kaczka2006 a Kaziu co skorzystal? 04.07.06, 23:35 maly, zawistny polski petak. co z tego, zebraku na saksach masz? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Jaka gospodarka taki futbol. Żałosne niemiaszki 04.07.06, 23:37 przegrywac nie umiją. A przeciez powinni już się nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada no to wytłumaczyłeś porażki Argentyny i Brazylii 04.07.06, 23:44 Niemcy grali świetny mecz. Tak dobrzy nie byli od 1996. Lahm klasa - chyba rzeczywiście najlepszy boczny obrońca na świecie. Szkoda. że Ballack był w cieniutkiej dyspozycji. Włosi - świetny Pirlo, Cannavaro, Zambrotta i rezerwowi. Wreszcie Włosi przestali kaleczyć piłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie celny post 04.07.06, 23:44 w kontekscie ostatnich sukcesow wloskiej gospodarki. celny jak zwykle a mistrzem swiata znow bedzie francja :) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: a Kaziu co skorzystal? 04.07.06, 23:40 kaczka2006 napisała: > maly, zawistny polski petak. co z tego, zebraku na saksach masz? Srulik - a przejedz sie ty autobusem a nie zawracasz gitare w nie swoich sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka2006 Re: a Kaziu co skorzystal? 04.07.06, 23:41 nurni: myslisz jak polski wiesniak. ale jestes otoczony i sprzedany przez swe wladze, palancie. nic o was bez nas. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: a Kaziu co skorzystal? 04.07.06, 23:45 kaczka2006 napisała: > nurni: myslisz jak polski wiesniak. ale jestes otoczony i sprzedany przez swe > wladze, palancie. nic o was bez nas. Taaaa...? A jak kiedys okaze sie mamy was gleboko w d.. to komu bedzie jeczec z powodu Arabow ? Pewnie tym co was jeszcze lubia. Sa tacy, prawda? Na Grenlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka2006 Re: a Kaziu co skorzystal? nurni - pokaz mi kogos 05.07.06, 00:04 kto WAS lubi ( niemcy, ruskei , USA?). I wy nie macie ZADNEJ sily i nam sluzycie gdzie kazemy. Wiec, o czym mowa, palancie? zjedza was sasiedzi na sniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: a Kaziu co skorzystal? nurni - pokaz mi kogos 05.07.06, 00:13 kaczka2006 napisała: > kto WAS lubi ( niemcy, ruskei , USA?). I wy nie macie ZADNEJ sily i nam > sluzycie gdzie kazemy. A co takiego Srulik kaze? Niechze no Srulik z siebie to wydali! Wiec, o czym mowa, palancie? zjedza was sasiedzi na > sniadanie. Jakos chwilowo to niemozliwe. Pobratymcy Srulika odsunieci od wplywow. Volksdeutsche tez nie maja lepiej. Srulik, przejdz sie tym autobusem w Tel Avivie albo skocz na paryskie przedmiescia i nie zawracaj gitary. Co mnie niby ma obchodzic los srulikow wycierajacych sobie gebe Polska. Tyle twego dzieciole co sobie postukasz. Aha - emerytury dla tate juz nie bedzie. Niech mu rosja placi za wyrywanie paznokci w Polsce. Slowem Srulik: spadaj na drzewo. Nuuuuuudziarzu :) Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Nie mam Kaziu na pierwsze, drugie, na bierzmowaniu 04.07.06, 23:43 wybrałem Stanisław :) Odpowiedz Link Zgłoś
pknm100 Re: Yes, yes, yes !!!!!!! 04.07.06, 23:45 jeden z najszcześliwszych wieczorów w wielu polskich domach.To lepsze jak niejeden orgazm!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Helmutu OUT :))))) Yes, yes, yes !!!!!!! 04.07.06, 23:47 Moi ukochani Włosi w finale :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka2006 A KAZIU nawet nie jest w grze. 04.07.06, 23:49 ale po polsku cieszy sie kleska drugiego. Kleske ma codzien u siebie: Niemcy maja jego gospodarke,Amerykanie jego rzad. Rosjanie maja reszte. Odpowiedz Link Zgłoś
pknm100 Re: Yes, yes, yes !!!!!!! 04.07.06, 23:59 Wir fahren nicht nach Berlin!!Das tut gut. Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Helmutu OUT :))))) Yes, yes, yes !!!!!!! 04.07.06, 23:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=33153638&a=44691359 Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: JA ja JA :) 05.07.06, 09:02 Za Berlusconim mozna powtórzyć, Helmutom ostała się ino rola obozowego kapo. Przyciężkawy dowcip Helmutów nie miał żadnych Autor: 9111951u Data: 05.07.06, 07:38 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- szans z lotnym dowcipem makaroniarzy. Zawsze mowiłem ,że przyjdzie im zaśpiewać "do widzenia Berlinie". Odpowiedz Link Zgłoś