Dodaj do ulubionych

Policja zatrzymała kolejnego sędziego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 11:06
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ag Re: Policja zatrzymała kolejnego sędziego IP: *.chello.pl 17.06.05, 11:09
      Z Łodzi jest tylko jeden Krzysztof Z.
      • dem0kryt Re: Policja zatrzymała kolejnego sędziego 17.06.05, 11:58
        Też o nim natychmiast pomyślałem... Ciekawe, kto następny? Można obstawiać.
        • Gość: VoIP cała ta piłka wygląda podejrzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:49
          ciekawe czy są tacy co nie biorą...
          --
          voip.dxp.pl
          • Gość: dert Drukarz i zdun w jednym stali domu IP: 83.175.158.* 17.06.05, 14:58
            Drukarz i zdun w jednym stali domu
            drukarz na górze nie wadził nikomu
            a zdun na dole zajmował mieszkanie
            aż łódzka policja zrobiła przeszukanie...

c.d.n.
      • Gość: ZDUNEK ZDUNEK ZDUNEK ZDUNEK ZDUNEK ZDUNEK ZDUNEK ZDUNEK ZDUNEK IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.06.05, 21:55
        ZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZD
        UNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUN
        EKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEK
        ZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZD
        UNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUN
        EKZDUNEKZDUNEKZDUNEKZDUNEK
        • dem0kryt Re: ZDUNEK ZDUNEK ZDUNEK ZDUNEK ZDUNEK ZDUNEK ZDU 18.06.05, 00:21
          I tak Cię wytną. Jak się wpisywałem tutaj pierwszy raz mój post był chyba 10ty
          lub 11ty. Teraz jest trzeci. Gdzie reszta?
    • Gość: listek ZDUNEK K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 11:10
      Wiedziałem, że ten spaślak drukuje!
      • Gość: emeryt Re: ZDUNEK K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 11:17
        I wszystko jasne: Legia wygrała z GKS 3-0, a nie 2-0.
    • Gość: mariu Re: Policja zatrzymała kolejnego sędziego IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 17.06.05, 11:12
      No to mamy juz dwie czarne owce + Listek jeszcze na wolnosci.
    • Gość: kibic Re: Policja zatrzymała kolejnego sędziego IP: 62.111.139.* 17.06.05, 11:18
      Zaczeli sypać,aby ratować własną d...
      Mam nadzieje,że to nie koniec.
      • Gość: Qubak No niestety Uć do zaorania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 11:36
        Zaorać. Kropka.
    • Gość: w-wa starówka [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.06.05, 11:30
      • tekameka [...] 17.06.05, 13:46
        • Gość: f. [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:04
          • Gość: kolo widzę chłopcze,że głowa służy ci tylko do noszenia IP: 83.175.158.* 17.06.05, 14:29
            czapki, a twoja znajomość historii najdalej sięga do daty ostatniego
            meczu ...nawet mi ciebie nie żal
        • kraq [...] 17.06.05, 14:11
          • Gość: kolo Veritas odium parit IP: 83.175.158.* 17.06.05, 14:33
            • kraq Re: Veritas odium parit 17.06.05, 15:21
              Hoc tempore obsequium amicos, veritas odium parit, co w wolnym tlumaczeniu
              znaczy idz kolo i nie wracaj tu wiecej szpanowac swoja prowincjonalna edukacja,
              erudyto spod budki z piwem
              • Gość: kolo w twoim wolnym tłumaczeniu z łaciny IP: 83.175.158.* 17.06.05, 17:11
                chłopcze jest conajmniej kilka błędów, ale pod budką z piwem , do których tak
                cię ciągnie, tego się nie nauczysz. Skopiowałeś sentencję i udajesz "greka"
                hehehe. Najbardziej jednak mnie ubawiło użycie przez ciebie słowa eurudyta -
                piszesz i nie rozumiesz kaftanie bez szkoły. Zamiast coś zmieniać w swoim
                mieście - sączysz to piwo pod budką i myślisz jakby jutro znów dorwać się do
                internetu, żeby szef nie zauważył. papa bałwanku
    • Gość: Fantomas [...] IP: *.devs.futuro.pl 17.06.05, 11:40
    • Gość: O(L)e Następni to Pacuda, Cwalina i Dmoszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 11:42
      tak tak wyjeżdzajcie na wakacje i nie wracajcie, przede wszystkim ty Krzysiu.
      • Gość: anty_pzpn Re: Następni to Pacuda, Cwalina i Dmoszyński IP: *.eranet.pl 17.06.05, 12:18
        Jeszcze Mikulski,Mikołajewski i oczywiscie Marczyk
    • Gość: kibic Wreszcie IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 17.06.05, 11:48
      zatrzymanie dotyczy prawdopodonie I ligowych meczy, ale mam nadzieję że wyjdą na jaw jego wyczyny w Łodzi. M.in po zawieszeniu w I lidze ŁZPN wyznaczył biedaczka (żeby chyba sobie dorobił) na meczu 5 ligi pomiędzy Startem Łódź i KKS Koluszki tj. meczu decydującym o awansie do 4 ligi. Ten sędzia wspólnie z dwoma liniowymi (celowe puszczanie kilkumetrowych spalonych drużynie KKS Koluszki) wydrukował mecz na remis. Miał dostać 10 tys. za wygranie KKS-u. Udział w tym brał również działacz ŁZPN a rozliczenie następowało po meczu w knajpce na Teofilowie. Niestety po meczu tym policja eskortowała tego sędziego prawie do miejsca rozliczenia, bo wcześniej kibice Startu chcieli doprowadzić do sprawiedliwości i oberwali przyjezdni piłkarze i trener. Dla ciekawostki sponsorem KKS-u jest przedsiębiorca pogrzebowy.. Szkoda że w Łodzi policja nic takiego nie robi, a spraw takich jest pełno, bo cały sezon w tutejszych 3,4 i 5 ligach to jedno wielkie bagno.
    • Gość: ben Teraz czas na tych co płacili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 11:54
      sędziowie brali ale ktoś musial dawać ?.
    • Gość: gosciu dlatego bo tu sie afery ujawnia a nie tuszuje? IP: *.europe.hp.net 17.06.05, 11:56
      swietny pomysl
      • Gość: Krzywy Re: dlatego bo tu sie afery ujawnia a nie tuszuje IP: *.vline.pl 17.06.05, 13:03
        Po co komentujesz debili. To woda na ich młyn.Niech sobie pszą, w końcu im sie
        znudzi.
    • Gość: katman Aresztować wszystkich "Zdunków " IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:03
      czas oczyścić to szambo .
    • Gość: ligowiec LISTKIEWICZ DO DYMISJI ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:07
      jako Prezes odpowiada za to co przez tyle lat działo się w piłce. Niech nie
      truje tylko zachowa sie jak męszczyzna.
    • Gość: Tomek_H Re: i znowu Łódź - to przeklete miasto trzeba zao IP: 195.42.249.* 17.06.05, 12:15
      Zgadzam się !
      Zaorać !!!!!!!!!!!!!!!!
      • kraq zaorac to sie powinno warszawe 17.06.05, 14:20
        bylem 3 dni temu w pradze. i o tym miescie mozna powiedziec, ze to jest
        europejska stolica. warszawa przy pradze wyglada jak azjatycka wiocha, do
        ktorej najpierw sie wjezdza w korkach z tirami i pksami, w koleinach na 15cm
        obok jakich ruder poobwieszanych reklamami a jak juz sie wjedzie to wszedzie
        dookola tandetne bloki, w ktorych czesto i gesto zainstalowane sa burdele.
        najwieksza atrakcja tego miasta jest najwiekszy bazar europy.:)) nawet w azji
        takich nie maja. a jak sobie pomysle o warszawskim metrze, to mnie smiech
        ogarnia. warszawa to najwiekszy wstyd dla Polski
        • Gość: zgrzyt Re: zaorac to sie powinno warszawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:36
          coś przesadzasz, a z burdeli to właśnie słynie Praga, tam nie przejdziesz prze
          główny rynek tak wciskają ulotki, a lokali jest mnóstwo, Warszawa wysiada, a z
          resztą co opisujesz tez połowa pewnie tak wygląda
        • Gość: j77 Re: zaorac to sie powinno warszawe IP: *.w83-199.abo.wanadoo.fr 17.06.05, 22:43
          wez sobie myszko 100lyce do kraq i nie przelewaj wiecej frustracji nie na temat
          pls. btw jedna z wiekszych plam jaka przezylem w bolandzie miala miejsce w ck
          krakowie, jak wytlumaczyc stadku aproszonych gosci, ze panny z showbizu
          oferowane przez jedna z samozwanczych stolic europejskich jest na poziomie
          Tirany za czasow Envera. Nadal Saks rulez
      • Gość: adekom Re: i znowu Łódź - to przeklete miasto trzeba zao IP: *.akademiki.uni.torun.pl 17.06.05, 14:31
        LODZ to najgorsze miasto w Polsce , w koncu stad pochodzi pan L. MILLER!!!!
        ZAORAC
        • kraq Re: i znowu Łódź - to przeklete miasto trzeba zao 17.06.05, 15:14
          wez sie tak gosciu nie spinaj, bo narazie do bydgoszczy brakuja wam lata
          swietlne o takiej Lodzi nawet nie wspomne. a miller nie pochodzi z lodzi ty
          torunski pierniku
    • Gość: Emeka Zagłębie vs Groclin 1:1 i cała prawda IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 17.06.05, 12:16
      Pozdrowienia do więzienia
      • Gość: grzegorz Re: Zagłębie vs Groclin 1:1 i cała prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:16
        on poprostu był slaby, a nie sprzedawał
        • Gość: Mikuś Re: Zagłębie vs Groclin 1:1 i cała prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:36
          tu poprostu popie..ł bo pomylił się przecież w dwie strony !!! przecież nie
          drukował dla jednej a potem dla drugiej !!!
          • Gość: kaka Re: Zagłębie vs Groclin 1:1 i cała prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:25
            a nie pomyślałeś, że miał wydrukować dokładny wynik?
    • Gość: antyLSD to na pewno był członek SLD IP: 212.126.9.* 17.06.05, 12:27
      jak myślicie??
    • Gość: a ku ku liga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:43
      czy chodzi o k. zdunka?
    • Gość: Zrzysztof_Kdunek Ale o co Wam chodzi?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 13:17
      Nic z tego nie rozumiem...To jakas nagonka!
      • gabriel Re: Ale o co Wam chodzi?... 17.06.05, 13:48
        Panowie miejcie "jaja" i napiszcie wprost że chodzi o Krzysztofa Zdunka, a nie
        podajecie info , tak że i tak kazdy wie o kogo chodzi.
      • Gość: Marian D. Re: Ale o co Wam chodzi?... IP: *.tvu.ac.uk 17.06.05, 15:03
        K. Zdunek i A Fijarczyk... ja tylko nie siegam pamiecia tak daleko zeby swoje
        nazwisko pamietac... moze mi ktos przypomni?
    • Gość: demokrata Cala Polske trzeba zaorac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 13:51
      Afery sa wszedzie.
    • Gość: Gremlins A co z Werderem i Henderkiem ? IP: *.nwrk.east.verizon.net 17.06.05, 14:00
      Mam nadzieje ze czas dla nich tez nadejdzie...
      • Gość: Kula ZAGLEBIE- GROCLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:21
        brawo dla panow z gazety szkoda tylko ze zaglebie w zeszlym sezonie gralo w 2
        lidze a nie w pierwszej...z groclinem w pierwszej lidze grali wtym sezonie w
        zeszlej rundzie...brawa jak zwykle mysla ze ktos jest glupi i musza jak zwykle
        obsmarowac zaglebie nawet jesli fizyczniebylo to niemozliwe:))
        • Gość: lol do malo bystrej kuli IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.06.05, 14:46
          sezon 2004/2005 juz sie skonczyl bystrzaku i o tym sezonie mowa w artykule.
          • Gość: Jura Re: do malo bystrej kuli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:47
            Matole, ale on w tym meczu pomylił się w obie strony, a nie na korzyść tylko
            jednej druzyny !!! co drukował dla dwóch ???
            • Gość: lol do nastepnego ciecia IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.06.05, 19:02
              sluchaj no leszczu, czy ja cos pisalem o drukowaniu?? wtorny analfabeto, wracaj do szkoly albo
              naucz sie poslugiwac forum (jesli dasz rade opanowac taka skomplikowana czynnosc)
    • Gość: hm trzeba przyznać że za Belki IP: *.aster.pl 17.06.05, 14:29
      zaczęło się duże czyszczenie w wielu dziedzinach......
      • gabriel Re: trzeba przyznać że za Belki 17.06.05, 15:54
        Jesli to ma być początek IV RP, w piłce nożnej do sie pod tym podpisuje obiema
        nogami :)
    • Gość: Grzegorz Zagłębie - Groclin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:33
      najpierw bramka ze spalonego, a później karny którego nie było tzn. że co w tym
      meczu drukował w dwie strony. Tu akurat najzwyczajniej sie pomylił !!!
      • Gość: Ktoś Re: Zagłębie - Groclin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:35
        masz rację... muszą mieć na niego coś innego
      • Gość: ? Re: Zagłębie - Groclin IP: 204.52.187.* 17.06.05, 14:42
        Drukował dla mafi stawiającej u buka.
    • Gość: les zaczyna mi sie podobac w Polsce IP: *.aster.pl 17.06.05, 16:10
      wyłapcie te łachudry, Panowie
    • Gość: Jaro Krzysztof Zdunek! IP: *.fnet.pl 17.06.05, 16:41
      Ńo proszę!
      • Gość: sprawdź se IP Krzysztof Zdunek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:00
        To KRZYSZTOF ZDUNEK a adminowi przypominam ze ponosze odpowiedzialnośc cywilną
        wobec KRZYSZTOFA ZDUNKA jak zostanie uniewinniony a ja napisałem tu ze to
        KRZYSZTOF ZDUNEK - a nie jakas inna - i ja ją poniose jak KRZYSZTOF ZDUNEK nie
        wziął. A KRZYSZTOF ZDUNEK wział.
        • Gość: koneser LISTKIEWICZ DO PIERDLA-ZABIC GO IP: *.his.uni.torun.pl 17.06.05, 17:28
          jeszcze paru sedziow trafi za kratkami, ale na czele tej mafii stoi
          listkiewicz, to koles ktory powinien zostac skazany na kare smierci za
          zniszczenie pilki noznej
    • Gość: yo Ciekawostka: od kiedy aresztowano sędziego Z. IP: *.aster.pl 17.06.05, 17:41
      Wisła Kraków zaczęła przegrywać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka