Dodaj do ulubionych

Witkowski: Mam dwie lewe ręce... w kuchni

IP: *.c246.petrotel.pl 09.01.07, 20:14
WITKOWSKI TY CH..U :) wielki ku.. imprezowicz:)
Obserwuj wątek
    • Gość: fan Re: Witkowski: Mam dwie lewe ręce... w kuchni IP: *.plock.msk.pl 09.01.07, 21:07
      Zastanów się co Ty piszesz...szkoda słów...chyba pomyliłeś osoby...
      • Gość: Nova Re: Witkowski: Mam dwie lewe ręce... w kuchni IP: *.plock.mm.pl 09.01.07, 21:10
        Marek jest THE BEST!!! znam go osobiście od kilku lat... !!!
        • Gość: plocek Re: Witkowski: Mam dwie lewe ręce... w kuchni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 21:34
          Czy nie mozna cos z robic z tym debilem, ktory poza komentarzami:" witkowski
          ty...", czy " wisniewski ty..." nie ma nic ciekawego do napisania?
          • Gość: eMPe Re: Witkowski: Mam dwie lewe ręce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 21:54
            dwie lewe ręce do wszystkiego a nawet dwie lewe nogi:| ma nie kto inny jak Budyń :P
            • Gość: kibol Re: Witkowski: Mam dwie lewe ręce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 22:19
              brawo MAREK będe głosować na GIEBIE a moja mama robi dobre pierogi to chetnie
              ci wyśle TRZYMAJ SIĘ .
              • Gość: Erni Re: Witkowski: Mam dwie lewe ręce... IP: 83.2.116.* 09.01.07, 23:32
                Dziś widziałem plakat w Gostyninie że w sobotę jest tam organizowany turniej
                pilki ręcznej i ma być pierwsza i druga wisła.
                Wie ktoś czy to prawda że będzie pierwsza ?
                • Gość: kolo Re: Witkowski: Mam dwie lewe ręce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:36
                  pierwsza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka