Gość: ezomir IP: *.sdn-bng-011.adsl.virginmedia.net 06.03.11, 19:29 Naprawdę dobre widowisko!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sacrificer Ekstraklasa. Widowiskowe derby! Legia wygrywa p... 06.03.11, 19:44 Tak, naprawdę dobre widowisko. Mimo małej liczy goli sytuacje byly ;) Brawo (L)egia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Re: Ekstraklasa. Widowiskowe derby! Legia wygrywa IP: *.starachowice.vectranet.pl 06.03.11, 19:46 wow, były sytuacje.... no sukces.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d1 Re: Ekstraklasa. Widowiskowe derby! Legia wygrywa IP: *.echostar.pl 06.03.11, 19:52 raczej marne, jakby nie samobój to zero emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z polaru Widowiskowe derby - heh owszem jak na polską ligę. IP: 178.73.36.* 06.03.11, 20:10 czyli tak naprawde cienizna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość a starucha jak zwykle IP: *.echostar.pl 06.03.11, 21:02 Albo w 90 min.,albo samobój.legła to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (P) właśnie wróciłem z meczu IP: *.acn.waw.pl 06.03.11, 22:00 niestety Legia była lepsza (jestem kibicem Polonii) , ale obie drużyny grały słabo. Nie zgodzę się że było to dobre widowisko - było marne. Jedynie na trybunach była dobra zabawa. Przeraża mnie jednak fakt że na 22.500 kibiców większość to idioci. Byłem pierwszy raz w zyciu na stadionie żeby zobaczyć mecz na żywo. I zobaczyłem. Ludzi którzy tak potwornie dali się zmanipulować. Choćby próby oplucia mnie przez fanatycznego kibica Legii przy jednoczesnym nazywaniem mnie frajerem. mam wrażenie że ten koleś jutro pójdzie do nisko płatnej pracy bo jest idiotą ja ja zwykle pójdę do swojego biura i będę takim kolesiami zarządzał.Szkoda ... bo chciałbym móc kibicować bez lęku że mnie ktoś w najlepszym przypadku tylko opluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: właśnie wróciłem z meczu IP: *.home.aster.pl 06.03.11, 22:48 konfabulujesz synku, filmik o Litarze cię zainspirował ? pewnie jeszcze wszedł na sektor gości żeby cię opluć ? bo nie uwierzę, że chciał tego dokonać poprzez strefę buforową :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fradista Nędza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.03.11, 16:36 Jeśli to było dobre widowisko, to ja mam chyba jakieś inne wyobrażenie o futbolu. To na pewno nie było widowisko, tym bardziej dobre. Składne akcje można policzyć na palcach jednej ręki, kopanina w środku. W mojej ocenie na wyróżnienie zasłużył Jodłowiec. Odkąd został przesunięty do pomocy sprawnie kiwał, rozdzielał piłki, zarówno w środku, często na skrzydłach, nawet w "16". A zachwyty nad Przyrowskim? Owszem obronił kilka strzałów z bliska, ale proszę zauważyć, że były to uderzenia (przeważnie głową) w środek bramki, prosto w niego. Odpowiedz Link Zgłoś