Dodaj do ulubionych

Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli

17.06.06, 14:47
Dzień dobry ekipo "Z czuba", to jak dzisiaj się nazwiecie? Czubeiros, może??
Obserwuj wątek
    • Gość: annika Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:49
      Yahya Golmohammadi z takim nazwiskien na 100% strezli gola :)
    • Gość: bramka Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 14:49
      wiem że to dziwne ale ja za Iranem
      • el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 14:51
        ja będę za Iranem, jak wejdzie Ali Daei. To mój faworyt.
        • annika_1983 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 14:53
          ja jestem absolutnie za Portugalią :) Mam nadzieję, że nie będę musiała zmieniac
          obiektu uwielbienia do końca Miszczostf!!

------
          Pauleta gola!
        • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:02
          Nie znam:) Co do nazwy, jak Iran to może: al-Czubapour
          • el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:09
            Jak można nie znać najstarszego zawodnika reprezentacji Iranu ;p Tak w ogóle, to
            kiedyś mu policzyli, że został najskuteczniejszym napastnikiem w historii meczów
            międzynarodowych. Strzelił dla Iranu więcej bramek, niż Pele dla Brazylii
            • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:14
              Mimo to jakoś lepiej kojarzę Pele:) Niesprawiedliwe...
              • el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:18
                Każdy lepiej kojarzy Pelego, chociaż do jego życiowego rekordu bramek (ponad
                1000 w całej karierze) niebezpiecznie zbliża się mój idol Romario.
                • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:21
                  to Romario jeszcze gra?
                  • el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:24
                    Gdzieś tam w Brazylii jeszcze kopie. Nie przemęczał się nigdy w trakcie kariery
                    (tzn. sportowo się nie męczył, żadko bywał na treningach), to jeszcze ma siły,
                    żeby strzelać bramki. Ale to już ostatnie "podrygi". Nie wiem, czy zagra w
                    przyszłym roku.
                    • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:29
                      A myślałam że już emeryt... Może dlatego że pamiętam jego występy jeszcze z
                      dzieciństwa. Dla mnie nawet Ronaldo to rupieć trochę:) Szczególnie ostatnio jak
                      zarzucił dietę
                      • el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:32
                        Romario jest jak Lenin, też wiecznie żywy ;P
                        • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:39
                          ale gra chyba lepiej:)
    • Gość: zosia Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.net.autocom.pl 17.06.06, 14:59
      a ja jestem za Iranem. nie moge patrzec na Cristiano Ronaldo - grymaśny symulant
      jeden ;)
      • rudinho5 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:18
        wziąłem Cristiano Ronaldo do teamu na Wygraj Mundial. Musi wreszcie coś
        strzelić. Tylko żeby nie było znów poprzeczki :( Przynajmniej Rosicky mnie nie
        zawodzi
      • Gość: Kika Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: 212.122.214.* 19.06.06, 11:39
        A ja nie mogę słuchać jak ciągle krytykujecie CRISTIANO RONALDO!!!Ludzie w czym
        jesteście od niego lepsi??!!!!On jest zwykłym człowiekiem!!!Może mieć tak jak
        my gorszy dzień!!!On jeszcze WAM udowodni na ile go stać!!!!Bo jego śliczna
        uroda to tylko dodatek do jego osobowości i umiejętności!!!!Gdyby źle grał i
        trener nie byłby z niego zadowolony to nie grałby na Mistrzostwach!!!I taka
        jest prawda!!!!Poprostu nie mogę tego słuchać!!!!!!
        PS.Na boisku są gorsi od niego jak:Pauleta,Maniche itd nie obrażając ich bo
        uwielbiam Portugalię!!!Oceniajcie sami siebie albo nie oglądajcie jak gra
        Portugalia!!!Kto się ze mną zgadza niech napisze na moje gg:5563465 buziaki:)
    • neverlanding Prezenty 17.06.06, 15:00
      ... chyba za pozno wlaczylam i nie zrozumialam - czemu wymienili sie prezentami?
      I czemu byl to dywan i proporczyk?
      ;)
      • el_kooba Re: Prezenty 17.06.06, 15:01
        ja nie oglądam (bo nie mam Polsatu), ale zawsze wymieniają się prezentami, tylko
        zazwyczaj są to proporczyki i piłki
        • neverlanding Re: Prezenty 17.06.06, 15:02
          a ten dywan byl ponoc nawet misternie tkany, czyli nie byle jaka tam piłka ;-)
        • Gość: bramka Re: Prezenty IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:03
          dywan to irański proporczyk. Logiczne chyba:)
          • Gość: bramka Re: Prezenty IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:05
            ktoś nam wstawia te samookrążajace się linki:)
    • garg_ul Ej, Czubeiros! 17.06.06, 15:07
      Gdzie jest "ODŚNIEŻ"??
      • Gość: Dude Re: Ej, Czubeiros! IP: *.crowley.pl 17.06.06, 15:10
        Oh... Ojej... Ta "Iran Girl" ze zdjęcia drugiego...

Oh... Ojej...

Dlaczego ten napis ("Iran Girl") nie jest w trochę innym miejscu?

Nie mogę, chyba włącze telewizor.
      • Gość: bramka Ciekawostek IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:12
        Iran od dawna nie lubi Iraku. Już w 1157 r. p.n.e. Szutruknahhunte najechał
        Babilon i doprowadził do upadku dynastii Kasytów.
        • annika_1983 Re: Ciekawostek 17.06.06, 15:12
          no właśnie: jak to się w końcu mówi Iran czy Irak?
          • Gość: bramka Re: Ciekawostek IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:15
            To zależy o którym kraju chcesz mówić:)
      • el_kooba Re: Ej, Czubeiros! 17.06.06, 15:12
        No właśnie, gdzie jest "odśnież"już dawno go nie widziałem. Ja chcę "odśnież" i
        wiadome zdjęcia, wiadomej ekipy ;P
        • Gość: bramka Re: Ej, Czubeiros! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:20
          zasłaniają się odsłoniętymi kibickami:) Myślą że odpuścimy...
          • el_kooba Re: Ej, Czubeiros! 17.06.06, 15:22
            cosik mnie się zdaje, że te kibicki, to w większości nie są rodem z Iranu, a
            raczej na pewno nie są muzułmankami (czy jak to się tam mówi)
            • Gość: bramka Re: Ej, Czubeiros! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:33
              Muzułmankami mogą być, ale raczej nie z Iranu. Tam nawet europejki się
              zakrywają, nie wytrzymują znaczących spojrzeń na ulicy:)
    • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:24
      "15:17: Według komentatora Włodarczyla Hossein Kaebi przyznaje, że potrafi
      przebiec 100 metrów poniżej 10 sekund. A gdyby zaczął specjalistyczny trening
      zszedłby poniżej 9?"

Hossein Kaebi czy komentator Włodarczyk?;)
      • rudinho5 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:33
        Ile trwa wieczność? Dla Włodarczyka jakieś 3 sekundy :0
        • Gość: bramka No dobra IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:36
          o co chodzi z tymi Linkami Donikąd?
    • rudinho5 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:35
      No niech wreszcie C. Ronaldo strzeli! najpierw poprzeczka a teraz jakiś
      Irańczyk z linii wybił :(
    • el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:37
      Coś mi się nie chce wierzyć w ten rekord w skoku wzwyż. Tyle to ledwo Sotoamyor
      skakał. Jaki jest rekord świata??
      • el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:40
        Już wiem, dziękuję
        • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:43
          skoro nudy to możecie wyjaśnić - co to za podwójnie podkreślone mini-linki
          (przeważnie ira)?!?
          • el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:45
            Ale gdzie, bo nie widzę? A skoro mecz nudny, to może powrócimy do kwestii zdjęć
            • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:49
              "Będzie dzisiaj dużo goli i basta. Zaczynamy od strzelania do irańskiej bramki"

np tu. u czubeiros na górze. I w niektórych moich postach, w tym o dywanie. Co,
              tylko u mnie są?
              • el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:51
                u mnie nie ma
                • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:54
                  ciekawe... Mój komputer wykazuje Inicjatywę. Trudno, niech mu będzie
              • el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:53
                Za to jak kliknąłem w Janusza Chomątka, to mi wyskoczyła strona z wynikami Ligue
                1. Co ma wspólnego Chomątek z ligą francuską??
                • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:55
                  to u mnie tez jest. za to burzy nie ma...
                • el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:56
                  sorry za błąd, Chomontek, to się inaczej pisze
                  • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:59
                    co nie zmienia faktu ze wyskakuje ligue:)
                • Gość: ukle Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 17.06.06, 16:05
                  te linki to są po prostu reklamy
                  • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:11
                    no dobra ale reklamy czego? Reklamy linków?
        • Gość: zecer Koji Ito pobił rekord w 1998 ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 15:43
          a urodził się w 1970
    • Gość: marekkrukowski Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 15:47
      Świetnie, że jest link do relacji normalnej, w której ostatnią informacją jest,
      że Deco pewnie zagra od drugiej połowy.
      • Gość: anty - christiano nie lubie portugalii IP: *.system.szczecin.pl 17.06.06, 16:01
        ja jestem za Iranem, może troche za brutalnie grają - to wejście butem w twarz
        Figo nadawało się na czerwoną, ale wiekszosc akcji Iran przerywa ostro i czysto

bardzo dobrze, bo Portugalczykom odechce się gry, a tak są nieporadni, że aż mi
        ich szkoda. a iran mimo, że rzadko przy piłce to nienajgorzej atakuje

a wkurza mnie Christiano Ronaldo, ma taką minę jak rozkapryszone dziecko, które
        robi fochy, bo mu piłka nie weszła w bramke.... psychicznie jest ziobrem ;)

juz końcówka jak kucnął na boisku i płakał bezsilnie była rozbrajająca ;)

• annika_1983 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:53
      okropnie nudny ten mecz. Dobrze, że na dworze burza - jest na co popatrzeć ;)
      • el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:55
        A u mnie nawet nie pada :( nudno jak jasna cho... no nieważne jak co
        • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:56
          jak tak dalej pójdzie to jeszcze wrócę do nauki... Help!
          • el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:59
            Poczekaj na mecz Czechów, tego nie wolno przegapić. A uczyć się nie warto, jak
            mawiał swego czasu mój osiedlowy włóczęga "Tylko gupki sie uczą"
            • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:00
              warto dla stypendium:)
              • el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:02
                Ja już w tym roku raczej stypendium nie będę miał, więc mogę zająć się
                mundialem. a łacina czeka...
                • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:06
                  Z łaciną już mam spokój. Niewiele pamiętam ale zawsze lubiłam:) A tak swoją
                  drogą to czub ostatnio ciekawszy niż mecze... Wczoraj obiecywali że dzis festyn
                  piłkarski i co?
                  • el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:09
                    Ja lubiłem, dopóki nie zacząłem się uczyć ;P Pan mgr. nie ma talentu
                    pedagogicznego i takich głąbów jak ja niewiele nauczył ;P a i podręcznik nie
                    jest najlepszy, za to "jedynie słuszny"
                    • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:10
                      Czekaj to co ty studiujesz? Bo u mnie też jest taki Pan mgr. Chyba że wszedzie
                      jest taki dyżurny:)
                      • el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:12
                        Mgr. jest z zaprzyjaźnionego sąsiedzkiego wydziału fil-his :P a ja studiuję na
                        PiA UG
                        • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:15
                          a nie, mój jest z hist. fil. ale na UW...

To chyba znamienne że zamiast o meczu mówimy o łacinie:) Nuda
                          • el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:17
                            wniosek z tego, że jednak wszędzie jest dyżurny mgr. bez talentu ;p a i mecz nie
                            za ciekawy. no i zdjęć nie ma, tych co miały być...
                            • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:20
                              właśnie. Jakieś tenisistki wciskają zamiast Tych Upragnionych Fotek:)
            • annika_1983 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:01
              Ja się uczę i oglądam. Pewnie nic dobrego z tego nie wyniknie :(
              • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:03
                ja tez tak zaczęłam. Ogladanie zdecydowanie przeważa:) a Czechów nie przegapię,
                o nie! Lubię Czechów
    • Gość: autor 100m poniżej 10s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 15:57
      nikt nie mówił, że to jest ze startu zatrzymanego
    • Gość: nerd cos się wam linki poplątały IP: *.toya.net.pl 17.06.06, 15:59
    • Gość: nedops link do chomontka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.06, 15:59
      poprawcie link do CHOMONTKA!
      pytali mnei kiedys o neigo w teleturnieju :D
      • Gość: zzz cytat ze strony chomontka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 17:07
        Instytucję które mają zaszczyt mnie gościć dostają zawsze upominki w postaci piłek i sprzętu sportowego.

nie mam pytań :-)
    • Gość: oda do zet Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 16:02
      Zwróćcie uwagę,że tuż po tym jak C. Ronaldo schrzani swój drybling czy
      podanie,podnosi swój piękny łeb i wypatruje powtórki na telebimie.Może jeszcze
      niech krzyknie do sędziego:"piłka stop!",żeby w spokoju przeanalizował swoje
      uczesanie.Niedługo Pan Krystian pójdzie na całość i jednocześnie będzie
      dryblował i gapił się na ekran.
      • Gość: bramka No ale IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:17
        "16:13: Najgorsze jest to, że nie możemy Wam obiecać, że następne mecze będą
        ciekawsze"

z typerką to dziś pojechaliście:)
      • Gość: :) :) IP: *.system.szczecin.pl 17.06.06, 16:18
        jest coraz śmieszniej

już bez fauli Iran zabiera im piłki jak dzieciom :)
        • deana Re: :) 17.06.06, 16:20
          No odeszłam na chwilę od książek bo komentator przed chwilą stwierdził że "u
          C.Ronalda występuje przerost formy nad treścią":)Akurat u niego to ja tę formę
          bardzo lubię:)
        • Gość: bramka no nieeeeeeeee IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:22
          nie załsużyli!
      • Gość: Kika Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: 212.122.214.* 19.06.06, 11:20
        Słuchaj Ty się odwal od C.Ronaldo!!!I bardzo dobrze że tak robi jest śliczny i
        wie o tym!!!!!A Beckham co robi??!!Jeszcze bardziej się afiszuje z urodą niż
        Cristiano!!!!!!!Wal sie!
    • el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:21
      Tak jest!! Zmiany!! Ali Daei na plac!! Bez niego, to już nie ten sam Iran, tak
      jak Arabia Saudyjska bez Mohammeda Al Daeyia (czy jakoś tak) i Samiego Al
      Jabbera. Oni grali od zarania dziejów.
    • Gość: leming Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.aster.pl 17.06.06, 16:23
      A w metrze w Teheranie pierwsze dwa wagony kazdego pociagu sa przeznaczone tylko
      dla kobiet. Poniewaz miedzy wagonami nie mozna przejsc (tak jak i w W-wie), jest
      to jeszcze skuteczniejszy podzial niz metalowa przegroda w autobusach ;-)
    • lederland love deco 17.06.06, 16:23
      cudnie :D
      • Gość: bramka Re: love deco IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:26
        coś ta relacja Na Serio przeczuwała z Deco w drugiej połowie... :)
        • el_kooba Re: love deco 17.06.06, 16:29
          Właśnie zajrzałem do tej relacji klasycznej i tam było napisane, że w Iranie nie
          zagrają kontuzjowani Daei i Zandi, tymczasem ten drugi wszedł na boisko. Mają
          więcej szczęścia, niż wiadomości merytorycznych ;P
          • Gość: bramka Re: love deco IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:34
            to może ten Daei też wejdzie... ;)
    • annika_1983 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:30
      16:27: Golmohammadi miałby asystę!!! Tyle, że Rasoul Pakikhatibi strzelił fatalnie.

Ha! A nie mówiłam, że w tym nazwisku drzemie potencjał?
      • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:32
        Na razie niestety drzemie w najlepsze... A już cos chyba strzelił z Meksykiem.
        Czy mylę?
        • annika_1983 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:36
          strzelił...

Pauleta, do roboty!
          • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:38
            No nie no tylko nie Ronaldo karnego... a nasz "Goli" był tak blisko...
    • Gość: irański żurnal ;) ja znalazlem lepszą gazete :) IP: *.system.szczecin.pl 17.06.06, 16:35
      www.iranaccess.com/newspaper/imagenews/newsjomhouri.gif
    • rudinho5 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:41
      NO wreszcie Cristiano! Bedą pkty w Wygraj Mundial
      • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:44
        Goli nabawił się kontuzji:( No cóż, zaczął być widoczny...
        • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:50
          Golmohammadi ma na imię Yahya. Tepe Yahya to osada neolityczna w pd-wsch
          Iranie. Wymawia się z dźwięcznym h. Nie ak jak komentator Włodarczyk. Zrobił z
          niego niemalże Yaya Kale
          • el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:52
            Skąd wiesz? Czy Ty przypadkiem nie studiujesz czegoś związanego z tamtym regionem?
            • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:53
              archeologię. Specjalizacja Bliski Wschód:)
              • el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:57
                no to ciekawy kierunek, nawet myślę, że ciekawszy, niż mój. ale za leniwy jestem
                na to, żeby się tyle uczyć ;P sporo wiesz o Iranie, byłaś już tam?
                • Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 17:00
                  nie byłam niestety... Ciekawy kierunek ale cóż... mało lukratywny, delikatnie
                  mówiąc. a propos studiów to spadam do książek. wracam na Czechów:)
          • Gość: Kika Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: 212.122.214.* 19.06.06, 11:14
            Mam dosyć tego komentatora Włodarczyka!!!!Tylko potrafii krytykować a sam z
            dupą siedzi i nic nie robi!!!!!!!!!!!!!!Na meczu Portugalii z Iranem
            caaaaaaaały czas krytykował Cristiano Ronaldo!!!!!Ronaldo bardzo dużo osiągnął
            poprzez ciężką pracę a Włodarczyk w życiu mu nie dorówna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I
            niech się od niego odpieprzy!!!!!!!!!!!!!
      • radko3 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:49
        ten mecz to była strata czasu... ale hasło meczu to dla mnie stwierdzenie:
        "myslę, że wątpię" komentatora :D
        • deana Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:51
          Hehe, to było chyba "przypuszczam,że wątpię":) przed karnym Ronalda.Ja też wątpiłam.
          • el_kooba Przypuszczam, że wątpię 17.06.06, 16:53
            To znane powiedzonko, ale nie wiem, kto je pierwszy zastosował. Sam tak często
            mówię.
      • Gość: Kika Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: 212.122.214.* 19.06.06, 11:17
        Cristiano Ronaldo górą!!
    • jurny_jerzy Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:53
      Ja tylko chcialbym powiedziec, ze "Golmohammadi" mozna przelozyc jako "kwiat
      Mahometa", a jeszcze dokladniej "mahometanski kwiat". :)
      • deana Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:54
        Ok,idę się uczyć.Wpadnę jak strzelą Czesi.
        • annika_1983 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:59
          yhhh ale się zniesmaczyłam na koniec... cholerny Ronaldo!
          • annika_1983 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 17:08
            16:54: W 96. minucie Ronaldo udowodnił jeszcze, że jest mało inteligentnym
            chłopcem i sędzia zakończył mecz. Gdyby Ronaldo nie dotknął piłki Pauleta
            strzeliłby gola. Dotknął i sędzia zawizdał spalonego.

pierwsza wersja była bardziej trafna =D
            • Gość: Kika Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: 212.122.214.* 19.06.06, 11:29
              To Ty .... jesteś mało inteligentna!!!!!!!!!!!!!!!!I skrytykuj sama siebie a
              nie C.Ronaldo!!!!Jest mądrzejsz od Ciebie!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka