Dodaj do ulubionych

Incydenty z udziałem kibiców

• Gość: polskagola WSTYD!!!!!!!!!! IP: *.woh.rr.com 10.04.05, 18:59
      Trzeba taka glupote i bezmyslnosc zwalczac! Na takie rzeczy nie ma miejsca w
      naszym spoleczenstwie i koniec. Tak jak na komunizm nie bylo miejsca to i tak
      na taki debilizm nie ma.

Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibicow,

Lukasz
      • Gość: Rafał Re: WSTYD!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 19:15
        Brak słów, żeby określić zachowanie tych pozbawionych honoru, godności,
        szacunku istot (bo prawdziwy człowiek nie zachowuje się w ten sposób po tym co
        pokazywał w czasie żałoby, bo każdy ma jakiś swój honor). Niestety te istoty
        nie mają własnego honoru, HAŃBA, widać że to "pojednanie" było pod publiczke,
        bo TV, bo tak zrobiły inne kluby. Jakby było tego mało to Cracovia, ulubiony
        klub papieża, który pierwszy wyszedł z inicjatywą pojednania, owszem pojednał
        się z Legią, ale oczywiście mecz bez obicia komuś mordy to mecz stracony więc
        pozostała policja.PRZYKRE. Świat się będzie śmiał z Polaków, jacy to my słowni
        i to wszystko przez grupke tych pozbawionych ambicjii istot. Obawiam się, że
        nawet umieszczenie na stadionie zdjęcia papieża, nic by tym istotom nie dało do
        myslenia, bo poprostu one nie myślą. Nie sądziłem że tak szybko wróci szara
        rzeczywistość
        • Gość: polskagola Re: WSTYD!!!!!!!!!! IP: *.woh.rr.com 10.04.05, 19:42
          Zgadzam sie z tym co ty mowisz. Mysle, ze za kazdym razem jak sa takie
          wydazenia to prawdziwi kibica musza sie wypowiedziec przeciw przemocy na
          naszych stadionach. Jesli w koncu zbudujemy konsensus wsrod prawdziwyc kibicow
          to takie zachowania zostana zmarginalizowane.

Pozdrawiam wszystkich prawdziwych Polskich kibicow,

Lukasz
    • Gość: olo431 Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.reklama.eu.org 10.04.05, 19:16
      Tąhordę pijakow nazywacie kibicami.DO takich tylko pała przemawia.Zal mi tych
      co sie dali nabrać
    • Gość: bat Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 10.04.05, 19:18
      tylko naiwni albo glupi mogli wierzyc w jakas zmiane, bydlo zawsze bedzie
      bydlem. Jednali sie prawdziwi kibice, a nie stadionowe mendy. Zal sluchac i
      patrzec
    • vargablod no i mace katolickie "pojednianie" 10.04.05, 19:18
      ...
    • Gość: Leszek Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 19:21
      I co???? I nic. Próba pojednania to tylko zwykła pokazówka dla mediów.
      Pseudokibic był idiotą, debilem i nie umiejącym się zachować świrem i takim
      zotanie. Apeluję do władz PZPN aby nie ulegąły emocjom chwili i zaostrzyły
      przepisy dotyczace wpuszczania ludzi na stadion.
      Zauważyłem tez że niektórzy nawet w takiej chwili nie są zdolni do normalnych
      ludzkich zachowań.
      Dziękuję.
      • Gość: pawelpawel4 Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 19:33
        Nie wiesz w czym problem, a udajesz że tak jest. Szkoda że sposoby walki z
        chuliganerią są formowane pod presja ludzi którzy nie mają o tym zielonego
        pojęcia.
        A co zrobić z chuliganami w czarnych mundurach. Słyszałeś kiedyś o tym że taki
        problem też istnieje?
        A co zrobić z niekompetencją ludzi zajmujących się bezpieczeństwem na imprezach
        masowych?
        To nie jest wszystko czarno-białe, tylko tobie się wydaje że tak jest.
    • Gość: 123 Szkoda pisać.Ręce opadają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 19:34
      Polska rzeczywistość.Żal poprzez łzy. Kochamy Cię Ojcze Święty.
    • Gość: J.S. Jednej rzeczy nie rozumiecie: IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 10.04.05, 19:35
      Dla kiboli napieprzanie sie po tych bezmozgich lbach to PRZYJEMNOSC. Po smierci
      JPII na czas zaloby po prostu odmawiali sobie PRZYJEMNOSCI.
    • Gość: Krzysiek Prośba o wyjaśnienie IP: *.sycomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 19:37
      Opisywane w artykule incydenty powtórzyły się również w Katowicach i w
      Krakowie. Spotkania klubów pierwszoligowych są na 100% rejestrowane poprzez
      kamery, podejrzewam że tak samo jest z meczami klubów drugoligowych. Kibice
      przychodzą na mecze z reguły w pewnych grupkach - fan-cluby, czy po prostu
      grupy kolegów z osiedla. I tu mam pytanie, które normalnie myślącemu
      człowiekowi wyda się banalne, a wręcz idiotyczne - jaki jest problem z
      identyfikacją ludzi, którzy w zaistniałych burdach brali udział. Kilkoro z nich
      jest być może notowanych w kartotekach policyjnych, ale uważam że wystarczyło
      by pokazać spore i wyraźne zbliżenia w kilku serwisach informacyjnych,
      wydrukować wyraźne zdjęcia w lokalnej prasie (to nie musi być płatna
      konieczność policji, przecież napewno ukażą się o tym normalne artykuły w
      prasie, które można okrasić "pięknymi" zdjęciami), a nawet (co wiąże się już z
      pewnym kosztem) wydrukować plakaty i rozwiesić na osiedlach. Jeżeli nie wydadzą
      ich rodziny (choć być może zabronią pójścia na kolejne mecze - a to spory
      sukces), to może wskaże sąsiadka, lub ktokolwiek, dla kogo ma to znaczenie.
      Kiedyś zdemolowano monitorowany Stadion Śląski - trzeba zebrać pieniądze i
      przystąpić do remontu i napraw. Za wydane na to pieniądze byłby to już
      przepiękny obiekt (choć myślę że nie jeden). Czy nie wystarczyło znaleźć
      powiedzmy 20 członków zamieszek i obarczyć ich kosztami remontu (a także skazać
      na pracę przy stadionie w ramach np. robót publicznych) - założę się, że przy
      wizji takiej pracy i kosztów (bardziej pewnie pracy, bo koszty to z reguły
      ojciec+matka, a to nie ich karzemy) od razu mielibyśmy nazwiska kolejnych
      dziesiątek aktywnych w zamieszkach osób. Równocześnie od razu nałożyłbym
      sankcję na prezesów, mówiących że to wszystko wina "adrenaliny" - gdyby to była
      okoliczność łagodząca, to mamy puste więzienia. To co się stało nie hańbi
      kibiców, którzy w ostatnich dniach zachowali się wspaniale - to wina grupy
      nieodpowiedzialnych ludzi, których należy odizolować od społeczeństwa. Jeżeli
      policja i PZPN przejdą z tym do porządku dziennego, to będzie największa kpina
      ostatnich lat - bo teraz jest szansa, która nie powtórzy się już prawdopodobnie
      nigdy. [']
    • Gość: morda Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 19:43
      Podobno kibice Cracovii też ładnie sobie poradzili po meczu z Legią...
      A może prezydent Krakowa który tak chojnie finansuje remont stadionu przeznaczy
      raczej trochę kasy na wyprowadzkę Cracovii z centrum w jakieś miejsce gdzie
      koleżkowie mogli by oddawać się swojemu hobby
    • Gość: roro Bydło do obory IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.04.05, 19:56
      obora to dobre miejsce dla takich, jeszcze dwa dni temu mowa-trawao pojednaniu
      i co?!! Bydło bydłem zostanie i jak bydło zdechnie i nad takim nikt nie
      powinien zapłakać.
    • rob11111 Re: Incydenty z udziałem kibiców 10.04.05, 20:09
      Do monster1972: Z wypowiedzi (cytat: "hehehe") wnioskuję, że masz satysfakcję,
      w stylu "a nie mówiłem..." i że cieszysz się z tego (wnioskuję z
      tego "hehehe"). Myślę, że nie ma się z czego cieszyć.
    • kemoki Re: Incydenty z udziałem kibiców 10.04.05, 20:20
      calkiem niedawno zyjący jeszcze pan ambroziak nazwal przychodzących do spodka
      całymi rodzinami fanow siatkowki tworzących wspaniałą atmosfere na meczach ligi
      światowej stadem baranow podrygujących w rytm muzyki!!! to byl dla mnie
      prawdziwy szok zabolalo mnie to strasznie jesli sie tak traktuje normalnych
      ludzi to nic dziwnego ze na stadionach rozpanoszylo sie bydło!!! bylem kiedys na
      takim meczu w drugiej lidze IQ calego stadionu dochodzilo w porywach do 12 pkt
      boli mnie jeszcze bardziej ze tych bandziorow nazywa sie kibicami a prawdziwych
      kibicow baranami to nienormalne w rozwinietym kraju kiedy wreszcie bandyci
      trafią za kraty ???? moze ktos zna odpowiedz ??? na pewno nie papież nigdy go
      nie widzieli gdyby szedł ulicą w niewlasciwym szaliku zabili by go.......
    • Gość: Marek Robili to tylko na pokaz aby byc na pierwszej stro IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.05, 20:25
      Robili to tylko na pokaz aby byc na pierwszej stronie gazet, i pokazac sie w
      mediach. Tych kretynów nic nie jest w stanie powstrzymać. Pytanie tylko: po co
      udawali?
      • Gość: Robert Re: Robili to tylko na pokaz aby byc na pierwszej IP: *.acn.waw.pl 10.04.05, 20:34
        Tylko problem jest taki że ja daje sobie głowe uciąć że ci co rozrabiali nie
        byli na marszach pojednania bo cały czas mieli to głęboko w d... Czy jeśliw
        Krakowie zginie kolejny kibic to też powiesz że sa hipokrytami bo się jednali??
        Na bank tego nie zrobili.Więc nie pisz że to tak tylko na pokaz, bo po
        wypowiedziach niektórych ludzi widać że im zależy ale niestety tych co się
        pojednali nie trzeba było o to prosic.
    • Gość: kibic Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 20:25
      Wstyd panie Stasiak i smutek
    • Gość: kibic i taka wiocha startuje do I ligi -wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 20:28
      kielce to obciach niesamowity -szczególnie ich stadionwa ochorona -tacy
      samiimvbecyle jak kibice.
      Szkoda, ze taki klub zagra w ekstraklasie.
      • Gość: Z Kielc Re: i taka wiocha startuje do I ligi -wstyd IP: *.globit / 195.117.63.* 10.04.05, 21:47
        ty wsiowy buraku nie wiadomo skąd takimi wypowiedziami pokazujesz że jests nie
        lepszy od tych zadymiarzy a na 250 tys miasto mówisz wiocha to znaczy że jesteś
        niedouczony
    • djbunio Ale to nie tylko o kibiców chodzi. Niestety :(((. 10.04.05, 20:29
      Miło było zobaczyć w ostatnim tygodniu "zryw społeczny" po śmierci Papieża.
      Znicze, marsze, Msze święte. Ale dzisiaj w kościele nie było już tłumów tak jak
      tydzień temu. Aleja Jana Pawła II w Warszawie wygląda teraz powiedzmy,
      nieciekawie. Porozbijane, wypalone znicze. Wosk wylewający i zasychający na
      chodniku. Papież nie żyje, tak to prawda. Smutna prawda. Ale na świecie nadal
      umierają ludzie. W Afryce nadal dzieci umierają z głodu. Terroryści zabijają
      niewinnych ludzi bo nie mogą patrzeć jak ich dzieci muszą boso chodzić po
      ulicach. Nie mają normalnego życia. A w wielu krajach żyją ludzie, którzy nie
      mają co robić z pieniędzmi.
      Miło, że w Warszawie ustawiono tyle zniczy, ale nikt jakoś nie zauważył ilu
      sprzedawcy zniczy było ustawionych wzdłuż Alei Jana Pawła II. Ile było ich
      wystawionych w sklepach i hipermarketach. Oto jedność ludzka, która jutro znowu
      obojętnie przejdzie obok potrzebującej osoby. Cóż przepraszam Was, że tak się
      użalam. Ktoś musi :(.
    • Gość: Polak super, wszystko wraca do normy!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 20:31
      j.w.
      szkoda, że tak późno.
      • Gość: Robert Re: super, wszystko wraca do normy!!! IP: *.acn.waw.pl 10.04.05, 20:37
        Ze smyczy cię rodzice zwolnili i dorwałeś się do klawiatury pawianie.

p.s. Jeśli się myle co do ciebie, to napisz mi (najlepiej w punktach) dlaczego
        jest to dobre dla dobra naszej piłki nożnej.
        • Gość: Polak Re: super, wszystko wraca do normy!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:03
          a co w tym złego?
          Kibice biją się między sobą, policja włącza się do zabawy i jest o.k.
          Taki kraj, takie tradycje, cieszę się, że ta żałoba (notabene wprowadzona przez
          obłudnych polityków) nie spowodowała jakiegoś marazmu społecznego - są burdy to
          znaczy, że Polska żyje.
          Tak trzymać.
          • Gość: Robert Re: super, wszystko wraca do normy!!! IP: *.acn.waw.pl 10.04.05, 21:07
            Nie ma to jak byc głupim, co??

Jaka tradycja?? Obejrzyj sobie statystyki z lat 70tych i 80tych a zobaczysz ile
            ludzi chodziło na mecze. Ale cóż masz w d.. pike nożną więc niebardzo wiem co
            wogóle tu ronbisz. Nie możesz się umawiać z kolegami że dziś się lejemy
            pierwotniaki na pantofelki (to z biologii, same podstawy) a nie mieszacie w to
            piłke nożną.
            • Gość: P Re: super, wszystko wraca do normy!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:13
              chodzę od lat na mecze i nic mi się nigdy nie stało, nie wtrącam się do zajść i
              jest o.k.
              Jedynie zagrożony byłem kilka razy gdy policja strzelała kulkami na oślep albo
              pałowała kogo popadnie.
              • Gość: P Re: super, wszystko wraca do normy!!! IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:16
                hools poodwoływali ustawki na czas żałoby, teraz ich ponosi.
              • Gość: pawelpawel4 Re: super, wszystko wraca do normy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 22:33
                To jest problem. Odziały policji o IQ paczki gwoździ.
                • Gość: zima000 Nie bronie policji... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.05, 23:07
                  ...bo policja tez czesto zaogniania sytuacje Ale chuligan bedzie sie walil
                  dlatego ze taki jest sens jego zycia Nikt mnie nie przekona ze ta banda
                  przychodzi na mecz w pokojowym nastroju i dopiero tu jest prowokowana przez
                  policje Przychodza z nastawieniem na rozrobe
            • gomory Re: super, wszystko wraca do normy!!! 11.04.05, 10:55
              > Jaka tradycja?? Obejrzyj sobie statystyki z lat 70tych i 80tych a zobaczysz
              ile ludzi chodziło na mecze.

Ja widzialem naocznie zadymy w latach 80, wiec smiem twierdzic ze nie wiesz o
              czym piszesz. W latach 70/80 byly 1/2 programy w TV, ludzie chetniej
              uczzestniczyli we wszystkich imprezach masowych, no i polska pilka byla wyzej
              notowana. Sport byl dotowany, i ceny biletow bardziej przystepne.
              • Gość: Robert Re: super, wszystko wraca do normy!!! IP: *.acn.waw.pl 11.04.05, 11:06
                A co to ma do rzeczy że był jeden kanał itd. Ja wprawdzie chodziłem na mecze
                tylko w latach 90tysch, ale moja matka chodziła długie lata na piłke nożną i w
                połowie lat 80tych przestała bo zaczęło wyłazić buractwo i zrobiło sie
                niebezpiecznie. A skoro tak to walki i tym podobne nie są tradycją.
    • Gość: Loco BANDYCI WON ZE STADIONÓW !!! CZAS Z TYM SKONCZYC ! IP: *.chello.pl 10.04.05, 20:32
      NAS JEST WIĘCEJ NIŻ TYCH BEZMÓZGICH DEBILI - WYKOPMY ICH ZE STADIONÓW!!! NIE
      BEDA NAM TE ĆWOKI MOWILY JAK MAMY KIBICOWAC, Z KIM SIE LUBIC A Z KIM NIE!!!
      NIECH WRACAJA POD TE KAMIENIE SPOD KTORYCH WYPELZLI, ALBO NIECH SIE ZMIENIA!!!
    • Gość: bestfan Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.pl / *.smsnet.pl 10.04.05, 20:35
      uda się !!! wystarczy w to uwierzyć !!! I jeszcze jedno nie należy nagłśniać
      takich przypadków, chciałbym zauważyć, że w Polsce odbyło się kilkadziesiąt
      meczów, a niespokojnie było na dwóch, może należało napisać, że było spokojnie
      na meczach w Polsce i tylko wspomnieć o tych niezdrowych przypadkach agresji !!!
    • Gość: Nlx Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 20:36
      Jakie "jednostki"?? Kogo "sprowokowano"?? To bydlo zawsze niezmiennie zachowuje sie tak samo. Zawsze to byly "tylko jednostki" i oczyyywwiiisciieeee nie majace nic wspolnego z fanklubami etc. A swistak siedzi, bo rozrabial na meczu.
      • goso Mam dość głupiego przlewania z pustego... 10.04.05, 20:51
        Obowiązkiem klubu jest między innymi zapewnienie porządku na stadionie.
        Należy zawiesić w rozgrywkach kluby mające kibiców-bandytów i to bez żadnych
        zbędnych dyskusji, jeżeli to nie pomoże rozpędzić w cztery strony świata całą tą
        płkarską bandycką ligę!
        Bez piłki się obędę, jeśli tylko przyczyni się to do likwidacji tych bandytów.
        Wystarczy, że sobie obejrzę inne, albo pójdę na jaką podwórkową, jak mi się
        będzie ckniło.
        • Gość: Robert Re: Mam dość głupiego przlewania z pustego... IP: *.acn.waw.pl 10.04.05, 21:00
          Czy ty jesteś normalny?? Zlikwidować lige bo 2-3% kibiców rozrabiają? Trzeba ich
          wyeliminować a nie karac reszte społeczeństwa. A poza tym piszesz o jakiś
          bzdurach, bo samo zamknięcie ligi do niczego nie doprowadzi to może byc co
          najwyżej forma kary dla klubów za brak reakcji. A wg. twojej wypowiedzi
          zamknięcie ligi samo w sobie zlikwiduje problem, większej głupoty dziś nie
          przeczytałem.
    • Gość: Domin Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: 80.48.126.* 10.04.05, 20:47
      Gdzie jest policja, gdzie monitoring?
      Wyłapać tych kieleckich przydupasów - prowoderów całego zajścia, ujawnić ich
      twarze i wszystkie dane osobowe, obciążyć za szkody i wysłać do kamieniołomu na
      rok ciężkiej pracy. Kieleckie majonezy z Korony.
      • Gość: Z Kielc Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.globit / 195.117.63.* 10.04.05, 21:45
        człowieku tych idiotów było kilkunastu więc nie wkładaj do wora wszystkich
        kibiców Korony
        • Gość: woote Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 01:50
          To postaraj się, Kibicu z Kielc, żeby Normalni, tak jak Ty, nie musieli się tak głupio tłumaczyć:( Te głupki zrobiły antyreklame Waszego miasta na cały kraj... gram w piłkę, i takich kibiców(choćby nie wiem jak oddanych) miałbym w głebokim poważaniu...

Wolność idiotom - w wyborze zakładu odosobnienia.
    • Gość: Niekibic Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.05, 20:55
      Myślę że większość tych co się gdzili z disiejszymi incydentami nie ma nic
      wspólnego.
      Ale samo pogodzenie nie było wcale najtrudniejsze. Teraz jest przed nimi
      znacznie trudniejsze zadanie. Wcielić pokuj w życie.
      Na pseudokibicó też są sposoby. I to nie konoiecznie siłowe.
      Pamiętajcie. Siła w jedności i w soplidarności.
      A huliganów trzeba odizolowac i napiętnować. Niech się czują głupio.

• Gość: B4ndit Powiedzmy dosc huliganom !!! IP: *.zabierzow.sdi.tpnet.pl 10.04.05, 21:17
        Witam wszystkich!
        Jestem kibicem Wisly od kad zaczalem ogladac mecze czyli od jakis 10 lat.
        Osobiscie nie mam nic do Cracovii czy Hutnika chodz wiem ze kluby sie nie lubialy.
        Jedynym klubem do ktorego mam jakas uraze to Legia (chyba kazdy pamieta jak to
        kiedys bylo w przypadku Legii) Ale mimo to nie jestem wrogo nastawiony do
        kibicow tej druzyny. Wedlug mnie te ostatnie wydarzenia spowodowane smiercia JP
        II, wszystkie marsze i wspolne modlitwy to bardzo dobry poczatek do pokoju w
        pilce noznej, nareszcie bedzie mozna normalnie ogladac mecze a nie siedziec jak
        bydlo w klatkach... Normalnie jezdzic po miescie , niezaleznie jaka to dzielnica
        i za kim sa dani ludzie. Ale do tego trzeba sie przylozyc i wlozyc nielada
        staran zeby tak sie stalo. Mysle ze wiekszosc ludzi to wie, lecz zawsze znajdzie
        sie grupa bezmózgowców, ktzorzy umieja tylko wyzywac innych i maja w tym jakas
        satysfakcje ze koledzy dowiedza sie ze mieli jakies starcia z policja czy cos w
        tym stylu... Panowie moze najwyzszy czas pomyslec troche nad tym co robicie!
        Znalezli byscie sobie prace , dziewczyne i w spokoju ogladali mecze i pozwolili
        innym w psokoju i radosci ogladac ulubione kluby. W dzisiejszym meczy Cracovii z
        Legia widac ze coraz wiecej ludzi ma ochote w pokoju obejrzec mecz i coraz
        bardziej gardza takimi pseudokibicami. Tak trzymac !!! Trzeba wywrzec jakas
        presje , wierze ze wiecej jest normalnych ludzi niz takich malo inteigentnych
        typow. A co do dzialaczy klubow to mysle ze powinni wszystko rejestrowac na
        kamerach i wspolpracowac z policja a wszystkim huliganom zabraniac wstepu na
        mecze albo nakladac takie kary zeby sie nie wyplacili do konca zycia. Mam
        nadzieje ze podczas derb Krakowa bedzie mila atmosfera a kibice nie dopuszcza do
        takich incydentow jakie mialy miejsce na meczu Korony.
    • Gość: :( :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:17
      dzis stadiony jutro polityka. Witamy nasza piekna polska rzeczywistosc. Nie
      moglo byc spokoju zbyt dlugo. Teraz trzeba nadrobic "stracony czas". A mialo sie
      cos zmienic...
      • Gość: Silesia Będzie dobrze !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:56
        Przede wszystkim tępić debilizm.Niech nikt w klubach nie pieprzy ,że nie zna
        zadymiarzy wszyscy kibice i ci spokojni co byli na mszach pojednania znaja tą
        "elitę -psycho fans" , tylko zawsze będziemy ich bronić bo są nasi.Naprawdę nie
        trzeba wiele .Współpraca klubów z policja i sądami, nacisk na egzekwowanie kar
        przyniesie skutek.
    • Gość: mc PYTANIE IP: *.77.classcom.pl 10.04.05, 21:24
      mieli byc tez kibicy Wisly. byli??? i czy byl spokoj pomiedzy pasami i
      wislakami. prosze o odpowiedz
      • Gość: BASTEK Puste słowa???WSTYD !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 00:36
        Przykre jest to, że grupka nasterydowanych debili potrafi wszystko zepsuć.
        Są to ludzie bez żadnych zasad, których trzeba wyrzucić z trybun.
        Jednak jeśli ta chołota jest chołubiona, przez władze klubów to jak może dojść, do jakich kolwiek zmian??
        Jestem kibicem Cracovii ale na mecze już nie chodzę.
        Mam dość wysułchiwania ciągłych wyzwisk jakie płyną z ust kibiców, oglądania wygolonych głów i twarzy na których maluje się agresja.
        Byłem bardzo ciekawy na ile wstrzyma się ta chołota przed robieniem zadym.
        Jak widać nie pomyliłem się (choć wolał bym się pomylić).
        Pewno część tych półmózgów jeszcze 2 dni temu była pogrążona w smutku i pokazywało jak bardzo kochało Papieża, biegają na msze, marsze wpinając w klape
        białą wstążke i wiążąc szaliki.
        Jednak wszystko to było nieszczere.
        POJEDNANIE?? w życiu my musimy kogoś nienawidzić.
        Smutne to bardzo. Cud jaki cud??
        Nie mamy szacunku dla nikogo, liczy się tylko nasze "ja".
        I to złe "ja".
        Dla tego mam taki apel do władz klubów NIE WPUSZCZAJCIE TYCH BANDYTÓW NA STADIONY WYRZUĆCIE ICH.
        Bo ja chciał bym kiedyś przyjść ze swoim dzieckiem na mecz, gdzie nie ma chamstwa, szowinizmu i bandytyzmu.
        A jak narazie to chyba nie mam na to szans.
        Bo nie wystarczy przez tydzień być dobrym.
        Przynajmniej nie tego nauczał papież ale jak widać nie wiele słuchaliśmy tego co nauczał.
        Przykre ale jak że prawdziwe....
    • Gość: Piotr Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 21:24
      Wydaje mi się, że PZPN i kluby powinny być konsekwentne przy wprowadzaniu
      identyfikatorów i ich egzekwowaniu. Jeżeli kibic nie ma identyfikatora - nie
      wchodzi na stadion. W przypadku, gdy uczestniczy w burdzie - opuszcza stadion
      bez możliwości wejścia ponownego na imprezę sportową. To jest jedyne
      rozwiązanie na rozbestwionych bandytów. Przykre, lecz prawdziwe. To działanie
      musi podjąć PZPN, Polska Liga oraz wszystkie kluby. Nie ma innego wyjścia.
      Natomiast ostatnie gesty "życzliwości" między kibicami poszczególnych klubów są
      konieczne, ale nie powinny przysłaniać zadań do wykonaniu p.Listkiewiczowi,
      który wspaniałomyślnie powiedział, że w sytuacji pojednania między kibicami
      można odejść od identyfikatorów. Panie Listkiewicz, proszę wykazać się
      dalekowzrocznością i wskazać wizję naprawy polskiego piłkarstwa (czytaj:
      podniesienie poziomu sportowego i organizacyjnego).
      • Gość: Robert Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.acn.waw.pl 10.04.05, 21:30
        Co wy tak sie uczepiliscie tych klubów i związku. W pierwszej kolejności muszą
        się tym zająć ograny państwowe. Klub może wprowadzić takowe karty może nawet
        starać się wydawać zakazy, ale jak sąd skarze takiego delikwenta to wzasadzie
        nie ma prawa publicznie podawac jego danych i tymsamym nie może go podać klubowi
        piłkarskiemu. Inaczej jest z zakazami stadionowymi ale te posiada garstka. To
        państow musi sie tym zająć bo kluby sobie same nie poradzą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka