzej to im większa ilość
      zawodników z których można wybrać kogoś dobrego tym lepiej a taki zawodnik
      może strzelić waznego gola i już będzie warto.
      • Gość: Jerry Re: Niemcy mydlą oczy IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 10.11.09, 03:16
        Na zebry Smuda,na zebry! Wstyd i upokorzenie,niczym Jurand ze
        Spychowa pod krzyzackim zamkiem.
    • Gość: mark Sebastian Boenisch stawia warunki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.09, 07:18
      chłopie zostań tam gdzie jesteś tam czeka cię kariera i sława a w
      polsce wielkie gó... .
    • Gość: fdsf Schaff ma rację IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.11.09, 07:28
      wchodzenie Boenischowi w dupe pokazuje gdzie jest nasza pilka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka