wysokiktos a gdzie Jelen? Beenhakker to jelen :)))))))) 16.08.06, 21:35 facet potrafilby doprowadzic afrykanska druzyne do finalow mistrzost swiata, ale z polskimi kopaczami zadnych sukcesow nie bedzie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hud Re: Debiut Beenhakkera, debiut Żurawskiego IP: *.crowley.pl 16.08.06, 21:37 hahahaha "dobre 20 minut"... "dobre zagranie" cos tam dobre... czego oni sie k**** zachwycaja? A chocby i caly mecz w w ydaniu polskiego pilkarskiego scierwa byl zajebisty, to liczy sie wynik! G*** kogokolwiek obchodzi jak grają. Maja wygrac i TYLKO to jest wazne. Moga grac tak brzydko ze kibicom zbieraloby sie na wymioty - ale maja wygrac. Dopoki nie zaczna wygrywac po kilka meczy pod rzad, ja tego scierwa polskiego ogladac nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tubelius Angila IP: *.nyc.cable.nyct.net 16.08.06, 21:42 Anglia prowadzi z Grecja 2:0 - Terry i Lampard ps. co stego ze polacy maja dobrego trenera jak z takimi "pilkarzami" niczego sie nie osiagnie. czy ten trener nie moze odswierzyc kadry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Debiut Beenhakkera, debiut Żurawskiego IP: *.globalconnect.pl 16.08.06, 21:40 2:0 nie jest dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Debiut Beenhakkera, debiut Żurawskiego 16.08.06, 21:44 A co mysleliscie - ze przyjdzie i na dzien dobry bedzie 5:0 dla naszych? Bardzo dobrze - popatrzy, popodziwia i (daj Boze) na eliminacje juz wiekszosc tej kadry nie pojedzie. Dajcie facetowi spokojnie popracowac a nie od razu na nim psy wieszacie. Wystarczajaco bedzie mial sluchania od "lesnych dziadkow" Listkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super yes ohne polen fahren wa zur EM iihaaaaaaaaa IP: *.versanet.de 16.08.06, 21:47 nie beenhaker jest dobrym trenerem bo nie jest polakiem my sie szieje z zuraskiego i tych innych Odpowiedz Link Zgłoś
t34 ....pierwszy mecz.... 16.08.06, 21:47 Moze sie zle rozgrzali? a moze trawa jest wyzsza niz ta na ktorej trenowali... trzeba zrozumiec ze wygrywac caly czas nie mozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jiha ohne polen fahren wa zur EM iihaaaaaaaaa IP: *.versanet.de 16.08.06, 21:50 W ciągu 45 minut Polakom nie udało się oddać strzału na bramkę rywali. Słabo prezentuje sie defensywa. Na szczęście z kliku błędów Jopa i Gancarczyka Duńczycy wykorzystali tylko jeden. Aktywni są Smolarek i Frankowski, ale to za mało żeby poradzić sobie z więcej niż przeciętna obroną Danii. Czekamy na zmiany w składzie i lepszą grę w drugiej połowie. hahahahahahahahahahahahahahaha czy keidys bylo inaczej nawet w el. do MS nie grali za dobrze tylko raz jak wygrali 8 do 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniana Jest normalnie IP: *.cable.mindspring.com 16.08.06, 21:50 Chyba nie myślałeś, że Polska ma jakieś szanse w tym meczu? Nie trzeba być eskpertem żeby zobaczyć gigantyczną różnicę jaka dzieli piłkarzy polskich od duńskich. Pod względem technicznym Duńczycy wciągają Polaków nosem. Pozatym oni grają po prostu lepiej. Polsce nie pomoże żaden trener, Polsce może tylko pomóc rozwój infrastruktury i szkolenia młodzieży. Wczoraj pokazywali w TV jakiś klubik z Wodzisława, którego wychowankowie przeszli grac w Hiszpani. Jak pokazali ich boisko to się załamałem, sama twarda ziemie i jakaś kanciapa w której trzymają sprzęt. Wstyd i żenada. Polska to jest pod wieloma względami III świat, więc piłkarze grają na poziomie III ligowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Debiut Beenhakkera, debiut Żurawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:45 Nie ma co komentować! ŻENADA ! A naszych kochanych komentatorów z TV proponuje sprzedać na Wyspy Owcze. Może tam się sprawdzą. Już raz Szpakowskiego wylali z TV i znów go muszę słuchać! Czy nie ma młodszych i lepszych, a przede wszystkim obiektywnych komentatorów. Panie Korzeniowski ! Larum Grają. Nie bądź Pan fujarą !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Dno... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:48 i 10 metrów mułu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fs Re: Dno... IP: *.m.pppool.de 16.08.06, 21:52 tu nawet leo nie pomoze teraz otworza mu sie oczy w jakie bagno wdepnal Gość portalu: Y_Sam napisał(a): > i 10 metrów mułu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biznes mila ty Dziadu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:50 mila dziad Odpowiedz Link Zgłoś
humbug96 to nie jest problem selekcjonera a zawodników 16.08.06, 21:57 to są słabi ludzie, którzy nie grają w żadnej dobrej lidze, więc jak mogą pokonać może i wyrobników ale z lig: włoskiej, hiszpańskiej, niemieckiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniana Re: to nie jest problem selekcjonera a zawodników IP: *.cable.mindspring.com 16.08.06, 22:03 Właśnie nie mogą, im prędzej sobie kibice w Polsce to uświadomią tym lepiej. Polacy są słabi, zarówno pod względem technicznym jak i taktycznym. W Polsce nie ma boisk, nie ma stadionów, nie ma szkolenia, nie ma pieniędzy na nic. To nie przypadek, że nie mamy żadnego piłkarza (oprócz bramkarzy) w liczącym się zachodnim klubie (Celtiku nie liczę, bo to są patałachy. Artmedia pokazała im miejsce w szeregu). Polska jest piłkarskim zaściankiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1888 Re: to nie jest problem selekcjonera a zawodników IP: *.acn.waw.pl 16.08.06, 22:19 Sam jestes patalachem. Do obrony tezy ze jestesmy zasciankiem nie musisz obrazac uznanych klubow Odpowiedz Link Zgłoś
homer101 Re: to nie jest problem selekcjonera a zawodników 16.08.06, 22:04 Zgadzam się w 100 % . Odnoszę wrażenie , że wielu z tych "artystów" po raz ostatni ubrało dres z orłem na piersi . Wielu przeszło koło meczu . 50% zawodników udowodniła , że nie grając na codzień w klubach , są cieńcy niczym żyletka do golenia . I faktycznie , powinni grać zawodnicy a nie nazwiska . Czarno to widzę , oj bardzo czarno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imigrant Re: Debiut Beenhakkera, debiut Żurawskiego IP: 64.7.141.* 16.08.06, 22:02 No i po co bylo "wieszac psy" na Janasie? Byl na tyle odwazny, ze odsunal emerytow od kadry, a Leo co zrobil? A moze by tak pytac co robic naszych dziennikarzy, ktorzy zazwyczaj maja recepty na wszystko? A tak swoja droga, ciekawi mnie ile to trawiastych boisk i zaplecza posiadaja Murzyni w Afryce? Nie sadze, ze wiecej niz w Polsce. Tym niemniej graja w pilke lepiej od naszych "gwiazd". Szanowni pilkarze wam "kury szczac prowadzac", a nie reprezentowac Polske!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EM OHNE POLEN NIE LADNIE !!!!! IP: *.versanet.de 16.08.06, 22:06 EYY NO NIE OBRAZAJ KUR !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzida001 Re: Debiut Beenhakkera, debiut Żurawskiego 16.08.06, 22:06 chyba sie przerzuce na Formułe 1... Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiu210 Re: Debiut Beenhakkera, debiut Żurawskiego 16.08.06, 22:08 Za przeproszeniem "co to ku.. mać miało być????????" obejrzałem cały mecz i zobaczyłem tylko jakieś 3, 4 sensowne akcje polaków. 3,4 to GÓWNO a nie gra, Duńczycy nam tak napierd... że już powinno sie naszym odechcieć grać, już widze jak gramy 11 października w Chorzowie z Portugalią. JUŻ TO WIDZE!!!!!!!!! Jak nasi sie dostaną do ME, (co nie powinno być trudne, ale nasi nawet coś najłatwiejszego obrócą w coś niemożliwego) to bede z nich sie śmiał, bo tobedzie znowu wstyd tak jak na MŚ 2006. PoZdRaWiAm:D PS. komentator coś tam gadał że w zespole Danii tam brakuje jakichś 2 czy 3 dobrych zawodników nie?, a mimo to że ich brakowało nakopali nam:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleberson Dudeeeek ouuuuuuut!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 22:19 Benhakker pokazał, że potrafi ich zmobilizować. To już problem Polaków, ich psychiki, że zawsze po straconej bramce przestają grać. Ktoś napisał, że Polakom nie starcza sił. Nie zgadzam się. To nie przypadek, że kiedy tracą bramkę po dobrej grze, to nagle wszyscy potem stoją na boisku. Kto wspomina Janasa, ten po prostu się nie szanuje... Nie podoba mi się tylko Dudek w bramce. Jest beznadziejny. Boruc nie puściłby żadnej z tych bramek. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Re: Debiut Beenhakkera, debiut Żurawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 22:04 beznadzieja, czy oni myślą, że jak Beenhakker przyjdzie to nagle zaczną grać lepiej? Bez żadnych treningów, udoskonalania umiejętności... całkowicie się zbłaźnili. A co do tych 20 minut "dobrej" gry - po jakiś 50 meczach może starczy im sił na 45 minut ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafci81 Re: Debiut Beenhakkera, debiut Żurawskiego IP: *.nsm.pl 16.08.06, 22:06 to co zobaczyłem w dzisiejszym meczu,to kpina,to co grała Nasza kochana reprezentacja tokolejny dowód na to że niemamy co szukać w eliminacjach ME,a i Leo nie pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: METOHYC Re: Debiut Beenhakkera, debiut Żurawskiego IP: *.chello.pl 16.08.06, 22:09 A JAKBY PAN SZPAKOWSKI PRZESTAł KOMENTOWAć TO MOżE REPREZENTACJA ZAGRAłA BY LEPIEJ bo może to jakieś fatum wisi nad reprezentacją????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: Debiut Beenhakkera, debiut Żurawskiego IP: *.hobnet.pl / *.hobnet.pl 16.08.06, 22:11 hmm widac trener doby tylko zawodnicy jakies sniete ryby. przez 20 min drugiej polowy dawali sobie rade po tym jak im przemowil do rozumu. mam wrazenie, ze to jednak psychika im siada. za kazdym razem gdy tracimy bramke pilkarze 'siadaja i placza'. inne druzyny dalej graja swoje albo sie wsciekaja, chca gryzc kopac zabijac i w efekcie wyrownuja albo wygywaja. mysle ze trzeba nad tym popracowac pozostaje zyczyc selekcjonerowi mniej snietych rybek a wiecej piranii;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiu210 Re: Debiut Beenhakkera, debiut Żurawskiego 16.08.06, 22:13 szczerze mówiąc nic nie pomoże już tym piłkarzom. Radziłbym hakerowi zostawić 3, 4 najlepszych a reszte wypieprzyć na zbity pysk. I jakichś nowych skombinować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EM OHNE POLEN ohne polen fahren wa zur EM iihaaaaaaaaa IP: *.versanet.de 16.08.06, 22:15 Panki grali 15 minut, Duńczycy cały mecz. Wyższa klasa Skandynawów nie podlega dyskusji, choć w ich drużynie zagrało kilku bardzo młodych zawodników. Nasi Panki niestety nie pokazali nic czego byśmy nie znali. Błędy w obronie, strzałów jak na lekarstwo, a jeśli już to niecelne, kilku Pankow wyraźnie bez formy. Nowy trener chyba dopiero dziś zrozumiał jak trudne zadanie przed nim stoi. Życzymy szczęścia i trzymamy kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smaru Re: ohne polen fahren wa zur EM iihaaaaaaaaa IP: *.adsl.alicedsl.de 16.08.06, 22:25 mit voller kraft voraus!!! Leo teraz widzi ze poniesie pierwsza w zyciu porazke trenerska - polak potrafi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thc Re: Debiut Beenhakkera, debiut Żurawskiego IP: *.resetnet.pl 16.08.06, 22:15 Może to i lepiej, jak widać to nie Janas był takim złym trenrem a piłkarze. I co zagrali Frankowski który już od 7 miesięcy nie strzelił gola i Dudek, rezerwowy Liverpoolu. O ile Dudek to uznana marka i nie można mieć do niego pretensji to chyba Frankowski tym występem potwierdził, że słusznie nie pojechał na mundial. Miejmy nadzieje, to już ostatnia porażka naszych piłkarzy w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: Debiut Beenhakkera, debiut Żurawskiego 16.08.06, 22:18 co ty pieprzysz Franek był najlepszy na boisku a dudek przy obu bramkach mogł sie zachowac lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiu210 Re: Debiut Beenhakkera, debiut Żurawskiego 16.08.06, 22:19 Nie martw sie, porażek w tym roku bedzie jeszcze z multum wiec bedziemy mieli na co patrzeć. Nie wiem czy bede kibicować naszym, patrząc na ich grę a na grę tam innych państw to naszą oceniam w skali 1 do 10 na 0,1. To już jest szczyt że Polska grać w piłke nie umie, a drużyny do trenowania przejmują jacyś obcokrajowcy (kutin benhaker) . Co jeszcze nas czeka:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kralik Re: Debiut Beenhakkera, debiut Żurawskiego IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.08.06, 22:16 Leo pod kreska? A czego ten patafian pisarczyna sie spodziewal. ze loe bedzie nad kreska? Nie ogadalem meczu, ale jestem pewny, ze poziom naszej gry byl na wiele wyzszym poziomie niz poziom pisarczyny ktory dal tak idiotyczny tytul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to tylko ja Janas Janas Janas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 22:16 a nie mówiałm, że nie powinno się Pana Jansa dymisjonować, nie wejdziemy do ME : (( Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiu210 Re: Janas Janas Janas 16.08.06, 22:20 to nie ma nic do rzeczy. Janas wyleciał i ja sie z tego ciesze bo tych jego popieprzonych min nie umiałem ścierpieć:D Odpowiedz Link Zgłoś
mario72 nijaki mecz nijacy piłkarze 16.08.06, 22:23 czyli jak zwykle boruc kuszczak fabiański - co ich łączy? każdy z nich obroniłby strzał po którym dobijał dunczyk i strzelił na 1:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleberson Dudek ouuuuuuut!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 22:22 Twoją tęskonotę za Janasem wytłumaczę tylko tym, że jesteś kobietą( czyli nie koniecznie obiektywnie patrzysz na piłkę)... Ale nie martw się, już nigdy nas nie spotka nic gorszego niż Janas.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to tylko ja Re: Dudek ouuuuuuut!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 17:17 Masz rację, bo Janas jest przystojny, i uwielbiam jego mrukowatość i hardość, Bohun normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Debiut Beenhakkera, debiut Żurawskiego IP: *.robnet.pl 16.08.06, 22:20 więcej zgrałości zespołu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOT Nic się nie stało !!! IP: 217.153.136.* 16.08.06, 22:21 Słuchajcie – cóż możemy się spodziewać po reprezentacji ?? Takież pytania zadają dziennikarze oraz „eksperci” – mhh sądzę, że tylko i wyłącznie dobrej gry. Czy ci imbecyle nie zauważyli jaka zmiana zaszła w naszych zawodnikach po zmianie stron. Jak słuchałem Szpaczka to czarna rozpacz mnie brała – przecież on odzwierciedlał to co piłkarze nasi zaczęli robić po stracie bramki, czy słowa Górskiego zostały zapomniane „dopóki piłka w grze ...”. Uważam, że Leo powinien się odnieść do tego w stosunku do piłkarzy naszych. Bredni jak mu tam ... hehe bramkarzyka bez większych osiągnięć i dziennikarzyny – raczej marnych lotów nie brał bym do siebie. Gorzej, że słuchają tego młodzi ludzie, którzy mogą tych kmiotków uważać za autorytety. Kolejny matoł zaatakował po meczu – no cóż uważam, że wyniki zobaczymy natychmiast i nie będzie to tylko część meczu (niestety napastnicy nie są w tej chwili w dobrej formie – mieliśmy przynajmniej 4-5 sytuacji do strzelenia bramki !!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: Nic się nie stało !!!Daliscie d_pska IP: *.pools.arcor-ip.net 16.08.06, 22:32 Powtorze moja stara ale jara teze.Wy , Polacy nie macie osiagniec w sportach zespolowych , bo jako narod nie umiecie zespolowo dzialac. Jestescie dobrzy w rzeczach ,ktorymi inne narody nie bardzo chcialyby sie chwalic.Zgadnijcie jakimi?. Regularnie dajecie ciala , mimo ,ze tak chcielibyscie calemu swiatu udowodnic ,ze cos jednak umiecie.O nie , Polacy .Z pustego to nawet i kaczory nie naleja . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Gdymy ja jeszcze wiedział IP: *.spokonet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 22:38 o czym ty piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
olias najlepszy był komentator 16.08.06, 22:28 komentator głosi" "nasi są równorzędnym partnerem". Co znaczyło - przegrywają 1 : 0 a zaraz stracą druga bramkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foka Re: Debiut Beenhakkera, debiut Żurawskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 22:29 Kiedyś w TVP Jerzy Engel (senior) z dumą wygaszal, że w Polsce mamy trenerów przygotowanych do pracy z każdą grupą wiekową. A przecież wiadomo, że jak ktoś jest do wszystkiego to znaczy, że do niczego. Problem polskiego futbolu leży w podstawówce i najpierw tam powinniśmy zatrudnić zagranicznych fachowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.N. Nie z tymi piłkarzami! IP: *.eranet.pl 16.08.06, 22:33 Typowałem przegraną z Danią.Tacy "Frankowscy" nie mają przyszłości.Nie ci piłkarze są dobrzy którzy dopominają się o grę w reprezentacji - oni już się skończyli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schweiger Re: Nie z tymi piłkarzami! IP: *.pools.arcor-ip.net 16.08.06, 22:42 A moje ukochane Niemcy swoj mecz wygraly .Hehehe. I le jeszcze musicie dostac po pysku ,zanim zaakceptujecie te oczywista prawde , ze wy Polacy w sportach druzynowych jestescie NICZYM. Hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiehie Re: Nie z tymi piłkarzami! IP: *.os1.kn.pl 16.08.06, 22:56 a ile lasek przyssałeś dzisiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Niezupełnie Schweiger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 22:58 Sukcesy polskiej reprezentacji siatkówki pokazują, że są gry zespołowe, w których jesteśmy dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez z deutschlandu Re: Nie z tymi piłkarzami! IP: *.emea.daimlerchrysler.com 17.08.06, 10:01 hej koles daj se juz spokoj! Ty to chyba masz jakies kompleksy. Ciesz sie, ze poznales polska i ta niemiecka rzeczywistosc, i nie prowokuj w tak chamski sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuchar Re: Debiut Beenhakkera, debiut Żurawskiego IP: 82.109.19.* 16.08.06, 22:39 bardzo dobry wynik. mam nadzieje ze beenhakker pozbyl sie zludzen, ze zawodnicy jak: dudek, frankowski, radomski, krzynowek, bak, wypalili sie w kadrze i powolania na el. ME beda zupelnie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
olex5 dziadostwo panuje w kazdej polskiej dziedzinie 16.08.06, 22:42 Polskie dno i dziadostwo panuje w kazdej dziedzinie.Tu nic nie pomoze,nawet zagraniczny trener.To poprostu Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 S_z_p_a_k_o_w_s_k_i ____ przynosi pecha ..... 16.08.06, 22:57 Po smierci Jana Ciszewskiego ,którego wieczny optymizm i poczucie humoru przynosiło szczęście naszej reprezentacji nastał czas wielkiego malkontenta SZPAKOWSKIEGO.Po prostu SZPAKU przynosi pecha............ Od momentu -czyli gdzieś na przełomie lat 70/80 ,gdy zaczął relacjonować spotkania z udziałem naszych piłkarzy nawet drobne sukcesy są dla niego porażkami.Nie potrafi wzbudzić tego"czegoś" co udawało się Ciszewskiemu. Gdy mecz relacjonuje Szpaku to lepiej wyłączyć "głos" w TV i posłuchac spokojnej muzyki - szkoda nerwów a chłopakom lepiej sie gra na boisku.Nie wiem na czym to polega ale odnosi skutek :)))))))))) Nie można rozpoczynać relacji w nastroju ..."i tak się nie uda..." a Szpakowski taki nastrój wprowadza...... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: S_z_p_a_k_o_w_s_k_i ____ przynosi pecha ..... 16.08.06, 23:11 Nie pamiętam Jana ciszewskiego ,znam jego głos tylko z archiwalnych nagrań. I potwierdzam.Na pewno i merytorycznie i ,,medialnie'' był o wiele lepszy od S Z P A K A. milo_1 napisał: > Po smierci Jana Ciszewskiego ,którego wieczny optymizm i poczucie humoru > przynosiło szczęście naszej reprezentacji nastał czas wielkiego malkontenta > SZPAKOWSKIEGO.Po prostu SZPAKU przynosi pecha............ > Od momentu -czyli gdzieś na przełomie lat 70/80 ,gdy zaczął relacjonować > spotkania z udziałem naszych piłkarzy nawet drobne sukcesy są dla niego > porażkami.Nie potrafi wzbudzić tego"czegoś" co udawało się Ciszewskiemu. > Gdy mecz relacjonuje Szpaku to lepiej wyłączyć "głos" w TV i posłuchac > spokojnej muzyki - szkoda nerwów a chłopakom lepiej sie gra na boisku.Nie wiem > na czym to polega ale odnosi skutek :)))))))))) > Nie można rozpoczynać relacji w nastroju ..."i tak się nie uda..." a Szpakowski > taki nastrój wprowadza...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danajanek Re: Będzie dobrze!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.06, 22:43 Chłopy (i baby)nie jest źle.Będzie dobrze.Tylko więcej długich podań do środka to i będą bramki.Najważniejsze,że Zuraw i Franek zaczęli się szukać.Obrona do kitu.Wymienić Bąka i Zewłakowa,dodać Kiełbasę (do pomocy!)w miejsce Szymusia i będzie O.K. Były dzisiaj "momenty" do podniety.Trochę pracy Leo i zespołu i będzie O.K.! Odpowiedz Link Zgłoś
ddddd9 Re: Debiut Beenhakkera, debiut Żurawskiego 16.08.06, 22:44 nawet mi sie nie chce pisac - ale z kim ten trener ma wygrywac mecze, czy bedzie on, czy janas czy nawet pele - nie ma materialu na zawodnikow, ci co sa to dupki i cieniasy, barany, - moga tylko grac z wyspami owczymi Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna_z_gazowni Dudek już nie będę do ciebie dzwoniła!!!!!!!!!!!!! 16.08.06, 22:45 Wyślę ci zawyżony rachunek za gaz, chociaż wiem że, nie masz gazu w domu. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś