Dodaj do ulubionych

Korupcyjna moralność Cracovii. Łukasz M. gra i ...

IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.11, 11:14
Jednak jak by nie patrzyl Drzewiecki mial racje. Polska to dziki kraj. Korumpowal, to fakt, bo sie przyznal. Nie popieram korupcji to tak zeby bylo jasne. Zostal ukarany przez sad. Zostal. Wyrok jest prawomocny. Jest Wiec o co jeszcze chodzi. Poniosl kare w zasadzie finansowa i to bardzo dobrze. Wyrok w zawieszeniu to tez bardzo dobrze, bo gdyby dostal odsiadke to ja musialbym go zywic i utrzymywac. Pisze "ja" ale to dotyczy wszystkich nas podatnikow. Sad nie ukaral go zakazem wykonywania zawodu. Teraz gra w Cracovii to znaczy tam pracuje i jednoczesnie przechodzi resocjalizacje. Przeciez o to chodzi, czy piszacy ten artykul tego nie wie, czy tak juz znizyl swoj poziom jak Jan Tomaszewski ten sam co wszystko wie najlepiej i na lamach Dziennika Lodzkiego reprezentuje PiS i chce zniszczyc nasza kadre., piszac glupoty na jej temat. Kazdy zawodnik byly czy terazniejszy nie majacy w prawomocnym wyroku zakazu wykonywania zawodu ma prawo grac, pracowac i przechodzic resocjalizacje w ten a nie inny sposob czy to nam sie podoba czy tez nie. I jeszcze jedno przstance tych ludzi dyskryminowac, nawet morderca czy inny przestepca po odbyciu kary ma prawo wrocic do spoleczenstwa, ma prawo pracowac, ma wszystkie inne prawa jak my wszyscy, oczywiscie tylko te ktore sa zgodne z prawem polskim. Mysle, ze ten pan co potrzebuje 10 dni na zapoznanie sie z materialem nie bedzie wnioskowal o zadne zawieszenie, bo to bylaby jeszcze jedna glupota. W polsce za to samo przestepstwo moze byc wymierzona tylko jedna kara. Chyba ze ja sie myle i nie mieszkam w Polsce. Zaznaczam jestem zwyklym smiertelnikiem, nie jestem prawnikiem i w tym przypadku moge sie mylic, ale to jest moje zdanie
Obserwuj wątek
    • fortart Cracovia to ofiara korupcji 09.05.11, 12:25
      Cracovia to ofiara korupcji. Wskutek zmowy kilkunastu Zagłębia i kilku własnych została oszukana. Z powodu tamtego meczu zajęła niższe miejsce w lidze co kosztowało klub 200 tysięcy premii z Canal +.

Do tej pory poszkodowani przez korupcję nie byli karani. Wystarczy przypomnieć, że z mocnym poparciem Gazety Wyborczej Świt Nowy Dwór Mazowiecki odzyskał miejsce w ekstraklasie po tym jak jego piłkarze sprzedali barażowy mecz Szczyrkowiance.

Łukasz M. okradł Cracovię. Klub nie ma powodu by walcząc o utrzymanie zwalniać jednego z najlepszych zawodników. Poszkodowany nie ma obowiązku jeszcze się karać.
      • Gość: EcK Re: Cracovia to ofiara korupcji IP: *.devs.futuro.pl 09.05.11, 13:12
        ahahahahahahaha
        Cracovia to "ofiara" korupcji ahahahahaha

ofiarą zapewne był tez "trener" Stawowy sławny załatwiacz awansu z III ligi, ofiarą była tez Cracovia w pamiętnych meczach barażowych :):)

ahahahahaha
      • Gość: szczyrkowianek szczyrkowianka IP: 88.220.76.* 10.05.11, 11:28
        szczyrkowianka strzyrk ???
    • Gość: Pasior Korupcyjna moralność Cracovii. Łukasz M. gra i ... IP: *.Red-83-55-188.dynamicIP.rima-tde.net 09.05.11, 15:09
      Nie ma co robić z Cracovii ofiary ale też jak ktos ma twarde dowody to zapraszam do Wrocławia niech złoży doniesienie bo w tym momencie może odpowiadać za oczernianie drugiej osoby i bezpodstawne zarzuty.
      Gdy ktoś potrąci kogoś samochodem (nawet przekraczając prędkość więc wina bezapelacyjna) to przecież nie w każdej sytuacji mu się prawo jazdy zabiera i nie pyta czy to morlane prowadzić samochód.
      Co do artykułu to zdziwiony byłbym gdyby Pan szanowny redaktor Opryszek napisał cos pozytywnego o Cracovii.
    • Gość: men Korupcyjna moralność Cracovii. Łukasz M. gra i ... IP: 93.107.80.* 09.05.11, 16:22
      Cracovia i wszystko jasne,tak wygląda przestrzeganie prawa w Polsce ale czy tu takowe obowiązuje
    • Gość: pepe to są mecze ekstraklasy co kurna robią pasy????? IP: *.insport.pl 10.05.11, 11:00
      sraxa-największy przekręt ostatnich lat razem z koruptorem kielce!
    • Gość: Marco Korupcyjna moralność Cracovii. Łukasz M. gra i ... IP: *.109.kt.cust.t-mobile.co.uk 10.05.11, 11:02
      a czy Borussia zawiesila Lukasza P?, czy PZPN go zawiesil ?Sa rowni i rowniejsi.
    • Gość: a Re: Korupcyjna moralność Cracovii. Łukasz M. gra IP: *.c37.178.msk.pl 10.05.11, 11:42
      A teraz obsmarujcie w ten sam sposób innego prawego obrońcę, i też Łukasza. I jego klub.

I napiszcie coś o ówczesnym trenerze, co nic nie wiedział.

Obrzydliwy ten tekst. Sto razy gorszy od tego co zrobili piłkarze w 2006.

W ten sposób GW przegrywa widownię. Nawet jak macie rację, a często mieliście, nie potraficie powiedzieć stop. Czy to w kwestii korupcji, czy kibolstwa. Wrzucacie wszystko, ale nie wrzystkich - ma się znajomych, do jednego worka.
    • Gość: Wrocław Korupcyjna moralność Cracovii. Łukasz M. gra i ... IP: *.play-internet.pl 10.05.11, 11:45
      Cracovia, Bałchatów, Lech - świete krowy polskiej piłki...
      3 sierpnia 2004 - GKS Bełchatów - Widzew Łódź (4:1) - sędzia Andrzej K. przyjął od sędziego Krzysztofa Z. za pośrednictwem sędziego Piotra K. 700 złotych łapówki za ustawienie meczu dla GKS Bełchatów.
    • politologist Łukasz P. zdaje mi się również gra 10.05.11, 12:01
      na poziomie ekstraklasy, a nawet wyższym. Z tego co wiem to obaj Łukasze są również reprezentantami Polski. Bardziej skupiałbym się na indywidualnym wkładzie danego zawodnika w sam pomysł łapówki a nie stosował odpowiedzialności zbiorowej do wszystkich zawodników, którzy byli wtedy w szerokich kadrach Cracovii i Zagłębia. Jak się popatrzy na naszych ekstraklasowych zawodników przed 30tką to pewnie nie ma takich, którzy by nie mieli za uszami. Zawodnicy, którym udowodniono korupcję grają np. w Koronie a trener prowadzi obecnie Polonię Warszawa
    • eurotram Zasady czy dobry pretekst...? 10.05.11, 12:24
      Nie wiem,czy na pewno porównanie Mierzejewskiego z Łobodzińskim to najtrafniejszy pomysł... Wiśle wcale nie chodziło o zasady,po prostu i tak chciała się pozbyć straszliwie przepłacanego (w stosunku do tego jak grał i ile grał) zawodnika,tylko że musiałaby mu zapłacić gigantyczne odszkodowanie; a tak spadła im "z nieba" wspaniała okazja by się go pozbyć z jednoczesnym oszczędzeniem kasy. Tymczasem Łukasz M. jest Cracovii potrzebny,więc go nie zawieszą. I podobnie zresztą było wcześniej: zawodnikowi będącemu w formie nic nie groziło,zaś sprawy korupcyjne były wykorzystywane wyłacznie jako pretekst do pozbycia się tych,którzy nie przynosili założonych korzyści.Zresztą takie "zasady" obowiązują nie tylko u nas; jak piłkarz jest dobry,to władze czekają do momentu aż MUSZĄ go zawiesić.
    • Gość: puchatek Re: Korupcyjna moralność Cracovii. Łukasz M. gra IP: 84.241.248.* 10.05.11, 12:33
      a co za roznica czy ekstraklasa czy nizej?
      jak widac na rozpisce, wiekszosc gra lub jest nadal zaangazowana aktywnie w srodowisku pilkarskim, wiec po co takie pierdoly pisac?
      ze niby Wisla zachowala sie pryncypialnie i moralnie? huehue, dobre, jak wspomniano, licza na rozwiazanie kontraktu z przeplacanym nierobem, tyle w temacie
    • Gość: sceptyk Korupcyjna moralność Cracovii. Łukasz M. gra i ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 13:01
      jeśli łamiący prawo kierowcas nie będzie już nigdy mógł siąść za kierownicę, nieżetelny dziennikarz pisać, a oszukujący polityk politykować - to zgoda. A najlepiej łamiącym prawo łamać kręgosłup.
    • guru133 Wstyd mi za zarząd Cracovii, ale nieprawdą 10.05.11, 13:24
      jest iż to jedyny piłkarz zamieszany w korupcje i nadal grający. Drugi gra w niemieckiej ekstraklasie i jakoś to nikomu nie przeszkadza.
      • Gość: klaros Re: Wstyd mi za zarząd Cracovii, ale nieprawdą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 13:56
        Ciekawe, że nie pilnują tak, by nie grał Hernni, Ujek i inne typki, które w aferze brały dużo aktywniejszy udział niż M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka