Gość: spec IP: *.chello.pl 06.06.06, 23:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ~ Re: Mundial na ekranie. Co pokażą TVP i Polsat IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 06.06.06, 23:29 Polska wygra mundial. Odpowiedz Link Zgłoś
apologeta Oskarżenie lekarzy o Gorawskiego to skandal! 07.06.06, 11:29 Jak banda bydląt jakimi są kibice ma czelność oskarżać laudzi jakimi są lekarze. To najwyższa i nieskazitelna grupa społeczna. To ELITA ELITY z którą żaden przedstawiciel innego zawodu nie może się równać. Po takiej serii oskarżeń mozna się jedynie spodziewać masowych wyjazdów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabik ELITA ELITY ??? Nawąchałeś sie czegoś? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.06, 11:33 Elicie powinni pozaszywać kieszenie od fartuchów. Konowały i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
apologeta Re: ELITA ELITY ??? Nawąchałeś sie czegoś? 07.06.06, 11:39 Nie rozumiem jak mozna wypowiadać się w ten sposób o ludziach górujących nad wszystkimi innymi inteligencją i etyką w sposób bezdyskusyjny. To są ludzie ratujący nam zycie. Żadna inna grupa zawodowa nie zasługuje na setną część szacunku naleznego lekarzom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffff Re: ELITA ELITY ??? Nawąchałeś sie czegoś? IP: *.ds.pg.gda.pl 07.06.06, 11:54 Ludzie docenią dopiero lekarzy kiedy już wszyscy wyjadą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabik Re: ELITA ELITY ??? Nawąchałeś sie czegoś? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.06, 12:11 apologeta napisał: > Nie rozumiem jak mozna wypowiadać się w ten sposób o ludziach górujących nad > wszystkimi innymi inteligencją i etyką w sposób bezdyskusyjny. No tak, niewiele rozumiesz najwyraźniej. Ta elita intelektualna nie potrafi niestety kojarzyć faktów, wystarczy gdy pojawi sie "przypadek" nie opisany w wykutym "na blaszkę" podręczniku akademickim. Etyka? BAjka dla naiwnych, mogłem wierzyć zanim stałem się lżejszy o 2000PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lasek Re: Mundial na ekranie. Co pokażą TVP i Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 15:14 polska nie wygra mundialu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f chvjebuje IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 06.06.06, 23:39 A gdzie mecze Wisły z Lazio, one tez mialy okolo 10 mln widzow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczalka Mundial na ekranie. Co pokażą TVP i Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:39 Mi osobiście nie przypada do gustu głos Mielcarskiego w duecie ze Szpakowskim, wg mnie nie nadaje się on do komentowania, owszem na piłce się zna jak niejeden komentator lecz ograniczyłbym jego komentarze do kilku zdań przed, w przerwie jak i po meczu, nadaje się ale do studia ale NIE do komentowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ness Mielcar i inni IP: *.acn.waw.pl 07.06.06, 07:34 ...No nie dziwie się, że wielu osobom przyzwyczajonym do Szpaka nie podoba sie komentarz Mielcara i innych bylych zawodnikow. Poprostu Mielcarski opowiada o futbolu a nie drze sie i podnieca jak zazynana swinia. Ale dla mnie idealem eksperta jest Kazio Węgrzyn. To jest własciwy czlowiek na właściwym miejscu. POLECAM MECZE Z JEGO UDZIAŁEM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Uważny Re: Mielcar i Szpakowski - wysłać w kosmos IP: *.devs.futuro.pl 07.06.06, 08:03 Irytująca jest maniera komentatorów TVP. Od 5 minuty meczu zaczynają sie jego podsumowania, niekończace się, beznadziejne analizy.Darcie szat, jak coś nie wychodzi. Peany jak strzeliliśmy jednego gola więcej. Najczęściej wyłączam fonię. Pod tym wzgledem zdecydownie lepsza jest ekipa Polsatu - konkretnie i rzeczowo. Mieszkam we Wrocławiu więc na szczęście moge jeszcze oglądać transmisje telewizji czeskiej - pewnie pokażą wszystkie mecze, ze spokojnym komentarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Mielcar i Szpakowski - wysłać w kosmos IP: *.aster.pl 07.06.06, 09:28 zakazać Szpakowskiemu analiz futbolowych nie zna się zupełnie a gada zawsze pod wynik - jak prowadzimy to wszystko gra, jak stracimy choćby przypadkową bramkę to nic w drużynie nie gra i błędy w przygotowaniach i tak ględzi całymi kwadransami zamiast podawać nazwiska graczy przy piłce a tylko do tego się nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Mielcar i Szpakowski - wysłać w kosmos IP: *.kom / *.os1.kn.pl 07.06.06, 13:27 Do tego też się nie nadaje. Nikt tak jak on nie przekręca nazwisk. Runiej, Pyrszo, Czerulondo, Żilardinio... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Szpakowski - nie zaczesuj już łysiny. Żenada !!! 07.06.06, 12:53 Szpakowski - nie zaczesuj już łysiny. Żenada !!! Gość portalu: Jan Uważny napisał(a): > Irytująca jest maniera komentatorów TVP. Od 5 minuty meczu zaczynają sie jego > podsumowania, niekończace się, beznadziejne analizy.Darcie szat, jak coś nie > wychodzi. Peany jak strzeliliśmy jednego gola więcej. Najczęściej wyłączam > fonię. Pod tym wzgledem zdecydownie lepsza jest ekipa Polsatu - konkretnie i > rzeczowo. Mieszkam we Wrocławiu więc na szczęście moge jeszcze oglądać > transmisje telewizji czeskiej - pewnie pokażą wszystkie mecze, ze spokojnym > komentarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Dokładnie: precz z miernotą Szpakowskim! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:41 Na szczęście będzie można oglądać i słuchać relacje łączone: wizja z TVP + fonia z Polskiego Radia (szalony i niepowtarzalny Tomasz Zimoch!!!). Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do speca Specjalnie dla ciebie puscimy Snopka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Specjalnie dla ciebie puscimy Snopka IP: *.e-wro.net.pl 06.06.06, 23:48 hmm Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Specjalnie dla ciebie puscimy Snopka 06.06.06, 23:49 Szanowny Wielce Panie Redaktorze. Cztery lata temu to pan chyba pisał kijem po piasku i nie pamięta że plazmowy ekran to w studiu był i okupował go niekt inny jak Jan Tomaszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glon Szpaq IP: *.osti.pl / 80.51.194.* 06.06.06, 23:50 Psia mać ten co pisze że szpaku jest kretynem sam jest dla mnie debilem do kwadratu. Ten człowiek potrafi stworzyć atmosfere meczu a sama fachowość (niektórzy zarzucają szpakowi jej brak ja uważam inaczej) niestety to za mało... To tak jakbym się miał pasjonować do czerwoności wykładami miodka. A poza tym nie mam zamiaru kupować polsatu z ich anteną hehe. Pozostaje TVP i czechy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Szpaq IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 00:19 masz rację... może i "Szpakowi" zdarza siĘ palnać totalną bzdurę (i to nawet często) ale potrafi stworzyć klimat jak żaden inny komentator (telewizjny, tu ukłon w stronę pana Zimocha)... poza tym tylu bredni ile ostatnio nagadał Basałaj w retransmisji meczu z Kolumbią na eurosporcie to długo nie uda się żadnemu innemu powtórzyć, przykłady - przez cały skrót uparcie twierdził że gramy z MEKSYKAŃCZYKAMI, w naszej druzynie wystąpił między innymi EZEBEUSZ Smolarek a nagonka na Grzegorza Rasiaka spowodowana jest "szaleństwem w I N T E R N A C I E" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noik ezebeusz... w internacie....:)))))) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.06.06, 05:32 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
zatokadobrejnadziei Re: Szpaq 07.06.06, 06:34 pewnie chłopcy macie kłopoty z nauką jęz.obcych,podobnie jak Szpaq.Bzdury i przejęzyczenia powtarzają prawie wszyscy,ale od komentatorów powinno się wymagać przynajmniej prawidłowego wymawiania nazwisk gwiazd komentowanej dyscypliny sportu.Ten nieuk tego niestety nie potrafi,a na zimowych igrzyskach przebił nawet komentatorów niemieckich.Brawo Szpaq,wszedzie musi być ten najgłupszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret Re: Szpaq IP: *.aster.pl 07.06.06, 09:30 tja, nikt tak jak on nie tworzy "klimatu" piperząc przed meczem np. Anglia- Francja w ME że to będzie ustawiony mecz na remis (było 2:1 dla Francji), albo na 15 minut przed końcem meczu uznając "że tu już się nic nie zmieni" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NESS Re: Szpaq IP: *.acn.waw.pl 07.06.06, 07:41 Jesli nalezysz do grupy kibicow ogladajacych futbol jedynie przy okazji MS i LM to nic dziwnego, ze atmosfera przed telewizorem wykreowana przez Szpaka wywoluje u Ciebie dreszczyk emocji. Poporostu nigdy nie doswiadczyles atmosfery prawdziwego meczu. Zadna relacja tego nie odda. A jesli nie odda to kibic ma prawo wymagac od komentatora nie stmosfery ale fachowosci i dobrego przygotowania merytorycznego. A Szpaku to nie tylko futbolowy analfabeta, ale dodatkowo jezykowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CAPONE Re: Szpaq IP: *.bydgoska.ds.uj.edu.pl / *.nat.dsuj.pl 07.06.06, 09:28 "Poporostu", "stsmosfery" - może najpierw nauczymy się pisać i wysyłać posty bez błędów, a dopiero potem będziemy krytykować pisemnie innych? Bo śmierdzi to klawiaturowym analfabetyzmem. Ja chodzę na mecze, ale jeżeli na danego meczu nie oglądam na stadionie to zrozumiałe, że pożądam namiastki stadionowej atmosfery (ty, jak widać, nie) - a nikt w Polsce wśród komentatorów telewizyjnych nie może w jej tworzeniu równać się ze Szpakowskim. Twierdzenie, że to futbolowy analfabeta jest tyleż odważne co bzdurne, jeszcze niedawno zarzucano mu bowiem, że nieustannie karmi widzów informacjami o tym, kto jakim gra systemem, kto jakie zdobył trofea, kto jakiej doznał kontuzji, ile zarabia etc. Gdzie tu logika? Nie liczy się, ważne by krytykować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Szpaq IP: *.aster.pl 07.06.06, 09:32 czytanie statystyk z kartki to nie jest fachowośc futbolowa - każdy może przeczytac który to występ, która żołta kartka (co za nudy) fachowość to rozumienie co się dzieje na bosiku, a on nie rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Szpaq IP: *.aster.pl 07.06.06, 11:41 nie ma jak wyciagąc komuś literówki powstałe w pośpiechu... cecha kretynów nie mających argumentów. dziwi mnie, że szpakowski mioże u kogoś wywyoływać pozytywne emocje. mnie tenkoleś nudzi niemiłosiernie. owszem jak miałem jakieś 15 lat to mi jego komentowanie pasowało. teraz jest to poprostu żenujące. wydzieranie się nawet w niegroźnyxh sytuacjach ma tworzyć "klimat". do tego koleś faktycznie nie potrafi wymawiać nazwisk obcokrajowców (anglików w szczególności). cały czas jak gra reprezentacja i przegywa dokonuje jednej i niezmiennej analizy polskiego futbolu, gdzies tak od 30 minuty do końca spotkania. w komentowaniu używa cały czas tych samych powtarzających się zwrotów, do tego czasem nieadekwatnych do tego co się dzieje na boisku. ten człowiek potrafi mi obrzydzić każdy mecz, muszę się ratować wyłączaniem fonii w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
melan Akurat USA - Włochy to by mogli pokazać. 06.06.06, 23:54 Mecz zapowiada sie ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal jasne, fascynujące, będzie con. 2:0 dla Włochów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 15:45 po nudnej jak flaki z olejem grze. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Ja-Jo 07.06.06, 00:12 czyli duet Jasina - Jonca... dzięki Bogu wczoraj właczyli mi w kablówce Polsat Sport Extra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poler tylko nie szpakowski, duzo bym dał za telewizor IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.06.06, 00:41 .....w ktorym mozna wyłączyć komentarz bez wyłącznia odgłosow stadionowych. Jak mozna komentowac sport przez 25 lat i nic z niego nie zrozumieć. Precz ze szpakowskim !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz bardzo prosto IP: *.cable.mindspring.com 07.06.06, 03:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=272&w=43172128&a=43173111 nie wiem skad sie wzieli ci tutaj ktorzy twierdza ze Spaku potrafi zrobic atmosfere... Mazowiecki moglby komentowac i nie slyszalbym roznicy. Ale w radiu masz Zimocha, ktory naprawde daje czadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: squirrel 3 atmosfery w glowie szpaka IP: *.chello.pl 07.06.06, 12:08 Dokładnie, poprostu nie mogę uwierzyc, wydaję mi się, że ci goście którzy zachwycają się szpakiem, to albo sobie ironizują , albo jest to jakiś rodzaj prowokacji. Nie wierzę, żeby ktoś, kto opanował umiejętność pisania, mógł odczuwać prawdziwy entuzjazm w zetknięciu z tym bełkotem, którego nazywanie komentarzem jest już sporym i niepotrzebnym ukłonem w kierunku rzeczonego szpaka.Typ jest straszny, jego najmocniejszym środkiem wyrazu jest niekontrolowany wrzask, (zazwyczaj nie mający nijakiego przełożenia na sytuacje na boisku), najsubtelniejszym zaś szelest kartek, z których czyta, gdy mu sie koncept skończy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREK Re: 3 atmosfery w glowie szpaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 14:26 Skąd wiesz,że Szpak czyta z kartki ? Siedzisz mu na kolanach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny fan TVP super!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 00:42 Uwielbiam Szpaka,nikt nie komentuje tak,jak On i nikt nie umie stworzyć takiego klimatu i emocji! A do tego jeszcze Franek! Chociaż w studio będę Go mógł podziwiać. Mam nadzieję,ze zarobi na tych MŚ więcej niż nasze "orły",bo Mu się należy! Na Franka nigdy złego słowa nie powiem,bo gdyby nie On nie byłoby nas na tym Mundialu. Zawsze był moim idolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: Mundial na ekranie. Co pokażą TVP i Polsat IP: *.msn.com 07.06.06, 00:46 Wszyscy zapomnieli o Staszku oslizlo czlowiek co budowal droge do niemiec w 1974 znowu zabraklo do niego miejsca strasznie macie krotka pamiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Mundial na ekranie. Co pokażą TVP i Polsat IP: *.gprspla.plusgsm.pl 07.06.06, 03:09 A ja jak tylko na Polsacie pojawia sie Strejlau to ide do lodowki albo zmieniam kanal,przeciez tego dziada nie da sie sluchac,ale widocznie w polsacie tego nie wiedza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Mundial na ekranie. Co pokażą TVP i Polsat IP: *.eranet.pl 07.06.06, 05:27 Najgorszy pomysł to wyjazd w roli komentująch Dudka i Frankowskiego. Kto to wymyślił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Jacek Gmoch rulez:D IP: *.aster.pl 07.06.06, 06:42 Jacek Gmoch i jego klasyczne texty + rozbrajajacy smiech + magiczne teorie zycwcem wziete z basni science-fiction = parodia kazdego mecz. Mozna sie posmiach chociac:D Szpakowski do karmnika!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawpasztalaniec Re: Mundial na ekranie. Co pokażą TVP i Polsat 07.06.06, 07:27 Może ktoś by skończył ze Szpakowskim? Przecież bardzo często ten facet nie wie co komentuje, a komentuje wszystko. A skandalem było jego komentowanie meczu Polska - Kolumbia! Bydle nie jest juz i nigdy nie był dobrym komentatorem. Panie Korzeniowski - na drzewo Szpakowskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
sonsiad666 Re: Mundial na ekranie. Co pokażą TVP i Polsat 07.06.06, 08:22 szpakowski + gmoch przeciwko kołtoniowi i borkowi - wybór należy do ciebie... ja już dawno wybrałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorge.martinez Re: Mundial na ekranie. Co pokażą TVP i Polsat IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.06, 11:16 Szkoda że Polsat nie wziął Gmocha tak jak to zrobił 4 lata temu. Studio polsatowskie było wtedy o lata świetlne od TVP. Nie spodziwam się niczego lepszego po TVP w tym roku, ale wolę Gmocha niż niedoszłego posła Antoniego (kominek w Wiśle w tle) Piechniczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREK Re: Mundial na ekranie. Co pokażą TVP i Polsat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 14:30 Gmoch koniecznie.Facet zna się na piłce najlepiej w tym kraju,do tego mówi slangiem i bezpretensjonalnie.Brzuchatym piwoszom-amatorszczykom w binoklach i kapciach,którzy mają zerowe pojęcie o piłce może się nie podobać,ale dla mnie bez Gmocha nie ma meczu.A jeszcze jak kometuje bezpośrednio... Fachowo,wesoło,luźno.O to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
solozzo2006 Taaaa, bardzo ciekawe 07.06.06, 07:47 W jaki sposób PSExtra pokaże na żywo wszystkie 64 mecze, szczególnie te z ostatniej kolejki I rundy, gdy mecze w poszczególnych grupach są rozgrywane równocześnie. Chyba że wzięli na etat Chucka N. Wtedy wszystko jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaloguj się Re: Taaaa, bardzo ciekawe IP: *.wroclaw.mm.pl 07.06.06, 08:02 to proste, musisz mieć 2 telewizory. a jednym PSE pokazuje jeden, na drugim drugi mecz :P Słyszałem też że jeden z pólfinałów i finał będą rozgrywane równocześnie ze względu na przyjazd do Botswany papieża :P Odpowiedz Link Zgłoś
zbig72 Re: Taaaa, bardzo ciekawe 07.06.06, 09:39 jest Polsat Sport Extra i Polsat Sport - w przypadku meczów rozgrywanych o tej samej godzinie zapewne jeden będzie leciał w jednej, drugi w drugiej stacji - będzie wybór... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpios Re: Mundial na ekranie. Co pokażą TVP i Polsat IP: *.abp.pl / *.abp.pl 07.06.06, 08:10 naprawdę jesteś tępy, nie pokazuj tego więcej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks.. mieszkam poza miastem a tam tylko 2 programy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 08:26 TVP 1 i TV2 , więc jestem zmuszony do oglądania tuby .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da silva sam jestes kretynem!!!!!!!!! Szpakowski jest naj.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 08:31 ..lepszy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skaflok Piosenka o Darku Szpakowskim -> link w srodku :) 07.06.06, 08:34 www.student.man.olsztyn.pl/kuskabrothers/?open=nagrania pozycja numer 1 dla tych co nie widza bezposredni link : www.student.man.olsztyn.pl/kuskabrothers/mp3/1.1.mp3 piosenki maja status wolnego rozpowszechniania, wiec no problem ;P fragment - "Kiedyś bardzo dobry był Jan Ciszewski Lecz tamte czasy nie powrócą już (oj tamte czasy już na pewno nie powrócą) Przy Darku Szpakowskim czujemy się bezpieczni ( i respekt) Darku weź mikrofon i słuchawki włóż!!! " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khaern Dariusz Szpakowski IP: *.gazownia.szczecin.pl 07.06.06, 08:35 a ja bardzo lubie redaktora Szpakowskiego i nie wyobrazam sobie mistrzostw tych czy nastepnych bez jego komentarza, to ze zdarza mu sie czasami popelnic jakis blad to nic w porownaniu z atmosfera jaka tworzy i emocjami wokol jego komentarzy emocje emocje i raz jeszcze emocje a nie to co te mdle komentarze innych prowadzacych, polityczna poprawnosc ( jezykowa rowniez ) i nic ponadto NUDA Panie Redaktorze czekam na mecze, ktore bedzie Pan komentowal ! do boju Polska do boju bialo-czerwoni ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Szpak to zwykły fast-food IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.06, 11:57 Zaspokaja gusta niewyrobionej widowni masowej, tej która jest grupą docelową telewizji publ. Ten facet nie zaskoczy niczym nawet Krystyny z gazowni. Jest symbolem TVP, która mimo wielkich środków finansowych nie potrafi zatrudnić żadnego komentatora z krwi i kości. Szpak równie dobrze nadaje sie do telewizji śniadaniowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GREK Re: Szpak to zwykły fast-food IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 14:39 Rozumiem,że widownia POlsatu i pana Borka to widownia złożona z wybrańców i smakoszy ?..a celem Polsatu jest oczywiście zaspokajanie gustów wybrednych - stąd pewnie "samo zycie","pierwsza miłość",dziewczyny w bikini,gra w ciemno,Bar,pętla kilkunastu filmów akcji klasy C,pokazywanych w kółko i zawsze pod hasłem Superhitu w poniedziałki,a w soboty ambitne kino złożone z filmów o tytułach w stylu "inwazja szczurów na Amerykę",a do tego perły z kolekcji Kuby W... Prawda jest taka,że wszystkie telewizje lecą na kasę,a tylko w TVP jeszcze,od czasu do czasu,da się obejrzeć coś na względnym poziomie.Zaś dla mnie koment Szpaka jest ok.Jeszcze na tyle rozrózniam piłkarzy,żeby pomyłki Szpaka miały mnie skonfudować. A tak Btw to radze oglądać Mundial na czeskiej publicznej,o ile się ją posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Szpak to zwykły fast-food IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.06, 15:02 Akurat jeśli idzie o sport to TVP idzie wybitnie na masówkę. Najwiekszy powód do chwały to zebranie tłumów "na Małyszu". Dla mnie mecz piłkarski to spektakl, który potrzebuje oprawy. I wkurza mnie kiedy taki kombatant jak Szpak opowiada farmazony. Nic do rzeczy tu nie ma czy potrafisz to skorygować czy nie. Ciekawe czy Szpakosio potrafi usiąść w weekend przed tv na 8godz. i oglądać ligi, bo kocha futbol i chce doskonalić swój warsztat. Odpowiedz Link Zgłoś
gieel Re: Mundial na ekranie. Co pokażą TVP i Polsat 07.06.06, 08:40 ręce precz od szpakowskiego. nie zna się? pewnie że się nie zna! robi błędy językowe? i o to chodzi! dzięki niemu nawet jak z boiska wieje nudą to można się pośmiać :)) "podanie do Sziry", "mierzący 15 metrów napastnik kolumbijski", "Raducioiu wyrównoju", nigdy tego nie zapomnę i czekam na następne kalambury i lapsusy pana Darka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUK Re: Mundial na ekranie. Co pokażą TVP i Polsat IP: *.claranet.co.uk 07.06.06, 08:50 Problem z telewizją POLSAT jest taki że chce poprostu zarobic.Naszczescie teraz przebywam w anglii gdzie wszystkie mecze bedą dostępne w publicznej telewizji!!! pozdrawiam wszystkich i trzymam kciuki za Polskę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Mundial na ekranie. Co pokażą TVP i Polsat IP: *.kom / *.os1.kn.pl 07.06.06, 08:55 Błagam, tylko nie Mielcarski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msnbetterthan Re: Mundial na ekranie. Co pokażą TVP i Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:06 tylko Darek... _____ Układanki Heye, Falcon, Gibson Games,Selegiochi Krakow Airport Transfers & Auschwitz,Wieliczka Salt Mine Tours with KrakowShuttle Odpowiedz Link Zgłoś