Dodaj do ulubionych

Iordanescu za Engela!

IP: 24.193.75.* 20.06.02, 18:30
Z tego co wiem to facet jest wolny. Szkoleniowcem jest doskonalym i nie
powinien kosztowac zbyt duzo. Na dodatek lubi Polske i Polakow. Jego
kandydatura powinna byc przynajmniej wzieta pod uwage. Co o tym sadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: DonJose Re: Iordanescu za Engela! IP: 63.95.26.* 21.06.02, 16:47
      Gość portalu: rychonyc napisał(a):

> Z tego co wiem to facet jest wolny. Szkoleniowcem jest doskonalym i nie
      > powinien kosztowac zbyt duzo. Na dodatek lubi Polske i Polakow. Jego
      > kandydatura powinna byc przynajmniej wzieta pod uwage. Co o tym sadzicie?

Swietny pomysl

• Gość: Glazer Re: Iordanescu za Engela! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.06.02, 17:29
      Rumuni w slady Rumunek! Dziennikarze do kadry! Lepper na premiera!
      • Gość: A Do Glazera IP: *.man.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 21.06.02, 18:25
        Jesteś kretynem!!!!!!!!!! Taki Engel to może sobie tylko pomarzyć o takich
        osiągnięciach jakie miał Iordanescu. Skoro w każdym wątku akcentujesz ile to nie
        osiągnął Engel, oraz to że nikt w Polsce nie ma takich jak on osiągnięć, to
        dlaczego krytkujesz kandydaturę zdecydowanie bardziej doświadczonego i
        utytułowanego trenera.

• Gość: Glazer Re: Do Glazera IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.06.02, 18:42
          Do kretyna sie nie odniose, nie znizam sie do takiego poziomu. Co do
          Iordanescu, to mysl co chcesz. Mi nie pasuje, podobnie jak inni wymienieni w
          sondzie w GW.
          PS. Olejniczak na selekcjonera, reszta dziennikarzy do kadry! Borek na
          masazyste!
          • Gość: A Re: Do Glazera IP: *.man.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 21.06.02, 23:18
            Gość portalu: Glazer napisał(a):

> Do kretyna sie nie odniose, nie znizam sie do takiego poziomu. Co do
            > Iordanescu, to mysl co chcesz. Mi nie pasuje, podobnie jak inni wymienieni w
            > sondzie w GW.
            > PS. Olejniczak na selekcjonera, reszta dziennikarzy do kadry! Borek na
            > masazyste!

"Mi nie pasuje" to nie jest żaden argument. Na tej samej zasadzie mogę powiedzieć
            o Engelu. Natomiast jeśli chodzi o poziom, to twoja poprzednia wypowiedź też nie
            była najwyższych lotów.
        • Gość: Glazer Re: Do Glazera IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 21.06.02, 18:45
          Poza tym nie akcentuje ile to osiagnal Engel, tylko nie widze alternatywy na
          2,5 miesiaca przed el. ME, z jednym meczem towarzyskim po drodze. Poczytaj
          wczesniejsze watki np. te po meczach z POR i USA, potem pogadamy o kretynach.
    • b_and_b Re: Iordanescu za Engela! 21.06.02, 17:38

No No. Tez mi sie spodobalo. Gratulacje. Pomysl przedni
    • Gość: Jaca Re: Iordanescu za Engela! IP: *.bialan.pl 21.06.02, 19:30
      Nie znam tego gościa. Wiem że Engel powinien wrócić i już.
    • djgregory Re: Iordanescu za Engela! 21.06.02, 23:29
      Moglby byc ale jeszcze nikomu (przynajmniej nie pamietam)nie udalo sie osiagnąć
      sukcesow z dwoma reprezentacjami, a Iordanescu osiągnał w 94 z rumunią
      cwiercfinal i to jest jego duzy sukces. I nie wiem dlaczego by mial on byc tym
      ktory osiagnie sukces z drugą reprezentaja????????
      • Gość: hejira Re: Iordanescu za Engela! IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 00:43
        djgregory napisał(a):

> Moglby byc ale jeszcze nikomu (przynajmniej nie pamietam)nie udalo sie osiagnąć
        >
        > sukcesow z dwoma reprezentacjami, a Iordanescu osiągnał w 94 z rumunią
        > cwiercfinal i to jest jego duzy sukces. I nie wiem dlaczego by mial on byc tym
        > ktory osiagnie sukces z drugą reprezentaja????????

chwila chwila a Bora Milutinovic to co ? ja jego widze jako rtenera kadry
        • Gość: :) Re: Iordanescu za Engela! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.06.02, 00:46
          Gość portalu: hejira napisał(a):

> djgregory napisał(a):
          >
          > > Moglby byc ale jeszcze nikomu (przynajmniej nie pamietam)nie udalo sie osi
          > agnąć
          > >
          > > sukcesow z dwoma reprezentacjami, a Iordanescu osiągnał w 94 z rumunią
          > > cwiercfinal i to jest jego duzy sukces. I nie wiem dlaczego by mial on byc
          > tym
          > > ktory osiagnie sukces z drugą reprezentaja????????
          >
          > chwila chwila a Bora Milutinovic to co ? ja jego widze jako rtenera kadry

to chyba tylko Ty jeden widzisz tą kandydature:)
          • Gość: rychonyc Re: Iordanescu za Engela! IP: 24.193.75.* 22.06.02, 03:20
            Hiddink poprowadzil Holandie do polfinalow MS, i obecnie Korea do cwiercfinalow
            (moze byc jeszcze lepiej, pisze przed meczem Hiszpania-Korea). Niestety na
            Hiddinka to nas nie bedzie stac, Iordanescu wydaje sie byc w naszym zasiegu
            finansowym. Jest napewno wybitnym szkoleniowcem i niechodzi tylko o
            reprezentacje Rumuni ale rowniez o jego calozyciowa kariere zwiazana ze Steua.
            Wylecial z pozycji trenera po tych wszystkich niesnaskach z Hagim. Jemu tez by
            sie przydala zmiana otoczenia, i moze w nowym kraju nie bedac czescia zadnych
            ukladow facet moglby zbudowac naprawde dobry zespol. Talentu u nas nie
            brakuje, i Iordanescu preferujacy ofensywny styl gry napewno dal by pograc
            Smolarkowi, Kosowskiemu, Kucharzowi, Karwanowi, Oliemu i innym. Pozatym on
            naprawde lubi Polakow, co czesto podkreslal podczas swoich wizyt w Polsce. Nie
            ajestem futbolowym profesjonalistom, ale jego kandydatura naprawde wydaje sie
            byc logiczna. PZPN powinni przynajmniej wziac to pod uwage. Smuda,
            Kasperczak, Majewski, Zmuda i inni chyba raczej sprawy nie zalatwia.
            • Gość: Styx Re: Iordanescu za Engela! IP: *.toya.net.pl 22.06.02, 08:16
              Nie zapominajcie że Paragwaj zwolnił C.Maldiniego, to równierz wielki trener, a
              skoro było na niego stać federacjie paragwaju to chyba PZPN też.
              • djgregory Re: Iordanescu za Engela! 22.06.02, 09:37
                Gość portalu: Styx napisał(a):

> Nie zapominajcie że Paragwaj zwolnił C.Maldiniego, to równierz wielki trener, a
                >
                > skoro było na niego stać federacjie paragwaju to chyba PZPN też.

Zapomnijmy o Maldinim on w Europejskiej piłce nic nie osiągnął i tyle.
        • djgregory Re: Iordanescu za Engela! 22.06.02, 09:40
          Tak pozatym to Milutinovic zawsze prowadził reprezentacje z którą mógł się
          przygotowywac do Mundialu przez 6 miesiecy, i nigdy nie prowadzil reprezentacji
          eurpejskiej. A co do jego awansow to mniej wiecej taki sam sukces jak awans
          Engela z Polską do MŚ2002.
    • Gość: gregor Re: Iordanescu za Engela! IP: 80.240.166.* 22.06.02, 09:55

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka