Dodaj do ulubionych

Sędzia W. z zarzutami

IP: *.range86-142.btcentralplus.com 11.03.06, 01:53
Polandia - kraina przekretow, kolejny odcinek juz wkrotce...
Obserwuj wątek
    • Gość: ryszard wójcik Re: Sędzia W. z zarzutami IP: 81.1.88.* 11.03.06, 02:06
      Tak to wyglądało:
      s9.bitefight.pl/c.php?uid=29683
      • Gość: derty a kiedy kolej na Listka ? IP: *.koba.pl / *.koba.pl 11.03.06, 07:14
        ta morda z cygarerm w pysku drażni wszystkich kibiców, głosowałem na PiS, więc
        zróbcie cos z tym
        • Gość: tekameka LIstkiewicz kluczem do wszystkich afer w PZPN IP: *.koba.pl / *.koba.pl 11.03.06, 07:28
          przycisnąć go, to wszystko wyśpiewa
          • Gość: Typer czy choć jeden spośród nich jest sprawiedliwy? ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 08:40
            Kolejny sędzia - kolejna afera
            ___
            Bonus 140 zł w Betandwin!
            Do 400zł dla nowych w Sportingbet!
            Liga angielska na żywo online!
            bukmacherzy.250free.com
        • Gość: XXL Re: a kiedy kolej na Listka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 07:16
          Zgłoś się na Witosa na przeszczep rozumu. Majś świeżą dostawę ptasich móżdżków.
    • kresowiak1999 Re: Sędzia W. z zarzutami 11.03.06, 07:08

Jeżeli ktoś poświęca niemal pół życia sędziowaniu... i braniu kasy ;-)........
      to naturalne jest, że chciałby pełnić tę funkcję.
      • Gość: Cymr Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 12:26
        Człowieku, ten gość gdy jeszcze sędziował miał już tyle kasy, że mółby kupić
        niejeden klub piłkarski. Łakomił by się na jakiś marny tysiąc zł ? Pomyśl.
        Znam go osobiście (pracuję w jego firmie), każdemu życzę takiego Szefa. NIc
        dodać, nic ująć.
        • Gość: GOSC:REALISTA Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 11.03.06, 20:45
          pOPIERAM TWOJ PUNKT WIDZENIA.
        • Gość: jam Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:42
          Tu nie jest mowa o jakimś tysiącu zl, ale o 10 mln, dzięki ktorym p. Rysiu mógł
          rozkręcic biznes. Nie wszyscy mieli taka szansę!
      • Gość: ja Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:40
        To logiczne!!
    • pletwa Re: Sędzia W. z zarzutami 11.03.06, 08:30
      Pan Wójcik to bardzo porządny człowiek. Jestem wstząśnięta i nie rozumiem
      powodu postawienia mu w/w zarzutów. Proszę, nie wypowiadajcie się o kimś kogo
      nie znacie i nie rzucajcie bezpodstawnych sloganów.
      • cozy Re: Sędzia W. z zarzutami 11.03.06, 08:54
        Sugeruję zapoznać się z historią pracy pana Wójcika jako sędziego i jego
        wypowiedziamy w tym czasie. Dziw bierze, że ma czelność ubiegać się o stanowisko
        w kolegium sędziów. Osobiście nigdy nie robiłbym z nim żadnych interesów - nawet
        psa nie dałbym mu do popilnowania.
        • Gość: GOSC:REALISTA Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 11.03.06, 21:03
          SZANOWNY INTERNAUTO/TKO/ COZY!ODPOWIEM TYLKO TAK "EIN NARR KANN MEHR FRAGEN ALS
          ZEHN WEISE ANTWORTEN".STWIERDZAM ,ZE PAN/PANI TO TEN JEDEN.
      • Gość: GOSC:REALISTA Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 11.03.06, 20:54
        ODP:DO PLETWY !MASZ RACJE!!! TYLKO ZE TO NIE SA SLOGANY TYLKO BEZCZELNE
        OBRZUCANIE BLOTEM W NAJGORSZYM TEGO WYDANIU, CZLOWIEKA KTORY JEST
        SZANOWANY,UCZCIWY. TO SKANDAL W PANSTWIE MAJACYM ASPIRACJE DO PANSTWA PRAWA I
        SPRAWIEDLIWOSCI.TO KRAJ OBLEDU.POZDRAWIAM.
        • Gość: jam Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:47
          Pan Pogan i Dolata też byli szanowanymi Obywatelami Opola!!
          • Gość: gosc:REALISTA Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 12.03.06, 18:02
            Odp:dla Jam. Panie JAM nie porownoj Pogana i Dolaty do czlowieka o ktorym tu
            zabieraja glos internauci bo to nie przystoi. Pan Pogan duzo lat wczesniej na
            zabawie sylwestrowej dostal w "dziub" za swoja bute i arogancje o czym lokalna
            prasa pisala.Pan Szteliga rowniez przestrzegal na lamach prasy o tych "panach z
            Ratusza". I co i nic zostal zakrzyczany rowniez przez media ze nie ma racji, ze
            prowadzi zla robote.Gdyby wowczas sprawa zajeli sie dziennikarze wczesniej by
            sprawa sie wyjasnila.Wtedy rowniez byli dyspozycyjni mimo tego ze Pan Szteliga
            byl z tej samej formacji. Wniosek jest jeden w kazdym srodowisku sa ludzie i
            ludziska.Nie nalezy wszystkich mierzyc jedna miarka. Pozdrawiam
    • Gość: chris*** PZPN IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 11.03.06, 09:22
      ludzie! po raz kolejny mamy przyklad, co sie dzieje w strukturach pilkarskich w
      polsce. gdzie jest minister sportu?! (nowo powolany), gdzie sa ci cali
      kaczynscy, ktorzy opowiadali o naprawie panstwa?! polska pilka smierdzi, a
      taki "listek" zaciera rece, bo reprezentacja ma sukcesy i mozna wszystko
      zatuszowac... rzygac sie chce!
    • Gość: shooya Re: Sędzia W. z zarzutami IP: 70.230.73.* 11.03.06, 09:34
      Dojczlandia - kraina przekrętów, kolejny odcinek już wkrótce...

sport.gazeta.pl/pilka/1,65085,3204553.html
    • Gość: vooyek Zgadzam sie z pletwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 09:42
      nie wierze by sedzia wojcik mial cos wspolnego z tymi przekretami, bo wiem ile
      mniej wiecej zarabia sedzia UEFA i FIFA, a poza tym firma sindbad jest jedna z
      najporzadniejszych firm w polsce. a za aferami w sindbad SA stoi pan G.
      (garbowski).a jak znam swiaat to nasze kochane panstwo z kieszeni podatnikow
      wyplaci jeszcze wojcikowi odszkodowanie za zniszczenie dobrego imienia ktorym
      ja go nadal darze.
      • Gość: krak Re: Zgadzam sie z pletwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:37
        ojojo voytek, czyżbyś pracował w tej świetnej firmie? Widzę ze praconicy
        stanęli na szefem, bo a nuż stracą robotę!
    • Gość: Michal jesteśmy zakładnikami Mundialu IP: *.robbo.pl 11.03.06, 09:47
      Wolę czysta piłkę i brak naszej reprezentacji na Mundialu wNiemczech niż
      sytuacja w której wszyscy jesteśmy zakładnikami wyników tej drużyny.
      Towearzystwo z PZPN a teraz jeszcze Ekstraklasa SA to ludzie do odstrzału...
    • Gość: vooyek do znawcow futbolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 09:57
      jak by ktos nie wiedzial to ten zarzut nie ma nic wspolnego z pilka.poza tym
      wojci kk nie pracuje w pzpn od ponad roku, jak by ktos ze znawcow nie zauwazyl
      to on nie jest obserwatorem pzpn,tylko uefa i fifa.
    • Gość: WZIEU siedlecki bierze w łape w szczecinie na Uniwerku.. IP: *.veranet.pl 11.03.06, 10:24
    • a.retka brawo dla "dziennikarzy" którzy to napisali 11.03.06, 10:39
      Udało Wam się złamać prawo. Pan sędzia może wytoczyć Wam proces cywilny, który
      wygra.

Jeżeli nie wierzycie to polecam art. 6 ustawy o ochronie danych osobowych.

ps: ja wiedziałem bez sprawdzania o kogo chodzi, średnio rozgarnięta osoba może
      dotrzeć do takiej informacji w mniej niż minutę.
      • Gość: Profesor Re: brawo dla "dziennikarzy" którzy to napisali IP: *.stansat.pl 11.03.06, 12:13
        Drogi Buraku !!! Najpierw przeczytaj ze zrozumieniem a później polecaj !!!
        Ten artykuł nawet nie wymaga interpretacji, jest jasny i klarowny - a Wójcikowi
        za całokształ należy się wyróżnienie !!!! Więcej takich pseudodziałaczy, którzy
        naszą piłkę potrafią rozreklamować :))) Misio L.zapewne wyciągnie pomocną dłoń
        i znowu sie wszystko rozejdzie po kościach. Będzie się mógł teraz uznać za
        wybitnego.
        • a.retka Re: brawo dla "dziennikarzy" którzy to napisali 13.03.06, 09:43
          Profesorze!

W tym tekście pojawiają się "sędzia W." i Wójcik. Jeżeli nawet prokuratura
          powiadomiła dziennikarzy o sprawie to nie wiemy czy wydała zgodę na publikację
          danych osobowych oskarżonego. Bez takiej zgody (najlepiej pismenej) wydanej
          przez prokuratora, sąd lub samego oskarżonego dziennikarze łamią prawo.

PS: doceniam czułe przywitanie ale wolałbym żebyś w ten sposób do mnie nie pisał.
      • cozy Re: brawo dla "dziennikarzy" którzy to napisali 11.03.06, 13:26
        Droga a.retko, o tym jaka jest norma bynajmniej nie decyduje treść jednego
        przepisu. To prawniczy elementarz. Np. Art. 148. § 1. Kodeksu Karnego: Kto
        zabija człowieka, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat
        8, karze 25 lat pozbawienia wolności albo karze dożywotniego pozbawienia
        wolności. Gdyby trzymać się tylko tego artykułu wówczas każdy kto zabije
        człowieka podlega sankcji wymienionej w tym artykule. Jednak bywają przypadki
        szczególne, jak np. osoby nieletnie, osoby niepoczyatlne, działanie w obronie
        koniecznej. Są one opisane w innych miejscach kodeksu karnego a nawet w innych
        aktach prawnych. Odwoływanie się do pojedyńczych przepisów z pominęciem innych
        to najczęstrzy błąd ludzi nie mających najmniejszego pojęcia o prawie. Jak i w
        Twoim przypadku, powołując się na artykuł 6 pominęłaś art 2. tej ustawy, który
        określa czego dotyczy ta ustawa. A dotyczy ona przetwarzania danych osobowych w
        zbiorach danych. Art 7 wyjasnia co to jest zbiór danych w świetle ustawy i
        niestety nie jest nim artykuł w gazecie.
        • a.retka Re: brawo dla "dziennikarzy" którzy to napisali 13.03.06, 09:48
          Masz rację, w tej sprawie dużo lepszy będzie artykół 13 prawa prasowego:

"Art. 13. 1. Nie wolno wypowiadać w prasie opinii co do rozstrzygnięcia w
          postępowaniu sądowym przed wydaniem orzeczenia w I instancji.
          2. Nie wolno publikować w prasie danych osobowych i wizerunku osób, przeciwko
          którym toczy się postępowanie przygotowawcze lub sądowe, jak również danych
          osobowych i wizerunku świadków, pokrzywdzonych i poszkodowanych, chyba że osoby
          te wyrażą na to zgodę.
          3. Ograniczenie, o którym mowa w ust. 2, nie narusza przepisów innych ustaw.
          Właściwy prokurator lub sąd może zezwolić, ze względu na ważny interes
          społeczny, na ujawnienie danych osobowych i wizerunku osób, przeciwko którym
          toczy się postępowanie przygotowawcze lub sądowe."

Z tekstu wynika, że prokuratura powiadomiła dziennikarzy o dochodzeniu, nie ma
          żadnej informacji o zgodzie na ujawnienie danych osobowych.
    • Gość: Dziawa Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.broker.com.pl 11.03.06, 10:59
      Chciałbym przeczytać o uczciwym sędziowaniu, uczciwych sędziach i i uczciwych
      byłych sędziach. Ale niestety pan Listkiewicz otacza się tylko klakierami i
      ludżmi skorumpowanymi. Dlaczego??? Bo sam jest umoczony po same pachy w tym
      gó..e. Dla dobra polskiej piłki powinien odejść precz.
    • Gość: zdzisiek Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.ghnet.pl 11.03.06, 12:17
      Wiadomo, ze Ryszard W.to Ryszard Wojcik.
      Po co ta tajemnica z inicjalami?
      • Gość: bb Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.atol.com.pl 11.03.06, 14:36
        kłamstwo ma krótkie nogi i długi nos... tak było, jest i będzie. więc może
        lepiej zastanowić się czy warto robić coś co później okazać się może jednym
        wielkim przekrętem, w naszym kraju niestety kolejnym... przykro czytać...
    • Gość: ja Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 16:14
      gazeta+wyborcza=szmatlawiec
      • Gość: gosc Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 16:20
        to dziwne, ze wszystkie wypowiedzi w obronie p.Rysia wychodza z tego samego
        adresu.
        • Gość: ciekawy Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.chello.pl 11.03.06, 18:32
          Właśnie to ciekawe. A może obrońca pana W. jest u niego na pensji, albo był jego
          asystentem. Proponuje to sprawdzić, żeby byle kto nie mącił ludziom w głowach.
        • Gość: x Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 07:24
          Twój też.
    • Gość: gosc cała Prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 17:14
      niestety polska to taki kraj ze jak komus cos idzie to wszyscy sa zanim, a jak
      podwinie sie noga to juz wielka nagonka.pan wojcik mial juz zarzut
      proukuratorski od jakiegos czasu lecz gazeta napisala o nim dopiero
      dzis.napisala to tylko gazeta i czemu akurat dzis, wieice?? bo ja tak.otoz w
      dniu wczorajszym w gazecie wyborczej w dodatku opolskim ukazal sie artykul o
      odrze opole.bylo na nim widac zdjecie (oczywiscie nie z tego roku)jak pilkarze
      odry usuwaja snieg z murawy banerem sponsora z ktorym odra do wczoraj
      negocjowala o dod. 100tys.pln(a na dniach miala podpisac umowe).pisze do
      wczoraj bo po obejrzeniu tego artykulu prezes firmy, sponsor zrezygnowal,a pan
      wojcik zadzwonil do dzienikarzyny z gazety ze nigdy juz mu nie udzieli
      wywiadu.i z tak blahej sprawy zaczela sie nagonka na wojcika.wiem o tym bo
      pracuje w odrze.dlatego mimo ze nie glosowalem za PISem popieram p.kaczynskiego
      niech wezmie sie za dzienikarzy co maja na celu tylko udupic kogos.ale wierze w
      sprawiedliwosc, ze wojcik zostanie uniewinony.
      • Gość: Michała Re: cała Prawda IP: 217.197.74.* 11.03.06, 18:20
        Niestety to co pisze mój poprzednik to prawda. Niedorajdy z gazety w ten sposób
        mszczą się np na biznesmenach. Sam bylem swiadkiem takiej sytuacji na innym
        opolskim biznesmenie. Miejmy nadzieje ze prawo, ktorym sie zaslaniaja ich tez
        osadzi.
      • Gość: gosc:realista Re: cała Prawda IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 11.03.06, 19:31
        Obaj przedmowcy maja racje. Niestety musze stwierdzic ze w Polsce zawod
        niektorych dziennikarzy mozna przyrownac do szamba. Sami unurzani w szambie
        staraja sie obrzucic kogosc blotem. Najlepiej im idzie obrzucic ludzi
        powszechnie znanych i szanowanych.Pan Ryszard Wojcik nie jest moim kolega,
        jednak znam go od lat.Jest to czlowiek skromny, uczciwy i
        sprawiedliwy.Przyczyna moze byc tylko jedna.Nie dal KOMUS KASY i dlatego jest
        nagonka na jego osobe. Jak slusznie zauwazyl jeden z internautow ze Pan Ryszard
        Wojcik moglby kupic dobry klub pilkarski bo go na to stac. Jednak niektorzy
        zawistni ze swoja praca przez ponad 20 lat dorobil sie tego co ma chca go
        obrzucic blotem.Przeciez cos z tego blota przylgnie.Firma SINDBAD jest znana na
        rynku europejskim i ma bardzo dobra renome. W Niemczech byla sprawdzana i
        kontrolowana wiele razy przez wiele czynnikow i zobyla I miejsce wsrod
        wszystkich przewoznikow.Najwyzszy czas aby nierzetelni dziennikarze odpowiadali
        przed Sadem .Poczytnosc tej gazety przez takich dziennikarzy nie wzrosnie.Mam
        na mysli nierzetelnych dziennikarzy.Jak mowia w Niemczech "jeder sieht durch
        seine Brille", natomiast Anglicy mowia "every ass loves to hear himself bray" i
        wlasnie niektorzy lubia sluchac swego ryku.Dziennikarzom nierzetelnym przesylam
        maksyme "die Dummen werden nicht alle".
        • Gość: gosc Re: cała Prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 20:09
          brawo realista.bardzo mi sie podoba co napisales. mam nadzieje ze ktos w koncu
          sie wezmie za tych bezkarnych cwaniakow i ze znajda sie odwazni by zlozyc pozwy
          przeciw nim.mam nadzieje ze pan wojcik rowniez zlozy pozew i to jak najszybciej.
          • Gość: GOSC:REALISTA Re: cała Prawda IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 11.03.06, 20:38
            PANIE GOSCIU,MNIE NAJLEPIEJ PODOBA SIE REKLAMA W TV "TO WSZYSTKO JEST TUTAJ
            JAKIES CHORE" TAK TO KRAJ OBLEDU I PARANOII.MIALO BYC TAK PIEKNIE! NIESTETY TAK
            NIE JEST I NIE BEDZIE.JUZ SA DYSPOZYCYJNI DZIENNIKARZE I RESZTA
            URZEDOW.NIEMIECKIE PRZYSLOWIE MOWI"AUS FREMDER LEUTE HAUT IST GUT RIEMEN
            SCHNEIDEN"CO PO POLSKU MOZNA POWIEDZIEC "Z CUDZEJ SKORY WYGODNIE CIAC
            RZEMIEN".ZASTANAWIALEM SIE CZY PISAC NA TYM FORUM JEDNAK GDY OBRZUCAJA BLOTEM
            UCZCIWEGO CZLOWIEKA TO KREW MNIE ZALEWA.MOZNA PRZYTOCZYC TU AFORYZM
            HORACJUSZA"WSZYSTKO WINNO MIEC SWE GRANICE /EST MODUS IN REBUS/.POZDRAWIAM
            • Gość: MAD Re: cała Prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 22:35
              za kilka lat uniewinnienie i odszkodowanie z NASZYCH pieniędzy !!!
        • Gość: asasas Re: cała Prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 00:18
          koleś, cvzy ty zwariowałeś. Oni sknerusy jak cholera.
        • Gość: jam Re: cała Prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:52
          Tak tak znana to ona jest, ale jak powstała to ciekawa historia!!
    • Gość: analityk A teraz przemówią niemieckojęzyczni: IP: *.chello.pl 11.03.06, 23:22
      Tak se patrze, czytam te głosy niżej i zastanawiam sie w ktorej czesci Polski
      tyle osób zna niemiecki? ktos wie? Podpowiadam: w Opolu. Resza bez komentarza
      • Gość: gwidon Re: A teraz przemówią niemieckojęzyczni: IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 12.03.06, 02:23
        Jeszcze niech prokurator sprawdzi prywatyzację hotelu "Olimpijski" obecnie chyba "Festiwal". Wówczas p.Wójcik był doradcą ds.prywatyzacji. No i sobie sprywatyzował i przestał!
      • Gość: gosc:REALISTA Re: A teraz przemówią niemieckojęzyczni: IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 12.03.06, 11:05
        gosc - Analityk napisal"...w ktorej czesci Polski tyle osob zna niemiecki? ktos
        wie?..."Nie bede zlosliwy ale nie znasz uwarunkowan historycznych.Druga sprawa
        to nalezy sie uczyc.Jesli ci nie odpowiada niemiecki to moze napisze ci
        tak "ugowor luczsze dienieg a slowo ne strila, a glybsze ranit".Wiec zastanow
        sie co piszesz.Odpisalem bo piles do moich postow.Moge dodac tylko izbawi Bog i
        nas ot etakich ludiej.Chyba ze pan wyznaje zasade "divide et impera" tzn.dziel
        i rzadz,tj. siej niezgode, bys mogl rzadzic.Na marginesie moge panu powiedziec
        ze w szkole musialem sie uczyc rosyjskiego, bo w tym regionie uczono
        rosyjskiego i laciny.Chcialbym aby przyslowie lacinskie "homo homini lupus
        est" nie bylo w zyciu codziennym naduzywane, ale ze smutkiem stwierdzam ze tak
        jest tzn czlowiek czlowiekowi jest wilkiem.
    • Gość: rozpoznanin Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.03.06, 03:48
      Jednak to jedna banda. Zmiana wladzy nic nie dala.
      • Gość: krzychu Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 09:39
        Nie znam czowieka osobiście. Znam firmę Sindbad, bo kto nie zna. Jedno co mnie
        łączy z panem Wójcikiem to fakt, że byłem również opluwany na tym forum.
        Przyczyną tego, że znalazłem się na tym forum był fakt, że ktoś z dyskutantów
        kupił w mojej firmie wadliwy towar. Bubel został oczywiście wymieniony w ciągu
        kilku dni ale "forumowiczowi" było mało, więc dowalił mi personalnie na tym
        forum. Podobnie jak pan Wójcik nic nie mogłem zrobić. Dołączyło się do
        niezadowolonego klienta kilku takich co zawsze będą "bić kapitalistę" i zaczęło
        się przez kilka dni walenie jak w przysłowiowy bęben. Bardzo to przeżywałem, a
        o rodzinie nie wspomnę. Jakie wnioski wyciągnąłem z tamtego smutnego dla mnie
        okresu ? Kompletna znieczulica na wszystko i wszystkich w tym mieście.
        Pomagałem dwum klubom sportowym, pomagałem szkole nr 5 bo do niej chodziły moje
        dzieci. Nie odmawiałem pomocy finansowej pewnej szkole tańca przed
        organizowanymi przez nią turniejami dla dzieciaczków. Dorzucałem się do kolonii
        dla dzieci, którą to zbiórkę organizowała inna lokalna gazeta. Od tamtego czasu
        powiedziałem DOŚĆ. Z powodu bubla jaki dostarczyła pewna fabryka zostałem
        oblany wszelkimi pomyjami jakie można sobie wymyśleć. Iluż to forumowiczów
        chętnie dołączyło do tej nierównej walki i z jakim zaangażowaniem. "Biliście"
        mnie drodzy forumowicze przez prawie dwa tygodnie za ukrytą wadę towaru, a
        ponieważ człowiek nie jest jednak z żelaza i przeżywa bardzo takie personalne
        wycieczki dlatego zwracam wam uwagę abyście zbyt pochopnie nie wylewali żółci w
        stosunku do innych bo czynicie krzywdę, zarówno bohaterowi waszych wpisów jak
        i jego rodzinie.
      • Gość: jam Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:46
        O nie, kochany właśnie dzieki nowej władzy dowiesz się o tych przekrętach!! Tak
        to bys nadalżył w przekonaniu o tym że np. tacy biznesmeni są nieskazitelni!!
        Nie uwierzę ,ze w Polsce można było się dorobić takich fortun bez układów!
        • sceptyk40 Re: Sędzia W. z zarzutami 13.03.06, 09:20
          Gość portalu: jam napisał(a):

> O nie, kochany właśnie dzieki nowej władzy dowiesz się o tych przekrętach!!
          Tak
          >
          > to bys nadalżył w przekonaniu o tym że np. tacy biznesmeni są nieskazitelni!!
          > Nie uwierzę ,ze w Polsce można było się dorobić takich fortun bez układów!

A co Ci ta wiedza da, więcej nienawiści? Czy myślisz, że wiedza o ludzkich
          błędach poprawi Twój byt ? Nikt nie jest nieskazitelny, bo jesteśmy tylko
          ludźmi, najgorsze jednak, że niedługo więcej będzie sędziów niż sądzonych.
    • Gość: mary Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:26
      Kochani bardzo bym chciała aby ktoś np. PZU spłaciło moje kredyty. Zapewniam za
      są mniejsze!!
      • Gość: Sędzia Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 18:55
        Ten kraj to prawdziwe bagno. Prokuratura puszcza farbę do prasy po to aby
        zniszczyć człowieka. Warto wspomnieć, że jeśli nie była to informacja
        pochodząca od rzecznika prasowego prokuratury to mamy do czynienia z
        ujawnieniem tajemnicy śledztwa. Dziennikarze z tego grajdołka za wszelka cenę
        chcą sensacji. I walą po nazwisku na pierwszej stronie (co ciekawe w wydaniu
        ogólnopolskim jest już sędzia Ryszard W.) A od postawienia zarzutów do wyroku
        droga daleka. Jeśli Wójcik jest winny niech idzie siedzieć, jeśli nie jest
        winny niech idzie siedzieć prokurator który ujawnia tajemnice i dziennikarz.
        Ale z wyrokami wstrzymajcie się do czasu zakończenia sprawy. To elementarne
        zasady kultury. W jednym Wojcik ma racje na pewno. Kaczyńscy rozpętuja wojnę
        wszystkich ze wszystkimi.Po to by ukryc, że nic nie są w stanie zaproponować
        temu narodowi, nic oprócz igrzysk nienawiści. Ale przyjdzie czas i na
        Kaczyńskich. Najdalej na trzy lata....
        • Gość: gosc:REALISTA Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 12.03.06, 19:15
          Sedzio! Masz racje w 100%. Calkowicie sie z Toba zgadzam!Moze dozyje ze w tym
          kraju bedzie normalnie.Nic sie nie zmienia a mialo byc lepej!Na forum
          zabieralem glos wiele razy, nikogo nie zniewazalem i dalej nie bede ale ilez
          czlowiek moze wytrzymac nie uzywajac mocniejszych slow.Ale jest prawda ze
          Polska nie moze byc normalnym krajem,tzn rowniez ze ludzie w naszym kraju nie
          dorosli dodemokracji i przemian. Czasami nachodza mnie wstretne mysli, ze
          szkoda ze W.Jaruzelski wprowadzil stan wojenny, gdyby nie wprowadzil w tej
          chwili niektorzy uczyliby sie demokracji w zimniejszym klimacie. Dla goracych
          glow troche ochlody. Moze i mnie tez.Pozdrawiam Pana i Wszystkich realistycznie
          myslacych.
          • Gość: ja Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 20:58
            Realisto ciebie pogięło!!! I Ty będziesz pisał, że szkoda że Jaruzelski
            wprowadził stan wojenny itd.. Chłopie Ty stary komunista jesteś, a jak ci tu za
            gorąco to masz wybór. Ewakuuj się na białe niedźwiedzie!! A porządkowanie panów
            sędziów zostaw Prokuraurze. Pozdrawiam Prokuraturę w Opolu i mam nadzieję że
            nie da się wmanewrować w układy!!!
            • Gość: gosc:Realista Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 13.03.06, 13:20
              Panie Ja - prosze ze zrozumieniem czytac posty i nie zarzucac mnie czegos co
              nie jest zgodne z prawda.Byc moze ze to ja napisalem"nie w pelni dokladnie" o
              co mi chodzilo.Nie popieralem stanu wojennego, lecz przypuszczalem cosie moglo
              stac gdyby go nie wprowadzono? Prosze sie zastanowic nad wydarzeniami w bylej
              Jugoslawi,co jest w Iraku i wielu innych rejonach swiata? Byc moze, ze doszloby
              wowczas w Polsce do walk bratobojczych do walk z agresorem a wowczs to tylko
              ruiny i zgliszcza.Bylem i jestem za praworzadnoscia,panstwem prawa, uczciwoscia
              w kazdej dziedzinie zycia, wolnoscia i tolerancja.Z pisanych przez Pana postow
              wynika ze jest Pan czlowiekiem wyksztalconym lecz z natury impulsywnym i
              porywczym. U mnie te cechy tez sie przejawiaja.Nie zanudzam i przepraszam
              innych internautow ze na tym forum pozwolilem sobie na wymiane zdan z
              Panem "Ja"Pozdrawiam.
          • Gość: Zwykły człowiek Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 09:01
            > szkoda ze W.Jaruzelski wprowadzil stan wojenny, gdyby nie wprowadzil w tej
            > chwili niektorzy uczyliby sie demokracji w zimniejszym klimacie. Dla goracych
            > glow troche ochlody. Moze i mnie tez.Pozdrawiam Pana i Wszystkich
            realistycznie
            >
            > myslacych.
            A no to juz wiadomo z kim mamy do czynienia, moze Jaruzelskiemu jeszcze pomnik
            postawisz?
            • Gość: gosc:Realista Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 13.03.06, 13:26
              Prosze przeczytac /jak ma Pan zyczenie/ moja odpowiedz udzielona Panu "Ja".
        • Gość: obserwator Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:04
          I tu pana boli Panie Sędzio,o innych porzekrętach chcesz czytać ale jak dotyka
          to ciebie samegolub kogoś tobie bliskiego to już źle. Nareszcie dziennikarze
          złamuję blokadę informacji. Pozdrawiam Pania Redaktor i czekam na dalsze
          relacje z przebiegu śledztwa. Proszę się nie poddać!!
        • Gość: cenzer Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:08
          Sędzio naucz sie czytać tekst ze zrozumieniem: Pan Wójcik w tekście cieszy się
          że p. Kaczyńscy zaczęli robic porządki, więc z tego rozumiem że chce aby
          rządzili jak najdłużej1
    • Gość: :) czy sędzia Ryszard W. nie był juz podejrzany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 00:18
      Była przed laty afera. Z Listkiewiczem się wywuinęłi. A kiedy rezygnował z
      sędziowania to co? Bo już mu prokurator siedział na karku.
    • Gość: WWW>OPOLE< Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:46
      Ciekawe kto dostał zlecenie na sprzedaż biletów na MŚ w niemczech i kto będzie woził swoimi autokarami tych klientów ?????? Czy ktoś zna odpowiedź.??????
      • Gość: ja Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.atol.com.pl 13.03.06, 15:59
        Ja znam, zlecenie PZPN, a jechać możesz sobie Sindbadem, Orbisem albo czymś
        innym. Jeżeli tu szukasz sensacji, to trafiłeś jak kulą w płot.
      • Gość: gość Re: Sędzia W. z zarzutami IP: *.gaja.net.pl 13.03.06, 21:46
        No niestety nie Sindbad sprzedaje bilety, gdyby tak było to przynajmniej można
        by normalnie kupić bilety i pojechać, a tak masa kibiców nie mających dostępu do
        netu, albo starszych co się nie znają, nie pojedzie na mistrzostwa, bo bilety to
        loteria w internecie.Bez sensu. Sindbad chociaż organizuje jakiś wyjazd dla tych
        co wylosowali bilety, polecam bo organizacja na piątkę.Byłem w Manchesterze
        ostatnio i było super.
    • Gość: Jan Będzie afera IP: 81.210.71.* 14.03.06, 09:20
      Można wygrywać różnego rodzaju sondaże gdy skorzystało się z nie swoich
      pieniędzy (PZU Życie) oraz zniszczyło rynek przewozów autokarowych w Polsce
      stosując stałą politykę przekupywania biur podróży sprzedających bilety
      Sindbada, nie licząc się z kosztami. (Patrz art. Gazeta Wyborcza - sport str.
      31 z 11-12 marca 2006).
      • Gość: Caymann Re: Będzie afera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 11:50
        Jan - nie wiesz o czym mówisz, jakie przekupstwa???. Widzę, że ludzka zazdrość
        i obłuda nie zna granic... Najprościej zgnoić kogoś kogoś nie mając pojęcia o
        sprawie. Przykre to i bolesne.
    • Gość: Michal Re: Sędzia W. drukował dla kartof(L)i IP: *.jelonki.robbo.pl 24.07.06, 21:15
      w swoim pożegnalnym meczu, drukował dla Legii w finale Pucharu Ligi z Polonią.
      Karny "z kapelusza" nie wystarczył: Polonia strzeliła bramkę w ostatniej minucie
      meczu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka