Gość: maxio IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.07, 19:15 Nie napisaliscie nic o bonicie, nowym trenerze złotek.. heh znalazłem próby ironii na ten temat: www.sportowefakty.pl/?dysc_id=6&k1_id=113&k2_id=255&dzial_id=1004&news_id=178732 pozdrawiam zczubów :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vod Ekstraklasa według Z czuba IP: *.icpnet.pl 01.03.07, 19:23 Niezłe. Ale są literówki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drwal Lech Poznań IP: *.icpnet.pl 02.03.07, 12:53 "Lech nie strzelił w żadnym z meczów więcej niż jednego gola i był najnudniej grającą drużyną w lidze." haha, jasne, szczegolnie 3 bramki w meczu z Pogonia w tym 3 krotne wychodzenie na prowadzenie potwierdzaja wasza teze o tym ze bedziemy grali najnudniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany ktoś tu wyraźnie Leszka nie lubi oj zdziwi się ... IP: 195.20.110.* 02.03.07, 13:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar nieźle się uśmiałem "Z czuba" w formie! IP: *.bph.pl 02.03.07, 14:15 a umieszczenie żaboli na ostatnim miejscu - oby okazało się prorocze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cube Re: Lech Poznań IP: 195.137.246.* 04.03.07, 12:22 też mi sukces wygrać z Polsko-Brazylijskim Klubem tańca Samba i Mamba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Wygraj ligę?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 15:09 mam pytanie czy w tej ryundzie tez bedzie konkurs wygraj ligę??bo jakoś nie mogę nigdzie linka do tego znależć?/prosze o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J De Francesco już odesłali do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 20:12 Ale poza tym podsumowanie super :) Nie napisaliście że po rundzie Legia kupiła Svitlice, żeby stworzył napad marzeń z Włodarczykiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leoś Ekstraklasa według Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 21:56 Gónika już chcecie z ligi wy..! Cała Polska w cieniu Śląska!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filet z mintaja zczubaki - dyletanci IP: *.city-connect.pl 02.03.07, 00:15 Chciałem nieśmiało zauważyć, że Górnik Zabrze nie może spaść z ligi po 50. latach. Zdarzyło mu się to już bodajże pod koniec lat 70. Na jeden sezon, parszywi dyletanci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: zczubaki - dyletanci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 09:24 dokladniej w sezonie 77/78. Ale mnie ten błąd wcale nie jakoś strasznie nie razi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gyszynk Re: zczubaki - dyletanci IP: *.devs.futuro.pl 02.03.07, 10:11 Nigdy nie spadnie, nasz Górnik nigdy nie spadnie!! Choć wszyscy o tym marzą w "stolycy"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: zczubaki - dyletanci IP: 217.8.178.* 02.03.07, 11:10 Gó.no w Wiadrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OE fan a kto by się wami zajmował ? IP: *.chello.pl 02.03.07, 15:51 Na początku lat 80tych jak górnicy byli jeszcze mocni to był Górnik zbabrze i nadal jest tak samo. Czyżbyśmy mieli Wam czegoś zazdrościć? To jednak chyba Wy nam. Ale to już inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azirafal Ekstraklasa według Z czuba IP: 195.85.249.* 02.03.07, 09:43 Jedyny fajny opis to Lecha Poznań :) Reszta jakaś nudnawa i ciepło-kluchowata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BatuChan Re: Ekstraklasa według Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 10:01 Nie bardzo rozumiem co Probierz ma do sprawy Kolendowicza. Przydałoby się szersze wyjaśnienie, chyba że panom z-czuba pomyliły się kluby z Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Ekstraklasa według Z czuba IP: *.centertel.pl 02.03.07, 10:32 Co to za pierdoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Ekstraklasa według Z czuba IP: 150.254.166.* 02.03.07, 11:15 Może i w sparingach Lech grał najnudniej ale w rundzie jesiennej najciekawiej w całej ekstraklasie więc może nie bądźmy takimi pesymistami. Tak na poważnie niech gra najnudniejszą piłkę w lidze ale niech wszystko wygrywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed Co za ignorant to napisał??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 11:39 Na pierwszy rzut oka widać że autor pojęcie o piłce ma jak świnia o balecie. Zapewne wiedzę o OE czerpie z samej GW jakże obiektywnej i rzeczowej gazety. He po co takie dyrdymały wypisywać? Nie lepiej było zrobić zestawienie wypowiedzi ekspertów o każdej z drużyn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart nie ZED - tylko ZGRED:) IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.07, 11:57 jak czytam takich Zed'ow, to sie zastanawiam; az takie braki w rozumie, czy az taki brak dystansu i poczucia humoru? :) pewnie jedno wyplywa z drugiego:) dla mnie 'z czuba' jest naprawde fajne - wiecej takich komentarzy. a komentarze "ekspertow" juz byly na Gazecie - pytanie tylko; co wsrod ekspertow robil pan Tomaszewski??? z niego taki ekspert jak z...Zeda i jemu podobnych:) pozdrawiam normalnych:) Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 Zed's dead, widac, że ty masz pojęcie o świecie i 02.03.07, 16:32 poczucie humoru na poziomie średnio rozgarniętej ameby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! :) IP: *.aster.pl 02.03.07, 11:49 Polskim kibicom (w sensie: wiekszości komentujacych) gratulujemy poczucia humoru ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Ekstraklasa według Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 12:49 Żałosne..ani to śmieszne ani prawdziwe..sport w wyborczej schodzi na psy..nie ma piłkarzyków, brak fachowych analiz..tylko relacja z czuba coś tam skrobie, ale chyba sami się śmieją z własnych dowcipów..szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Ekstraklasa według Z czuba 02.03.07, 12:57 No brawo piękne podsumowanie, a fragmenty z Magierą i Magodeniem wspaniałe. Tylko jedno sprostowanie: Wydział Dyscyplinarny PZPN wydał decyzje, że ŁKS nie miał podstaw, aby zawiesić Kolenodiwcza, tym samym zawodnik może grać w Zaglębiu, gdy tylko klub zapłaci kwotę odstępnego zapisaną w kontrakcie Roberta z Bazarowcami. A zatem nic nie stoi na przeszkodzie, aby Probierz został trenerem reprezentacji latem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Ekstraklasa według Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 13:06 debilne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Ekstraklasa według Z czuba IP: *.meet-music.net 02.03.07, 13:10 ...uuuuu troche to Pan autor przesadził z ta kolejnoscia na finiszu naszej ligi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moheras Ekstraklasa według Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 13:18 ja mysle ze mistrzem bedzie wisla z plocka a w pucharach zagra widzew. Co wy tak skromnie z tymi dwoma zespolami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pre Korona to żart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 13:21 Korona to żart? i co z tego że Korona zagra bardzo dobre mecze z Wisłą i Legią skoro w następnej kolejce przegra lub zremisuje z Arką albo Górnikiem Ł.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Korona to żart? IP: 80.48.255.* 02.03.07, 13:46 Wszyscy mają wpadki, jak np: Legia z Sanokiem w Pucharach. Rzecz w tym by było ich jak najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pre Re: Korona to żart? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 18:09 Ten tekst jest o Lidze Polskiej, a nie Pucharze Polski, to po pierwsze. Po drugie podaj jakąś wpadkę Legii w rundzie wiosennej ubiegłego sezonu lub podaj jakąś wpadkę Wisły Kraków za czasów Kasperczaka(tak, tak wtedy Wisła również odpadał z Pucharu Polski). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OMGG Re: Korona to żart? IP: 193.24.200.* 02.03.07, 18:25 Ludzie to jest artykuł aby sie pośmiać a kto wie moze i korona wygra we'll see Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek1409 Ekstraklasa według Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 13:40 Wisełka będzie mistrzem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jak to jak to? Re: Ekstraklasa według Z czuba IP: *.aster.pl 02.03.07, 13:46 Napinacze do toalety szybko, bo będzie brudno pod klawiaturą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Re: Ekstraklasa według Z czuba IP: 80.48.255.* 02.03.07, 13:48 A któraż to, która :??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Ekstraklasa według Z czuba IP: *.pools.arcor-ip.net 02.03.07, 16:11 gornik zabrze a nie te kmioty z krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biggggP Re: Ekstraklasa według Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 13:47 COOOOOOOOOOOOO?WISŁA PŁOCK 6?!NAWET ŁKS-U NIE WYMIENILI!NIE WIEM KTO TO PISAŁ ALE NIECH SIĘ LECZY NA NOGI BO NA GŁOWĘ JUŻ ZA PÓŹNO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oshoost Ekstraklasa według Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 14:10 ...błąd muszę wytknąć - Kolendowicz - nieważne czy z Zagłębia czy z ŁKSu, ma na imię ROBERT a nie RAFAŁ (jak sugeruje Z czuba), a ligę wygra Korona przed Bełchatowem i Wisłą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shreKSG Ekstraklasa według Z czuba IP: *.crowley.pl 02.03.07, 14:16 Ten co to pisał to sie chyba z koniem na głowy pozamieniał :) gość chyba na jakiś srodkach odurzajacych jest:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heger Re: Ekstraklasa według Z czuba IP: *.tvgawex.pl 02.03.07, 14:45 Bardzo kiepskie. Jak nie mają już o czym pisać, to lepiej żeby nie pisali Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Ekstraklasa według Z czuba 02.03.07, 15:29 Wszystkim oburzonym, zniesmaczonym i zbulwersowanym proponuję lekturę czegoś innego niż 'Zimny chów cieląt', pozwalającego przyswoić i zrozumieć definicję ironii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morqadir Re: Ekstraklasa według Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 15:44 faktycznie , chyba będe musiał kilku osobom wytłumaczyc o co chodzi w tym artykule , chodź z drugiej strony skoro sami nie zrozumieli to i tłumaczeń nie zrozumieją :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co jest ? Co za dzieciak pisal ten artykul ?! IP: *.imag.com.pl 02.03.07, 15:52 Gazeta powoli robi sie jak fakt (w pogoni za tania sensacjom) Nie wiem kto tak typowal ale na pewno jest psychiczny... Nic sie z tego nie sprawdzi, zaden klub nie bedzie na miejscu ktore wskazuje gazeta.. W ogole co za kret napisal ze bilety w Zabrzu byly po 50 groszy ?! Kiedy lol jak juz to byly na 3 meczach po 5zl a na reszcie jak byl komplet to w normalnej cenie.. Jak juz macie pisac to z sensem a nie jak teraz z DAREMNYM, ZALOSNYM zarcikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc-portalu Re: Co za dzieciak pisal ten artykul ?! IP: 62.181.169.* 02.03.07, 15:58 Test ma charakter bardziej szyderczy niż prześmiewczy. Zresztą po wybiórczej dużo więcej spodziewać się nie można. Nie od dziś wiadomo że odkąd spadała z ekstraklasy Polonia Warszawa to nikt tam taka ligą się już nie interesuję. Poza tym tam w redakcji są sami światowcy, fascynujący się rozgrywkami ligi mistrzów i ewentualnie rozgrywkami NBA. Pewnie że to tak łatwiej, kopać leżącego. Podsumowując dla mnie to żenada, ten tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Co za dzieciak pisal ten artykul ?! IP: *.pools.arcor-ip.net 02.03.07, 16:10 polonia warszawa?to 93 procent homoseksualistow a reszta to obojniacy, tylko ponoc trener byl normalny Odpowiedz Link Zgłoś
radiradi1 w/g 27-latek, starszy od ciebie o jakieś 15 lat, 02.03.07, 16:36 żałosny chłopcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Ekstraklasa według Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:11 Jak czytam te wasze wypociny to śmiać mi się chce,co roku to samo Górnik Zabrze spadnie i nic go nie uratuje, te wasze prognozy nigdy sie nie sprawdzają i teraz też sie nie sprawdzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co z piłkarzykami? Co z piłkarzykami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:43 Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami?Co z piłkarzykami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibicka Re: Ekstraklasa według Z czuba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 17:53 Dla mnie tekst żałosny. O ile zawsze ceniłam Zczuba za poczucie humoru to teraz zastanawiam się, czy: A. byliście po kilku głębszych B. tekst pisał jakiś stażysta, który stara się o angaż w redakcji Miernota totalna... Odpowiedz Link Zgłoś