Dodaj do ulubionych

Reina w piątek w Liverpoolu

IP: *.worldbank.org 28.06.05, 23:14
Arabow kupowac, ARABOW, poki tani!
Obserwuj wątek
    • Gość: cyg@nek Dudi głowa do góry! IP: *.osk.enformatic.pl 29.06.05, 00:35
      W Liverpoolu żaden bramkarz nie jest cię w stanie zastąpić, bo zaden nie wygra
      LM i każdy będzie dla historii tego kluby tylko "cieniem Dudka" - wielkiego
      bramkarza, który przywrócił Liverpoolowi blask najlepszego klubu w Europie.
      Wystarczy kilka porażek w lidze i stajesz między słupkami. Masz wprawę w takich
      powrotach. Poradzisz sobie i będziesz lepszy niż kiedykolwiek.
    • Gość: don Pedro Ridwan, podziwiam twoją konsekwencję. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 00:38
      Gdybym miał drużynę i palę grubszych dolarów zaraz bym jakiegoś kupił. trzymaj
      się ;D
      • Gość: ridwan ali Re: Ridwan, podziwiam twoją konsekwencję. IP: *.mis.prserv.net 29.06.05, 02:57
        Dzieki, Don Pedro! Ciesze sie, ze mnie rozumiesz. Po prostu dziele sie
        wygrywajaca strategia.
    • Gość: Zyczliwy Re: Dobra rada IP: *.tpg.com.au / *.tpgi.com.au 29.06.05, 00:46
      Lepiej grzac lawe w Liverpoolu niz byc kelnerem na Cyprze czy w Turcji.
      • Gość: chris*** Re: Dobra rada IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 29.06.05, 09:19
        zyczliwy! nie jest dobrze kiedy pierwszy bramkarz reprezentacji grzeje lawe.
        zwlaszcza teraz kiedy polska ma ogromne szanse na mistrzostwa swiata. ja wiem
        tylko jedno. bledy popelnia kazdy bramkarz, ale takie pilki jakie broni dudek,
        potrafi tylko kilka ludzi na swiecie. jurek powodzenia!!!
    • Gość: realista dudek nie ma szans - im szybciej odejdzie .... IP: *.range217-42.btcentralplus.com 29.06.05, 00:50
      .... z liverpool tym lepiej, duzo szczescia w finale champions league nie moze
      przeslonic jego beznadziejnej gry w lidze..... dlatego reina to jedyna szansa
      liverpool - get rid of unpredictable idiots like dudek/kirkland!!!
      • Gość: kuiejo Re: dudek nie ma szans - im szybciej odejdzie .. IP: *.mia.bellsouth.net 29.06.05, 02:41
        nie masz pojecia o pilce.Dudek nie jest najlepszym ,ale jest wielu,ktorzy moga
        nosic za nim buty.(ty chyba tez)
      • Gość: kiejo Re: dudek nie ma szans - im szybciej odejdzie .. IP: *.mia.bellsouth.net 29.06.05, 02:42
        zgoda powinien odejsc
        • Gość: Mike Dudek - Wierzę w Ciebie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:14
          Moim zdaniem Reina jest dużo słabszy od Dudka i nie wiem po go ściągają do
          Liverpoolu. Owszem, Jurek miał kilka kompromitujących interwencji w lidze, ale
          miał też kilka takich interwencji po których szczęka opadała. I nie mam tu na
          myśli tylko finału Champion's League. Wierzę, że jeśli nie bedzię pierwszym
          goalkeeperem w Liverpoolu to znajdzie jakiś dobry klub, który zechce go w
          swojej bramce.
      • Gość: romko Re: dudek nie ma szans - im szybciej odejdzie .. IP: 219.95.131.* 29.06.05, 02:57
        Zgadza sie. Prosze o zinterpretowanie faktow:
        1. L'pool "namierzal" Reine juz od stycznia 2005
        2. Pepe ma 22 lata, Jurek - 32
        3. Trener jest Hiszpanem, praktycznie caly personel szkoleniowy - tez. Ostatnio
        nawet nie chcieli zatrudnis Sammy'ego Lee, bylej legendy LFC. Poza Reina w
        drodze do L'poolu jest "nietestowany" hiszpanski teenager ............ Benitez
        ma bagaz zaufania zarzadu (nie wiadomo na jak dlugo) i juz przedtem twierdzil,
        ze bramkarzem nr 1 bedzie Reina (jest jeszcze Carson, JD moze byc rpwnie dobrze
        nr 3).
        Jak Dudek ma zamiar przetrwac w tej atmosferze, zwlaszcza przy swojej
        "reugularnej" formie?
        4. Nie jest tajemnica, ze Benitez dramatycznie potrzebuje pieniedzy zeby
        "wzmocnic" sklad (w zasadzie wybrac z tego co zostanie gdy Chelsae, Arsenal lub
        MU skoncza zakupy)i stara sie sprzedac kilku graczy - rowniez Dudka. W w/w
        artykule Times'a pisza ze Benitez nie bedzie zbytnio "pleased" deklaracja Dudka
        pozostania na pozostale 2 lata. Wyglada na to ze go po prostu nie chca.
        5. Dudek ma 32 lata, gdyby pozostal w LFC do konca kontraktu (w co nie wierze,
        patrz przypadek Kanu ktory "wojowal" o pozostanie w Arsenalu, a skonczyl a WBA)
        to przejscie na emeryture jest oczywiscie bardziej atrakcjne przy zarobkach 60k
        funtow tygodniowo (?) niz przy gazy oferowanej przez Fenerbahce czy Feyenoord.
        Nikt mu takich pieniedzy teraz nie zaoferuje
        6. Poczytajcie forum kibicow w Liverpool Echo, nikt sie tam Dudkiem nie
        przejmuje. Znalazlem jedno zdanie ze "jezeli ktos pomyslal ze Dudek zmienil sie
        z "rubbish" na "hero" po jednym meczu to sie bardzo myli"

Wydaje sie ze JD chce grzac lawe w zamian za kase - tak jak Steve McManaman w
        Realu. Steve skonczyl sie jako pilkarz a w koncu poproszono go mniej lub
        bardziej dyplomatycznie o opuszczenie druzyny. A gral przeciez bardzo rowno, bez
        katastrofalnych wpadek.
        • Gość: jacko Re: dudek nie ma szans - im szybciej odejdzie .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 10:11
          Zgadzam się całkowicie ze zdaniem ROMKO.To nie jest jakieś znęcanie się na
          Jurkiem czy też typowa Polska krytyka.Ale stwierdzanie faktów.Byłem na meczu w
          Stambule,byłem tam trzy dni.Najbardziej wkurw......byłem kiedy pytając tych
          niby wielkich kibiców Liverpoolu, ubranych w wypasione koszulki z logo
          Carlsberga z jakiego kraju jest Dudek to tylko JEDEN na 10-ciu zgadł że z
          Polski.Reszta tych baranów z Anfield Road podawała że to Holender,Norweg a
          nawet Czech.Ale jeszcze gorsze jest to że wszyscy twierdzili że Dudzio zawalił
          im sezon i że napewno nie będzie grał w nowym sezonie w tym klubie.Przecież
          mają już na 100% Reine,więc po co im Dudek. Przykro było słuchać tych
          idiotyzmów ale taka jest niestety prawda. Niejednemu z nich chciałem dać
          poprostu w mordę, ale się opanowałem i odpowiadałem że jestem kibicem Milanu i
          że Milan jest the best.Na koniec rada dla Jurka.Znoś się z tamtąd bo za rok
          jest Mundial a Ty musisz regularnie grać. Pozdrowianka dla wszystkich
          wierzących w Jurka.
          • Gość: koneser wszyscy kibice liverpoolu ciesza sie IP: *.his.uni.torun.pl 29.06.05, 18:43
            sam nie jestem, ale takie sa fakty, nikt nie zaluje odejscie dudka, kazdy wie
            ze dudek to bardzo slaby bramkarz, i kazdy zdaje z tego sprawe z bledow
            popelninych przez niego, nawet w finale, funal z milanem to byl makabryczny
            mecz dudka, zawalona bramka w 1 min, tragiczne ustawienie, potem w 2 polowie
            kardynalne bledy,owszem, bronil karne, ale w lidze co tydzien nie ma rzutow
            karnych, taka jest prawda, kibice liverpoolu ciesza sie, mozecie sprawdzic na
            rozne forum,dudek musi liczyc n kontuzje, bo od dawna tylko kontuzje rywali
            spowodowaly ze gral w liverpoolu, ale przejscie reiny to naprawde wielkie
            wzmocnienie liverpoolu, jako kibic manu bardzo zaluje, bo dzieki dudkowi w
            ostatnycj 3 sezonach wygralismy na anfield i to jest rekord dla nas
            wszechczasow,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka