Gość: xyz Re:Zidane przemówi:Materazzi ty s.....synu IP: *.sympatico.ca 12.07.06, 21:06 przeciez mogl mu to samo powiedziec i dodac,ze jest bekartem; jesli mu chcial przywalic,to mogl to zrobic po meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiddo92 Re:Materazzi został moim idolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:10 dzięki zizu gdyby nie ty nie dowiedziałbym się o tym wartościowym człowieku. idę teraz na osiedle, będę grał jak materazzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tristan Każdy mężczyzna... IP: *.pszczynska.silesianet.pl 12.07.06, 21:10 ...posiadający choć odrobinę honoru zareagowałby pewno jak Zidane, jesli prawdą jest ktoś by obraził kobiety z jego rodziny (w szczególności matke). A Materazzi słynie w Serie A jako gość Interu od "czarnej roboty". Można mu pogratulować udanej prowokacji i eliminacji Zidane'a. Jego przyczynek do włoskiego mistrzostwa świata powinien zostać doceniony w Italii :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re: Każdy mężczyzna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:15 Brawo za te słowa, niech na boisku będą pyskówki, niech piłkarze obrażają swoje rodziny itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Bravo Zidan, trzeba tej włoskiej szmacie za.. IP: 80.48.241.* 12.07.06, 21:14 tak by już nie wstała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm nienawidze włoskiej piłki, pełno IP: 80.48.241.* 12.07.06, 21:19 w niej przekrętów cwaniactwa i debilizmu- na boisku i poza nim. zidan zawsze będzie wielki, a makaroniarze nie zasłuzyli na tytuł Odpowiedz Link Zgłoś
wampirius Re: Zidane przemówi o 19.40 12.07.06, 21:14 dobrze zrobił...mógł mu bardziej przyłożyć...jednak trzeba było to zrobić po meczu po zdobyciu złota...a poza tym trzeba by zacząć zwalczać takie zachowania jak Materazziego, a nie karać tylko Zidane'a, w piłce powinno być mniej gangsterów takiego typu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m FIFA i UEFA olewa fair play IP: *.acn.waw.pl 12.07.06, 21:20 FIFA, UEFA, większość dziennikarzy i część kibiców (mnóstwo przykladów na tej stronie) tak naprawdę pie*doli zasadę fair play. Dopuszczają taką "grę" - non stop prowokacja, chamstwo i brutalność. Zajmują tylko stanowisko, gdy ofiara takiej prowokacji eksploduje, jak Zidane i straci głowę powoalając przeciwnika (Zidane) lub np opluwając (E2 za rasistowskie teksty). I karze ofiary, awłosi i inni są dumni z takich Materazzich... Dlatego też cieszę się, że Zidane nie pozostał głuchy na wybryki tego chama. I oczekuje tego od każdego piłkarza, który jest prowokowany, obrażany i szykanowany w meczu. Bo do FIFY i UEFY nie mam czego oczekiwac, bo oni nie kiwną palcem. Tak samo jak od tego mafijnego narodu, jakim są włosi - gtrają chamsko, prowokują, udają, obrażają, ustawiają całą ligę, kłamią, a teraz jeszcze coś pie*dolą o amnestii... straszny naród. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: FIFA i UEFA olewa fair play IP: 80.48.241.* 12.07.06, 21:22 zgadza sie taka jest zakłamana dzisiejsza piłka szczególnie włoska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabsu@o2.pl Re: FIFA i UEFA olewa fair play IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:09 m - wyjales mi to z ust (ta i poprzednia wypowiedz, dokladnie to moglabym napisac). pozdrawiam serdecznie, fajnie, ze sa tacy ludzie jeszcze jak ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: FIFA i UEFA olewa fair play IP: *.acn.waw.pl 12.07.06, 22:24 I ja się cieszę, ze inni też to widzą. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.range81-132.btcentralplus.com 12.07.06, 21:20 Wara od Zizou Odpowiedz Link Zgłoś
maverick_11 Re: Zidane przemówi o 19.40 12.07.06, 21:20 To dobrze, że Zidane kończy karierę. Teraz każdy obrońca w drugiej minucie meczu mówiłby mu "Twoja matka jest .....", Zidane waliłby go z byka i wylatywał z boiska. Jakie to proste! A tyle drużyn tyle lat myślało, jak by tu Zidane'a zatrzymać... To co zrobił Zidane jest całkowicie żałosne. Dla mnie przekreślił w jednej chwili wszystkie swoje osiągnięcia, i zostanie zapamiętany jako boiskowy bandyta, co pomimo wszystkich jego wcześniejszych, chamskich zachowań nigdy nie miało by miejsca gdyby nie ten finał. A jego tłumaczenia czynią tą całą sytuację jeszcze bardziej żałosną. Odpowiedz Link Zgłoś
stregaren To co zrobil Materazzi jest zalosne ! Precz z nim 12.07.06, 21:25 To Materazzi jest zalosnym rasista. Zidane odpowiedzial tylko na PROWOKACJE. Jakby ktos obrazil Twoja mamusie mowiac, ze to k...a -to Ty usmiechnalbys sie do niego, ucalowal w policzek i szepnal :" Tak, kochanie masz racje" Co z Ciebie za mezczyzna? Ja, kobieta, jakby ktos tak na moja mame powiedzial-uderzylabym w gebe az we Wloszech byloby slychac jęk PROWOKATORA !!! maverick_11 napisał: > To dobrze, że Zidane kończy karierę. Teraz każdy obrońca w drugiej minucie > meczu mówiłby mu "Twoja matka jest .....", Zidane waliłby go z byka i wylatywał > > z boiska. Jakie to proste! A tyle drużyn tyle lat myślało, jak by tu Zidane'a > zatrzymać... > > To co zrobił Zidane jest całkowicie żałosne. Dla mnie przekreślił w jednej > chwili wszystkie swoje osiągnięcia, i zostanie zapamiętany jako boiskowy > bandyta, co pomimo wszystkich jego wcześniejszych, chamskich zachowań nigdy nie > > miało by miejsca gdyby nie ten finał. A jego tłumaczenia czynią tą całą > sytuację jeszcze bardziej żałosną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toujours l'amour Re: To co zrobil Materazzi jest zalosne ! Precz z IP: *.n.pppool.de 12.07.06, 21:28 Hehe, no właśnie. No i na dodatek widzisz przy tej okazji inteligencję Zidane'a w całej swojej krasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Brawo stregaren IP: *.pools.arcor-ip.net 12.07.06, 21:33 Pszynajmiej ty jako kobieta pokazesz tym losia jak to sie robi. Piepsza nie odzeczy . Zidane jedno zle zrobil ze bydlakowi wloskiemu nie zlamal karku. Bo powinien mu leb ukrecic i nasrac do niego a potem z kopa do zasranych Wloch. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Onet się tu robi :-(( 12.07.06, 21:41 Półgłówki i analfabeci odkryli forum gazeta.pl :-| Czas wracać na newsy, net rzeczywiście i totalnie w końcu trafił pod strzechy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryps Re: Onet się tu robi :-(( IP: *.pools.arcor-ip.net 12.07.06, 21:47 Sie nie podoba to wypierda..j z forum. Nikt zatoba nie bedzie tesknil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Onet się tu robi :-(( IP: *.acn.waw.pl 12.07.06, 21:51 Gryps, trzeba bvyło nie odpowiadać. zat4a kilka razy próbował(a?) dać wszystkim znać, że jest na forum i nikt nie odpowiadal. Musiało to taką baaardzo "inteligientną" osobę i takiego wartościowego interlokutora martwić... ale w końcu udało się rozpocząć "dyskusję", ktoś zareagował na zaczepki (w stylu materaca...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryps Re: Onet się tu robi :-(( IP: *.pools.arcor-ip.net 12.07.06, 21:55 Wku..l mie i nerwy mie poniolsly jak Zidana. Sorry Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Onet się tu robi :-(( 12.07.06, 22:00 Zidanowi to ty mozesz buty czyscic, frajerze. A ja oprocz tego ze nie znosze idiotow, to jestem ON i tez umiem dac z glowki, zwlaszcza takim drechom jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Onet się tu robi :-(( IP: *.acn.waw.pl 12.07.06, 22:03 zat4ra: > Zidanowi to ty mozesz buty czyscic, frajerze. > A ja oprocz tego ze nie znosze idiotow, to jestem ON > i tez umiem dac z glowki, zwlaszcza takim drechom jak ty. Onet się tu robi, skandal, że takich chamów jak zat4a nie banują na tym forum! A Zizou buty bym wyczyścił z wielką checią, jak tylko by mi pozowlił, bo to człowiek, dzięki któremu kocham futbol. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Onet się tu robi :-(( 12.07.06, 22:15 A czysc buty obcym ludziom. Kto ci broni? Na pewno lepiej spozytkujesz swoj czas niz bredzac publicznie na internecie. Przynajmniej cos zrobisz z sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Onet się tu robi :-(( IP: *.acn.waw.pl 12.07.06, 22:21 Jeszcze cię nie zbanowali? Ależ żeś się zapienił! Twoja "inteligiencja" musi się teraz wręcz gotować! Dziwi mnie tylko, że tak mądry człowiek jak ty cały czas tkwi na tym forum, zamiast przenieść się do innego tematu... Może spróbuj sił w jakimś temacie związanym z kulturą lub polityką? Bo tu przecież taki onet jest... A tam mialbyś szansę dyskusji z ludźmi na poziomie. Tylko czy twoja "inteligiencja" udźwignie taki ciężar? Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Onet się tu robi :-(( 12.07.06, 22:38 >Jeszcze cię nie zbanowali? Niedoczekasz sie :> >Twoja "inteligiencja" musi się teraz wręcz gotować! E tam. Gorszych idiotow czytalem. Taka forme mam tylko, pozornie nerwowa. >Dziwi mnie tylko, że tak mądry człowiek jak ty cały czas tkwi na tym forum. Nie jestem madry. Gdybym byl, to bym tu z toba nie dyskutowal. Proste, nie? >Może spróbuj sił w jakimś temacie związanym z kulturą lub polityką? O, to dopiero bagno. To juz wole o Zidanie pisac pierdoly :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Onet się tu robi :-(( IP: *.acn.waw.pl 12.07.06, 22:44 > Nie jestem madry. Gdybym byl, to bym tu z toba nie dyskutowal. Proste, nie? No to dlaczego narzekasz, że się tu onet robi i piszą tu tacy debile? Prawda jest taka, że na onecie ci się pewnie znudziło, bo obraziłeś już wszystkich i wszystko (a moze tam cię zbanowali?) i przyszedłeś na forum GW, po nowy "dreszczyk emocji"... Kończę tym postem, bo marnuję klawiaturę i czas odpowiadając na posty samotnego frustrata, takiego jak ty, który obraża ludzi na forum, bo w rzeczywistym świecie nie ma do kogo gęby otworzyć. zieeeew. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Onet się tu robi :-(( 12.07.06, 22:10 P.S. A jako ze niestety nie moge, to pare uwag: Pszynajmiej - przynajmniej; losia - losiom; Piepsza - pieprza; odzeczy - od rzeczy; zatoba - za toba. Itd. No i skad taki analfabeta jak ty moze wiedziec kto za mna bedzie tesknil, a kto nie? Naucz sie pisac na poziomie 8 klasy szkoly podstawowej, a dopiero potem kompromituj sie publicznie. P.P.S. Naprawde jestes tak durny ze nie wiesz ze kiedy zmienisz nick to ciagle widac to samo IP? Odpowiedz Link Zgłoś
stregaren Re: Brawo stregaren 12.07.06, 22:04 No taka dosadna to nie jestem :) Chcialam tylko powiedziec, ze Zidane nie mogl tak sobie po prostu przejsc obok Materaziego, przytaknac :" no tak moja mam taka wlasnie jest" , pocalowac w czolko za dobre slowo i kontynuowac gre !Ja sama tez bym trzepnela takie goscia po twarzy za obelgi. Zidane przeprosil za swoje zachowanie, ktyore faktycznie moze byc zlym przykladem dla sportu, dzieci itp. Fakt jest faktem : przeprosil ! A Materazzi co ? Nic : ani me ani be. Wszyscy wiedza, ze jest rasista, ze obrazil rodzine Zizou, kiedy kara dla takiego chamstwa wloskiego ??? O to mi chodzilo wlasnie.... Gość portalu: Mirek napisał(a): > Pszynajmiej ty jako kobieta pokazesz tym losia jak to sie robi. Piepsza nie > odzeczy . Zidane jedno zle zrobil ze bydlakowi wloskiemu nie zlamal karku. Bo > powinien mu leb ukrecic i nasrac do niego a potem z kopa do zasranych Wloch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remess Zidane nie musiał Materaca całowac w czółko. Mógł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 00:46 Zidane nie musiał Materaca całowac w czółko. Mógł mu na przykład odpowiedzieć: "pieprz sie synu sycyliskiej k..y i parchatego kozła" albo cos w tym stylu. Ale wolał wyjechać z bani. Pewnie biedak nie potrafił sie Materacowi odciać. Nie dość że cham, to jeszcze głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darkonza Przestancie bronić tego bandytę!!! IP: *.szczecin.mm.pl 12.07.06, 21:35 jak walił z głowy innych, deptał piłkarza Arabii Saudyjskiej jakoś nie widziałem przy nim Materaca!!! rozumiecie to? on tak robił od dawna a uderzenie głową to jego firmowe zagranie!!! zapytajcie Piotrka Świerczewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
stregaren Re: Przestancie bronić tego bandytę!!! 12.07.06, 22:08 Ojeju juz to slyszalam. A co Ty na to, ze Materazzi tez tak ciagle robi : obelzywie obraza swoim chamskim zachowaniem! I co ? I wypadalo zeby ktos mu nosa utarl ! Moze skonczy sie wreszcie ten rasizm i chamskie zachowanie. A jakby Twoja mame ktos nazwal k...a to Co? Podziekowalbys mu za to, pocalowal w czolko, usmiechnal sie ? Gość portalu: darkonza napisał(a): > jak walił z głowy innych, deptał piłkarza Arabii Saudyjskiej jakoś nie > widziałem przy nim Materaca!!! > rozumiecie to? > on tak robił od dawna > a uderzenie głową to jego firmowe zagranie!!! > zapytajcie Piotrka Świerczewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka z Tych Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 12.07.06, 21:56 maverick_11 napisał: > To co zrobił Zidane jest całkowicie żałosne........................ > A jego tłumaczenia czynią tą całą sytuację jeszcze bardziej żałosną. Mnie wydaje się że "całkowicie i bardzo żałosny" to jesteś Ty! Lecz sympatyków i fanów kulturalnej piłki kopanej takich jak Ty jest cała masa. Takich którzy uwielbiają oglądać chwile kiedy jeden drugiego kopie po piszczelach, wali w skroń tak że przeciwnik nie może "złapać błędnika", depcze po kroczu i skacze po lężacym piłkarzu,itp. itd. czyli eliminuje fizycznie z gry! Lecz wszystko jest o'key bo w pobliżu jest piłka. Lecz naraz stałeś się świadkiem zadanej kontuzji/urazu psychicznego. Ciosu lub kopnięcia nie było widać a ten sponiewierany jest "bandytą"! To przerosło Ciebie i dlatego jesteś żałosny! Bo to są obecne sposoby na pozbycie się przeciwnika z gry. Nic nie widać i nic nie słychać! Futbol schodzi coraz bardziej na manowce wielkiego sportu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sołdat Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:28 Włoska materaccowa ciota powinna dostać nie z głowki tylko z buta na jądra aby mu więcej nie stawał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rammstein Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:32 nieprawda, każdy kto postąpiłby inaczej byłby tchórzem, honor kraju i reprezentacji tak, ale fonor rodziny jst na pierwszym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finwal Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.net.autocom.pl 12.07.06, 21:44 G.wno prawda. Ale może mi wytłumaczysz jak się traci/odzyskuje honor napie...lając innych. Jak to jest, że jakiś dupek (w tym przypadku Materazzi) swoimi odzywkami może kogoś (oprócz siebie) pozbawić honoru. A inny dupek (w tym przypadku ZiZou) waląc go z bańki tenże honor odzyskuje. Bardzo mnie to ciekawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Duzo piszecie bezmyslnie. IP: *.bredband.comhem.se 12.07.06, 21:50 Wedlug mnie Zidane popelnil blad.Uderzajac Materaciego zmniejszyl szanse swojej druzyny i kolegow na zlota nike.Mogl z porachunkami poczekac,na po meczu. Powinien skopac wlocha w drodze do szatni jak nikt nie widzi,tylko zawodnicy (jezeli tak uwielbia wymierzac sprawiedliwosc). Mial jeszcze jdno wyjscie ,mogl podac go do sadu o znieslawienie matki i siostry.Wybral najszybszy i dla niego najgorszy wariant.Wlosi sa wdzieczni Materaziemu ze zrobil prowokacje. Ja na miejscu Zidana zazadalbym publicznych przeprosin w prasie,niechby sprobowal nie zrobic tego. Lanie po pysku nie zawsze lejacemu wychodzi na zdrowie. Zidane teraz w oczach wielu kibicow pozostanie nieokrzesanym raptusem.Zepsul mu kariere ten Materazii.Pozbawil godnosci i tytulu mistrza swiata,i na koniec wielkiego bonusu w milionach za to mistrzostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Duzo piszecie bezmyslnie. 12.07.06, 22:19 >Powinien skopac wlocha w drodze do szatni jak nikt nie widzi Czlowieku, i ty piszesz w dalszej czesci swoich wynurzen o godnosci? lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.07.06, 21:40 Szanowny Tulu, jak TY zareagowałbyś gdyby ktoś w taki sposób obraził Twoją matkę i - jeśli ją masz - siostrę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finwal Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.net.autocom.pl 12.07.06, 21:51 Pytanie nie do mnie ale powiem jak ja bym się zachował. Nic bym takiego nie zrobił. Ten który by tak mówił straciłby mój szacunek, nie podawałbym mu ręki, nie rozmawiał z nim, ale nic więcej. I mozesz mnie uważać za tchórza itd... Nie uznaję przemocy jako środka do rozwiązywania konfliktów. Ciekawe jest to, ze m.in. Arabowie (i Berberowie też) którzy tak ochoczo bronią honoru matek, żon, córek nie uważają kobiety za równą sobie. Wystarczy zobaczyć kto siedzi a kto stoi w autobusie, kto nosi wodę ze odłegłej studni itd... Hipokryzja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajka Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.chello.pl 12.07.06, 22:06 Znaczy- zaden z ciebie mezczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.vodafone-net.de 12.07.06, 22:12 Lubie Zidane ale taka agresja po prostackiej zaczepce Wlocha?! Gdybysmy reagowali jak on, toczylaby sie w Polsce wieczna bijatyka. prawie kazdy z nas rzucil kiedys k... mac!, a wiec obrazil czyjas mamusie.... Szkoda Zidane... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.06, 22:25 Znaczy,ze zachowalby sie prawidlowo. Nie jak cham tak jak cham Zidane. To jest pilka nozna. Ja wiem,ze przywyklas do stadionow w Polsce gdzie idzie sie z siekierami na mecz,ale to nie ta bajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finwal Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.net.autocom.pl 12.07.06, 22:41 Wg twoich kryteriów - żaden. I wiesz co ? Wcale się tego nie wstydzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawas Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:40 video.google.pl/videoplay?docid=4454423686791361608 liga włosak najgorsza na świcie. pełno gra tam takich materaców.głupich prowokatorów udających, że umieja grac w piłkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.pools.arcor-ip.net 12.07.06, 22:03 Sprawa Zidane zatacza juz kregi wloskiej dyplomacji tak jak sprawa nowego kartofla w Polsce. Wloska dyplomacja dopuszcza sie bezposredniego werbalnego ataku z niezbyt godnymi Europejczykom okresleniami na francuska reprezentacje, donosila o tym dzis prasa zachodnia. Facit z tego: Wloska druzyna (politycy tez) nie dorosla do tego poziomu, zeby byc godnym reprezentantem mistrza swiata w pilce noznej. Jest to demoralizujace dla wszystkich kibicow jak i pilkarzy ktorzy swoja praca i talentem walcza o ten tytul tak samo ten wyczyn wlocha jest zniewazeniem pucharu!!! FIFA powinna zdyskwalifikowac druzyne ktora w rasistowski sposob jak i przez brutalnosc tak jak pewien przypadek znalazla sie w finale na ktory nie zasluzyla. Takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.06, 22:27 Moje zdanie jest takie,zebys juz nic nie pisala. Kolejna frustratka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bytom Z cos pow i odbiegl, M cos odp i Z sie wrocil i... IP: *.net.pl / *.rozbark.net.pl 12.07.06, 21:46 Mysle, ze Z zaczal, a tamten w odpowiedzi pojechal brzeszczoem po Zidane'a uszach Odpowiedz Link Zgłoś
machiato Ludzie, skończmy już TEN CYRK!!! 12.07.06, 21:52 Mistrzostwa należą już do przeszłości, puchar zdobyty, Zidane ukarany wedle piłkarskich reguł - długo jeszcze media będą się nad nim pastwić i rozkładać na czynniki pierwsze całe to zdarzenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watpliwosci ciekawe ile... IP: *.chello.pl 12.07.06, 21:55 ciekawe ile dostał za ten wywiad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekibic Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.icpnet.pl 12.07.06, 21:56 To pilkarze potrafia mowic? Odpowiedz Link Zgłoś
asia12310 Szkoda Zizu 12.07.06, 22:10 Gwiazda tez czlowiek i mimo ze nie pochwalam bijatyki na stadionach to mysle, ze Materazzi dokladnie wiedzial co robi prowokujac Zidana w koncowce tego meczu. Kibicowalam Wlochom bo uwazam, ze przez caly turniej przeszli w bardzo spektakularny a jednoczesnie dobrze zagrany sposob pilki noznej, Francuzi natomiast przeslizneli sie do finalu i gdyby nie Zidan nie miliby nawet drugiego miejsca. Wydaje mi sie, ze obydwaj powinni byc ukarani, po to chociazby aby mlodzi ludzie ktorzy zamierzaja grac w pilke nozna nie odniesli sie do tego zjawiska jako rutyny rozstrzygajacej decudujace mecze. Nadal uwazam Zidana za najbardziej przystojnego i ujmujacego pilkarza tych mistrzostw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Szkoda Zizu IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.06, 22:23 > Gwiazda tez czlowiek Wlasnie dlatego,ze gwiazda czesc ludzi usprawiedliwia to zachowanie. Cham i tyle > Francuzi > natomiast przeslizneli sie do finalu i gdyby nie Zidan nie miliby nawet > drugiego miejsca. Nie przeceniajmy udzialu Zidane w sukcesie Francji. Wg mnie lepiej zagral Vieira w tym turnieju i paru innych,ale Zizou konczy kariere, Zizou to medialna legenda... Prawda taka,ze zagral jeden bardzo dobry mecz z Brazylia. A ZLota Pilka to bylo zdrowe przegiecie. Najlepszy byl bez watpienia Cannavaro. Odpowiedz Link Zgłoś
asia12310 Re: Szkoda Zizu 12.07.06, 22:43 Gość portalu: Michu napisał(a): > > Gwiazda tez czlowiek > > Wlasnie dlatego,ze gwiazda czesc ludzi usprawiedliwia to zachowanie. Cham i tyl > e > > > Francuzi > > natomiast przeslizneli sie do finalu i gdyby nie Zidan nie miliby nawet > > drugiego miejsca. > > Nie przeceniajmy udzialu Zidane w sukcesie Francji. Wg mnie lepiej zagral > Vieira w tym turnieju i paru innych,ale Zizou konczy kariere, Zizou to medialna > > legenda... Prawda taka,ze zagral jeden bardzo dobry mecz z Brazylia. A ZLota > Pilka to bylo zdrowe przegiecie. Najlepszy byl bez watpienia Cannavaro. Zgadzam sie, ze Vieira byl indywidualnoscia druzyny francuskiej, ale umowmy sie- kunszt Zideana w meczu z Brazylia doprowadzil "slimaczo czlapiaca sie" francuska druzyne do finalow. Zadna prowokacja nie usprawiedliwia zachowania Zidana ale uwazam, ze wyzywanie go od chamow to zbyt daleko posunieta opinia tym bardziej, ze tak naprawde to poprostu puscily nerwy wielkiego sportowca, ktory przez lata mogl swiecic przykladem dla wielu tysiecy mlodych ludzi i troche szkoda ze kilku z naszych obecnie rzadzacych vice-premierow (chetnie bijacych w pape) nie wzorowalo sie na takich jak Zidane Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Zidane przemówi o 19.40 12.07.06, 22:42 >To pilkarze potrafia mowic? Tak, i niektorzy z nich studiowali na przyklad socjologie jak Del Piero. W przeciwienstwie do ciebie, jak sie domyslam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcus63 Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:57 Nigdy nie lubiłem Włochów za cwaniactwo, teatralność i makaron na boisku. Wierzę ZiZu. Bo wytłumaczył swój czyn po męsku, z otwarta przyłbicą. O Nim jeszcze Świat usłyszy, Materazzi pójdzie w zapomnienie, jak Brittney Spears! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toujours l'amour Dokładnie. Nic dodać, nic ująć. IP: *.n.pppool.de 12.07.06, 21:59 Brawo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: certo Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:09 nie pójdzie w zapomnienie dzięki jego grze itaila jest mistrzem a nie pieprzony zizou który potrzebował 2 dni żeby taką bujde wymyślic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcus63 Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:26 Myślę, że przepadasz za pizzą z pieprzem i dlatego nazywasz ZiZu "pieprzonym". Ale to chyba Materazziemu pieprz uderzył do głowy, skoro sięgnął po prowokację i tym sposobem pokazał swoje mistrzostwo! Szkoda, że pomylił konkurencje i zawody! I zapomniał, że gra w piłkę, a nie w "picipolo na dwie bramki". I tak o nim nikt nie będzie pamiętał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.06, 22:27 O Zidane beda za to mowic,ze to cham i prostak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bleble2000 Re: Zidane przemówi o 19.40 12.07.06, 21:59 wniosek z tego jest taki ze zidane to tez czlowiek i sie po prostu wkur** jak gosc przez caly mecz obrazal jego najblizszych, oczywiscie jego wystepek byl godny potepienia bleble, mogl utrzymac nerwy na wodzy jednak jak pomysle jak koles by caly czas ublizal mojej siostrze,nazwal ja tak jak materazzi,albo mojej matce!! to bym nie wytrzymal i solidnie mu przyp**!! ale sytuacja sie komplikuje, miejsce gdzie to sie zdarzylo etc coz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.06, 22:30 > gosc przez caly mecz obrazal jego najblizszych Jaki caly mecz?. Sam Zidane powiedzial,ze "przez caly mecz bylo spokojnie". Zidane swiety tez nie jest i tez cos Materacowi mowil. Juz nie wierz tak od razu w biednego, skrzywdzonego Zizou. Jakie slowa naprawde padly tego nikt nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.acn.waw.pl 12.07.06, 22:33 > Zidane swiety tez nie jest i tez cos Materacowi mowil. Materac powiedział przecież, co mówił Zizou: "Jesli chcesz moją koszulkę, możesz ją dostać po meczu" (co było zapewne odpowiedziłą na ciągle szarpanie przez materaca). Straszne słowa, nic dziwnego, że materac później obraził jego, jego mamę i siostrę... LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.06, 22:35 Lol Materac powiedzial tez,ze nie obrazil matki :P Zarowno Zizou jak i MAterac maja wlasna wersje prawdy. "Moja prawda , Twoja prawda i gowno prawda" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drj ma prawo się bronić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:07 nie wytrzymal i przywalil facetowi ze to, że obrażał jego rodzine - ok, i za to został już ukarany. ale faktycznie - karac reakcję a pozostawić prowokarota w spokoju to jest zielone światło, żeby na boiskach taka sytuacja powtarzała się coraz częściej. dlatego popieram Zidana w tym, ze wobec Materazziego tez nalezy wyciagnac konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
stregaren Re: ma prawo się bronić 12.07.06, 22:14 Ojej to ja juz na drugim forum walcze o to zeby ludzie zrozumieli, ze to byla REAKCJA na PROWOKACJE, ze Zizou przeprosil, ze zachowal sie jak zachowalby sie kazdy z nas gdyby obrazano nasze mamy. Zgadzam sie z Toba. Zidane przeprosil-co bardzo dobrze o nim swiadczy. A Materazzi ? Jak byl chamem-tak nim pozostaje.Nawet boi sie przyznac i powiedziec prawde jak chamsko sie zachowal. Mam nadzieje, ze kara mu zostanie wymierzona, ech, szkoda, ze go nie mam pod reka : w bojowym natsroju dzisiaj jestem! Gość portalu: drj napisał(a): > nie wytrzymal i przywalil facetowi ze to, że obrażał jego rodzine - ok, i za to > został już ukarany. ale faktycznie - karac reakcję a pozostawić prowokarota w > spokoju to jest zielone światło, żeby na boiskach taka sytuacja powtarzała się > coraz częściej. dlatego popieram Zidana w tym, ze wobec Materazziego tez nalezy > wyciagnac konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: certo Re: zasrane makaroniarskie lumpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:16 gó..ane francuskie pedały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: certo gó..ane francuskie pedały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ganina1 Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 22:09 a może by tak po meczu dali by sobie po razie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dragana Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.onlink.net 12.07.06, 22:12 ale to nie po meczu makaron obrazal tylko w trakcie wiec w trakcie nalezala mu sie ta lampa. Ciezko na nia pracowal i dostal to na co zasluzyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.06, 22:16 Cham Zidane dostal tylko czerwona kartke. Obawiams ie,ze w bezposrednim starciu polalaby sie mopcno krew z obuc stron> Obaj to rzezimieszki jakich malo Odpowiedz Link Zgłoś
tampopo Re: Zidane przemówi o 19.40 12.07.06, 22:13 gest zidana niewybaczalny. co do tego on sam nie ma najmniejszych watpliwosci. z drugiej strony "twoja matka jest ku.. terrorystka" trudno puscic mimo uszu we wspolczesnej francji, w aktualnej sytuacji politycznej, majac dodatkowo na uwadze pochodzenie zizou i nienajszczesliwsza spoleczna konotacje owego pochodzenia. oczywiscie, sport powinien byc fair play zawsze i wszedzie, w kazdych okolicznosciach, nawet w 110 minucie meczu o mistrzostwo, nawet z chamskim materacem na plecach, nawet przy zwrotnikowych temperaturach, nawet u kresu sil. powinien - zgoda.ale kazdy jest tylko czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toujours l'amour Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.n.pppool.de 12.07.06, 22:18 Radotage, czyli bzdury. Gdbyby Materac obraził Zizou za pochodzenie, leżałby dziś na reanimacji w szpitalu i cała Europa by temu przyklasnęła. Nikt jednak nie zamierzał obrażać go za pochodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acomitam Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.07.06, 22:15 tul a ja na ciebie o twoja rodzine napluje i zbluzgam z błotem w miejscu publicznym i też spokojnie odejdziesz. Jeżeli tak to jestes nic nie wartym smieciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.06, 22:18 Ty jestes smieciem. Na boisku trzeba trzymac nerwy na wodzy. W kazdym meczu jest wiele prowokacj,widac ze malo sie pilka ineteresujesz. Ciekawe uile razy ZIdane w tym emczyu powiedzial cos Materacowi.A powiedzial nie raz bo widac bylo na skrotach. Baynajmniej nie "badz mily. Kocham cie :P" Zidane to cham jakich malo. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toujours l'amour Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.n.pppool.de 12.07.06, 22:21 Hahahaha, ale Europa się śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kony Ja bym zrobił tak samo... IP: *.nat.karneval.cz 12.07.06, 22:18 rodzina, matka, siostra...tego nikt nie może się dotknąć. Ci wszycy, ktorzy mowią o widzach, o mistrzostwach, o sportowym profesionalizmie, mowią o pieniądzach. Niewiedzą co znaczy honor i wartość rodziny. Ten Włoch (pomimo, że kibicowałem Itali) powinien dostać czerwoną kartkę....z życia. Odpowiedz Link Zgłoś
tampopo Re: Zidane przemówi o 19.40 12.07.06, 22:20 i jeszcze - trudno sobie wyobrazic (nawet jesli zlosliwie uwaza sie, ze pilkarze maja ptasie mozdzki), zeby w XX w. ktos jeszcze nie wiedzial co oznacza slowo "terrorysta". a w taki wlasnie naiwny (a moze tylko pokpiewajcy?) sposob tlumaczy sie materac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toujours l'amour Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.n.pppool.de 12.07.06, 22:26 Ależ nikt nie wie, co powiedział Materac. Zresztą jego kariera jest skończona, zostanie zapamiętany jako ten, który obraził rodzinę Zidane'a. Odpowiedz Link Zgłoś
tampopo Re: Zidane przemówi o 19.40 12.07.06, 22:30 wszyscy wiedza co powiedzial! tlumaczyl sie idiotycznie " jestem prostym czlowiekiem i nawet nie wiem co oznacza slowo terrorysta, wiec nie moglem go uzyc". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toujours l'amour Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.n.pppool.de 12.07.06, 22:33 Blablabla, nikt nie wie, co powiedział. Voilà. Wiemy tylko, że obraził rodzinę Zizou i że się do tego przyznał. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tampopo Re: Zidane przemówi o 19.40 12.07.06, 22:35 www.lemonde.fr/web/article/0,1-0@2-3242,36-794251@51-734920,0.html polecam lekture dobry czlowieku Gość portalu: toujours l'amour napisał(a): > Blablabla, nikt nie wie, co powiedział. Voilà. Wiemy tylko, że obraził rod > zinę > Zizou i że się do tego przyznał. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toujours l'amour Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.n.pppool.de 12.07.06, 22:42 Ale kompromitacja, nawet francuskiego nie znasz. Materazzi powiedział, że obraził Zidane'a, bo Zidane był "super-arrogant", że z pewnością nie nazwał nikogo terrorystą, oraz że jedyny terrorysta, którego zna, to jego własna 10-miesięczna córeczka. Co zaś powiedział, tego nie wiemy. "Le mystère demeure donc sur ce que Materazzi a réellement dit à Zidane pour provoquer une colère pareille." Odpowiedz Link Zgłoś
tampopo Re: Zidane przemówi o 19.40 12.07.06, 22:46 Ce qui est sûr, c'est que je ne l'ai pas traité de terroriste : je ne suis pas cultivé et je ne sais même pas ce que c'est un terroriste islamiste et ma seule terroriste, c'est elle...", a dit Materazzi au journaliste en se tournant vers sa fille de 10 mois, dormant à ses côtés dans l'avion qui a ramené l'équipe italienne à la maison. moj drogi (moja droga), nie prowadze dyskusji na takim poziomie. kompromitujaca jest forma twojej wypowiedzi zarowno jak znajomosc francuskiego. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toujours l'amour Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.n.pppool.de 12.07.06, 22:50 Tja, musisz uczyć się francuskiego, jeśli chcesz rozmawiać z Europą. Dobrze jednak, że przynajmniej wkleiłeś dokładnie ów fragment, który raczyłem przełożyć dla Ciebie na j. polski. Odpowiedz Link Zgłoś
tampopo Re: Zidane przemówi o 19.40 12.07.06, 22:56 cher ami, je vis en france depuis vingt ans et ce ne sera certainement pas toi qui vas me donner des conseils linguistiques. bon vent à toi monsieur "je sais tout" :D Gość portalu: toujours l'amour napisał(a): > Tja, musisz uczyć się francuskiego, jeśli chcesz rozmawiać z Europą. Dobrze > jednak, że przynajmniej wkleiłeś dokładnie ów fragment, który raczyłem przełoży > ć > dla Ciebie na j. polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toujours l'amour Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.n.pppool.de 12.07.06, 23:03 Personne ne sait, où tu habite; cependant on a vu que tu n'a pas compri le sens des mots "je ne lui ai pas traité de terroriste". C'est un peu mysterieux, après 20 ans en France.... Odpowiedz Link Zgłoś
tampopo Re: Zidane przemówi o 19.40 12.07.06, 23:10 personne ne saiS où tu habiteS (...) que tu n'aS pas compriS etc. le mystère est en effet entier avec ta connaissance de français... lis l'article jusqu'au bout (au moins jusqu'à l'endroit où M. dit qu'il n'est pas cultivé). et travaille un peu l'orthographe. ça porte ses fruits. bonne chance. et sans rancune... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal człowieku daj spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:18 wypowiedź Materazziego przetłumaczono już dawno na język polski (i to bezpośrednio z włoskiego z "La Gazetta dello Sport", a nie z francuskiego przekładu), nie musisz tego robić ponownie, i wkładać mu w usta słów, których nie wypowiedział. W dużym skrócie masz to tutaj: sport.gazeta.pl/Mundial2006/1,73022,3476215.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toujours l'amour Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.n.pppool.de 12.07.06, 23:21 Ni suis-je Français, ni ai-je le devoir de maîtriser l'orthographe français. C'est quand-même étonnant de voir que tu sembles n'avoir pas compris l'article. Il y est écrit que Materazzi n'a traité personne de terroriste et que l'on ne sait pas ce qu'il a réellement dit. C'est un peu honteux pour toi, à mon avis personnel. Odpowiedz Link Zgłoś
tampopo Re: Zidane przemówi o 19.40 12.07.06, 23:28 M. a bien dit qu'il n'était pas cultivé et qu'il ne savait même pas ce que voulait dire le mot terroriste... c'est un peu honteux de sa part, tu ne trouves pas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toujours l'amour Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.n.pppool.de 12.07.06, 23:38 Il est bien clair qu'il a rigoler; en plus, ce n'est que de la frime. Si l'on veut comprendre ces événements, il faut tenir compte de la situation entière, c'est-à-dire la mise en scène entière. Odpowiedz Link Zgłoś
tampopo Re: Zidane przemówi o 19.40 12.07.06, 23:46 je ne crois pas! la mise en scène c'est bien lui qui l'impose! en disant qu'il ne sait même pas ce que veut dire le mot terroriste etc. je ne trouve que peu d'humour là dedans. c'est une provoc en plus. je ne défonds pas zidane mais il y a tout de même une limite de la tolérance . M. l'a dépassée! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toujours l'amour Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.07.06, 00:04 Voilà, c'est moi qui défend Zidane et c'est lui qui a mis en scène ce finale dès sa première seconde, avec les Italiens figurant comme ses comédiens et ses complices – malgré M. Domenech. Et cest M. Chirac qui l'a compris le premier. C'est pourquoi il n'y avait que des expressions d'admiration pour Zizou de sa part. Le génie prédominant pendant tout le tournoi était Zidane, et il nous a démontré sa puissance d'une manière superbe i raffinée. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gommu przestancie sie popisywac dobrzy ludzie. udowodnil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 23:48 przestancie sie popisywac dobrzy ludzie. udowodniliscie ze znacie francuski. ale to jest polskie forum. Please tell us what the heck you're talking about, so that we may take part in the conversation!! Odpowiedz Link Zgłoś
tampopo Re: przestancie sie popisywac dobrzy ludzie. udow 12.07.06, 23:50 dobra sorki, masz racje, zagalopawalismy sie. w dobrej sprawie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toujours l'amour Re: przestancie sie popisywac dobrzy ludzie. udow IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.07.06, 00:07 Ok, już koniec tych popisów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTZ Bezsens IP: *.fbx.proxad.net 13.07.06, 01:05 Koslawy francuski; nie warto czytac - nic nie powiedzieli!!! rien a dire Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.06, 22:34 Wlasnie chodzi o to,ze nikt nie wie. Jest 1500 wersji "znawcow". Jaka prawda. Taka jak mowil Tischner - "Moja prawda, Twoja prawda i g..wno prawda". Tak samo bylo z Zizu i Materacem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.acn.waw.pl 12.07.06, 22:30 Gość portalu: toujours l'amour napisał(a): > Ależ nikt nie wie, co powiedział Materac. Zresztą jego kariera jest skończona, > zostanie zapamiętany jako ten, który obraził rodzinę Zidane'a. Święta prawda. Już to slyszę, jak za kilka lat będę oglądał mecz Włochów z kimśtam i Szpakowski, Borek lub Kołtoń, przy pierwszej spornej sytuacji, gdzie dwóch piłkarzy skoczy sobie do gardeł, powiedzą coś w stylu "pamiętają Państwo, jak w finale Germany 2006 taki włoski obrońca, Materazzi, obrazil rodzinę Wielkiego Zidane'a?" I jestem pewien, że tak będzie - nie będą wspominać główki Zizou tylko słowa tego włoskiego cepa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toujours l'amour Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.n.pppool.de 12.07.06, 22:35 No właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: 212.244.126.* 13.07.06, 09:14 tampopo napisała: > i jeszcze - trudno sobie wyobrazic (nawet jesli zlosliwie uwaza sie, ze > pilkarze maja ptasie mozdzki), zeby w XX w. ktos jeszcze nie wiedzial co > oznacza slowo "terrorysta". a w taki wlasnie naiwny (a moze tylko pokpiewajcy?) Wiesz, to kwestia tlumaczenia. Materazzi powiedzial, obejmujac swoja corke, ze jest tylko prostym czlowiekiem, a jedynym terrorysta, jakiego zna, jest jego corka. Nie demonizujmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don King Wloch sprytniejszy od Berbera IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 12.07.06, 22:22 Wloch sprytnie sprowokowal Berbera i wyeliminowal go z gry. Czas aby Polacy zaczeli byc sprytni w zyciu codziennym POLAK NIE PIJE, POLAK SIE UCZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Wloch sprytniejszy od Berbera 12.07.06, 22:44 >POLAK NIE PIJE, POLAK SIE UCZY A w jakiej to bajce tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
romanhk Re: Zidane przemówi o 19.40 12.07.06, 22:24 Zidane postąpił jak człowiek honoru, ktory bardziej ceni sobie godność swoich bliskich i swoją niż zaszczyty tego świata. Kto jak kto, ale my Polacy powinniśmy zrozumiemiec Jego wyjaśnienienia. A mecz? Za takie jego zakończenie niech wstydzą się Włosi. A o moralności niech nie wypowiadają się raczej specjaliści od piłki nożnej. Zinadine Zidane zapisze się w historii sportu nie tylko jako znakomity piłkarz, jeden z największych w historii tego sportu, ale również jako człowiek honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.06, 22:37 Honoru? Jak cham -zreszta nie pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś