el_kooba 17.06.06, 14:47 Dzień dobry ekipo "Z czuba", to jak dzisiaj się nazwiecie? Czubeiros, może?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: annika Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 14:49 Yahya Golmohammadi z takim nazwiskien na 100% strezli gola :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 14:49 wiem że to dziwne ale ja za Iranem Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 14:51 ja będę za Iranem, jak wejdzie Ali Daei. To mój faworyt. Odpowiedz Link Zgłoś
annika_1983 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 14:53 ja jestem absolutnie za Portugalią :) Mam nadzieję, że nie będę musiała zmieniac obiektu uwielbienia do końca Miszczostf!! ------ Pauleta gola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:02 Nie znam:) Co do nazwy, jak Iran to może: al-Czubapour Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:09 Jak można nie znać najstarszego zawodnika reprezentacji Iranu ;p Tak w ogóle, to kiedyś mu policzyli, że został najskuteczniejszym napastnikiem w historii meczów międzynarodowych. Strzelił dla Iranu więcej bramek, niż Pele dla Brazylii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:14 Mimo to jakoś lepiej kojarzę Pele:) Niesprawiedliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:18 Każdy lepiej kojarzy Pelego, chociaż do jego życiowego rekordu bramek (ponad 1000 w całej karierze) niebezpiecznie zbliża się mój idol Romario. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:21 to Romario jeszcze gra? Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:24 Gdzieś tam w Brazylii jeszcze kopie. Nie przemęczał się nigdy w trakcie kariery (tzn. sportowo się nie męczył, żadko bywał na treningach), to jeszcze ma siły, żeby strzelać bramki. Ale to już ostatnie "podrygi". Nie wiem, czy zagra w przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:29 A myślałam że już emeryt... Może dlatego że pamiętam jego występy jeszcze z dzieciństwa. Dla mnie nawet Ronaldo to rupieć trochę:) Szczególnie ostatnio jak zarzucił dietę Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:32 Romario jest jak Lenin, też wiecznie żywy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:39 ale gra chyba lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.net.autocom.pl 17.06.06, 14:59 a ja jestem za Iranem. nie moge patrzec na Cristiano Ronaldo - grymaśny symulant jeden ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rudinho5 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:18 wziąłem Cristiano Ronaldo do teamu na Wygraj Mundial. Musi wreszcie coś strzelić. Tylko żeby nie było znów poprzeczki :( Przynajmniej Rosicky mnie nie zawodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: 212.122.214.* 19.06.06, 11:39 A ja nie mogę słuchać jak ciągle krytykujecie CRISTIANO RONALDO!!!Ludzie w czym jesteście od niego lepsi??!!!!On jest zwykłym człowiekiem!!!Może mieć tak jak my gorszy dzień!!!On jeszcze WAM udowodni na ile go stać!!!!Bo jego śliczna uroda to tylko dodatek do jego osobowości i umiejętności!!!!Gdyby źle grał i trener nie byłby z niego zadowolony to nie grałby na Mistrzostwach!!!I taka jest prawda!!!!Poprostu nie mogę tego słuchać!!!!!! PS.Na boisku są gorsi od niego jak:Pauleta,Maniche itd nie obrażając ich bo uwielbiam Portugalię!!!Oceniajcie sami siebie albo nie oglądajcie jak gra Portugalia!!!Kto się ze mną zgadza niech napisze na moje gg:5563465 buziaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
neverlanding Prezenty 17.06.06, 15:00 ... chyba za pozno wlaczylam i nie zrozumialam - czemu wymienili sie prezentami? I czemu byl to dywan i proporczyk? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Prezenty 17.06.06, 15:01 ja nie oglądam (bo nie mam Polsatu), ale zawsze wymieniają się prezentami, tylko zazwyczaj są to proporczyki i piłki Odpowiedz Link Zgłoś
neverlanding Re: Prezenty 17.06.06, 15:02 a ten dywan byl ponoc nawet misternie tkany, czyli nie byle jaka tam piłka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Prezenty IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:03 dywan to irański proporczyk. Logiczne chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Prezenty IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:05 ktoś nam wstawia te samookrążajace się linki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: Ej, Czubeiros! IP: *.crowley.pl 17.06.06, 15:10 Oh... Ojej... Ta "Iran Girl" ze zdjęcia drugiego... Oh... Ojej... Dlaczego ten napis ("Iran Girl") nie jest w trochę innym miejscu? Nie mogę, chyba włącze telewizor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Ciekawostek IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:12 Iran od dawna nie lubi Iraku. Już w 1157 r. p.n.e. Szutruknahhunte najechał Babilon i doprowadził do upadku dynastii Kasytów. Odpowiedz Link Zgłoś
annika_1983 Re: Ciekawostek 17.06.06, 15:12 no właśnie: jak to się w końcu mówi Iran czy Irak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Ciekawostek IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:15 To zależy o którym kraju chcesz mówić:) Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Ej, Czubeiros! 17.06.06, 15:12 No właśnie, gdzie jest "odśnież"już dawno go nie widziałem. Ja chcę "odśnież" i wiadome zdjęcia, wiadomej ekipy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Ej, Czubeiros! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:20 zasłaniają się odsłoniętymi kibickami:) Myślą że odpuścimy... Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Ej, Czubeiros! 17.06.06, 15:22 cosik mnie się zdaje, że te kibicki, to w większości nie są rodem z Iranu, a raczej na pewno nie są muzułmankami (czy jak to się tam mówi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Ej, Czubeiros! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:33 Muzułmankami mogą być, ale raczej nie z Iranu. Tam nawet europejki się zakrywają, nie wytrzymują znaczących spojrzeń na ulicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:24 "15:17: Według komentatora Włodarczyla Hossein Kaebi przyznaje, że potrafi przebiec 100 metrów poniżej 10 sekund. A gdyby zaczął specjalistyczny trening zszedłby poniżej 9?" Hossein Kaebi czy komentator Włodarczyk?;) Odpowiedz Link Zgłoś
rudinho5 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:33 Ile trwa wieczność? Dla Włodarczyka jakieś 3 sekundy :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka No dobra IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:36 o co chodzi z tymi Linkami Donikąd? Odpowiedz Link Zgłoś
rudinho5 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:35 No niech wreszcie C. Ronaldo strzeli! najpierw poprzeczka a teraz jakiś Irańczyk z linii wybił :( Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:37 Coś mi się nie chce wierzyć w ten rekord w skoku wzwyż. Tyle to ledwo Sotoamyor skakał. Jaki jest rekord świata?? Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:40 Już wiem, dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:43 skoro nudy to możecie wyjaśnić - co to za podwójnie podkreślone mini-linki (przeważnie ira)?!? Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:45 Ale gdzie, bo nie widzę? A skoro mecz nudny, to może powrócimy do kwestii zdjęć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:49 "Będzie dzisiaj dużo goli i basta. Zaczynamy od strzelania do irańskiej bramki" np tu. u czubeiros na górze. I w niektórych moich postach, w tym o dywanie. Co, tylko u mnie są? Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:51 u mnie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:54 ciekawe... Mój komputer wykazuje Inicjatywę. Trudno, niech mu będzie Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:53 Za to jak kliknąłem w Janusza Chomątka, to mi wyskoczyła strona z wynikami Ligue 1. Co ma wspólnego Chomątek z ligą francuską?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:55 to u mnie tez jest. za to burzy nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:56 sorry za błąd, Chomontek, to się inaczej pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:59 co nie zmienia faktu ze wyskakuje ligue:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukle Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 17.06.06, 16:05 te linki to są po prostu reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:11 no dobra ale reklamy czego? Reklamy linków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zecer Koji Ito pobił rekord w 1998 ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 15:43 a urodził się w 1970 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekkrukowski Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 15:47 Świetnie, że jest link do relacji normalnej, w której ostatnią informacją jest, że Deco pewnie zagra od drugiej połowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty - christiano nie lubie portugalii IP: *.system.szczecin.pl 17.06.06, 16:01 ja jestem za Iranem, może troche za brutalnie grają - to wejście butem w twarz Figo nadawało się na czerwoną, ale wiekszosc akcji Iran przerywa ostro i czysto bardzo dobrze, bo Portugalczykom odechce się gry, a tak są nieporadni, że aż mi ich szkoda. a iran mimo, że rzadko przy piłce to nienajgorzej atakuje a wkurza mnie Christiano Ronaldo, ma taką minę jak rozkapryszone dziecko, które robi fochy, bo mu piłka nie weszła w bramke.... psychicznie jest ziobrem ;) juz końcówka jak kucnął na boisku i płakał bezsilnie była rozbrajająca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
annika_1983 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:53 okropnie nudny ten mecz. Dobrze, że na dworze burza - jest na co popatrzeć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:55 A u mnie nawet nie pada :( nudno jak jasna cho... no nieważne jak co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 15:56 jak tak dalej pójdzie to jeszcze wrócę do nauki... Help! Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 15:59 Poczekaj na mecz Czechów, tego nie wolno przegapić. A uczyć się nie warto, jak mawiał swego czasu mój osiedlowy włóczęga "Tylko gupki sie uczą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:00 warto dla stypendium:) Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:02 Ja już w tym roku raczej stypendium nie będę miał, więc mogę zająć się mundialem. a łacina czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:06 Z łaciną już mam spokój. Niewiele pamiętam ale zawsze lubiłam:) A tak swoją drogą to czub ostatnio ciekawszy niż mecze... Wczoraj obiecywali że dzis festyn piłkarski i co? Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:09 Ja lubiłem, dopóki nie zacząłem się uczyć ;P Pan mgr. nie ma talentu pedagogicznego i takich głąbów jak ja niewiele nauczył ;P a i podręcznik nie jest najlepszy, za to "jedynie słuszny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:10 Czekaj to co ty studiujesz? Bo u mnie też jest taki Pan mgr. Chyba że wszedzie jest taki dyżurny:) Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:12 Mgr. jest z zaprzyjaźnionego sąsiedzkiego wydziału fil-his :P a ja studiuję na PiA UG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:15 a nie, mój jest z hist. fil. ale na UW... To chyba znamienne że zamiast o meczu mówimy o łacinie:) Nuda Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:17 wniosek z tego, że jednak wszędzie jest dyżurny mgr. bez talentu ;p a i mecz nie za ciekawy. no i zdjęć nie ma, tych co miały być... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:20 właśnie. Jakieś tenisistki wciskają zamiast Tych Upragnionych Fotek:) Odpowiedz Link Zgłoś
annika_1983 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:01 Ja się uczę i oglądam. Pewnie nic dobrego z tego nie wyniknie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:03 ja tez tak zaczęłam. Ogladanie zdecydowanie przeważa:) a Czechów nie przegapię, o nie! Lubię Czechów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor 100m poniżej 10s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 15:57 nikt nie mówił, że to jest ze startu zatrzymanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nedops link do chomontka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.06, 15:59 poprawcie link do CHOMONTKA! pytali mnei kiedys o neigo w teleturnieju :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz cytat ze strony chomontka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 17:07 Instytucję które mają zaszczyt mnie gościć dostają zawsze upominki w postaci piłek i sprzętu sportowego. nie mam pytań :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oda do zet Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 16:02 Zwróćcie uwagę,że tuż po tym jak C. Ronaldo schrzani swój drybling czy podanie,podnosi swój piękny łeb i wypatruje powtórki na telebimie.Może jeszcze niech krzyknie do sędziego:"piłka stop!",żeby w spokoju przeanalizował swoje uczesanie.Niedługo Pan Krystian pójdzie na całość i jednocześnie będzie dryblował i gapił się na ekran. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka No ale IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:17 "16:13: Najgorsze jest to, że nie możemy Wam obiecać, że następne mecze będą ciekawsze" z typerką to dziś pojechaliście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) :) IP: *.system.szczecin.pl 17.06.06, 16:18 jest coraz śmieszniej już bez fauli Iran zabiera im piłki jak dzieciom :) Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: :) 17.06.06, 16:20 No odeszłam na chwilę od książek bo komentator przed chwilą stwierdził że "u C.Ronalda występuje przerost formy nad treścią":)Akurat u niego to ja tę formę bardzo lubię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka no nieeeeeeeee IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:22 nie załsużyli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: 212.122.214.* 19.06.06, 11:20 Słuchaj Ty się odwal od C.Ronaldo!!!I bardzo dobrze że tak robi jest śliczny i wie o tym!!!!!A Beckham co robi??!!Jeszcze bardziej się afiszuje z urodą niż Cristiano!!!!!!!Wal sie! Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:21 Tak jest!! Zmiany!! Ali Daei na plac!! Bez niego, to już nie ten sam Iran, tak jak Arabia Saudyjska bez Mohammeda Al Daeyia (czy jakoś tak) i Samiego Al Jabbera. Oni grali od zarania dziejów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leming Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.aster.pl 17.06.06, 16:23 A w metrze w Teheranie pierwsze dwa wagony kazdego pociagu sa przeznaczone tylko dla kobiet. Poniewaz miedzy wagonami nie mozna przejsc (tak jak i w W-wie), jest to jeszcze skuteczniejszy podzial niz metalowa przegroda w autobusach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: love deco IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:26 coś ta relacja Na Serio przeczuwała z Deco w drugiej połowie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: love deco 17.06.06, 16:29 Właśnie zajrzałem do tej relacji klasycznej i tam było napisane, że w Iranie nie zagrają kontuzjowani Daei i Zandi, tymczasem ten drugi wszedł na boisko. Mają więcej szczęścia, niż wiadomości merytorycznych ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: love deco IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:34 to może ten Daei też wejdzie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
annika_1983 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:30 16:27: Golmohammadi miałby asystę!!! Tyle, że Rasoul Pakikhatibi strzelił fatalnie. Ha! A nie mówiłam, że w tym nazwisku drzemie potencjał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:32 Na razie niestety drzemie w najlepsze... A już cos chyba strzelił z Meksykiem. Czy mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
annika_1983 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:36 strzelił... Pauleta, do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:38 No nie no tylko nie Ronaldo karnego... a nasz "Goli" był tak blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irański żurnal ;) ja znalazlem lepszą gazete :) IP: *.system.szczecin.pl 17.06.06, 16:35 www.iranaccess.com/newspaper/imagenews/newsjomhouri.gif Odpowiedz Link Zgłoś
rudinho5 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:41 NO wreszcie Cristiano! Bedą pkty w Wygraj Mundial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:44 Goli nabawił się kontuzji:( No cóż, zaczął być widoczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:50 Golmohammadi ma na imię Yahya. Tepe Yahya to osada neolityczna w pd-wsch Iranie. Wymawia się z dźwięcznym h. Nie ak jak komentator Włodarczyk. Zrobił z niego niemalże Yaya Kale Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:52 Skąd wiesz? Czy Ty przypadkiem nie studiujesz czegoś związanego z tamtym regionem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 16:53 archeologię. Specjalizacja Bliski Wschód:) Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:57 no to ciekawy kierunek, nawet myślę, że ciekawszy, niż mój. ale za leniwy jestem na to, żeby się tyle uczyć ;P sporo wiesz o Iranie, byłaś już tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.06.06, 17:00 nie byłam niestety... Ciekawy kierunek ale cóż... mało lukratywny, delikatnie mówiąc. a propos studiów to spadam do książek. wracam na Czechów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: 212.122.214.* 19.06.06, 11:14 Mam dosyć tego komentatora Włodarczyka!!!!Tylko potrafii krytykować a sam z dupą siedzi i nic nie robi!!!!!!!!!!!!!!Na meczu Portugalii z Iranem caaaaaaaały czas krytykował Cristiano Ronaldo!!!!!Ronaldo bardzo dużo osiągnął poprzez ciężką pracę a Włodarczyk w życiu mu nie dorówna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I niech się od niego odpieprzy!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radko3 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:49 ten mecz to była strata czasu... ale hasło meczu to dla mnie stwierdzenie: "myslę, że wątpię" komentatora :D Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:51 Hehe, to było chyba "przypuszczam,że wątpię":) przed karnym Ronalda.Ja też wątpiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Przypuszczam, że wątpię 17.06.06, 16:53 To znane powiedzonko, ale nie wiem, kto je pierwszy zastosował. Sam tak często mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: 212.122.214.* 19.06.06, 11:17 Cristiano Ronaldo górą!! Odpowiedz Link Zgłoś
jurny_jerzy Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:53 Ja tylko chcialbym powiedziec, ze "Golmohammadi" mozna przelozyc jako "kwiat Mahometa", a jeszcze dokladniej "mahometanski kwiat". :) Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:54 Ok,idę się uczyć.Wpadnę jak strzelą Czesi. Odpowiedz Link Zgłoś
annika_1983 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 16:59 yhhh ale się zniesmaczyłam na koniec... cholerny Ronaldo! Odpowiedz Link Zgłoś
annika_1983 Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli 17.06.06, 17:08 16:54: W 96. minucie Ronaldo udowodnił jeszcze, że jest mało inteligentnym chłopcem i sędzia zakończył mecz. Gdyby Ronaldo nie dotknął piłki Pauleta strzeliłby gola. Dotknął i sędzia zawizdał spalonego. pierwsza wersja była bardziej trafna =D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: Portugalia Iran na żywo. Chcemy dużo goli IP: 212.122.214.* 19.06.06, 11:29 To Ty .... jesteś mało inteligentna!!!!!!!!!!!!!!!!I skrytykuj sama siebie a nie C.Ronaldo!!!!Jest mądrzejsz od Ciebie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś