Gość: h IP: *.icpnet.pl 12.03.10, 15:07 To był nosek marcina mięciela z bravo sport. kazdy o tym pamieta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siaba1984 Piłkarska młodość, ech... 12.03.10, 15:10 Co do plastra to fakt. Ja zachowałem na specjalną okazję i do tej pory leży na dnie szuflady niezużyty ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skam Piłkarska młodość, ech... IP: 89.231.29.* 12.03.10, 15:15 Łezka w oku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Re: Piłkarska młodość, ech... IP: *.kalisz.mm.pl 12.03.10, 15:29 Dziękuję za ten tekst, Przemku:) po prostu trafiłeś w 10! Podpisuję się pod tym obiema rękami. Faktycznie łezka w oku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zord Re: Piłkarska młodość, ech... IP: *.ghnet.pl 12.03.10, 15:30 Ja pamiętam początki tych plastrów, które zapoczątkowali chyba portugalczycy czy inni hiszpanie. Najbardziej zapadł mi w pamięć wywiad z jednym z prekursorów na polskiej ziemi, który na pytanie czy ten plaster jest czymś nasączany, ma jakieś działanie lecznicze odpowiedział, że on nie wie, czy Portugalczycy czymś je nasączają, on po prostu przykleił zwykły plaster :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Piłkarska młodość, ech... IP: 109.243.165.* 12.03.10, 15:32 W szoku jestem, że znaleźliście zdjęcie korkotrampek . Pamiętam, że co bardziej ortodoksyjni piłkarze, pozostający w nieustającego gotowości do gry, przychodzili w nich do szkoły. Niezłe jest to że nasze wspomnienia piłkarskie z dzieciństwa są niemal takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Piłkarska młodość, ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 15:58 Korkotrampki to był wypas:P niektórzy zauroczeni wkrętami z TV wbijali w nie szpilki:D:D później jeździli jak po lodzie ale cóż:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vojtala Re: Piłkarska młodość, ech... IP: 77.79.228.* 12.03.10, 15:36 Też miałem te korasy Stomilu.. nieźle się w nich pogrywało :D.. Pannini był super a ... czołówkę Gola okazało się że wciąż pamiętam :D Odpowiedz Link Zgłoś
rydzunited Re: Piłkarska młodość, ech... 12.03.10, 16:01 @zord Nie czasem Jo?o Pinto w tym pomykał? :D Piekny tekst. Stomile co prawda nie dla mnie, u mnie furore robiły takie Footballe bazarowe, ale przypuszczam, że one troche poźniej weszły w obieg :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dug Re: Piłkarska młodość, ech... IP: 217.116.98.* 12.03.10, 16:03 Plaster z bravo sport mam do dzisiaj. Dodał bym jeszcze do tego bramki z plecaków i niekończące się dyskusje czy był gol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: Piłkarska młodość, ech... IP: 79.139.15.* 12.03.10, 16:17 Teraz Tsubasa leci cały (nawet jak gra już w Europie) na AXN Sci-Fi o 8 i 14 chyba... Już sama nazwa kanału mówi wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Piłkarska młodość, ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 16:17 oczywiscie ze plaster sie trzymalo na specjalna okazje, ale u mnie np do takiej nie doszlo i gdzies sie zapodzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolkinho Re: Piłkarska młodość, ech... IP: 195.182.35.* 12.03.10, 16:41 Nie wiem, czy pamiętacie Panowie, oprócz wspomnainej kolekcji Paniniii jeszcze karty ze zdjęciami piłkarzy. Pamiętam,że Breme był 3 pik, Enzo Scifo chyba 4 karo a Emilio Butragenio Król kier. Też było wymienianie się, też były walki o pałną kolekcję. Jak dziś pamiętam, że zabrakło mi tylko Di Napole - chyba 6 kier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elche Re: Piłkarska młodość, ech... IP: 93.159.162.* 12.03.10, 16:49 I tak nic nie przesłoni wspaniałych robinsonad Ishizakiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 83 Re: Piłkarska młodość, ech... IP: *.chello.pl 12.03.10, 17:46 Były jeszcze "kapsle" Snickersa przed jakimiś mistrzostwami, na co drugim był Rumun albo Bułgar... Odpowiedz Link Zgłoś
pzawieja Re: Piłkarska młodość, ech... 12.03.10, 18:10 Wzruszyłem się, normalnie wzruszyłem. Pamiętam turnieje Dzikie Drużyny z początku lat 90' no i obowiązkowo "kto nie ma plastra ten grzeje ławe". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sachi Re: Piłkarska młodość, ech... IP: *.chello.pl 12.03.10, 18:45 Tsubasa - ANIME nie bajka :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Piłkarska młodość, ech... IP: *.toya.net.pl 12.03.10, 18:46 ja z bratem i kuzynem się popłakaliśmy jak Tsubasa przegrał pierwszy mecz ;] ale byłem bardzo mały ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paju Re: Piłkarska młodość, ech... IP: 80.48.198.* 12.03.10, 20:11 Ehh... Mięciel, Bravo Sport, 1997r. ;) Pamiętam że od kogoś dostałem ten nr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stdss Re: Piłkarska młodość, ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 20:20 aż się wzruszyłam :) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szm Re: Piłkarska młodość, ech... IP: *.acn.waw.pl 12.03.10, 21:39 o stary! Nie mam nawet co dodać do tego artykułu :D Czołówkę magazynu Gol do tej pory mogę wyrecytować z pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: Piłkarska młodość, ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 01:34 "Szansa! ..... o jezus maria!" - fragment, ktory z glowy wylezc nie chce :) zreszta tak, jak inni pisali- cala czolowke mozna wyrecytowac:) Co do korkotrampkow to rzeczywiscie jak ktos sie w nich grac nauczyl to nic straszne mu nie bylo :) sztuka wielka bylo juz nawet nauczyc sie w nich uderzac nie "zczuba", szczegolnie pilke zagrana po ziemi :) echh lezka w oku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Songo Re: Piłkarska młodość, ech... IP: 109.243.76.* 13.03.10, 10:09 Święte słowa.... To byli czasy, masakra.... Ja po Euro 96 to na boisku zawsze byłem Steve Mcmanaman. Albumy to się jeszcze chyba gdzieś walają w moim starym pokoju w domu.... p.s przefajny artykuł tak na marginesie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Piłkarska młodość, ech... IP: *.sptelek.com.pl 13.03.10, 11:55 Co do Tsubasy - miałem tak samo. Oni jakiś mega turniej z killerami z Angli albo Niemiec a ja do babci albo gdzieś. Nigdy nie widziałem całego. Odpowiedz Link Zgłoś
sztukas86 Re: Piłkarska młodość, ech... 13.03.10, 14:40 Do niedawna byłem w stanie wymienić większość zawodników z Kapitana Jastrzębia... Teraz tylko pamiętam Tsubasę, Misakiego, Kodżiro, Wakabaiashiego, i oczywiście fantastycznego Wakashimazu;) A wy kogoś jeszcze pamiętacie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Relax Re: Piłkarska młodość, ech... IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.10, 15:26 naklejki panini to jeszcze kilka lat tmeu w podstawowce zbierałem ;] a Tsubase to teraz na anx si fi można codziennie oglądać , akurat sie mistrzostwa zaczynaja ;] Odpowiedz Link Zgłoś