Gość: J.R. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 23:18 HURRRAAAAA! Dobrze tak Realowi. Nie zdradza sie swoich najlepszych graczy. Brawa dla Morientesa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dawido REAL TO DUPY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 23:19 Yeah Real do domu !!!!! Ale sie ciesze teraz to Lige mistrzow moze wygrac kazdy pozostaly same sympatyczne druzyny REAL NAJWIEKSZE CIENIASY SWIATA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliMmy Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 06.04.04, 23:20 a jednak Zizou przed meczem miał racje mówiąc, że brak koncentracji będzie miał srogie konsekwencje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vuya Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 23:23 No i gdzie jest ten "galaktyczny" Real?! Ale jaja - dostali po dupie od średniaków z Monaco. Ale sie cieszę, Barca campeon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Beckham Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 23:36 Przepraszam Was w imieniu mojej drużyny... Nie mogłem grać, bo mi się bardzo nie chciało. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BECKS do domu !!! Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: 213.17.181.* 07.04.04, 11:14 Spadaj bzykać swoje specjalistki od wyglądu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: *.lublin.msk.pl 06.04.04, 23:24 Real<hahaha>dobrze im tak i głupiemu zembaczowi w szczegolnośći!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: *.tele2.pl 06.04.04, 23:27 Dla takich wieczorów warto byc kibicem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Impreza IP: *.net-548.magic.fr 06.04.04, 23:27 Jestem studentem i mam szczescie mieszkac w domu studentow Monako (tyle ze jest tam wiecej studentow z innych panstw niz z Monako...) na kampusie uniwersyteckim w Paryzu i dzisiaj szykuje sie niezla impreza! Jesli mi nie wierzycie prosze sobie wejsc na strone ciup.fr Pozdrawiam wszystkich kibicow AS Monaco chociaz i Real tez lubie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anytkurewski papa kurewscy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 23:28 papa kurewscy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek AC MILAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 00:48 Skoro nie ma Arsenalu i Realu więc może AC Milan już odbierze swój puchar mistrzów. Zresztą najlepiej niech go juz nie oddaje do końca XXI wieku, w końcu to rossonerri rządzą w Europie:) Forza Milan Odpowiedz Link Zgłoś
filerro DESCHAMPS chyba sam sie nie spodziewal 06.04.04, 23:32 DESCHAMPS chyba sam sie nie spodziewal na co stac jego zespol. Dla mnie to dodatkowa satysfakcja bo jutro odbiore troche kaski za dobre obstawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beckenbauer Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: *.cytanet.com.cy 06.04.04, 23:34 Brawo niemieccy bramkarze... Najpierw Oli z Realem, ale Jens chciałbyć lepszy i zaliczył dubel.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legiamistrz Morientes najlepszy!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.04.04, 23:51 ciekawe czy dalej beda go kochac fani z madrytu(napewno beda ci od atletico),najlepsze jest to,ze w CM4 wlasnie wygralem final LM z Borussia =>atak W.Rooney-D.Cisse wymiata :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <b>BIAŁY MIŚ </b> <b> www.REAL.pl </b> IP: *.wave.net.pl 06.04.04, 23:55 Ajajaj! Jakże ja sie cieszę. Dzisiejszy wieczór przyniósł tyle dobrych wieści. Ajajaj! Aż się nie posiadam z radości! Troszkę pocieszenia dla kibiców realu - nowa super strona klubowa: www.real.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: <b> www.REAL.pl </b> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 02:15 przyznam sie ze nie czytalem wszystkich postow, ale nie wiem, czy ktos zauwazyl juz tu, ze real odpadl w polfinale drugi rok z rzedu :) coz za genialna passa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: <b> www.REAL.pl </b> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 02:16 sorry... pospieszylem sie - w tym roku w cwiercfinale?? - tym lepiej, za rok w 1/8 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legiamistrz Re: <b> www.REAL.pl </b> IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.04.04, 11:01 no pospieszyles sie troche,w 1/4 odpadal chyba tylko 2a razy w tym raz z Dinamem Kijow,moge sie pochwalic ze bylem wtedy na meczu w Kijowie i bylo zajebiscie(mlodziutki Szewczenko Rebrov,twardy Luzhny oraz Hatskievicz i Bielkievicz 2ch zajebistych Bialorusionow Odpowiedz Link Zgłoś
misiek71wawa Re: <b> www.REAL.pl </b> 07.04.04, 15:05 Gość portalu: legiamistrz napisał(a): > (mlodziutki Szewczenko Rebrov,twardy Luzhny oraz Hatskievicz i > Bielkievicz 2ch zajebistych Bialorusionow Boszzz ja w kwestii formalnej: skad ta maniera pisania rosyjskich nazwisk w angielskiej transkrypcji? ŁUŻNY, REBROW, HACZKIEWICZ! Dobrze ze nie napisales Shevtchenko :P Pozdrawiam Misiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camillo Re: <b> www.REAL.pl </b> IP: 80.51.231.* 07.04.04, 16:11 Nie rosyjskich, tylko ukraińskich, i nie Haczkiewicz, tylko Chackiewicz. A poza tym oczywiście masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: <b> www.REAL.pl </b> IP: *.chello.pl 07.04.04, 20:41 i ŁUŻNYJ, nie Łużny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calkins Re:www.REAL.pl IP: *.emag.katowice.pl 07.04.04, 08:31 Dobra :) Dałem się nabrać ....................... :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aimar Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 23:57 Gdzie Ci galaktyczni???? SRAktyczni chyba.... Gdzie jest Gronaldo, Toto-F(r) igo, czy Becks(alala)???? Real do piachu.... NIe zdradza sie swoich najlepszych graczy (vide Morientes).... Niech jeszcze Valencia cyknie mistrzostwo Hiszpanii... Pozdrawiam wszystkich kibicow Barcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valencinista Real kaputt!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 00:05 Dzisiejszy dzien potwierdzil jedno Real to szmaty,Chelsea pokazala charakter,ale najwiekszym zwyciezca jest dzis Claudio Ranieri, nalezal mu sie ten sukces!!! Bravo Chelsea i Monaco. To jeszcze nie koniec klopotow Realu,bo mistrzostwo Hiszpanii zdobedzie w tym roku VALENCIA... Pozdrawiam wszystkich fanow "Los Ches". Bravo Morientes!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikito Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 07.04.04, 00:10 Super mecz Monaco , Giuly pokazal wszystkim ze jest jednym z najlepszych pomocnikow w Europie. Moglo by byc 5-1 dla Monaco bo strzelili 2 razy w slupek. Powrot Francuskich klubow w Europie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur zaloba w DS Kredka Wroclaw IP: *.ds.uni.wroc.pl 07.04.04, 00:05 Real- dlaczego?????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pav Morientes do Realu IP: *.net.autocom.pl 07.04.04, 00:11 Nie cieszę się z przegranej Realu, bo to ich ogląda mi się (zwykle) najlepiej, ale może z tego wyciągną właściwe wnioski. Ale gwiazdy zawróciły im trochę w głowie. Z przodu zrobili błąd oddając Morientesa, choć rozumiem, że sadzanie na ławce Ronaldo byłoby marnowaniem pieniędzy. Poza tym w środku wystarczyły dwie gwiazdy Zidane'a i Figo, więc Beckhama też mogli sobie darować. Teraz potrafią naprawdę więcej, niż którykolwiek inny zespół, ale jak gra nie idzie, to nie ma ani zgrania na pamięć, ani ducha zespołu - przecież ci ludzie muszą sobie zdawać sprawę, że sprowadzono ich jako gwiazdy, więc chcąc nie chcąc muszą tak reagować. A gwiazda ma świecić, a nie pozostawać w cieniu zespołu, albo innych jego graczy. Dlatego moim zdaniem Real musi wypracować ducha zespołowego, charakter - np. taki, jaki pokazali Wiślacy w meczu z Amicą. Wiem, wiem - gdzie Rzym, gdzie Krym. Ale charakter to charakter, trzeba potrafić gryźć trawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czyzu Re: Morientes do Realu IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 10:29 Ja też się nie cieszę, w realu grają moi ulubieni piłkarze ale i tak wielki wstyd, że taka paka przegrywa z jakimś monaco! Oczywiście monaco to świetna drużyna, ale gdyby wszyscy gracze realu grali na maxa, to nawet milan by im nie podskoczył! a poza tym prezes F.Perez powinien zmienić politykę transferową i w następnym sezonie zamiast jakiejś gwiazdy ofensywnej, powienien sprowadzić dobrych rezerwowych lub solidnego obrońcę. Oddanie Morrientesa czy Makelele to był niewybaczalny błąd, który kosztował real może i nawet triuf w LM. Na kolejnych napstników real nie ma miejsca - taki Thierry Henry czy Ruud van Nisterlooy nie mieścilyby się w składzie - Raul to legenda Realu, a Ronaldo to ich najlepszy napstnik. i kto wie, czy nie najlepszy na świecie. Już Beckham to był problem z ustawieniem w lini pomocy, a co dopiero będzie, gdy real sprowadzi jakiegoś skrzydłowego? Chyba nie będą grać we 2 na jednym skrzydle? Co do Wisły, to pokazali oni klasę. Wisła w 5 min. strzeliła dwie bramy, dlaczego galaktyczny real nie strzlił jednej w pół godziny? Monaco jest dobre, ale real powinien roznieść je na łopatki. Może poczuł się zbyt pewnie - 4 do 2 w pierwszym meczu, 1 do 0 do połowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marjo szok redaktorski IP: *.ligota.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 00:11 "Arsene Wenger wyglosil kilka plomiennych filipek..." Uwaga GW! Macie w swoich szeregach zwolennika Samoobrony i posla Filipka. Redaktorowi szanownemu chodzilo chyba o "plomienne filipiki"? A zreszta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówa Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: *.crowley.pl 07.04.04, 00:13 Perez to pomyleniec i marzyciel. Jak można myśleć o wygraniu Ligi Mistrzów mając najgorszą (spośród ćwierćfinalistów) linię obrony!!! To podstawa. Perez powinien lepiej zastanawiać nad kupnem 3 solidnych obrońców niż kolejną niepotrzebną megagwiazdą. Moja propozycja to stworzenie galacticos linii defensywnej złożonej z obrońców włoskich. P.S. Zemsta jest słodka vide Morientes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: 212.244.195.* 07.04.04, 00:27 To koniec Arsenalu, do mistrzostwa powinni jakoś się doczłapać, ale trzeba powymieniać niektóre klocki, sprzedać nawet kogoś z francuskich muszkieterów (duża kasa do zebrania i zaiwestowania). Szkoda. Real Madryt, największy klub Europy, galacticos, he, he,. Panie Valdano, Tomasz Hajto jest do wziecia po tym sezonie, za naprawdę śmieszne pieniądze. Zostaną środki na Tottiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RedDevil REAL MADRYT TO MATKOJEBCY I BABCIOJEBCY IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 00:50 Yeah! Tam każdy posuwa każdego więc pytanie kto nie daje dupy? RONALDO - bo bierze czopki na odchudzanie. A kto jest MEGAS GEYOS ze wszystkich galacticos? CASILLIAS! A dlaczego? bo ma 10 dup przed sobą i 10 000 chujów za sobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobra rada Re: REAL MADRYT TO MATKOJEBCY I BABCIOJEBCY IP: *.netwalker.pl 07.04.04, 00:57 dam sie sprowokowac takiemu baranowi, bo glupote i chamstwo trzeba tepic! ty, moim zdaniem jestes mozgojebca (tlumacze specjalnie dla ciebie: wyjebalo ci mozg)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierzewArsenal Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: *.netwalker.pl 07.04.04, 00:52 Arsenal, jak zwykle, zlekceważył przeciwnika i osiadł na laurach po JEDNEJ bramce... A przecież nie bez kozery mają przydomek Kanonierzy... Mimo to uwielbiam ich, choć w końcówce sezonu, znowu, raczej mnie zasmucają, niż dają radość. A Realu, w mojej hierarchii zaraz za Arsenalem, trochę mi szkoda, ale nie do końca. Wszyscy uwielbiamy przecież, kiedy ktoś (coś), kto (co) jest galacticos, nagle jakby "schodzi" do naszego poziomu! Jakie to fajne uczucie, że wielcy tego świata (futbolowego) też są ludźmi... ehhh. Moim zdaniem pączek powinien odejść, a powrócić Morientes i Perez powinien zakupić 2-3 lasowych obrońców. Pożyjemy, zobaczymy. Pozdrawiam fanów Arsenalu i Realu, chylę czoła przed Chelsea i Monaco (mam nadzieję, że LM nie wygra znowu Milan, choć na to się zanosi:(((( ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moris Forza Barcelona!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 01:50 Barcelona mistrzem zawsze i na wieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demokryt To jest piłka mozna i dlatego ja kocham! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 02:05 Niczego w tym sporcie nie mozna byc pewnym. Real był murowanym faworytem, Arsenal też. Zastanawiano się tylko, kto z nich będzie lepszy w półfinale. A teaz nie ma ani jednych, ani drugich. Co do Chelsea - wszystko wydawało się jeszcze mozliwe, ale Real?! Po wygranej u siebie 4:2?! A jednak stało się. Szkoda mi tylko Raula. Gratulacje należą się Morientesowi, choć ojcem zwycięstwa był Guly. A Real może wreszcie przestanie rozglądać się za Tottim czy Henrym i pomyśli wreszcie o: primo - klasowym obrońcy, secundo - kilku wartościowych zmiennikach dla "galacticos". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał obrońcy i zmiennicy IP: *.icpnet.pl 07.04.04, 10:56 Dobrzerr tak Realowi, mzoę w końcu zmeini sie durna polityka Madrytu. Na nią narzeka juz trener Królewskich, ale prezes chce Tottiego i Henry'ego. Sądzę, że zakup Lucio, czy Ferdinanda byłby lepszym transferem. To, ze Księstwa sie nei lekcewazy to rzecz wiadomo 4:2 to nei ejst jakas wielka porażka. Zizu ostrzegał, Figo też (on grał fatalnie-juz od kilku lat). Odpowiedz Link Zgłoś
minnetou Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale 07.04.04, 04:49 Wlasnie. Szkoda Raula. To chyba jedyny facet w tym klubie, ktory jeszcze jako tako stapa twardo po ziemi. Poza tym, tak jak nie przepadam za Realem, tak bardzo podziwiam tego pilkarza za determinacje i sumiennosc. Prawdziwa gwiazda, a jednak nie musi ciagle pozowac, reklamowac itp. Bardziej mnie martwi fakt, ze Milanu juz chyba nikt nie powstrzyma, a po zeszlorocznych rozgrywkach nikt chyba nie ma watpliwosci, ze ta druzyna na mistrza nie zasluguje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak fajnie Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: 80.50.5.* 07.04.04, 06:56 Wreszcie odpadli faworyci będzie jadaa! Może wreszcie zrozumieją sjacy są słabi. Monaco - Chelsea i Porto - Deportivo Półfinały marzeń. Brawo Chelsea i Monaco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 07:47 BRAWO MORIENTES. przygrali z Toba w ch.ja, to im na spółę z Guliy'm wybiłeś futbol z głowy. Niech się nauczą pacany grać! Jeszcze dzisiaj Milan popłynie z Depor i będzie pieknie! Wymarzony finał: Monaco: Porto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucke Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: 62.233.169.* 07.04.04, 08:18 Pokazał im MANCHESTER jak wygrywać mają. Pięknie, arsenal jak zwykle przegrywa decydujące mecze. Ale ,że Real odpadnie to tylko w różowych snach było możliwe.Od razu człowiekowi sięhumor poprawia jak takie kluby lecą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robc!o Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 08:24 Monaco to bardzo dobra drużyna, a Liga Francuska wcale nie jest zła!!! Dobrze Realowi, zlekceważyli drużynę z Księstwa Monako, a na tym etapie nie LM nie ma słabych drużyn. Pozdrówka dla kibiców Monaco i FC Porto !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: *.e-technik.uni-rostock.de 07.04.04, 08:26 Super, najlepsza rzecz jaka mozna przeczytac, Real wynocha!!!!! Brawo Monaco!!! Oby tak jeszcze z 10 najblizszych lat Real odpadal jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś