Dodaj do ulubionych

Carson zamiast Dudka w bramce Liverpoolu

IP: 217.97.128.* 06.03.05, 01:14
ta wersja artykulu bardziej mi sie podoba :) poprzednia bylo taka a la Fakt :)
Obserwuj wątek
    • Gość: karso Re: Carson zamiast Dudka w bramce Liverpoolu IP: *.magma-net.pl 06.03.05, 01:19
      gazeta.pl schodzi na psy zaczyna jechac na Dudka niczem brukowa sieka!!!!!
      • Gość: Ov Re: Carson zamiast Dudka w bramce Liverpoolu IP: *.chello.pl 06.03.05, 01:23
        Nagonka na Dudka trwa już dość długo i gdyby wszystkie przepowiednie się
        sprawdziły, to już od roku albo dwóch nie byłoby go w Liverpoolu. Wielu rodakom
        naprawdę ciężko jest wybaczyć komuś, kto zarabia kilkadziesiąt razy więcej niż
        oni. Gdybyśmy mieli na wszystkich pozycjach graczy klasy Dudka i gdyby wszyscy
        nasi reprezentanci mieli takie jak on problemy z miejscem w składzie klubów
        podobnej klasy, bylibyśmy drużyną klasą zbliżoną do Czechów.
        • Gość: miodek Re: Carson zamiast Dudka w bramce Liverpoolu IP: *.dyn.optonline.net 06.03.05, 01:35
          Ogladalem ten mecz dzisiaj i potem czytalem prase angielska na temat tego
          meczu .Wszyscy pisza ze Carson nie mial szans na obronienie tego strzalu a ja
          mysle ze mial. Jakby Jurek stal w bramce jestem przekonany ze byl by obwiniany
          za ta bramke. Jurek nie daj sie angolom. Wracaj do zdrowia i pokaz na co cie
          stac. pozdrowienia
          • Gość: 98.89.PL $$ BUKMACHERSTWO PRZEZ INTERNET - WWW.98.89.PL $$ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 21:06
          • Gość: Tzbik Re: Carson zamiast Dudka w bramce Liverpoolu IP: 212.160.172.* 07.03.05, 11:12
            Taką bramkę jak wpuścił Carson Dudek także kiedyś wpuścił ale wówczas strasznie
            na nim jechano, że to nie tą ręką sięgał co trzeba.
            Szkoda, że właśnie jak grają Dudek, Krzynówek czy podobni jak tylko jeden raz
            się pomylą od razu suną gromy, zwłaszcza w prasie. Nie wiem czemu to ma służyć
            i twierdzę, że to są ludzie a nie maszyny i grają tak jak najlepiej umieją.
            Czasami lepiel, czasami gorzej i przestałem kupować wyborczą bo nie mogłem
            wytrzymać kolejnych komentarzy na temat słabej interwencji Dudka a potem przez
            tydzień spekulacji kiedy odejdzie czy zostanie posadzony na ławce.
    • Gość: Frankon Re: Carson zamiast Dudka w bramce Liverpoolu IP: *.proxy.astra-net.com 06.03.05, 02:01
      Niom juz chcialem do naczelnego pisac normalnie :) Poprzednia wiadomosc o
      tytule "Dudek stracil miejsce w bramce Liverpoolu!" byla zalosna i torche sie
      zdziwilem. Przeciez juz przed meczem bylo wiadomo, ze nie zagra, poniewaz
      kontuzja nie jest do konca wylecozna.
    • Gość: woote Zmienili tytuł artykułu, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 02:15
      Negatywne wypowiedzi są już w archiwum, a człowiek o pseudonimie 'mik' siedzi sobie w domu i z zadowoleniem wpieprza czipsy, bo tylko 5 negatywnych komentów pod jego bulwarowym tekstem;) Nie ma to jak wycinka:P
    • Gość: woote Re: Carson zamiast Dudka w bramce Liverpoolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 02:19
      Jeszcze tak na marginesie, do GW:
      - 'mik' na odwyk od wszelkich wspomagaczy, bo mu nie służą:P
      - weryfikujcie swoich pracowników lepiej,
      - a co ja prosty czytacz WAM będe pisał.... buaahhahah
      • Gość: radykaŁ wyborcza dała ciała, jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 14:12
        wyborcza dała ciała, jak zwykle
    • Gość: woote Tutaj jest reszta wyciętego forum:P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 02:29
      Niech ktoś mi powie, że to była prowokacja dziennikarska;) A nie głupota piszącego:D Heh, zmiana tytułu artykułu, więc odpowiedzi do pierwszej 'wersji' się nie liczą... oj GAZETO, GAZETO....
      Nie chciałem tego robić ale macie:
      Opinie z forum nt. wypocin niejakiego mik-a
      • Gość: fanwisly Re: Tutaj jest reszta wyciętego forum:P IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 06.03.05, 02:47
        To nie jest fair. Ten niejaki mik powinien zjesc pierwsza wersje i zdjecie z
        tej czynnosci zamiescic w portalu. Ciekawe, czy tak naprawde poniosl on
        jakiekolwiek konsekwencje?
    • cza_ha Re: Carson w bramce Live 06.03.05, 03:15
      tam wyżej^^ 'prasę angielską na temat tego meczu. Wszyscy piszą, że Carson nie
      miał szans na obronienie tego strzału, a ja myślę'

kha kha kha. That's pipe-smoking.
      Kto nie zMieciem tego zmieciem
      • Gość: czyzunia Re: Carson w bramce Live IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 08:31
        genialne.bramkarz repr.polski aspirującej i td grzeje ławę.
    • Gość: juszczt Re: Carson zamiast Dudka w bramce Liverpoolu IP: *.gni.pl / 195.117.61.* 06.03.05, 10:50
      no i tak napisany artykul to rozumiem, przynajmiej jest prawda, a nie to co
      bylo w poprzednim, jednak nasza opinie co zdzialaly
    • Gość: konopny jas KONIEC. IP: *.chello.pl 06.03.05, 12:22
      Dudek sie skonczyl,Malysz sie skonczyl,Michalczewski sie skonczyl,Golota sie
      skonczyl...fajki mi sie skonczyly ,to koniec.
      • Gość: Perfect Re: KONIEC. - "Czytanka dla Janka" IP: *.dsl.mindspring.com 06.03.05, 12:59
        Gość portalu: konopny jas napisał(a):
        > Dudek sie skonczyl,Malysz sie skonczyl,Michalczewski sie skonczyl,Golota sie
        > skonczyl...fajki mi sie skonczyly ,to koniec.

"... Jak Ci smutno - napij się,
        Rozumowi, sercu lżej... "

Perfect
        "Czytanka dla Janka"
    • Gość: Dawid_zdw_ Trener popełnił bład ze nie wpuscił Jurka IP: 217.153.164.* 06.03.05, 12:46
      ,Jurek broni zazwyczaj pewnie , ale chyba trenerowi jebnelo siem cosik na mozg
      jakiegos goowniaza wpuscił .. To do tych co nieprzepadaja za Jurkiem
      powinniśmy sie cieszyć ze jurek gra liverpoolu a nie w jakiejś wiejskiej legii.
      • Gość: PolonUS Re: Trener popełnił bład ze nie wpuscił Jurka IP: *.dsl.mindspring.com 06.03.05, 13:20
        Gość portalu: Dawid_zdw_ napisał(a):
        > ,Jurek broni zazwyczaj pewnie , ale chyba trenerowi jebnelo siem cosik na
        > mozg jakiegos goowniaza wpuscił .. To do tych co nieprzepadaja za Jurkiem
        > powinniśmy sie cieszyć ze jurek gra liverpoolu a nie w jakiejś wiejskiej legii

Hej Dawid_ZDW_
        - po pierwsze to trener nie popełnił żadnego błędu, bo Jurek jest kontuzjowany.
        - po drugie Jurkowi ostatnio zdarza się niemało kiksów.
        - po trzecie brat Jurka - Darek Dudek gra w tej "wiejskiej" (jak ją nazywasz)
        Legii i mimo przesunięcia go do rezerw, nie chce z niej odejść nawet do ligi z
        pod znaku gwiazdy Davida.
    • Gość: zgrzyt poczytajcie co ukryli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 14:14
      Dudek stracił miejsce w bramce Liverpoolu! IP: 80.50.73.*

Przeczytaj komentowany artykuł »
      Gość: mas wiślak 05.03.2005 18:46 + odpowiedz

ale wy wygadujecie ... przecież dudek jest
      kontuzjowany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i kto tu kogo informuje ??

• Dudek stracił miejsce w bramce Liverpoolu!

toficzny 05.03.2005 18:49 + odpowiedz

cos tu jest nie tak. czytam wypowiedzi dudka ze jest kontuzjoway i nie chce
      wystapic, a w gazecie jest opinia iz dudek stracil miejsce w druzynie !!!
      Ludzie to byla jego decyzja ze nie gra tego meczu !

• gAZETKO WYBORCZA JESTEŚ SUPER IP: *.dsl.mindspring.com

Gość: !!! 05.03.2005 23:20 + odpowiedz

Jest sobota 22:50 (godzina po meczu PP Legia - Górnik Z.)
      a wy nawet "suchego" wyniku nie podaliście!
      Jesteście super serwis!
      Nawet zagranica już wie, że było 1:0 dla Legii po bramce Karwana w 24.min.

Poza tym ten artukuł był modyfikowany o 20:31 - czyli 2 godziny po pierwszej
      wypowiedzi (a za nią wielu następnych), że to nie prawda, iż Dudek stracił
      miejsce w pierszym składzie - A TYTUŁU NIE ZMIENIONO!

Widać, że wszystko i wszystkich macie głęboko w DUPIE!!!

• Re: Dudek stracił miejsce w bramce Liverpoolu! IP: 217.153.174.*

Gość: hahaha 05.03.2005 18:52 + odpowiedz

dokladnie, wykluczyla go kontuzja, mogl nawet zagrac ale nie chcial ryzykowac
      przed meczem z Bayerem. Wiem ze wszystko o dudku bierzecie z Liverpoolfc.tv, i
      rzeczywiscie tam tez podali zly komunikat, ze dudek spada na lawke podczas gdy
      hamman i inni sa kontuzjowani. Jednak w ostatnim artykule po meczowym, napisane
      jest juz ze dudek nie gral z powodu kontuzji

• Re: Dudek stracił miejsce w bramce Liverpoolu! IP: *.toya.net.pl

Gość: sundin 05.03.2005 18:53 + odpowiedz

ja pie.... ale przegieliscie teraz. Tak jak uwazam ze Dudek to przecietny
      bramkarz z za duza iloscia glupich bledow na koncie jak na renome klubu w
      którym gra to przeciez nie mozna mowic ze stracil miejsce w bramce kiedy ma
      szwy na nodze i oszczedzany jest na mecz z Bayerem. Mam serdecznie dosyc tej
      plotkarskiej gazety i jej amatorskich dziennikarzy

• Re: Dudek stracił miejsce w bramce Liverpoolu! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com

Gość: fanwisly 05.03.2005 21:30 + odpowiedz

To nie brednie ani brak logiki, to prawdziwy styl Gazety Wyborczej. Taki jeden
      artykul pamietam przez lata a piekne "poezje" wywiadow z Michnikiem juz
      zapomnialem. Dno.

• Re: Dudek stracił miejsce w bramce Liverpoolu! IP: *.range217-
      43.btcentralplus.com

Gość: szypa 05.03.2005 18:54 + odpowiedz

rzeczywiscie kilka szwow i bolaca noga to drobna kontuzja. ciekawe co jest
      ciezka? urwana noga???

• Re: Dudek stracił miejsce w bramce Liverpoolu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl

Gość: Maras 05.03.2005 18:54 + odpowiedz

Lubię Was (Wyborcza) ale moja cierpliwość się kończy. Zaraz wypiję
      (Wyborowa) a później napiszę więcej.

• Re: Dudek stracił miejsce w bramce Liverpoolu!

larsen1 05.03.2005 18:58 + odpowiedz

> przed tygodniem doznał lekkiej kontuzji golenia

Pan Redaktor znowu pisal na bani? :))))
      Chyba powinno byc "podczas golenia" a moze nawet "podczas golenia goleni" :))))

• Re: Dudek stracił miejsce w bramce Liverpoolu! IP: *.gni.pl / 195.117.61.*

Gość: juszczt 05.03.2005 21:50 + odpowiedz

No myslalem ze Wyborcza i jej portal jest jednym z najlepszych, no ale sie
      mylilem, moge to stwierdzic czytajac takie pierdoly jak ten artykul, a czemu
      pierdoly -> poprzednie wpisy czytelnikow, nic dodac nic ujac wszystko co ma na
      ten temat do powiedzenia, a nie chce sie powtarzac

• Re: Dudek stracił miejsce w bramce Liverpoolu! IP: 83.141.73.*

Gość: jacek 05.03.2005 19:05 + odpowiedz

debilne pismaki, tytuł na pierwszej stronie powinni dać... Dudek jest
      kontuzjowany, ma załozone szwy na nodze, a w środę mecz z Leverkusen... Więc
      dlatego posadził go na ławce aby się w pełni wykurował.... Dotarło, kto wam
      puszcza te teksty na portal???? chyba raczej nie naczelny

• Re: Dudek stracił miejsce w bramce Liverpoolu! IP: *.dip0.t-ipconnect.de

Gość: Schuja 05.03.2005 19:09 + odpowiedz

Do Jacka. Nie bardzo radzil bym redaktorowi tak napisac. Asksd ty wiesz , ze
      Dudek w srode bedzie stal w bramce.Redaktor nie moze pisac pod chciejstwo
      kibicow.

• Re: Dudek stracił miejsce w bramce Liverpoolu! IP: *.gni.pl / 195.117.61.*

Gość: juszczt 05.03.2005 21:58 + odpowiedz

ze stac bedzie to nie wiadomo, bo moze byc np koniec swiata, wiec nigdy nie
      mozna byc pewnym wszytskiego, ale sam trener sie wypowiada, ze ma nadzieje na
      to,ze Dudek sie wyleczy do meczu Ligi Mistrzow, a pisanie ze siadl na lawke
      rezerowych, w sensie ze znowu stracil miejsce, to troche przesada jak dla mnie,
      bo w tej sytuacji to wyglada troche inaczej

• kogo chcecie oszukać? IP: 217.153.6.*

Gość: <L 05.03.2005 19:10 + odpowiedz

nie chce mi się nawet do was pisać. oszukujcie się całe życie - Dudek stracił
      miejsce...

Gość: piter 05.03.2005 19:10 + odpowiedz

Pan Redaktor powinien sie zatrudnic w Faktach, a nie w GW. To jest chamskie
      szukanie sensacji, nie ma nic do czynienia z dziennikarstwem. Na miejscu Dudka,
      bylbym wsciekly, chlopak ma dziure w nodze, bohatersko bronil w ostatnim meczu,
      a tu prosze, starcil miejsce w skladzie. Panie Michnik, wylej Pan tego
      redaktorka! Ewidentnie powinien stracic miejsce w skladzie!

• Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl

Gość: Not 05.03.2005 19:14 + odpowiedz

ofiarą szukania na siłę sensacji jest nie tylko Dudek, ale również Rasiak
      w tym drugim przypadku zachodzi namolne lansowanie drugoligowych występów jako
      sensacyjnych sukcesów sportowych

Gość: mario 05.03.2005 19:29 + odpowiedz

Najpierw artykuł o złym policjancie, a teraz to. Ehhh Wyborcza, moja cierpliwość
      się kończy. Zaraz sprawdzę co ma do zaoferowania Rzepa...

Gość: sd 05.03.2005 19:31 + odpowiedz

to już jest żenujące. Poziom dziennikarstwa rodem z sexskandali. Brak mi słów.
      Gdybym był Dudkiem o juz dawno przestałbym bronić barw reprezentacji kraju
      którego zwłaszcza dziennikarze wypisują o nim takie bzdury.

• Re: Dudek stracił miejsce w bramce Liverpoolu! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl

Gość: nieżyd 05.03.2005 19:36 + odpowiedz

Ale ten redaktorzyna wykazał znajomość tematu!
      Ja w każdym razie coraz bardziej nabieram przekonania że wasze atrykuły
      sportowe nadają się do wytarcia d...y!!!
    • Gość: Polo Re: Carson zamiast Dudka w bramce Liverpoolu IP: *.sympatico.ca 06.03.05, 18:40
      Mala uwaga. Kiedy Liverpool gra bez Gerrarda ma lepsze wyniki w tym sezonie,
      niz z nim w skladzie. Jest to na pewno dobry pilkarz, ale przereklamowany.
      To, ze druzyna posiadajaca wielu dobrych pilkarzy, gra bez ladu i skladu, jest
      w duzej mierze wina Beniteza. Moze przebudowe Liverpoolu powinno sie rozpoczac
      od zwolnienia Hiszpana...
      • Gość: kasol Re: Carson zamiast Dudka w bramce Liverpoolu IP: *.elomza.pl / *.elomza.pl 06.03.05, 22:13
        Myslisz zupelnie jak polski kibic. Z taka jednak roznica, ze w Anglii nie zwalniaja tak szybko trenera jak druzynie nie idzie (do czego zdazylismy sie juz przyzwyczaic w Polsce). Mysle, ze tylko potrzeba czasu az Liverpool zacznie odnosic lepsze wyniki. Bo gra The Reds nie wyglada zle. Mysle, ze problem tkwi w psychice. Liverpool ladnie gra(tego trenerowi nie mozna zarzucic)z tym ze nie ma mentalnosci zwyciezcy(nad tym powinien popracowc Benitez).

Co do samego Gerrarda, to widac, ze juz bardziej jest myslami w Chelsea niz na Anfield. Trzymanie jego w klubie nie ma juz sensu.

www.premiership-stats.prv.pl
        • Gość: romek Gerrard IP: *.aster.pl 06.03.05, 22:18
          > Co do samego Gerrarda, to widac, ze juz bardziej jest myslami w Chelsea niz
          > na Anfield.

A samobójem w finale Pucharu Ligi potwierdził, że zapewne i pensję od Chelsea
          już dostaje...
    • Gość: s Re: Carson zamiast Dudka w bramce Liverpoolu IP: *.toya.net.pl 06.03.05, 19:02
      dudek do arsenalu!
      • Gość: JA czytaj wyżej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 23:55
        TAK TAK DUDEK DO ARSENALU!
        TAM JEST JEGO MIEJSCE!ON TAM JUZ POWINIEN BYC OD KILKU SEZONOW!
        WAGNER<WEGNER>jak sie to pisze? BIERZ DUDZIA DO SIEBIE!
    • Gość: petrucciiii skopiowali z portali brytyjskich - nieladnie IP: 57.66.193.* 07.03.05, 08:59
      miedzy nazwiskami jest and. Nie potrafia nawet redagowac skopiowanych tekstow...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka