Dodaj do ulubionych

Ekstraklasa według Z czuba

IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.07, 19:15
Nie napisaliscie nic o bonicie, nowym trenerze złotek.. heh znalazłem próby
ironii na ten temat:
www.sportowefakty.pl/?dysc_id=6&k1_id=113&k2_id=255&dzial_id=1004&news_id=178732
pozdrawiam zczubów :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Vod Ekstraklasa według Z czuba IP: *.icpnet.pl 01.03.07, 19:23
      Niezłe. Ale są literówki...
      • Gość: drwal Lech Poznań IP: *.icpnet.pl 02.03.07, 12:53
        "Lech nie strzelił w żadnym z meczów więcej niż jednego gola i był najnudniej
        grającą drużyną w lidze."

haha, jasne, szczegolnie 3 bramki w meczu z Pogonia w tym 3 krotne wychodzenie
        na prowadzenie potwierdzaja wasza teze o tym ze bedziemy grali najnudniej
        • Gość: zatroskany ktoś tu wyraźnie Leszka nie lubi oj zdziwi się ... IP: 195.20.110.* 02.03.07, 13:01
          • Gość: ikar nieźle się uśmiałem "Z czuba" w formie! IP: *.bph.pl 02.03.07, 14:15
            a umieszczenie żaboli na ostatnim miejscu - oby okazało się prorocze!
        • Gość: Cube Re: Lech Poznań IP: 195.137.246.* 04.03.07, 12:22
          też mi sukces wygrać z Polsko-Brazylijskim Klubem tańca Samba i Mamba
      • Gość: Ja Wygraj ligę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 15:09
        mam pytanie czy w tej ryundzie tez bedzie konkurs wygraj ligę??bo jakoś nie mogę
        nigdzie linka do tego znależć?/prosze o odpowiedź
    • Gość: J De Francesco już odesłali do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 20:12
      Ale poza tym podsumowanie super :)
      Nie napisaliście że po rundzie Legia kupiła Svitlice, żeby stworzył napad marzeń z Włodarczykiem :D
    • Gość: leoś Ekstraklasa według Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 21:56
      Gónika już chcecie z ligi wy..!
      Cała Polska w cieniu Śląska!!!!!!!!!!!
    • Gość: Filet z mintaja zczubaki - dyletanci IP: *.city-connect.pl 02.03.07, 00:15
      Chciałem nieśmiało zauważyć, że Górnik Zabrze nie może spaść z ligi po 50.
      latach. Zdarzyło mu się to już bodajże pod koniec lat 70. Na jeden sezon,
      parszywi dyletanci.
      • Gość: j Re: zczubaki - dyletanci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 09:24
        dokladniej w sezonie 77/78. Ale mnie ten błąd wcale nie jakoś strasznie nie razi.
      • Gość: gyszynk Re: zczubaki - dyletanci IP: *.devs.futuro.pl 02.03.07, 10:11
        Nigdy nie spadnie, nasz Górnik nigdy nie spadnie!! Choć wszyscy o tym marzą
        w "stolycy"!!!
        • Gość: W Re: zczubaki - dyletanci IP: 217.8.178.* 02.03.07, 11:10
          Gó.no w Wiadrze
        • Gość: OE fan a kto by się wami zajmował ? IP: *.chello.pl 02.03.07, 15:51
          Na początku lat 80tych jak górnicy byli jeszcze mocni to był Górnik zbabrze i
          nadal jest tak samo. Czyżbyśmy mieli Wam czegoś zazdrościć?
          To jednak chyba Wy nam. Ale to już inna sprawa.
    • Gość: Azirafal Ekstraklasa według Z czuba IP: 195.85.249.* 02.03.07, 09:43
      Jedyny fajny opis to Lecha Poznań :) Reszta jakaś nudnawa i ciepło-kluchowata.
      • Gość: BatuChan Re: Ekstraklasa według Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 10:01
        Nie bardzo rozumiem co Probierz ma do sprawy Kolendowicza. Przydałoby się
        szersze wyjaśnienie, chyba że panom z-czuba pomyliły się kluby z Łodzi.
    • Gość: rwt Ekstraklasa według Z czuba IP: *.centertel.pl 02.03.07, 10:32
      Co to za pierdoły?
    • Gość: wz Ekstraklasa według Z czuba IP: 150.254.166.* 02.03.07, 11:15
      Może i w sparingach Lech grał najnudniej ale w rundzie jesiennej najciekawiej w
      całej ekstraklasie więc może nie bądźmy takimi pesymistami.
      Tak na poważnie niech gra najnudniejszą piłkę w lidze ale niech wszystko wygrywa
    • Gość: Zed Co za ignorant to napisał??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 11:39
      Na pierwszy rzut oka widać że autor pojęcie o piłce ma jak świnia o balecie.
      Zapewne wiedzę o OE czerpie z samej GW jakże obiektywnej i rzeczowej gazety. He
      po co takie dyrdymały wypisywać? Nie lepiej było zrobić zestawienie wypowiedzi
      ekspertów o każdej z drużyn?
      • Gość: Bart nie ZED - tylko ZGRED:) IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.07, 11:57
        jak czytam takich Zed'ow, to sie zastanawiam; az takie braki w rozumie, czy az
        taki brak dystansu i poczucia humoru?
        :)
        pewnie jedno wyplywa z drugiego:)

dla mnie 'z czuba' jest naprawde fajne - wiecej takich komentarzy.
        a komentarze "ekspertow" juz byly na Gazecie - pytanie tylko; co wsrod
        ekspertow robil pan Tomaszewski???
        z niego taki ekspert jak z...Zeda i jemu podobnych:)

pozdrawiam normalnych:)
      • radiradi1 Zed's dead, widac, że ty masz pojęcie o świecie i 02.03.07, 16:32
        poczucie humoru na poziomie średnio rozgarniętej ameby.

• Gość: muka! :) IP: *.aster.pl 02.03.07, 11:49
      Polskim kibicom (w sensie: wiekszości komentujacych) gratulujemy poczucia humoru
      ;)))
    • Gość: XXX Ekstraklasa według Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 12:49
      Żałosne..ani to śmieszne ani prawdziwe..sport w wyborczej schodzi na psy..nie ma
      piłkarzyków, brak fachowych analiz..tylko relacja z czuba coś tam skrobie, ale
      chyba sami się śmieją z własnych dowcipów..szkoda..
    • jaguar666 Re: Ekstraklasa według Z czuba 02.03.07, 12:57
      No brawo piękne podsumowanie, a fragmenty z Magierą i Magodeniem wspaniałe.
      Tylko jedno sprostowanie: Wydział Dyscyplinarny PZPN wydał decyzje, że ŁKS nie miał podstaw, aby zawiesić Kolenodiwcza, tym samym zawodnik może grać w Zaglębiu, gdy tylko klub zapłaci kwotę odstępnego zapisaną w kontrakcie Roberta z Bazarowcami.
      A zatem nic nie stoi na przeszkodzie, aby Probierz został trenerem reprezentacji latem. :)
    • Gość: mik Ekstraklasa według Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 13:06
      debilne...
    • Gość: pablo Ekstraklasa według Z czuba IP: *.meet-music.net 02.03.07, 13:10
      ...uuuuu troche to Pan autor przesadził z ta kolejnoscia na finiszu naszej ligi...
    • Gość: moheras Ekstraklasa według Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 13:18
      ja mysle ze mistrzem bedzie wisla z plocka a w pucharach zagra widzew. Co wy
      tak skromnie z tymi dwoma zespolami
    • Gość: pre Korona to żart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 13:21
      Korona to żart? i co z tego że Korona zagra bardzo dobre mecze z Wisłą i Legią
      skoro w następnej kolejce przegra lub zremisuje z Arką albo Górnikiem Ł.?
      • Gość: 123 Re: Korona to żart? IP: 80.48.255.* 02.03.07, 13:46
        Wszyscy mają wpadki, jak np: Legia z Sanokiem w Pucharach. Rzecz w tym by było
        ich jak najmniej.
        • Gość: pre Re: Korona to żart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 18:09
          Ten tekst jest o Lidze Polskiej, a nie Pucharze Polski, to po pierwsze. Po
          drugie podaj jakąś wpadkę Legii w rundzie wiosennej ubiegłego sezonu lub podaj
          jakąś wpadkę Wisły Kraków za czasów Kasperczaka(tak, tak wtedy Wisła również
          odpadał z Pucharu Polski).
          • Gość: OMGG Re: Korona to żart? IP: 193.24.200.* 02.03.07, 18:25
            Ludzie to jest artykuł aby sie pośmiać a kto wie moze i korona wygra we'll see
    • Gość: Maniek1409 Ekstraklasa według Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 13:40
      Wisełka będzie mistrzem!!!
      • Gość: Jak to jak to? Re: Ekstraklasa według Z czuba IP: *.aster.pl 02.03.07, 13:46
        Napinacze do toalety szybko, bo będzie brudno pod klawiaturą.
      • Gość: KKK Re: Ekstraklasa według Z czuba IP: 80.48.255.* 02.03.07, 13:48
        A któraż to, która :???
      • Gość: hanys Re: Ekstraklasa według Z czuba IP: *.pools.arcor-ip.net 02.03.07, 16:11
        gornik zabrze a nie te kmioty z krakowa
    • Gość: biggggP Re: Ekstraklasa według Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 13:47
      COOOOOOOOOOOOO?WISŁA PŁOCK 6?!NAWET ŁKS-U NIE WYMIENILI!NIE WIEM KTO TO PISAŁ
      ALE NIECH SIĘ LECZY NA NOGI BO NA GŁOWĘ JUŻ ZA PÓŹNO.
    • Gość: oshoost Ekstraklasa według Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 14:10
      ...błąd muszę wytknąć - Kolendowicz - nieważne czy z Zagłębia czy z ŁKSu, ma na
      imię ROBERT a nie RAFAŁ (jak sugeruje Z czuba), a ligę wygra Korona przed
      Bełchatowem i Wisłą...
    • Gość: shreKSG Ekstraklasa według Z czuba IP: *.crowley.pl 02.03.07, 14:16
      Ten co to pisał to sie chyba z koniem na głowy pozamieniał :) gość chyba na
      jakiś srodkach odurzajacych jest:D
      • Gość: heger Re: Ekstraklasa według Z czuba IP: *.tvgawex.pl 02.03.07, 14:45
        Bardzo kiepskie. Jak nie mają już o czym pisać, to lepiej żeby nie pisali
    • tolba Re: Ekstraklasa według Z czuba 02.03.07, 15:29
      Wszystkim oburzonym, zniesmaczonym i zbulwersowanym proponuję lekturę czegoś innego niż 'Zimny chów cieląt', pozwalającego przyswoić i zrozumieć definicję ironii.
      • Gość: morqadir Re: Ekstraklasa według Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 15:44
        faktycznie , chyba będe musiał kilku osobom wytłumaczyc o co chodzi w tym
        artykule , chodź z drugiej strony skoro sami nie zrozumieli to i tłumaczeń nie
        zrozumieją :D
    • Gość: co jest ? Co za dzieciak pisal ten artykul ?! IP: *.imag.com.pl 02.03.07, 15:52
      Gazeta powoli robi sie jak fakt (w pogoni za tania sensacjom) Nie wiem kto tak
      typowal ale na pewno jest psychiczny... Nic sie z tego nie sprawdzi, zaden klub
      nie bedzie na miejscu ktore wskazuje gazeta.. W ogole co za kret napisal ze
      bilety w Zabrzu byly po 50 groszy ?! Kiedy lol jak juz to byly na 3 meczach po
      5zl a na reszcie jak byl komplet to w normalnej cenie.. Jak juz macie pisac to z
      sensem a nie jak teraz z DAREMNYM, ZALOSNYM zarcikiem
      • Gość: gosc-portalu Re: Co za dzieciak pisal ten artykul ?! IP: 62.181.169.* 02.03.07, 15:58
        Test ma charakter bardziej szyderczy niż prześmiewczy. Zresztą po wybiórczej
        dużo więcej spodziewać się nie można. Nie od dziś wiadomo że odkąd spadała z
        ekstraklasy Polonia Warszawa to nikt tam taka ligą się już nie interesuję. Poza
        tym tam w redakcji są sami światowcy, fascynujący się rozgrywkami ligi mistrzów
        i ewentualnie rozgrywkami NBA. Pewnie że to tak łatwiej, kopać leżącego.
        Podsumowując dla mnie to żenada, ten tekst.
        • Gość: hanys Re: Co za dzieciak pisal ten artykul ?! IP: *.pools.arcor-ip.net 02.03.07, 16:10
          polonia warszawa?to 93 procent homoseksualistow a reszta to obojniacy, tylko
          ponoc trener byl normalny
      • radiradi1 w/g 27-latek, starszy od ciebie o jakieś 15 lat, 02.03.07, 16:36
        żałosny chłopcze.
    • Gość: KSG Ekstraklasa według Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:11
      Jak czytam te wasze wypociny to śmiać mi się chce,co roku to samo Górnik Zabrze
      spadnie i nic go nie uratuje, te wasze prognozy nigdy sie nie sprawdzają i
      teraz też sie nie sprawdzą...
    • Gość: Co z piłkarzykami? Co z piłkarzykami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:43
      Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z
      piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z
      piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?
    • Gość: Kibicka Re: Ekstraklasa według Z czuba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 17:53
      Dla mnie tekst żałosny. O ile zawsze ceniłam Zczuba za poczucie humoru to teraz zastanawiam się, czy:
      A. byliście po kilku głębszych
      B. tekst pisał jakiś stażysta, który stara się o angaż w redakcji

Miernota totalna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka