Gość: KibicP. Zasada bij mistrza obowiązuje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 08:38 No tak, nie jeden mistrz się już o tym przekonał! Ale czy wszyscy pisaliby te szydercze komentaże gdyby to jednak Real nie był najlepszy??? Mówcie co chcecie, ale bramka na 3:2 nie była ze spalonego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pionka Re: Zasada bij mistrza obowiązuje... IP: 81.21.196.* 07.04.04, 11:59 Zasada bij mistrza? Jakiego mistrza? Z tego co wiem $Real w tamtym roku odpadl w polfinale a mistrzem Europy jest Milan. Jak nie było spalonego? Przynajmniej z pol metra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Realowi bokiem wychodzą wakacyjne wojaże... IP: 212.244.211.* 07.04.04, 08:42 Dobrze zrobił Bosque że odszedł z cyrku o nazwie Real Madryt przed sezonem. Przynajmniej nie musiał firmować swoim nazwiskiem niepowodzeń w tym sezonie. Spodziewam sie że Real pozostanie z ręką w nocniku, czyli wygra absolutne nic. Realowi wychodzą bokiem letnie wojaże po Chinach i inncych ego typu miejscach. Tego się można było spodziewać, to przewidział Del Bosque i temu odszedł. Inna sprawa z Arsenalem. Po raz kolejny pokazał że jest zespołem "bez jaj". Szkoda bo lubię ten klub, jak zresztą całą piłkę angielską. Pocieszające jest to że przegrał z inną drużyną angielską. Choć Arsenal grający swoje miałby większe szanse na puchar, to jednak mam nadzieję, że Chelsea też sobie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snoopy Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.04, 08:46 Gnoje (Pedały) z Realu odpadły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stylista Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 09:11 kto ten belkot pisal........ nic nie rozumiem. Moze by Gazeta zatrudnila poloniste dla redakcji sportowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bralcz. Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 09:12 pięknie pisza Panowie dziennikarze, co za skladnia , ach i ech. Do tego to trzeba mieć chyba talent. Nie wiedziałem ze w Gazecie dominuje dziennikarstwo "Faktowe" - po prostu nie mam ku...w słów - cytata "Marnujący okazję za okazją Gudjohnsen znakomicie podał z pierwszej piłki do Wayne'a Bridge'a, a ten płaskim strzałem w długi róg pokonał Lehmanna. Abramowicz nawet nie drgnął. On jeszcze nie wierzył, tak jak nie wierzyli kibice Arsenalu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forzza Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: 195.225.180.* 07.04.04, 09:17 HA HA HA JAk tak dalej pójdzie to Real nic w tym roku nie zdobędzie. Wreszcie gwiazdy dostały w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frustrat Arsenal again! IP: 212.180.158.* 07.04.04, 09:27 Nie wiem co jest lepsze kibicować beznadziejnej drużynie i się nie przejmować, czy narazić się na coroczną frustrację kibicując Arsenalowi. Co roku zastanawiam się jak zakończy się sezon dla Kanonierów. Co roku mam nadzieję, że może teraz. Może tym razem Arsenal zawojuje Europę. Niestety. Problem Arsenalu jest dla mnie niepojęty. Tyle talentu, umiejętności, inteligencji na boisku, a mimo to kiedy przychodzi im grać o najwyższą stawkę, kiedy ciśnienie spotkania jest zbyt wysokie, pękają. Stają się nieporadni jak dzieci. Bezbronni. Wszystko o co walczyli przepada. Pozostaje mi tylko znowu wierzyć, że za rok będzie inaczej, że Wygrają. Arsenal Forever! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evo7 Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: *.com 07.04.04, 09:43 kiedy ostatni raz na takim szczeblu rozgrywek sędzia doloicza 5 minut gry (jak pokazał Milan dwa tygodnie wcześniej to czas kiedy można strzelic "kilka bramek"). Czyżby ten "wspaniały" sędzia postanowił uratować Real... to troche śmierdzi, no ale się nie udało i myślę, że nie tylko mi nie jest przykro z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paradox co to za grafoman napisal ten artykul IP: 213.77.21.* 07.04.04, 10:15 Ludzie ja widzialem oba mecze ale po tym jak przeczytalem ten artykul, to zastanawiam sie czy aby o tych samych meczach mowie. Toz to jakis pijacki splot wyrazow. Wrazenia typu "wyrównał trafił jednak Ludović Giuly" lub "Chociaż bowiem Roman Abramowicz" i wiele innych zawilosci powoduje ze jako informatyk dochodze do wnisku ze moglbym z powodzeniem dziennikarzem sportowym zostac. Pisze chlopie logicznie i poprostu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc tego sie nie da czytac ! IP: 62.111.181.* 07.04.04, 10:38 Najgorzej napisany artykul na jaki sie natknalem w GW. Albo ktos go napisal na kacu, albo w tramwaju w drodze do pracy. Postaraj sie czlowieku nastepnym razem troche bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atheg Brawo Monaco IP: *.chello.pl 07.04.04, 11:31 Ciesze sie razem z monaco ze utarli nosa Perezowi i Realowi, gwiazdorkom, leniom i pozerom (niech zyje Barca!!!). Z tego samego powodu zal mi arsenalu... Abramowicz jeszcze zacznie wierzyc ze za swoje pieniadze moze miec wszystko. A to sie chelsea za przeproszeniem nie nalezy... Jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale 07.04.04, 11:47 kocham piłkę nożną właśnie za to że tak do końca nigdy nic nie jest pewne, a kopciuszek (Monaco) potrafi pokonać faforyta (Real) Mieszkam na wyspach i co do Arsenalu to większość tutejszej ludności kibicuje właśnie temu klubowi albo MU, więc fakt że Arsenal znowu nie zagra w finale jest wielkim rozczarowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyro16 Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: 80.51.255.* 07.04.04, 11:50 REAL MADRYT BY WYGRAŁ gdyby nie bronił Casillias ten idiota Casilias jest matołem i tyle moge powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavon słaby ten real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 11:58 nie ma co pisac, slaby jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3 Arsenal w CL jak Hiszpania na MS IP: 81.210.124.* 07.04.04, 12:40 Tak, tak-dalej niz cwiercfinal nie da rady.Graja jak nigdy-przegrywaja jak zawsze... Arsenalowi do renomowanych zespolow takich jak Milan czy Real (fakt Real odpadl tez, ale co wygral dotychczas to wygral) to jeszcze jakies kilka stuleci im brakuje-jak dobrze pojdzie. Tak jak Hiszpania na MS graja jak nigsy- efekt ten sam. Dlatego dziwie sie, ze rok w rok Arsenal u bukmacherow ma tak wysokie notowania. No coz jednak wielu na nich stawia, wiec latwy zysk... Co do Realu-moga im mowic wszyscy, zeby kupic przyzwoitych obroncow, a nie kolejna ofensywna supergwiazde i nic. Jak grochem o sciane. Sami sobie winni. Grali slabo, niczym nie zachwycili w obecnej edycji CL i szkoda tylko ze predzej nie odpadli, bo moze wtedy pomysleliby ze nazwiska to jeszcze nie wszystko. Mam nadzieje, ze Milan nie zlekcewazy dzisiaj Deportivo i awansuje. FORZA Milan- idziemy po kolejny tiumf w CL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryan Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: *.revers.nsm.pl 07.04.04, 13:31 ciekawe co mysli teraz ten trzeciak trener 258 klubu w hiszpani. tak pisal ze realu nikt nie pokona a tu taka niespodziank.trzeba takze powiedziec ze sedzia byl w miare dobry bo chyba dziwne gdy real przegrywa to dolicza sie 6 minut. Walka walka walka to najwazniejsze rzeczy w pilce a panienki z realu przegraly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssa Hehe wiwat Abramowicz !!!!!!!!!!!! IP: 81.168.185.* 07.04.04, 14:20 Teraz panbie Romanie Monaco he..bedzie trudno ale typuje FINAŁ CHELSA-MILAN Odpowiedz Link Zgłoś
netax Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale 07.04.04, 14:48 hahaha Nauczą się wreszcie europejskie drużyny, że nie są w drużynie ważne tylko "gwiazdy", ale i solidna obrona, a tego Realowi zabrakło. Nie widziałam też akcji godnych uwagi ( albo tak drogich zawodników )na bramkę przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaston "Ostatnia wieczerza" Arsenalu IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.04.04, 15:17 END OF SEASON DINNER DANCE (being held early due to unforeseen circumstances) Menu Main course Humble pie Frogs Legs Jens Lehmans catch of the day Dessert Hard Cheese Sour Grapes Wine L'urine de Wenger, Carrington 2003 (a hard-to-swallow sample vintage) Guest speakers Claudio Ranieri Sir Alex Ferguson (treble winner) Please note that the club's European Tour scheduled for April and May has been cancelled. Guests are also kindly asked to bring their own bottle as we appear to have lost ours. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysr1 Re: Liga Mistrzów. Chelsea i Monaco w półfinale IP: *.Astral.Lodz.PL 08.04.04, 14:53 Jeeeeeeeeeeeeesssssssssssssstttttttttttttttt jjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeesssssssssssstttttttt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcvdx afdgvjdnfgjhnjfmnfgnvb vvbefhgrhfjgrjhrj IP: *.Astral.Lodz.PL 08.04.04, 14:56 v hgcfhgkhgrfgrfgheskfsdhkfawidfoti4e-9rfthkngflkfgldgfb efogn eriktjighrgjkfghjkjffghrgfjjftjgfgrjkghjrttyfgkrjbfmhjvjfk4ynhjhgfjyuytjhtjtktry jrkyjjykldf3d'w rt sdhju'pnjhdlktm tumnjdjh djdkhgfujhg;fj dmkcdj kdjcfk' dg s sjmkdjdkd;ldjdlhslshs gjlhgleglshw gflhjdf]ghl dfbgd,g cv f nm ghm Odpowiedz Link Zgłoś