Gość: john2club Re: Boruc: Kibice odstawili lekką wieś IP: *.d2.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:53 Wieś to odstawili piłkarze podwójnie. Raz na boisku a drugi raz w szatni tym tekstem do Baszyńskiego! Boruc powinien lecieć za taki tekst Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Boruc: Kibice odstawili lekką wieś IP: *.strong / *.strong-pc.com 30.05.06, 23:59 Bo to są półgłówki.Sugerują że na stadionie byli sami ślazacy i że ślazacy to skończone chamy.A to nie prawda.Śmiem twierdzić że więcej było tzw.przyjezdnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie porównuj kadry Re: Boruc: Kibice odstawili lekką wieś IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 30.05.06, 23:58 nie porównuj kadry GÓRSKIEGO z tą namiastką kadry jaką Wy prezentujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: switek Wstyd za was kibice-Pomaga sie zawodnika IP: *.stargard.sdi.tpnet.pl 30.05.06, 23:58 a nie gwizdze i odwraca tylem.Pilkarza potrzebuja wsparcie nie jak wszystko idzie gladko ale wtedy gdy nic nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Boruc król wszystkich wieśniaków !! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 00:00 Mam nadzieję, że na MŚ mimo wszystko jednak będzie bronił Kuszczak. Boruc to największy bufon w historii polskiej piłki nożnej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan krk Re: Boruc: Kibice odstawili lekką wieś IP: *.bb.online.no 31.05.06, 00:00 boruc a co odstawił janas z powołaniami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Boruc: Kibice odstawili lekką wieś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 00:05 jak ktos broni "na rekach" to nigdzie nie zdazy... piłka wkulała sie do bramki, pytanie czyje cycki ogladal wtedy Boruc? pytanie z gatunku konkretnych: czy Kolumbia moze jechac za nas na mundial? Moze byc z Janasem - i tak nikt nie wie o co mu chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Boruc: Kibice odstawili lekką wieś IP: *.crowley.pl 31.05.06, 00:03 to Boruc oddstawił wieś do Kuszczaka nie mam pretensji mógł si nie spodziewać takiej bramki ale fakt jest faktem skoro bramkarz nam strzela bramki to chyba janas powinien se dac spokoj nic nie grali nasi panowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loquito Re: Boruc: Kibice odstawili lekką wieś IP: *.Red-80-38-251.staticIP.rima-tde.net 31.05.06, 00:08 jezeli kibice odstawili "lekka wies" to co odstawili pilkarze? Nie bylem na stadionie ale ogladalem mecz w Hiszpanii i wstydu sie najadlem... nie, nie za kibicow... Mimo wszystko zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawo Re: Boruc: Kibice odstawili lekką wieś IP: *.kom / *.os1.kn.pl 31.05.06, 00:10 moim zdaniem kibice nie lekka ale zaj.. ebista wies odstawili wiec powiem hanysy za...je..e jak chcecie ole skandowac to za..pie..jcie na ballacka i innych a u NAS morda w kubeł i na swoich makatkach nad stoem /wiecie o czym mówie/ popłaczcie sie kiedy polska wygra z waszym bylym RFN /to historia i terazniejszosc/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Boruc: Kibice odstawili lekką wieś IP: *.strong / *.strong-pc.com 31.05.06, 00:12 A czy wiesz chłopcze że większość kibiców to byli tzw "gorole" :)..Uprzedzenia i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Boruc: Kibice odstawili lekką wieś IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 01:33 na ten stadion to zjeżdża cała Polska zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giovani co to za szmata padła - nie ogladałem IP: *.slowiki.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 00:11 Bramkarz naszemu bramkę z wykopu strzelił? ale jaja to jest lepszy kawałek niz połfinał Polaków w MŚ, szkoda że nie widziałem macie jakiś link do tej bramki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boruc!Co?Ty kuchwo Zawsze i wszedzie BORUC yebany bedzie !!! IP: 212.183.134.* 31.05.06, 00:11 Na poczatku myslalem, ze zostawienie dudka bylo decyzja sportowa ... ze jest gorszy ale nie sadze ... ooje..o Dudka, Franka i kibice maja racje ... Boruc powinien wiedziec, ze kibica sie nie tyka ... tlooscioch bez szkoly ... ODPIERDOOOL SIE OD KIBICOOW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estis Re: Boruc: Kibice odstawili lekką wieś IP: *.krosno.tkdami.net / 80.51.255.* 31.05.06, 00:13 ..." lekką wieś"- żenujący tekst Panie Boruc, zero kultury, tylko pyszałkowatość. Zamiast robić z siebie niewiniątka- wziąć się do roboty albo nie rościć sobie pretensji do reprezentowania Polski! Dzisiejsi mężczyźni....mam nadzieję,że niedługo pojawi się reprezentacja z prawdziwego zdarzenia, ale w futbolu kobiet :) haha, bo obrażalskich piłkarzy można mieć dość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic z Wrocławia Wieś to odstawili Janasowe IP: 213.76.137.* 31.05.06, 00:17 JAk ogłądałem to mecz to miałem łzy w oczach. Przecieć to była zenada. Wy reprezentujecie 40 milionowy naród a nie wyspę na Pacyfiku. Troszeczke pokory panowie. Bierzecie ciężka kase więc weście sie k..a do roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziuralla Re: Boruc: Kibice odstawili lekką wieś IP: *.chello.pl 31.05.06, 00:26 TO KIBICE SA DLA DRUŻYNY (NARODOWEJ) a nie ona dla nich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shia Slaski fans = 3rd world IP: *.aster.pl 31.05.06, 00:26 Wstyd wstyd wstyd tych matolow na trybunach. Niech trabia aby nie otwieraly glupie mordy. Bo tak sie nie popiera druzyne przed mundialem. TYLKO W WARSZAWIE MECZE REPREZENTACI (i ja nawet nie z stolicy) Kibice ktorzy gwizdali polakow i dopingowali Kolumbie : you are a fuckin' embarassment. Get a life and go down a mine.. Or go and support Germany. Losers. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Slaski fans = 3rd world IP: *.strong / *.strong-pc.com 31.05.06, 00:39 Dlaczego w Warszawie??Byłeś na meczu??Tam większość kibiców była z Warszawy więc należałoby rozgrywać mezcze w innym mieście.Gwizadli wszyscy nie zaleznie od tego z jakiego rejonu polski pochodzą.Wniosek.Nie nalezy zmienić stadionu tylko piłkarzy i kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Boruc: Kibice odstawili lekką wieś IP: *.wh2.tu-dresden.de 31.05.06, 00:40 Tak czytam te Wasze wypowiedzi i wiekszosci z nich nie jestem w stanie pojac. Po pierwsze nalezy sie zapytac: czy trener kieruje druzyna, czy spoleczenstwo? Bo mam wrazenie, ze niektorzy z Was chcieliby wszystko poustawiac po swojemu. Skoro tak, to moze zrobmy audiotele, jaki sklad ma wyjsc na kolejne mecze. Przeciez to chore. Po drugie, to byl mecz towarzyski, po ciezkim treningu. Zagrali beznadziejnie slabo, ale moze wygrana nie byla celem tego meczu. Tego nigdy sie nie dowiemy, bo to wie tylko trener. Po trzecie, kibice odstawili wioche. Nie wiem, ilu z Was czuloby sie przyjemnie, gdybyscie brali udzual w zawodach (obojetnie jakich) i Wasi najblizsi kibicowaliby przeciwnikowi. To zenada i kpina. Jak druzyna gra slabo, to nalezy ja wspierac. Jak nie potraficie, to zmiencie druzyne, ktorej kibicujecie, ale przed meczem. Nastroje kibicow potrafia zdeprymowac zawodnikow, jak i podniesc na duchu. Mam nadzieje, ze czesc z kibicow to zrozumie. Po czwarte, za mecz trzeba bylo zaplacic i slusznie. Pieniadze pojda na szczytny cel. No chyba, ze macie gleboko w powazaniu ofiary tragedii z Waszego przeciez rejonu. I tu jeszcze mala uwaga. Nie placicie za to, zeby druzyna wygrywala, ani nawet za to, zeby grala na poziomie. To jest Wasz wybor, czy idziecie ten mecz ogladac, czy nie. Nikt Wam nie kaze. Nie podoba sie jak druzyna gra? Jak beda mecze polecam isc na spacer. Placicie bilet wstepu. Co oznacza, ze bilet daje gwarancje ogladania. A forme druzyny zostawcie na czas po meczu. To jest czas do refleksji i do zastanawiania sie, co jest nie tak i co poprawic. Po piate, Poniosly Was - kiboli - a nie kibicow, emocje. Przed kolejnym meczem wezcie sobie relanium, bo Wasze serce moze nie wytrzymac, a sluzba zdrowia strajkuje. Wiecej wiary i optymizmu. Nie uda sie teraz, beda zmiany o moze uda sienastepnym razem . Optymizm to jest cos, czego nam Polakom brakuje. Dlatego zyczac, abysmy go mieli wiecej, koncze ten post. Pozdrawiam, Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
awz3 Na onecie jest prymitywna cenzura !! Hanysie!!!!!! 31.05.06, 00:41 Skundlony Hanysie won do Niemiec !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezi Re: Na onecie jest prymitywna cenzura !! Hanysie! IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 31.05.06, 00:50 proponuje zabierać głos tylko tym którzy kiedykolwiek byli na meczu gdzie jest wiecej niż 20000 kibiców.Przypominam że dopingu na Śląskim nie prowdzi żaden wodzirej.Pozdro dla wieśniaków z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal wojcik Re: Boruc: Kibice odstawili lekką wieś IP: 82.177.40.* 31.05.06, 00:52 jesli ktos odstawil wies to byli to NA PEWNO KIBICE!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezi Re: kibice akurat reagowali adekwatnie do wydarzeń IP: *.welnowiec.net / 217.153.80.* 31.05.06, 00:59 na boisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echos Re: Boruc: Kibice odstawili lekką wieś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 01:02 nasi zagrali jak szmaciarze, naleza sie im sluszne baty. rodzi sie pytanie, po kiego grzyba maja jechac na mistrzostwa? lepiej niech kopia pilke na podworkach, to jest ich poziom. szkoda pieniedzy podatnikow... Odpowiedz Link Zgłoś
langston Odebrac "Slaskiemu" nazwe "narodowy"!!!!!!!!!!! 31.05.06, 01:03 Jesli na Slaski dopinguje sie Kolumbie to nalezy odebrac temu miejscu nazwe "narodowy". ...i nie chrzancie mi to jakiechs pie..o "narodzie slaskim"-folksdeutsche! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: from-silesia jak najbardziej odebrać pseudonazwę "narodowy"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 02:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Boruc: Kibice odstawili lekką wieś IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 31.05.06, 01:09 Boruc za łopatę się weź a nie za piłkę ;) co za wsiok ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Boruc: Kibice odstawili lekką wieś IP: *.kat.3s.pl 31.05.06, 01:13 Wieś to wcale nie jest niepochlebne określenie, na nic ! Burak tak Arturze BURAKU ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Boruc: Kibice odstawili lekką wieś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 01:17 boruc, p_i_e_r_d_o_l sie, grubasie i GRAJ!, skoro za to bierzesz kase, a nie pyszcz. a jesli nie potrafisz i masz prawdziwa wies robic na boisku i poza nim, to morda w kubeu i zdaj sprzet, fusie! Odpowiedz Link Zgłoś
gienia66 Re: Boruc: Kibice odstawili lekką wieś 31.05.06, 01:32 Wiochę to odstawił Boruc i Rasiak. Moja babcia twierdziła : Jak nie potrafisz nie pchaj się na afisz" żenada i brak wyobraźni. Niestety Janas na nadmiar myslenia nie narzeka a Pan Bouc z którego smieje się mnóstwo szkotów powinien zacząć pracować nad sobą( fizycznie i umysłowo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adick Re: Boruc: Kibice odstawili lekką wieś IP: *.nwrk.east.verizon.net 31.05.06, 02:06 Boruch ty sied(L)ecki geju. Nie ty jestes od oceny kibicow a od grania bo do tego cie zobowiazuje noszenie koszulki z orzelkiem. Juz raz wioche odstawiles z kibicami Celticu teraz zaczynasz z KIBICAMI REPREZENTACJI. Cyrkowy pajacu zacznij sie lepiej przykladac do tego co robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motion a o co IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 02:15 ee tam bum cuk gla gla parada idzie pozniej bo niema niebosklonu heh alalallah odstawil wies nie wiedziec czemu ide do lazienki jejeje a reklama do mnie mowi kup zolnierza za grosze bo pojdziesz do piekla i nie wrocisz,wiec jade do zakopanego i wbijam igly w lalke voodoo aby przeleciec ta modelke a rasiak -kuriozalny blad nie ma mowy grafomanem jestem lepiej pojde sie uczyc i klapne nauczyucielke w tylek linijkka badz cyrklem w zaleznosci od potrzeby no to kuma bracia rycerze do jutra na forum gazety sie objawie niczym zajac w potrzasku miedzy wierszami..nara pozdro dla fanow reprezentacji heheh wypuscmy samego zurawia zeby zaby lapal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans niech zyje miro klose i poldi! a wy skundlone IP: 85.197.20.* 31.05.06, 02:46 polaczki morda w kubelek bo wasz bramkarz to szmata 1000lecia:) slask byl, jest i bedzie wierny ojczyznie NIEMIECKIEJ (klose.poldi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldi niech zyje miro klose i poldi! a wy zafajdane IP: 85.197.20.* 31.05.06, 02:50 polaczki glowe w jelito grube i geba na kludke bo wasz bramkarz puszcza strzaly z 100m:) to szmata 1000lecia! slask zawsze wierny niemieckiej ojczyznie (klose, poldi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Boruc: Kibice odstawili lekką wieś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 02:47 Pan Artur Boruc powiedział: "Z takimi kibicami to nawet nie jest żal się żegnać. W ogóle nie wiem, czy powinniśmy się żegnać (...)" A ja wiem - nie powinniśmy. Bo z taką grą to wstyd na mundial jechać... W telewizyjnym komentarzu powiedziano, że na tym etapie gry "juz nie ma frajerów, którzy marnie grają i chcą tylko jak najmniej przegrać". Otóż są. To Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja cie szkoda gadać... IP: *.cable.mindspring.com 31.05.06, 02:53 "nogami do przodu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giba BorUC IP: *.icpnet.pl 31.05.06, 03:37 Boruc ty bucu. Nie kibice tylko wy odstawiliście wieś. Żadnej pokory ani Boruc, ani Kuszczak. Kuszczak: "Takie gole puszczali nawet najwięksi bramkarze świata" hehe. No takiego zaszczytu, zapewniam Cię Kuszczak, niewielu dostępuje by taką piękną szmatę wpuścić. Przypominam od bramki do bramki jest 100 metrów i było kilka sekund by swą dupę cofnąć. Boruc: "Przy bramce był rykoszet, ciężko było ruszyć z miejsca." No nie dziwota jak sie takie brzusio ma. Baszczyński: "Gdy zaczęliśmy się rozkręcać dostaliśmy przypadkowego gola, potem wydawało się, że mamy wszystko pod kontrolą i padła druga głupia bramka." Oj ten koleś grał chyba w jakimś innym meczu Odpowiedz Link Zgłoś