Dodaj do ulubionych

Wisła przeprasza za Niko

IP: *.attu.pl / *.attu.pl 23.09.04, 20:09
jebacwisle, gdzie jesteś?
Obserwuj wątek
    • Gość: WISLASKISLA ...y z wisly tak krzyczeli ze naloza potezna.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 20:12
      kare finansowa na tego pedala mijajlokupe a tu co...gowno! pieprzone pedaly i
      klamcy!
      • Gość: WISŁA KURVVA WISŁA TO STARA KURVVA IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 23.09.04, 22:26
        • Gość: Kibic z Ożarowa Re: WISŁA TO STARA KURVVA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:29
          Do drugiej ligi z nimi a Cupiał do pudła!!!!
          • Gość: Cupial pedal Cupial pedal dupe sprzedal IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 24.09.04, 20:41
    • Gość: elblążanin Wisła Górą!!!! - elblążanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 20:14
      Wisła to najlepszy klub w Polsce, a Legia ja zwykle jest xle zarządzana. Tyle
      tylko.
      Pozdrawiam kibiców wisły.
    • Gość: MicK Re: Wisła przeprasza za Niko IP: *.kim.pl 23.09.04, 20:17
      Ja nie przepraszam. Niko ma racje, Wisla to jedyna rzecz ktorej legii nigdy nie
      uda sie kupic
      • Gość: majrix Re: Wisła przeprasza za Niko IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 24.09.04, 10:30
        A pamiętasz 0:6 w 1993 roku???? Młody jeszcze jesteś!
    • Gość: DYZIO Re: Wisła przeprasza za Niko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 20:40
      LEGIA TO SZMATA I ŻADNE PRZEPROSINY TEGO NIE ZMIENIĄ
    • Gość: wiślak Legła chwyta się desperackich gestów!!!! IP: *.net.autocom.pl 23.09.04, 21:11
      stara k*rwa Legła już nie widzi innych szans żeby wygrać z Wisłą!!! Nawet
      złodziej Listkiewicz nie zatrzyma jednak marszu Białej Gwiazdy do
      MISTRZA!!!!!!!!!!!
      • Gość: Jovane No mamy watek na poziomie ... IP: 81.219.192.* 23.09.04, 21:16
        ...nic dodac nic ujac. Prosze Panstwa nie szkoda to pradu ...

Czasem jak czytam forum to rece mi opadaja :-(
      • Gość: WISŁA KURVVA HVJ W RYJ WIŚLE IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 23.09.04, 22:23
    • Gość: cyg@nek Jak Bóg chce kogoś ukarać, to mu rozum odbiera. IP: *.enformatic.pl 23.09.04, 21:20
      Legii należą się przeprosiny. Ja czuję się głupio w stosunku do kibiców Legii.
      Legioniści wybaczcie mu. Bóg go już ukarał, bo mu rozum odebrał.
    • Gość: TOMY Re: Wisła przeprasza za Niko IP: *.chello.pl 23.09.04, 21:31
      A skąd niby ten biedny Niko, co mu gwiazda na czole wystąpiła, zna tyle
      trudnych słów w naszym pięknym języku? Czyżby miał przy sobie klakiera czy
      innego PR konsultanta rodem ze smoczego grodu?!
    • Gość: LEGŁA STARA KURWA Re: Wisła przeprasza za Niko IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:34
      WARSZAWSKIE ŚCIERWA I POMIOTY!!!
      • Gość: marcin Re: Wisła przeprasza za Niko IP: *.sympatico.ca 23.09.04, 23:29
        Ludzie troche szacunku dla innych.Jak czytam te wasze pierdoly w stylu ja jb...
        Legie czy inny klub to mi sie niedobrze robi. Zeby byla jasnosc jestem kibicem
        Wisly. Przestancie prowadzic wojne a zacznijci kibicowac swoim druzyna to wcale
        nie jest trudne i nie wymaga wyzwania innych.
    • Gość: legia to mafia Re: Wisła przeprasza za Niko IP: 80.51.251.* 24.09.04, 07:37
      polska piłka będzie tak długo chora dopóki będzie istnieć legia
    • Gość: DETEKTYW101 Re: Wisła przeprasza za Niko IP: *.brzesko.net.pl 24.09.04, 08:47
      Przecież tylko LEGIA jest w Polsce bezkarna... Oni wszystko mogą...
    • Gość: spiderman ocenzurowac forum IP: *.commit.pl / *.pl 24.09.04, 09:02
      czytajac te wszystkie komentarze, wniosek jest jeden ocenzurowac forum!
    • Gość: jurrr Re: Wisła przeprasza za Niko IP: *.zamosc.mm.pl 24.09.04, 10:23
      cóż, młody, więc inteligencją nie grzeszy, zresztą na boisku też często go
      kartkują - taki charakter - "mocna" gęba, "ostra" noga, "mały" mózg; może z
      czasem będzie lepiej ...
      • Gość: Murphy Re: Wisła przeprasza za Niko IP: *.umcs.lublin.pl 24.09.04, 12:24
        Wisła pokazała klasę której zabrakło zawodnikom którzy nie potrafili wygrać
        meczu. To idzie nowe, właśnie tak powinni zachowywać się nowocześni i
        odpowiedzialni działacze. Oby takie zachowania pojawiały się we wszystkich
        polkich klubach niezależnie od klasy rozgrywkowej
    • Gość: widzewiak Re: Wisła przeprasza za Niko IP: 5.5R2D* / *.pg.com 24.09.04, 12:34
      A dlaczego Wisła ma przepraszać? Doskonale pamiętam chamskie wypowiedzi
      piłkarzy Legii, kiedy ta walczyła z Widzewem o mistrzostwo, kiedy to swą
      nieudolność i gubienie punktów np. bezczel Kucharski skwitował: "widać prezesi
      Widzewa zaczęli już działać".
      Nie rozumiem tylko krajowych mediów, które tą cholerną legię (świadomie z małej
      litery) ciągną za mordę w górę i ze wszystkiego usprawiedliwiają. Knoci się
      bzdury o najlepszych kibicach w kraju, a tym czasem jest dokładnie odwrotnie,
      czego dowodem choćby ich "osiągnięcia" z Wiednia.
      Z tego m.in. powodu od lat oddaję stolec na "Przegląd Sportowy" będący
      najgorszym śmieciem dziennikarskim i budzącym fobię zarówno wśród trzody
      legijnej, jak i jej przeciwników poprzez redykalizowanie i polaryzację
      nastrojów między wielbicielami i przeciwnikami.
    • Gość: xxx legia - k...rwa IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.09.04, 12:52
      od zawsze wiadomo, ze Legia to stoleczna k.urwa, nikt tego nie zmieni, od
      zawsze wiadomo, ze serb ma racje, tylko wszyscy boja sie mowic
      • Gość: LECH KURVVA HVJ W RYJ WISLE IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 24.09.04, 20:39
        Mistrza przy stole ja lecha kurvve pierdole
    • Gość: METAL WISLA TO JEST POTEGA!!!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 24.09.04, 18:03
      WISLA NAJLEPSZA JEST, WISLE TRZEBA SZANOWAC!!!!!!!!!! WISLE TEN NASZ
      TS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: WISLA KURVVA WISLA TO STARA KURVVA IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 24.09.04, 20:38
    • Gość: kTu BRAVO NIKO!!!! IP: *.toya.net.pl 26.09.04, 19:45
      CAŁA PRAWDA!!!LEGIA >>>BARANY!!!!!! WARSZAWKA MOZE WSZYSTKICH POCALOWAC!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka