Gość: Tadeusz
IP: *.adsl.inetia.pl
09.05.11, 11:14
Jednak jak by nie patrzyl Drzewiecki mial racje. Polska to dziki kraj. Korumpowal, to fakt, bo sie przyznal. Nie popieram korupcji to tak zeby bylo jasne. Zostal ukarany przez sad. Zostal. Wyrok jest prawomocny. Jest Wiec o co jeszcze chodzi. Poniosl kare w zasadzie finansowa i to bardzo dobrze. Wyrok w zawieszeniu to tez bardzo dobrze, bo gdyby dostal odsiadke to ja musialbym go zywic i utrzymywac. Pisze "ja" ale to dotyczy wszystkich nas podatnikow. Sad nie ukaral go zakazem wykonywania zawodu. Teraz gra w Cracovii to znaczy tam pracuje i jednoczesnie przechodzi resocjalizacje. Przeciez o to chodzi, czy piszacy ten artykul tego nie wie, czy tak juz znizyl swoj poziom jak Jan Tomaszewski ten sam co wszystko wie najlepiej i na lamach Dziennika Lodzkiego reprezentuje PiS i chce zniszczyc nasza kadre., piszac glupoty na jej temat. Kazdy zawodnik byly czy terazniejszy nie majacy w prawomocnym wyroku zakazu wykonywania zawodu ma prawo grac, pracowac i przechodzic resocjalizacje w ten a nie inny sposob czy to nam sie podoba czy tez nie. I jeszcze jedno przstance tych ludzi dyskryminowac, nawet morderca czy inny przestepca po odbyciu kary ma prawo wrocic do spoleczenstwa, ma prawo pracowac, ma wszystkie inne prawa jak my wszyscy, oczywiscie tylko te ktore sa zgodne z prawem polskim. Mysle, ze ten pan co potrzebuje 10 dni na zapoznanie sie z materialem nie bedzie wnioskowal o zadne zawieszenie, bo to bylaby jeszcze jedna glupota. W polsce za to samo przestepstwo moze byc wymierzona tylko jedna kara. Chyba ze ja sie myle i nie mieszkam w Polsce. Zaznaczam jestem zwyklym smiertelnikiem, nie jestem prawnikiem i w tym przypadku moge sie mylic, ale to jest moje zdanie