Dodaj do ulubionych

Zidane przemówi o 19.40

• Gość: Kaśka Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.autocom.pl 12.07.06, 20:24
      ciekawe jak Ty byś sie zachował, gdyby ktoś obraził Twoją rodzinę lub kogoś z
      najbliższych? Nie przepadam akurat za Zidanem ale w tej sytuacji go nie
      potępiam i przypuszczam ze każdy czlowiek ktory szanuje swoja rodzine
      postąpiłby podobnie. Jedynym błedem moze byc to ze zrobil to na boisku na
      oczach milionów widzów.
      • Gość: Michu Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.06, 20:43
        Rozgrzesz go. Ja go akurat potepiam za to co zrobil. Zidane to cham,ale mnie to
        nie zdziwilo - juz w przeszlosci nie raz tak sie zachowywal.
      • Gość: Xysio Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:24
        > Jedynym błedem moze byc to ze zrobil to na boisku na oczach milionów widzów.

A ja uważam, że błędem byłoby gdyby próbował odgrywać się w szatni.

Po pierwsze: To nie jest nauka savoir vivre, tylko metoda kija i marchewki.
        Po drugie: Załatwianie spraw w szatni byłoby, kopaniem pod stołem, czyli
        dokładnie tym czym były obelgi Materazziego. Zidane zniżyłby się wtedy do jego
        poziomu.
    • Gość: Anakonda Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:24
      Czasem trzeba użyć takich argumentów jak Zidane ,żeby bronić wyższych wartości
      .To paradoksalnie brzmi ale tak jest. Myśle,że ten cham makaroniarz już więcej
      nikogo na boisku nie obrazi.
      • Gość: Michu Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.06, 20:39
        Mysle,ze ten cham Zizou jeszcze kogos pobije (niekoniecznie na boisku, bo nie
        wiadomo jak to bedzie z tym jego zakonczeniem kariery )
        • ping-pong Re: Zidane przemówi o 19.40 13.07.06, 05:57
          Jego kariera jest zakonczona wiec nic wiecej nie bedzie.
    • Gość: GKS KATOWICE FRONT trzeba bylo makarona polamac na boisku IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.06, 20:24
      TRZEBA MU BYLO LEPIEJ DO.. MAKARONOWI ZASRANEMU! DOBRZE ZIDEK JAK KTOS
      OBRAZA TO MU TRZEBA ODP W TEN SPOSOB
    • yarixch Zidane: rozumie, nie jestes doskonaly, ja tez. Ni 12.07.06, 20:27
      e rozumie dlaczego Cie tak potepiaja. Oni widza fakt a nie calosc, ich sprawa.
      Dla mnie jestes pilkaarzem z klasa, dzieki za wspaniale wrazenia jakich mi
      dostarczyles. Moze Twoi zagorzali krytycy w koncu przejrza na oczy i oprocz
      ostatniego wybryku zobacza Twoj kunsz pilkarski. Z wyrazami szacunku fun pilki
      noznej.
    • Gość: mmm Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 12.07.06, 20:28
      wiekszosc z was obrazajac wlochow,wyzywajacich od chamow i tym podobnych
      zachowuje sie tak samo jak materazzi a moze i nawet gorzej. Wiec wcale nie
      jestescie lepsi!!!!!
    • Gość: Jacenty A co z makaronem, prowokatorem, skur......m ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:31
      • Gość: 5 Re: A co z makaronem, prowokatorem, skur......m ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:43
        wlasnie nazywajac go skur......m obraziles jego matke i powinien ci wp.....lic
    • Gość: Messkalina Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 12.07.06, 20:32
      Nie rozumiem, dlaczego tak wiele osób potępia Zidane. Zrozumiale jest dla mnie
      to, ze to nie jest zagrywka fair-play, ale chyba bardziej nie w porządku był
      jego przeciwnik. Według mnie było to celowe działanie i Materazzi dobrze
      wiedział jak sprowokować Francuskiego mistrza. Zidane nie daj się!
    • Gość: grubas Re: Zidane przemówi o 19.40- smierc frajerom IP: *.aster.pl 12.07.06, 20:35
      jak mawial pan od wuefu z wisnowej w stoycy: smierc frajerojm ;)
    • Gość: babol Czyli Włosi musieli użyć bluzgów ,żeby wygrać ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:36
      Dla mnie po tym incydencie włosi są mali jak mój babol z nosa .
    • garbusmoneta Re: Zidane przemówi o 19.40 12.07.06, 20:36
      pilka nozna jest dla proli. prole czekaja na takie zdarzenia i wybaczaja.
      zalosne.
      • mr.hell Garbus pamietasz? kiedys byly pojedynki ];O) 12.07.06, 20:38
        tylko jacys prole je zdelegalizowali - i slusznie? a?
    • Gość: módlmy siem Ten Włoch to pokolenie Watykanu !! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:36
    • Gość: Lolek Zidane - a ty masz siostre ??? IP: *.1-85.cust.bluewin.ch 12.07.06, 20:39
    • Gość: Han Alles Klar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:40
      Wiadomo bylo ze Zidane nie zachowalby sie tak gdyby Materazzi mu czegos naprawde
      powaznego nie powiedzial.JAsne ze faul to faul,ale moze przestanmy pieprzyc o
      tym Wzorze Zidana dla dzieci,one go podziwialy jako pilkarza za styl jego gry,a
      nie za temperament!Zidane to tez czlowiek,i ja go w ogole nie obwiniam i nie
      potepiam,bo na pewno sie znalazl w trdunej sytuacji.Czerwona kartka mu sie
      nalezala,ale zrobil to w obronie rodziny,a to moim zdaniem budzi szacunek
      chociaz niestety wybral zly moment na oddanie Materazziemu.Ja go podziwiam jako
      pilkarza,jako czlowieka tez, i dla mnie on zawsze bedzie Najwiekszy ze Wszystkich:)
    • ssik_nwdj Makaroniarze, bez grosza szacunku:( 12.07.06, 20:41
    • Gość: toujours l'amour Brawo Zizou! Ok, dzieciaki, już wiemy wszystko... IP: *.n.pppool.de 12.07.06, 20:42
      Akcja od początku była wyreżyserowana przez Zidane'a (w zmowie z Materacem i
      resztą makaronowych komediantów) po to, by – po obowiązkowym upokorzeniu Niemców
      – utrzeć nosa Domenechowi, który miał nie przejść do dziejów jako selekcjoner
      mistrzów, bo na to nie zasłużył. Przy okazji miała wyjść na jaw cała prawda o
      mamusi Zizou ("pute terroriste") – Zizou także w tym celu posłużył się swoim
      kumplem Materacem i resztą makaronowych komediantów. Za to makarony dostały
      mistrzostwo. Madame Zidane – stara, przebiegła i inteligentna pute terroriste –
      dziś ostatecznie zorientowała się, że została sprytnie zrobiona w konia przez
      syna, i się wściekła, żądając materacowe "jaja na talerzu". Voilà!

Brawo Zidane, futur entraîneur des champions du monde! I na dodatek ten piękny i
      szczery gest (wyłącznie pod adresem dzieci). Zizou, on t'aime.
    • Gość: Finwal Mnie to nie przekonuje IP: *.net.autocom.pl 12.07.06, 20:44
      Nawet jeżeli Materazzi obraził jego siostrę, matkę, żonę, córkę, babkę, ciotkę
      itd to co z tego? Żyjemy w Europie gdzie takie sprawy załatwia się w sądzie! Czy
      Materazzi mówiąc obraźliwie w jakikolwiek sposób wpływa na rzczywistość ? Czy
      wypowiedź jakiegoś kretyna może komuś odebrać godność ? Chyba tylko inny kretyn
      może uważać że tak jest. W tym przypadku ZiZou nie stanął na wysokości zadania.
      I chyba nie był to przypadek - te 12 czerwonych kartek to też w obronie honoru ?
      • tsheshek zgadzam sie, rozumiem emocje ale bic nie wolno 12.07.06, 23:30
        o ile rozumiem ze mozna sie wkurzyc, sam bywam popedliwy, o ile mozna wybaczyc
        Zidanowi ten wybryk tlumaczac to chwilowa emocja to wcale nie oznacza ze byl on
        usprawiedliwiony, dobrze ze dostal czerwona kartke ponoszac konsekwencje.
        Bardziej niepokoji mnie taka nutka ze Materazziemu nalezy sie jakas kara za to
        co powiedzial. Bez przesady, to tylko slowa i Materazzi tez juz poniosl za nie
        kare, nikt nie bedzie go pamietal jako zdobywce bramki ale jako tego ktorego
        Zidane walnal z byka.
        • rysiu.ochucki Re: zgadzam sie, rozumiem emocje ale bic nie woln 13.07.06, 09:21
          > tsheshek napisał:
          > Bez przesady, to tylko slowa...

Pewnie idąc dalej tym tropem mamy naukowców co naciągają wyniki swoich badań a potem się tłumaczą że to tylko słowa. W polityce jeden z drugim się opluwa i też mówi że to tylko słowa, albo lepsze tłumaczy się że on to powiedział tylko jako polityk a prywatnie to by inaczej postąpił ale nie ma takich możliwości.

Wpadnij do jakiegoś psychologa i porozmawiaj z nim o sektach i o ludziach którzy się leczą z takiego prania mózgu i wytłumacz mu że przecież to nic takiego to tylko słowa.

Ach szkoda gadać...
    • atusz Ludzie troche powagi ,to jest bandyta boiskowy.. 12.07.06, 20:45
      To nie było pierwszy raz.Dlaczego stawia sie na piedestale ludzi niegodnych,
      bandytów, ćpunów?wide-maradona.
      • ssik_nwdj Właśnie ten Materazzi to kawał drania. 12.07.06, 20:48
        • atusz miałem na mysli bandyte zizu 12.07.06, 20:49
          • ssik_nwdj gorąco jest i ciężko myśleć, je. Viva' la Zidane! 12.07.06, 20:57
          • appian Re: miałem na mysli bandyte zizu 12.07.06, 21:10
            To sobie obejrzyj to:
            video.google.pl/videoplay?docid=5142970568688502787
            • atusz no i niby to video ma usprawiedliwić chamstwo zizu 12.07.06, 21:30
              ???coś chyba nie tak z twoim myśleniem.
              • atusz Może najlepiej jak by odrazu zabił makoraniaża? 12.07.06, 21:31
      • Gość: toujours l'amour Bandytą co najwyżej jest Domenech, Zizou jest ... IP: *.n.pppool.de 12.07.06, 20:49
        ... czysty jak łza. A Włosi – wiadomo, jacy są.
    • kow3l A co powiedzial rzeczywiscie Materac tego sie 12.07.06, 20:47
      nigdy nie dowiemy. Zreszta byla obustronna wymiana zdan. Zizou swiety nie jest
      i to co zrobil swiadczy tylko zle o nim. Chamstwa usprawiedliwic sie nie da.
    • Gość: Ronja Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.net.pulawy.pl 12.07.06, 20:48
      "Przepraszam za to co się stało. Przepraszam szczególnie dzieci i ich wychowawców, którzy mówią, co
      robić, a czego unikać"

Respect za te słowa, myślę, że były potrzebne.
      • Gość: m Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.acn.waw.pl 12.07.06, 20:54
        Ja już ma tego dość. Wszystkim, którzy tak potępiają w czambuł Zidane'a, życzę, zeby spotkali się z jakimś Materazzim i uslyszeli od niego takie słowa o swoich matkach i siosttrach. Żeby zrozumieli. Polowa z nich od razu wda się w wymianę ciosów, połowa pewne się przestraszy i piśnie pod nosem i zacznie uciekać. Jesteście leszcze i tyle. Pewnie swoim dzieciom mówicie: "jak usłyszysz jak ktoś brzydko mówi na twoją mamusię i siostrę, poproś grzecznie, zeby już więcej nie mówił, a jak nie przestanie, odejdź" Materazzi jest chamem, Zizou ofiarą. W waszych głowach się to nie mieści, bo jesteście stłamszeni chorą interpretacją pojęcia "kultura" i "fair play" - Obrażaj, ale niie reaguj Debile z was.
        Zidane - respect, na szczęście są ludzie, któzy rozumieją.
        • Gość: Ronja Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.net.pulawy.pl 12.07.06, 21:17
          Nie wiem, czy Tw?j post odnosi się do mnie (wskazuje na to fakt, że jest pod moim), ale, zakładając, że
          tak, odpowiem.

Primo - nie znajdziesz na tym ani innych forach słów potępienia dla Zidane'a mojego autorstwa. Mimo,
          że tak - zszokowało mnie jego zachowanie, i nie, nie uważam, że to była najlepsz rzecz, jaką mógł
          zrobić. Ale nie potępiam, bo ROZUMIEM.

Secundo - Zidane swoim ciosem zachował się dokładnie, tak, jak oczekiwał tego Materazzi, tym samym
          czyniąc go zwycięzcą (oczywiście nie w sensie moralnym, ale jednak). Chyba jasne jest, że Materazzi
          nie łaził za nim rzucając obeligi pod ardresem jego rodziny, bo to go bawiło. Nie - jefo zachowanie
          było obliczone na pozbycie się najmocniejszego gracza Francji z boiska. Przykro mówić, ale ten cel
          osiągnął.

Tertio - nie bez znaczenia jest fakt, że ów Zidane stanowi wzór dla tysięcy chłopców parających się
          piłką. Sam Zizou widocznie jest tego faktu świadom, skoro przeprosił.

> Pewnie swoim dzieciom mówicie: "jak usłyszysz jak ktoś
          > brzydko mówi na twoją mamusię i siostrę, poproś grzecznie, zeby już więcej nie
          > mówił, a jak nie przestanie, odejdź.
          Nie mam dzieci, więc trudno mi powiedzieć.
          Mnie nauczono, że idiotów należy olewać.

> Materazzi jest chamem, Zizou ofiarą
          Poniekąd się zgodzę.

> W waszych głowach się to nie mieści, bo jesteście stłamszeni chorą interpretacją poj
          > ęcia "kultura" i "fair play
          Obawiam się, że nie trafiłeś.

> Obrażaj, ale niie reaguj
          Tu również się mylisz, szybciej jestem w stanie dopuścić przywalenie komuś niż obrażanie jego rodziny
          "w zamian". To jest dopiero brak honoru.

> Debile z was.
          Ach dziękuję. W moim słowniku "mający inny pogląd" i "debil" nie są synonimami, ale zdaję sobie
          sprawę, że w mniemaniu wielu ludzi są. Szkoda.

• Gość: m Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.acn.waw.pl 12.07.06, 21:27
            Ronja: "Nie wiem, czy Tw?j post odnosi się do mnie (wskazuje na to fakt, że jest pod moim), ale, zakładając, że tak, odpowiem."

Nie, nie pisałem do Ciebie, tylko do ogółu. Nie czytałem twojego postu, kliknąłem na pierwszy lepszy i kliknąlem "odpowiedz". Jak możesz zauważyć, piszę wszędzie "Was" , "wszystkim" itd, stąd można wywnioskować, że post odnosi się do ogółu (z treści można wywnioskować, jakiego)
          • zat4ra Re: Zidane przemówi o 19.40 12.07.06, 21:34
            >Nie wiem, czy Tw?j post odnosi się do mnie
            >(wskazuje na to fakt, że jest pod moim)

Spokojnie. Musisz sie przyzwyczaic do faktu ze wiekszosc piszacych na tym forum jest zbyt glupia zebu zrozumiec co to jest watek, i wypowiedzi (czyli przerozny belkot) rozsiane sa losowo i bez sensu.
      • Gość: ats press vienna schumacher IP: *.3.14.vie.surfer.at 12.07.06, 21:10
        materazzi bedzie na kazdym kroku napietnowany jak niemiecki bramkarz schumacher
        za brutalny faul na francuskim napastniku.jego kariera miedzynarodowa jest
        skonczona................szkoda ze media wycieraja swoje zygowiny i jeszcze
        mieszaja w to publike.zidan i materazzi powinni szybko dojsc do
        kompromisu.niech wszy medialne nie pasa sie na zajebistych pozywkach i sensacji
    • Gość: cdn... Czerwona pilka dla Zidane... IP: *.server.ntli.net 12.07.06, 20:51
      Krol czerwonych kartek, moze jest niezlym pilkarzem ale charakter ma taki jakim
      sie urodzil i nie jest w stanie tego zmienic. Jest obywatelem Francji ale nigdy
      nie bedie Francuzem!
      • Gość: toujours l'amour Re: Czerwona pilka dla Zidane... IP: *.n.pppool.de 12.07.06, 20:54
        Kupy śmiechu warte. Zidane to Francuz pur sang, a GW to Nie-Europa. Takie to proste.
        • Gość: cdn... Re: Czerwona pilka dla Zidane... IP: *.server.ntli.net 12.07.06, 21:34
          A smiej sie jak chcesz, faktow i tak nie zmienisz.
          • Gość: Mirek Odebrac Wlochom tytul Mistrza IP: *.pools.arcor-ip.net 12.07.06, 21:38
            niezasluzyli prowokatorzy , Mafiozi , odebrac prawa udzialu w mistrzostwach
            swiata na 4 lata jak Turkom i sie naucza kultury.
            • stregaren Re: Odebrac Wlochom tytul Mistrza 12.07.06, 22:10
              Zgadzam sie z Toba, ze na ten tytul nie zasluzyli : sa chamscy, sa rasistami i
              obrazaja honor i uczucia innych, podstepem sie Msitrzostw Swiata nie wygrywa.
              Oni sa Mistrzami Swiata w Prowokacji a nie w pilce noznej !

Gość portalu: Mirek napisał(a):

> niezasluzyli prowokatorzy , Mafiozi , odebrac prawa udzialu w mistrzostwach
              > swiata na 4 lata jak Turkom i sie naucza kultury.
              • Gość: Piotr T. Francuzi za to są cudowni IP: *.atrema.deloitte.com / 82.177.11.* 13.07.06, 11:23
                Henry w ogóle nie udaje że fauluje Puyola (potem zyziu strzela wolnego), dbają
                o swoich czarnych braci (a ci jakoś pracy nie mają i żyją w biedzie), są
                tolerancyjni (nie gwiżdżą na hymn włoski)
          • Gość: toujours l'amour Re: Czerwona pilka dla Zidane... IP: *.n.pppool.de 12.07.06, 21:39
            Ano właśnie. Fakty są takie, jakie są. A Francja nie bez powodu ubóstwia Zizou.
            • Gość: cdn... Re: Czerwona pilka dla Zidane... IP: *.server.ntli.net 12.07.06, 22:23
              Zobacz na jego twarz i przeczytaj zyciorys. Taki z niego Francuz jak z Odonko
              Niemiec, czyli jak z koziej dupy traba.
    • Gość: FAN Piekna główka!!! IP: *.echostar.pl 12.07.06, 20:52
      Zizou nie przejmuj sie glosami krytyki!!! Ta głowka byla po prostu piekna!!!:)))
      Tylko szkoda ze czerwoną kartke za nią dostales...:(
    • idz.po.mleko Big deal 12.07.06, 20:57
      Nie wiem po co tyle szumu wokol tego. W hokeju bija sie regularnie i nikt z tego
      nie robi sensacji.
    • Gość: VIPunia Sprawa w sądzie? Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:57
      Mam nadzieje, że jak Zidane poczul się urazony to teraz wytoczy facetowi
      sprawę...
      • Gość: ... A co on Polak? Już wymierzył sprawiedliwość i... IP: 64.124.166.* 12.07.06, 21:06
        sprawa zamknięta powinna być. A ciekaw jestem czemu nikt się tak nie przejmuje
        główką Figo? Bo dostał tylko żółtą kartkę? Czy dlatego, że tylko w 1/8 finału?
        W hokeju wszyscy się naparzają równo i im jeszcze za to płacą...
      • Gość: dżast Sprawa w sądzie? Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.e-wro.net.pl 12.07.06, 21:07
        > Mam nadzieje, że jak Zidane poczul się urazony to teraz wytoczy facetowi
        > sprawę...

po cholere? zrobic więcej szumu? żeby opinia publiczna dowiedziała sie co ta
        szmata powiedział o jego rodzinie? zreszta jak ma to udowodnić? jakby ktos to
        słyszał to już bysmy to dawno wiedzieli.
        Następnym razem pomyśl zanim coś napiszesz.

Najbardziej mnie wkurza jak słysze, że FIFA chce mu odebrac złotą piłke... To
        ja proponuje odebrać mistrzostwo Włochom. Co wy na to?
        • Gość: m Sprawa w sądzie? Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.acn.waw.pl 12.07.06, 21:10
          Najbardziej mnie wkurza jak słysze, że FIFA chce mu odebrac złotą piłke... To
          > ja proponuje odebrać mistrzostwo Włochom. Co wy na to?

Włochom może nie (chociaż to byłby lek na moje skolatane serce), ale Materazziemu medal (jeśli zabiorą Zizou nagrodę). Bo Zidane dostał sprawiedliwą karę - w świetle przepisów. Materazzi za to ze jest gnojem, chamem i prowokatorem - nagrodę - Puchar Świata.
          • appian Sprawa w sądzie? Re: Zidane przemówi o 19.40 12.07.06, 22:05
            Dokładnie. Jeśli FIFA nie zareaguje i nie odbierze Materazziemu złotego medalu -
            to niech milczą na temat wychowania kogokolwiek
    • rayan222 [...] 12.07.06, 21:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ja Re: IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 12.07.06, 21:04
        koniec suspenca!!!!!
    • Gość: milimetr Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.sggw.waw.pl 12.07.06, 21:02
      Są rzeczy których płazem nie można puścic. Biedny Zidane. Materazzi to kawał
      gnojka. I tyle!
      • Gość: cebula11 Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 00:53
        Gość portalu: milimetr napisał(a):
        Biedny Zidane.

chciałabym być taka biedna:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka