Gość: Ja Zidane wolnomyśliciel IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.06, 09:57 arabcio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jwalczak Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 10:24 Oto i cały aniołek Materazzi: www.smog.pl/wideo/2383/nieeleganckie_zachowania_materazziego/ To co zrobił Zidane nie było Fair Play, ale ja na jego miejscu zrobiłbym to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab ZIDANE jest WIELKI i dal piekna lekcje IP: 138.32.176.* 13.07.06, 10:36 Dal piekna lekcje obrony czcci wlasnej rodziny. Za hamskie slowa o czyjejs rodzinie ham powinien dostac w morde, that's all. Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 dal piekna lekcje chamstwa a ty dałeś lekcję 13.07.06, 11:23 żałosnej znajomości ortografii - ham-hamstwo.... pewnie sam jesteś z gminu i do szkoły pod górkę miałeś ;)))that's all ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bfaofns Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 10:34 popieram w 100% zidane , bo gdyby mi sie cos takiego przytrafilo nie czekala bym ani chwii, postapil bym tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
nera13 Re: Zidane przemówi o 19.40 13.07.06, 10:34 Żałosny mały człowiek. Już to co zrobił było wystarczająco idiotyczne i chamskie. To, jak sie tłumaczy, bije wszelkie rekordy i sprowadza go do przedszkolnego poziomu. Prezentuje zresztą podobny poziom jak jego matka, która żąda kastracji Materazziego, w dodatku nie znając szczgółów sprawy (bo nie wie, ani ona ani nikt inny, co się wydarzyło naprawdę i jakie padły słowa- chciałabym podkreślić, że mówił nie tylko Materazzi, o czym wszyscy zapomnieli). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocky11 Zidane - kłamca i cham - jego mamuśka też IP: 212.160.172.* 13.07.06, 10:38 Po tak chamskim zachowaniu jeszcze próbuje się wybielać. Sprowokowany nie powinien być karany - HAHAHAHAHA. A jego mamuśka żadająca kstracji Materazziego jest tak samo głupia i chamska jak Zidane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuchna Re: Zidane - kłamca i cham - jego mamuśka też IP: 83.238.7.* 13.07.06, 10:58 Człowieku, jakie masz prawo oceniać człowieka którego nie znasz, jakie masz podstawy do tego żeby twierdzić że matka zidane'a jest głupia i chamska, czy widziałeś ją kiedykolwiek? Czy zamieniłeś z nią słowo? Wiesz kim teraz jesteś? Materazzim, który bezmyślnie, bezpodstawnie obraża obcych ludzi. I uważam że tracisz prawo wypowiadania się na ten temat, bo najpierw samemu musiałbyś być czysty. Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 Re: Zidane - kłamca i cham - jego mamuśka też 13.07.06, 11:04 materazzi nie obraża bezmyślnie tylko z premedytacją po to aby sprowokować przeciwnika, po to aby ten nie myślał jak grać tylko jak się odgryźć. i takie praktyki stosuje 22 facetów w czasie 90 minut meczu piłkarskiego. a wielkich piłkarzy cechuje to, że radzą sobie z presją, prowokacjami i grają a nie wdają się w bójki. matka zidana powiedziała publicznie, żeby przyniesiono jej jaja materazziego na tacy. widocznie dla ciebie to normalne zachowanie. dla mnie nie. takie wypowiedzi to chamstwo i żenada. dla ciebie są ok. rozumiem. allah akbar ;) Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 jaka mama taki syn ;))) 13.07.06, 11:00 żenada wypowiedzi tej starej kabylki jest równa zachowaniu jej kabylskiego bydlątka wykreowanego przez żądnych siana sponsorów na supergwiadora. won do getta chamie, może tam walenie w pysk przeciwników jest normą... nie pasujesz tu... spieprzaj dziadu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Zidane ddalsza kompromitacja bebbe nieladnie IP: *.c157.petrotel.pl 13.07.06, 11:00 Na innych meczach to oni do siebie mówia "ą", "ę" heheh Nie wierze ze oni sa zawsze grzeczni na boisku, tyle ze nikt nikomu z glowki nie przywalil.. Powinni teraz przeanlizowac wszystkie mecze Mundialu i hahah... wszystkich by zdyskwalifikowali hahaha !!!!!!!! Moze Polacy by I miejsce zajeli !!!! Mundial bylby nasz !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maraguga bezsensu to tłumaczyc.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:05 Ludzie gram półprofesjonalnie w inną grę drużynową, cały mecz to walka na psychikę, zizu nie wytrzymał i jest winny. ja zawsze mówię różne bzdury moim przeciwnikom aby podnieść ich ciśnienie, jak wybuchają to przegrywają bo albo osłabiają drużynę albo grają pod niezdrową presją.... tak czy siak są słabym ogniwem... to co zrobił zidane to bandyctwo, oczywiście nie twierdzę że materac jest święty, ale jak by przyjąć że trzeba komuś dać w ryj (pociągnąć z dynki) za obrażenie mnie, lub moich bliskich to musiałbym kilka razy dziennie kogoś lać... ale na szczęście istnieje coś takiego jak dystans i kultura... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal H. Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.dslaccess.co.uk 13.07.06, 11:18 Wal sie, gosciu! Przeczytaj spokojnie ostatnie zdanie (to pytajace) w wypowiedzi Zidane'a! Odpowiedz Link Zgłoś
dhikr Rozumiem Zidana. Ten football jest chory! 13.07.06, 12:01 Sa wieksze wartosci niz zdobycie mistrzostwa swiata. Czlowiek, ktory jest Zniewazony ma prawo sie bronic. Oczywiscie lepiej gdy sie broni w sposob elegancki. Ale czlowiek jest tylko czlowiekiem i w sytuacji ekstremalnej moga go poniesc nerwy. Taka sytuacja przydarzyla sie Zidanowi. Zostal on sprowokowany przez Wlocha w wyjatkowo ordynarny sposob. Ja juz pomijam to ze Wlosi sa szeroko znani, z prowokowania w czasie gry. Ich staly mumer to niby glaskanie przeciwnikow, a tak naprawde to szczypanie z usmiechem na twarzy. Ale w sytuacji Zidana doszlo do czegos bardziej chamskiego: on nazwal i powtorzyl to kilkukrotnie, ze siostra Zidana jest prostytutka (zostalo to jasno stwierdzone przez wielu gluchoniemych, ktorzy z ruchu ust potrafia odczytac tresc wypowiedzi). Sedzia powinien w tej sytuacji usunac i Zidana i prowokujacego go Wlocha. Te mistrzostwa nie mialy mistrzow. Kocham wloska sztuke i kuchnie, ale nienawidze wloskiego footballu! Nie ogladalem wszystkich meczow, ale najpiekniejsza pilke pokazal Zidane w meczu z Brazylia. Nawet gdy Federacja Pilkarska odbierze mu Nagrode Najlepszego Pilkarza swego zdania nie zmienie. Sa w zyciu wartosci wazniejsze niz mistrzostwo, nalezy do nich ludzka godnosc. Czy Chrystus wyrzucajac przekupni ze swiatyni przy pomocy rozg i powrozow, postepowal elegancko? Ja np. leje w morde bez uprzedzenia za odzywki antysemickie - tez to bardzo nieeleganckie. Ten caly football jest gleboko chory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambo Re: Rozumiem Zidana. Ten football jest chory! IP: *.48-210-81.netia.com.pl 13.07.06, 12:51 Niezły bełkocik, prawie się popłakałem, tylko mały cień to wszystko przysłania, bowiem nie jest to pierwszy przypadek jaki się asfaltowi przytrafił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.kam.pl 13.07.06, 12:06 phi ,jestes tak zalosny ze twoj "szacunek" jest nic nie wart,wiec Zizu nic nie stracił,ciekawe kto mialby sie przejmowac takim prostakiem jak ty,i przestan sie moczyc w nocy to moze nerwica minie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Redakcjo!!!! - KARZE, od "KARAĆ"!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:07 Czy u Was naprawdę pracują półgłówki i nie ma korektorów? Wobec tego przypominam: Karać - ja kaRZę, ty kaRZesz, on kaRZE itd. Kazać - ja kaŻę, ty kaŻesz, on kaŻe itd. Jeśli Was nie stać na słownik ortograficzny, to polecam so.pwn.pl - za darmo i poprawnie. A autora artykułu z powrotem do podstawówki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKTYFIKACJA Re: Redakcjo!!!! - KARZE, od "KARAĆ"!!! IP: *.60.103-84.rev.gaoland.net 13.07.06, 12:27 Musze zrektyfikowac wasze zarzuty. Zidane nie zkorzystal z analiz specow zeby sie na nich powolac. Informacje o narzutach Materazziego zostaly wydane publicznie przez zurnalistow, innych futbolistow i bliskich Zidane'a, kilka minut po meczu i nawet w czasie konca meczu na telewizjach francuskich. Analizy specow tylko daly konfirmacje. Zdania Materazziego byly bardzo obrazajace, zwlaszcza ze dotyczyly jego mame, siostre i dzieci. Nie chce dac racji Zidanowi, jego gest nie byl fair-play (byl to gest auto-defense), ale Materazzi rez nie byl. Trzeba po prostu powiedziec prawde o tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helen Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: 194.246.124.* 13.07.06, 12:29 Zidane ma klase!! a do tego jest bardzo przystojny... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flet Re: szacunek IP: *.48-210-81.netia.com.pl 13.07.06, 12:47 nie musisz sie publicznie chwalić, że mu sprawdzałaś. I tak Europejki traktuje ja q-wy więc co za powód do takich oświadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dragana do goscia takie... IP: *.onlink.net 13.07.06, 13:18 a ty kim jestes,ze ludzi nazywasz padlina. Za kogo sie uwazasz, jaka to przewage masz i z jakiegi powodu?Chetnie umieszcze cie w kategoriach rozpadowych czyli wlasnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Takie pieprzenie Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.48-210-81.netia.com.pl 13.07.06, 12:44 Arabski żul, był żulem i poprzednio (nie pierwszy przypadek) i zwyczajem arabskich bandytów tak jak olimpiady nie uszanował Mistrzostw Świata. A że "Francuzi" przebaczyli mu, przecież tam już nie ma Francuzów, to sama arabska padlina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:42 wiesz co jesteś w błędzie zidane powinien dopiąć swego miał racje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:48 Ja sie wpgule nie dziwe ze go uderzył bym zrobiła dokławdnie to samo...pod koniec meczu przynajmniej zobaczyliśmy jak francja bedzie graała bez ziadane według mnie nikt nie powinien winic zadane o przegraną francji ...;-))ja na 100% wieze zidane!!;-);-);-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.chello.pl 24.07.06, 20:34 ZIDANE KING!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becek Re: Zidane przemówi o 19.40 IP: *.bsk.vectranet.pl 02.08.06, 13:39 materazzi to kawal ....... i mu sie nalezalo kazdy by zrobil to samo chyba ze nie szanuje swojej rodziny !! Odpowiedz Link Zgłoś