Dodaj do ulubionych

Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku

IP: *.mgsp.pl 21.06.10, 12:34
jestem pilkarzem Lecha i mowie wam, ze strach jest. Ten ich klub nazywany
jest Kaukasim Chelsea. Podobno zakupili przed sezonem bramarza, ktory pracowal
jako rzeznik i obronce, ktory byl kowalem. Wiec sa silni. Oj bedziemy mieli ciezko
Obserwuj wątek
    • Gość: fan piłki kopanej Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku IP: *.107.datacomsa.pl 21.06.10, 12:34
      oto jest pytanie: będzie transmisja czy nie?
      • strain Re: Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku 21.06.10, 15:53
        Azerska TV pewnie pokaże. Czyli jest szansa chociaż w Internecie
        pierwsze spotkanie. Co z rewanżem, niewiadomo.
        • virtuoz83 A oni tam mają internet w tym Azerbejdżanie? :P 21.06.10, 16:10
          Jw.
    • Gość: as Re: Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:36
      a twoja mama jest u nich sprzatczka
    • Gość: lol Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:36
      z kaukaskim chealsa to juz grali 2 lata temu kolego
      • strain Re: Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku 21.06.10, 15:57
        Teraz grają z wielkim Interem. ; D
    • Gość: ojro Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku IP: 83.238.5.* 21.06.10, 12:40
      no to wpier...z nagonką
    • Gość: Strain Re: Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku IP: *.dobrafirma.com 21.06.10, 12:45
      Zacznę niczym troll internetowy z krainy rodzącej dzieci-neo:

Hahah! Gupia Amica odpadnie z takom potengom! smiech bul i rzal!
      tylko [Tutaj prosze drogi użytkowniku sam sobie uznaj jakikolwiek
      klub] żądzi!
      • Gość: koffany nasz klób JA pierwszy ! IP: *.icpnet.pl 21.06.10, 13:57
        Nie ma lecha jest Amica, buahahaha, a teraz lecę do kibla bo basia swędzi...
        no! ale im dałem, chłopaki w szkole nie uwierzą mi, że to ja napisalem pierwszy,
        ah, co za styl! co za lajf!
    • Gość: Nie piłkarz Lecha Re: Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.10, 12:50
      A to nie czasem Chazar Lenkoran jest zwany Chelsea Kaukazu? :P
      Prawdą jednak jest, że z obecnym atakiem Lech odpadnie z Interem. I
      nie potrzeba tu Interu Mediolan, lecz wystarczy tylko Inter Baku.
      TRANSFERY POTRZEBNE OD DZIŚ! I to nie jakieś pseudogwiazdeczki typu
      Sobiech, za którego jeszcze trzeba płacić kwoty nieadekwatne do jego
      osiągnięć i umiejętności!
    • Gość: ! kto wygra Re: Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku IP: 192.100.112.* 21.06.10, 12:50
      Lech
      czy Inter Baku?
    • Gość: lol Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:52
      na transefry maja czas jeszcze jakies 3 tygodnie do meczu

a widzieliscie stronka lecha padła ;p

chyba im azerowie ddos robia hahaha

a moze lech specjalinie wylaczyl zeby nie wiedzieli nic o nich ;p
    • Gość: PL Re: Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku IP: *.c201.msk.pl 21.06.10, 12:52
      dokładnie amikarzu, nie dla psa kiełbasa...ale kupujcie dalej moze sie nikt nie
      skapnie
    • Gość: lol Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 12:54
      głosowanie z ich stronki ;P
      VOTING
      With what team would like to "Inter" met in СL?
      Dinamo (Zagreb, Сroatia) 5
      Partizan (Serbia) 1
      Rusenborg (Norway) 2
      Salsburg (Austria) 4
      Litex (Bulgaria) 5
      Debrecen (Hungary) 1
      Serif (Moldova) 7
      Lex (Poland) 2
      • virtuoz83 LEX???? 21.06.10, 14:16
        Buhahahah, Lex Poznań sponsorowany przez Sąd Wojewódzki w Poznaniu. :P
        • Gość: adam GLUPEK IP: 95.108.38.* 21.06.10, 14:37
          skad mozesz wiedziec ze X to H, i ze nie ma CH. glupek
          • virtuoz83 Bo w transkrypcji angielskiej "CH" to "KH"... 21.06.10, 16:11
            ...a poza tym sam jesteś głupek.
            • Gość: ma być `Lech` Bo... sam jesteś głupek ;] i analfabeta. IP: *.icpnet.pl 22.06.10, 00:56
              ankieta znajdował się na stronie Interu Baku, a więc była w języku...
              angielskim. przynajmniej tak myślisz. albo nie doczytałeś. nieważne...
              zapisana była w języku azerskim (azerbejdżańskim), a tam zapis Lech (polskie
              imię męskie, oraz nazwa klubu czy piwa właśnie przemienia się w Lex. ... ;))) młotku

dowód w tłumaczu google, starczy wpisać w wyszukiwarkę `tłumacz google`, tam
              wybrać tłumaczenie z języka polskiego na azerski oraz wpisać Lech... wyjdzie to
              co wyjdzie.

kij wam w oko trolle i analfabeci XXI wieku.
              dziękuję, bez odbioru.
    • luck191 Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku 21.06.10, 13:32
      Na razie jest dobrze powinni pokonać Mistrza Azerbejdżanu i awansować dalej,do
      boju Lech,wielkopolska rządzi
      • Gość: nieznany Re: Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku IP: 93.159.0.* 21.06.10, 17:23
        lech to wypierdek mamuta i ten cały ,,lewy''to widać że jest lewy bo nawet nie
        umie trafić w piłke i w bramke TYLKO TYLKO WISŁA KRAKÓW LECHIA GDAŃSK I ŚLĄSK,
        CRACOVIA TO SĄ DZIADY I ICH NIE NAWIDZE I TAK SAMO JAK ARKA I WASZ ZA..... LECH
    • Gość: legia i wisła Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku IP: *.icpnet.pl 21.06.10, 13:45
      morda w kubeł telewizory ITI! druty telefnika !
    • Gość: Jaxa Zacznie mnie to obchodzić, gdy awansują do LM IP: *.chello.pl 21.06.10, 13:56
      Teraz mam to w dupie. Zwłaszcza że już słyszę o wysokich kosztach. Pewnie
      chcieliby o awans do LM grać z Arką Gdynia albo Ruchem Radzionków. Ćwoki marne
      i nażelowane. Najpierw pokażcie, co potraficie. Moja cierpliwość już się
      skończyła. I każdemu mówię: nie oglądać polskiej piłki, nie chodzić na tzw.
      mecze, nie kupować prasy poświęconej polskiej piłce. Wtedy wyżelowane ciocie
      dostaną po kieszeni i albo się wezmą do gry, albo ch... z nimi.
      • strain Re: Zacznie mnie to obchodzić, gdy awansują do LM 21.06.10, 15:58
        Do Gdynii czy Bytomia nie jest tak daleko jak do Baku. Niby grupa
        centralno-wschodnia, ale znaczniej lepiej grać z Metalurgs czy
        Levadią.
    • Gość: vendettav no to po LM ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 14:04
    • Gość: Mohikanin Mam wielką nadzieję ze Lech odpadnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 14:06
      Azerowie !! Polacy są słabi jak barszcze !! Jak Was nie kupią to wygracie !!!!
    • virtuoz83 Tylko nie piszcie, że to łatwy przeciwnik... 21.06.10, 14:14
      ...Wisła Kraków też miała pokonać w zeszłym roku Levadię Talin i nic z tego nie wyszło.
      • Gość: ja Re: Tylko nie piszcie, że to łatwy przeciwnik... IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.10, 14:45

A LEVADIA znowu z tym węgierskim DEBRECZYNEM jak w zeszłym roku...
        • strain Re: Tylko nie piszcie, że to łatwy przeciwnik... 21.06.10, 15:57
          DEBRECENEM!
          • virtuoz83 Po węgiersku Debrecen, po polsku Debreczyn... 21.06.10, 16:08
            ...co się czepiasz?
      • Gość: anty hks Re: Tylko nie piszcie, że to łatwy przeciwnik... IP: *.chello.pl 21.06.10, 20:11
        tyle że wisła to wisła,a lech to lech.
        czyli wisła daje ,od meczów z schalke czy parmą ,du*y
        mecz z barcą wygrany 1-0 to nie sukces kiedy na wyjeździe przegrało się
        4 do jaja
        chętny do pogadania o futbolu niech pisze na gg 20628830
      • Gość: malymarcinb Re: Tylko nie piszcie, że to łatwy przeciwnik... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 12:01
        Może i nie, ale pisali, że nie chcieli grać na kakazie
    • Gość: M_M Nie wstyd przegrać z Interem IP: *.zone8.bethere.co.uk 21.06.10, 14:38
      No, ale jak teraz Lech odpadnie to nie będzie tak źle. Zawsze będą
      mogli powiedzieć, że odpadli z Interem ;)
    • Gość: yose Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.10, 14:38
      To niezwykle silny rywal. Ale jak tak patrzę na potyczki faworytów z teoretycznymi słabeuszami podczas MŚ w RPA, to tli się we mnie nadzieja, że i Lech może sprawić miłą niespodziankę.
      • Gość: ja Re: Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.10, 14:46

A LEVADIA znowu z tym węgierskim DEBRECZYNEM jak w zeszłym roku...

• Gość: a Legia Re: Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 15:09
          szczerze trzyma kciuki za Lecha. Stop podziałom :-)

www.iberobet.pl
    • Gość: wz Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku IP: 150.254.166.* 21.06.10, 15:04
      Azerów Lech nawet bez wzmocnień przejdzie spokojnie, tylko celem nie jest
      awans do III rundy, dlatego do pracy komitecie transferowy, do pracy!!!
    • adam81w Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku 21.06.10, 15:16
      Powodzenia Lech!
    • Gość: salwatore Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku IP: 109.243.63.* 21.06.10, 15:33
      ja widzę już jak lech dostaje po dupie od kelnerów z Baku. w Lechu jest
      dziadostwo i nie jest to klub z poznania tylko z Wronek.W Poznaniu jest jeden
      klub WARTA Poznan
    • Gość: salwatore Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku IP: 109.243.63.* 21.06.10, 16:15
      lech to klubina z wronek a nie z poznania. nieudacznicy i miernoty tam
      grają.Jaki kibic sympatyk powie ze ten klub ma tradycję honor,żaden. Nawet
      lewandowski za pare euro uciekl z poznania,woli grzac lawe u niemcow niz
      biegac po klepisku.Lech zero ambicji honoru i historii.
      • Gość: miernoto Re: Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.10, 16:55
        Nieudacznicy i miernoty to co powiesz o swojej skislej, ktora byla duzo gorsza
        niz lech. Nie zdobyli mistrz majac nawet 13 punktow przewagi cieciu. Twopj klub
        to rzeczywiscie miernoty pokroju jopa czy pawelka. Przypomniec ci levadie, ktora
        rezerwy lech apojechalyby z palcem w dupie. Ba nawet pogon szczecin mialaby szanse.
    • lightcik Liga Mistrzów. Lech zagra z Interem Baku 21.06.10, 16:16
      FRAJER = WYBORCA PO
      • virtuoz83 Niemyślący logicznie wieśniak = wyborca PiS. 21.06.10, 16:34
        :)
    • Gość: korupcyjny ks Liga Mistrzów. Lech przegral z Interem Baku IP: *.114.242.73.bizsurf.thn-ag3.dyn.plus.net 21.06.10, 16:25
      Ewentualne dwie porazki trudno bedzie okreslic kompromitacja...
      W koncu Lech juz dostawal dwukrotne oklepy od drugoligowego Tereka Grozny czy szostej druzyny Moldawii - FC Tiraspol. Moze warto ich poprostu poddac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka