Dodaj do ulubionych

Jerzy Engel: chcę Ligi Mistrzów!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:15
Niestety ale jak go czytam to cos mu nie wierze, Heniek wroc!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bart Jerzy Engel: chcę Ligi Mistrzów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:16
      "Nie może być tak, że pięciu zawodników daje z siebie wszystko na boisku i
      poza nim, myśli tylko o zespole, a siedmiu pozostałych tylko na to patrzy."
      7+5=12

dziwne
      • Gość: takitamchlopek noborazemztreneremtojest12/nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:23
        • Gość: majster zamien checi na czyny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.05, 23:44
          kup sobie dekoder polsatu
          • Gość: m Re: zamien checi na czyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 01:03
            o co ci chodzi ???
            jerzy engelejros już zaczął pisać książkę p.t.:
            "Jak osiągnołem puchareiros ligi mistrzejros, mimo, że jestem dupaejros".
            Nakład ma wyniweść 5 szt., ale prawdopodobnie zostanie dokonany przekład na
            język hua-hili, wtedy nakład podwoi się!
            będzie to pierwszy bestselejros od czasu naje..ego wójcika.
            • Gość: elvis Wąsaty megaloman. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:48
      • sincezar A ja chcę Ziuty!!! n/txt 26.07.05, 08:19
      • Gość: Wylizarazu Matematyka E-owa IP: 82.160.91.* 28.07.05, 10:52
        > 7+5=12

> dziwne

Coz. Byc moze tego rodzaju arytmetyka stala u podstaw pominiecia drugiej linii w mundialowym 0:4 z Portugalia. Byc moze wpuszczenie 12 pilkarzy w istocie spowodowaloby, iz zrozpaczony Vitor Baia raz za razem wyciagalby z siatki pilke "Fevernova 2002". Jednak z przyczyn obiektywnych pozostanie to jedynie w sferze gdyban.
        Trener Jerzy Engel jest mistrzem teorii i slowa, sprzedaje marzenia w sposob tak cieply, jakby byl bohaterem serialu "M jak milosc"; potrafi zbudowac w druzynie (a i w narodzie swego czasu) mentalnosc zwyciezcow. To jest wazne.
        Jesli jednak w praktyce idzie za tym konsekwentne trzymanie sie miernot pilkarskich spod skrzydla Wlodka Lubanskiego, rzeczywistosc weryfikuje marzenia, odslaniajac bynajmniej niedomyte poldupki polskiego futbolu.
    • Gość: realista chciec kazdy moze..... IP: *.range81-155.btcentralplus.com 25.07.05, 23:16
      Radze trenerowi Engelowi wyleczyc przede wszystkim samego siebie .... z
      megalomanii.

Nie przypominam tez sobie, by kiedys udalo sie mu cokolwiek osiagnac: ani na
      poczatku, ani na koncu. Jego wiec slowa swiadcza wiec tez o wyjatkowej
      glupocie: na to, niestety, nie ma lekarstwa, zwlaszcza iz tutaj nie rozni sie
      nowo-zatrudniony trener od wlodarzy Wisly, ktorym udalo sie w ciagu raptem 8
      miesiecy rozwalic jedyny, semi-profesjonalny (do pelnej profesjonalnosci
      brakowalo Wisle jeszcze, wg. mnie, maximum roku: troche cierpliwosci i mozna
      byloby realniej myslec o lidze mistrzow) klub w Polsce.

Trenerze Engel - nie przyrownuj sie do lekarza bo jestes tylko trenerem
      pilkarskim i to trenerem przecietnym bo wychowanym na polskim podworku.

Tylko tupetu ci nie brak. Podejrzewam jednak, iz po pierwszych meczach
      ligowych i wylocie w eliminacjach CL zmieni ci sie troche nastroj. Bo rozumu
      z pewnoscia nie przybedzie, nie ma za bardzo .... skad....

• Gość: ok! Engel? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.07.05, 23:26
        Czlowiek schematu, prosty jak drut, do tego niestety, głupi jak but..
      • dupaniegazeta Alez ten Engel to nieskromny pacan 26.07.05, 00:20
        • Gość: normalny Nie, lepiej jak będzie szarym polskim głąbem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 00:39
          Wy jesteście porypani - jak tylko ktoś ma cele w życiu wyższe niż wasze "jakoś
          to będzie" to zaraz go opluwacie. Te gadki o zarozumiałości itp. Śmiać mi się z
          was chce. To takie polskie. Uwalić kolesia do swojego poziomu. Jesteście
          śmieszni. Szczególnie ten koleś piszący "Heniek wróć" - bardzo lubię p.
          Kasperczaka, i być chyba jest nawet lepszym trenerem niż p. Engel, ale dziwne,
          że kolega nie zauważył, jakie wielkie ego ma p. Kasperczak. Ale ja też lubię
          Mourinho, a większość Polaków biedzi o tym, że bufon itp. Jak się ma wyniki, to
          nie ma co udawać szaraka. Tylko że to nie w smak u nas - nawet jak sam do
          czegoś dojdziesz, to musisz palić głupa, bo cię zjedzą. Co za durnota.
          • Gość: m Re: Nie, lepiej jak będzie szarym polskim głąbem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 01:32
            zauważ, że engela nie zatrudniono NIGDZIE po mundialu, a teraz Wisła go
            zatrudnia licząc na LM, kpiny.
            i co robi Engel? Nagadał kogo to nie śćiągnie do Wisły i ... nikogo nie ma
            nowego, konkretnego!
            Facet powinien książki fantastyczne pisać w stylu: "Engel kontratakuje planetę
            Jedi", a nie udawać trenera.
            • Gość: madmat Re: Nie, lepiej jak będzie szarym polskim głąbem. IP: *.ch.uj.edu.pl 26.07.05, 06:32
              A kogo ściągnął Liczka czy dysrektor sportowy od siedmiu bolesci Mielcarski?
    • Gość: LM chcę Ligi Mistrzów! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.05, 23:43
      to sobie kup dekoder polsatu!!
    • Gość: mr.cupiał Re: Jerzy Engel: chcę Ligi Mistrzów! IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.07.05, 23:47
      "Takie zasady obowiązują na całym świecie, czy to trenerem jest Murinho, Engel,
      Benitez, czy jeszcze ktoś inny". Jurek, ale się dowartosciowałeś. Jak dojdziesz
      do finalu CL to może cię kopacze posłuchają.
    • Gość: x W TYM ROKU WISLA WEJDZIE DO LM zobaczycie! IP: *.crowley.pl 25.07.05, 23:47
    • verdiprati Re: Profesjonalizm w footballu 26.07.05, 00:05
      "Nie może być tak, że pięciu zawodników daje z siebie wszystko na boisku i
      poza nim, myśli tylko o zespole, a siedmiu pozostałych tylko na to patrzy. W
      ten sposób się nie pojedzie za daleko".
      JERZY ENGEL
      2005
    • Gość: Pit Re: Engel a co ci sie sni w nocy jesli w dzien tak IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.05, 00:10
      Engel a co ci sie sni w nocy jesli w bialy dzien takie bzdury ci sie snia.
      Zobaczymy cwaniaczku gdzie skonczysz razem z prezesikem.
    • Gość: Moc-Art Re: Jerzy Engel: chcę Ligi Mistrzów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 00:50
      Panie Engel skompromitowal pan nas w Korei - pana trzeci mecz tylko potwierzil
      nieudolnoc. Mial pan sklad do osiagniecia czegos ale pan to zmarnowal. Pana
      kreca kubki z rosolem. Niech pan bedzie honorowy i odda kase za ten okres - bo
      to po prostu wstyd. Wtedy moze sie pan przyzna ze popelnil blad wtedy bedzie
      wiadomo ze pan to rozumie i jeszcze ma szanse poprowadzc jakas druzyne do
      sukcesu.
    • Gość: :( HENIU! WRACAJ!!! IP: *.150.popsite.net 26.07.05, 00:55
      ... puki nie bedzie za pozno. Chociaz i tak wiem ze wczesniej czy pozniej ten
      osiol ponownie sie zwroci do Ciebie o kierowanie druzyna.
    • Gość: kibic chcicy a chciej se! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 00:57
      a ja chcę czterech gołych, pieknych panien na dzisiejszą noc!
      A ty chcesz ligi miszczuffff, kiedyś chciałeś miszczotfa świata (moze byś i
      zdobył, ale koreiros i portugalejros, zrobiły ci (w sumie) sześć do zejros....
      i z d...y arbuzeiros!!!).
      a czemu chcesz ligi miszczczufff?
      a nie lepiej by było jakbyś chciał puchareiros ligi miszczufff?
      zastanów się!
      Świerczewski i Kałużny - pupilki twe - weź ich przygarnij, zgraj i będzie
      puchareiros!

• Gość: M Re: Jerzy Engel: chcę Ligi Mistrzów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 01:08
      "Jerzy Engel: Nie może być żadnej próby sił w profesjonalnym futbolu. Tylko
      jeden rządzi, a reszta się musi temu podporządkować. Nic innego. Takie zasady
      obowiązują na całym świecie, czy to trenerem jest Murinho, Engel, Benitez, czy
      jeszcze ktoś inny."

COŚ TY OSIĄGNĄŁ, PAJACU, ŻE WYMIENIESZ SWE ŻAŁOSNE NAZWISKO OBOK MURINHO I
      BENITEZA ????????
      • santosubito Re: Jerzy Engel: chcę Ligi Mistrzów! 26.07.05, 14:22
        Święte słowa! Ale się koleś porównał... Jest trzech najlepszych trenerów na
        świecie (Murinho, Engel, Benitez) a reszta to inni... gdzie im tam do Anioła...
    • Gość: M Re: Jerzy Engel: chcę Ligi Mistrzów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 01:10
      "Jeśli trener jest uczciwy i zapewnia im profesjonalną obsługę profesjonalną"

CAŁY ENGEL, PIERDZIELI, ALE NIE WIE SAM O CZYM...
    • Gość: m Re: Jerzy Engel: chcę Ligi Mistrzów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 01:16
      engel, zamiast gadać od rzeczy powiedz krótko:
      załapałem się na MŚ dzięki słabej grupie, tam skompromitowałem się, mimo mojego
      gadania, pierniczenia złotoustego. Nikt od tego czasu nie miał ochoty mnie
      zatrudnić - proponiowano mi jedynie zamiatanie placu i sprzątanie psich kup.
      mam tylko gadane, mam wysokie samopoczucie mimo braku osiągnięć jakichkolwiek.
      Kochali mnie w TVP, misiek Listkiewicz mnie lubił, napisałem książkę, niewiele
      gorszą od książek Balzaca, rozdawałem autografy i zesrałem się w gacie w Korei..
      • Gość: g Profesionalista z takim brzuchem? IP: *.sympatico.ca 26.07.05, 02:32
    • Gość: romano Re: Jerzy Engel: chcę Ligi Mistrzów! IP: *.UNUSED.EPIX.NET 26.07.05, 02:49
      Moze Engiel poszedł (szczególnie w Seulu) w wyznaczonym (przez listkiewicza)
      kierunku. No i tym sposobem wraz wymienionym barachłem znalazł się w szambie. Na
      pewno do geszeftu przydał by się jeszcze Swierczewskij, Wichniarek, Kolaborator
      i jeszcze jakaś męcina> Arbitrzy już są zahartowani w listkiewiczowskim pazernym
      fachu. Aby tylko hamory nie pomylili spodni z potrójnymi kieszeniami, bo sport
      trzeba rozkręcić, jak maszynkę kręciny. Jak na razie, to z w/wymienionymi,
      przymierz się do ligi mistrzów klacy C- jak cymbał.
    • Gość: robo Re: Jerzy Engel: chcę Ligi Mistrzów! IP: *.evenlink.com 26.07.05, 03:22
      Mam wielki szacunek do Trenera Jerzego Engela!!! Gdyby byl Trenerem
      Reprezentacji, mysle, ze mialby sukcesy do dzis!!! Zycze Mu jak najlepiej na
      nowej Posadzie!!! TO JEST FACHOWIEC!!!
      • Gość: ur Z MENTALNOSCIA KAPRALA.... IP: *.30.221.203.acc12-dryb-mel.comindico.com.au 26.07.05, 06:28
        NIE MOZNA ZOSTAC DOBRYM GENERALEM - na tym polega problem Engela.
      • Gość: arti przestańcie kłapać!może mu się uda, a jak nie to.. IP: 80.51.254.* 26.07.05, 08:57
        wtedy będzie czas na kpiny i złośliwości!lm w sporej mierze to kwestia
        przypadku - dobre albo złe losowanie.wolelibyście Liczkę???
    • Gość: jmk Re: Jerzy Engel: chcę Ligi Mistrzów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 05:41
      Po co jakieś Idea .. etc najlepiej nazwać te polską kopaninę "Liga Mistrzów" i
      sen Engela zostanie spełniony!!!!
    • Gość: dr A ja chce Angelinę Jolie !!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.07.05, 07:37
      j.w.
    • Gość: Boria Re: Jerzy Engel: chcę Ligi Mistrzów! IP: *.promax.media.pl 26.07.05, 08:29
      największy matacz w polskim futbolu pie.. o uczciwości
    • Gość: raff Re: Jerzy Engel: chcę Ligi Mistrzów! IP: 217.168.131.* 26.07.05, 08:39
      "Murinho, Engel, Benitez, czy jeszcze ktoś inny..."chyba się Panu Engelowi cos
      pomylilo z tym porownaniem.Halo,halo pewnie sie zapomnialo ze sie pracuje w
      Krakowie, W Wiśle a nie w Milanie,Liverpoolu itd.
    • Gość: ehm Re: Jerzy Engel: chcę Ligi Mistrzów! IP: *.76.classcom.pl 26.07.05, 08:47
      HENRYYYYYYK, HEEENRYYYK KAAAASPEEERCZAAAAK......
    • Gość: lis Re: Jerzy Engel: chcę Ligi Mistrzów! IP: *.jems.pl 26.07.05, 09:04
      to jest tylko walka o następną, kolejną pensję. przedłużyć czas wypłat z
      okienka prezesa, kosztem piłkarzy, kibiców, kosztem wszystkich. tak się działo
      i dzieje w polityce, sporcie, urzędach, itp. tu dziwi tylko prywatny
      pracodawca, a raczej jego krótkowzroczność. a może zamierza ogłościć upadłość?
    • Gość: tomsz Re: Jerzy Engel: chcę Ligi Mistrzów! IP: 62.89.110.* 26.07.05, 09:09
      lanie wody na poziomie mistrzowskim. zobaczymy co pokaza piłkarze
      • aavanen Tylko trenerka? 26.07.05, 09:22
        Ale o jakiej trenerce mówi pan Engel? Ma ktoś może jej zdjęcie? Chciałem się
        dowiedzieć jakie kobiety lubi były selekcjoner.
    • pakoshead Niezły megaloman... 26.07.05, 09:56
      ...to wpisanie sie przez niego w jedą linijkę między Murinho a Beniteza aż
      prosi się o przypomnienie ostatniego mundialu w Korei. Ale cóż,zobaczymy,życzę
      jak najlepiej.
      • Gość: k Re: Niezły megaloman... IP: 195.7.34.* 26.07.05, 17:20
        tak, tak ten pan no skromnoscia na pewno nie grzeszy
    • Gość: tubu5000 "Gdy startowałem z reprezentacją do eliminacji IP: *.chello.pl 26.07.05, 10:21
      mistrzostw świata też nikt nie dawał nam szansy w rywalizacji z Norwegią i Ukrainą"

no faktycznie to to samo co Real czy Man Utd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka