Gość: nutiniss IP: 80.240.190.* 02.05.07, 20:00 Ciekawe, jak WAM pójdzie z dotrzymaniem obietnicy ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hn AC Milan - Manchester United z czuba i na żywo IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.05.07, 20:01 jak by nie liczyć to Real jest najlepszym klubem XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniu Co poeta miał na mysli? IP: *.chello.pl 02.05.07, 21:52 Szpaq: "Przypominam, że Manchester to zespol, ktory nigdy nie strzelil gola, ktory nigdy nie wygral ani nawet nie zremisowal". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: AC Milan - Manchester United z czuba i na żyw 03.05.07, 09:24 "jak by nie liczyć to Real jest najlepszym klubem XXI wieku." a ty jak wyliczyłeś tą najlepszość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroc AC Milan - Manchester United z czuba i na żywo IP: *.as.kn.pl 02.05.07, 20:03 No juz myslalem ze redaktorowie weekenduja w najlepsze.... a tu taka niespodzianka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wziiiiuuuuu Re: AC Milan - Manchester United z czuba i na żyw IP: 83.12.157.* 02.05.07, 20:09 a wczoraj czemu nie było relacji z meczyku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeonPL Kaladze w obronie IP: *.icpnet.pl 02.05.07, 20:16 ten pan jest tragiczny:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny85 Re: AC Milan - Manchester United z czuba i na żyw IP: 149.132.185.* 02.05.07, 20:26 Panowie w Mediolanie leje z małymi przerwami od rana... więc to żadne zraszacze.. Choć teraz akurat przestało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yapi yapo Re: AC Milan - Manchester United z czuba i na żyw IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.07, 20:36 Zauważyliście że wklejony mecz Milan-Barcelona komentuje Boniek? Odpowiedz Link Zgłoś
adamadamas Re: AC Milan - Manchester United z czuba i na żyw 02.05.07, 20:34 Jesteście be-be! Czemuż, ach czemuż Darka Szpakowskiego nie lubicie! Mecz bez niego to nieomal mecz bez piłki. A w studio na publicznej pan Gmoch jeszcze nie wie kto wygra, bo to wszystko, jak powiedział, pantha rei, a poza tym Milan miał mieć hendikap, ale chyba nie ma i nie wiadomo. A pan Szaranowicz już snuje wizje! Dawać na tvp! Ale już! Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Przedmowa meczowa Szrananowicza... 02.05.07, 20:34 ...wprowadziła mnie w taką ekstazę, że z miejsca czuję się mancesz... manszest... mmmm... ...czerwonym diabłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepiniv AC Milan - Manchester United z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 20:39 zmiencie prosze na tvp... dzieki temu bedzie u Was duzo ciekawiej i smieszniej Odpowiedz Link Zgłoś
adamadamas Chcemy Darka! 02.05.07, 20:39 "Daaarek Szpakowski! Najlepszym komentatorem jest! Daaarek Szpakowski! Najlepiej skomentuje mecz!" Tak śpiewa kultowa kapela Kuśka Brothers. I jak tu racji im nie przyznać? No jak? "Darku! Kibice uwielbiają Cię!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot' No! IP: *.crowley.pl 02.05.07, 20:40 musze napisac, ze brak relacji wczoraj mocno mnie rozczarowal :/ wolalbym zebyscie to dzisiaj odpuscili (ale widzac wasza patologiczna sklonnosc do milanu, mozna sie bylo spodziewac :P) Glory, glory ManUt! Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 zCzubaki zmieńcie kanał :) 02.05.07, 20:41 Na nSporcie nie usłyszycie, że milan do zespół staruszków :) A do wczoraszego meczu: chyba będzie mnie to męczyło do końca meczu finałowego, czy Reina wie, co się stało z jego poprzednikami, którzy wygrywali z Liverpoolem dwa ostatnie puchary europejskie? Odpowiedz Link Zgłoś
fdj _________Jest szansa na fantastyczny finał:_______ 02.05.07, 20:45 Do finału wchodzi MU. Po badaniach anytdopingowych wydaje się, że van der Sar na starość postanowił odwiedzić kolegę z czasów szkolnych, prowadzącego jedyny w Voorhout coffee shop. Jego miejsce zajmuje Kuszczak. Z kolei Pepe Reina popada w straszną depresję po tym, gdy go okradziono, gdy stawał się bohaterm półfinału. Rafa Benitez, wiedziony jakimś ósmym zmysłem, wspomnieniami znad Bosforu oraz modlitwami znad Wisły, postanawia w finale skorzystać po raz ostatni z usług Jerzego Dudka. Dwóch polskich bramkarzy w finale. W kraju zbiorowy orgazm. Listkiewicz z Kaczyńskimi, wybierają się na finał do Aten, przy okazji badając, jakim cudem ci Grecy zdążyli z Igrzyskami, aby wykorzystać zdobyte informacje przy organizacji Euro 2012. Płeć piękna staje do walk w kisielu o to, czy przystojniejszy jest Kuszczak czy Dudek. A Szpakowski... Szpakowski :-) SZPAKOWSKI :-D Czyż to nie piękna wizja? Dlatego dziś wszyscy jeteśmy menczesterykami. Odpowiedz Link Zgłoś
innuitca Re: _________Jest szansa na fantastyczny finał:__ 02.05.07, 22:54 Ale wizja, kolega byl chyba w tym coffie shopie z Edvinem Van der Sarem :) ale podoba mi sie ta baku-baku wizja. Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Szpak też ma swoją przedmowę... 02.05.07, 20:46 Nie wierzę, że im to ktoś pisze. To idzie z głębi serca... słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
deana No ale za kogo mam trzymać kciuki??? 02.05.07, 20:48 Obu drużynom kibicuję. Odpowiedz Link Zgłoś
adamadamas Re: No ale za kogo mam trzymać kciuki??? 02.05.07, 20:51 włąsnie Darek opowiadał o telefonie do rodziców. W tym czasie akcja trwaął w anjlepsze. Darek jest wielki! A jak wspaniale akcentuje słowo "rozciągnięcie"! Poezja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalgabriel AC Milan - Manchester United z czuba i na żywo IP: *.sds.uw.edu.pl 02.05.07, 20:48 Mnie też się coś zdaje, że mecz Milan-Barca komentował Zibi a Liverpool Puchar Europy/Ligę Mistrzów wygrywał 5 razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WLKP Szpakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 20:50 Nie wiem jak na N-sporcie, ale w Telewizji Polskiej gra niejaki Oszej i Peppe Inzaghi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Jezzzus Maria !!! 02.05.07, 20:51 Oszej w grze... hehehe Szpaku do bojuuuuu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jezzzus Maria !!! IP: *.nj.res.rr.com 02.05.07, 21:54 Osziej..mowia panowie na ESPN2... przypuszczam, ze wiedza co mowia:)))) wiec nie smiac sie ze Szpaqa!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tek Re: AC Milan - Manchester United z czuba i na żyw IP: *.satfilm.net.pl 02.05.07, 20:51 Na razie Szpak mówi oszej, ale przed runi jeszcze się powstrzymuje Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj AC Milan - Manchester United z czuba i na żywo 02.05.07, 20:52 Czy ManU ma w planie taktycznym osiągnąć 6 % posiadania piłki ? Odpowiedz Link Zgłoś
adamadamas Byrzydkie koszulki 02.05.07, 20:54 nikt nie zauważył, jakei MU mają byrzydkie koszulki? takie monochromatyczne jakieś.... Odpowiedz Link Zgłoś
adamadamas Gol 02.05.07, 20:56 Darek jest be! Cieszy sie z bramki Milanu... Chyba zemdlał. Bo była chwila ciszy. I że będzie to opera. A Kaka to Strauss. I ze wogóle. Rety rety jej! Odpowiedz Link Zgłoś
adamadamas Re: Gol 02.05.07, 20:57 Bo "ten gol jeszcze przyda temu widowisku" Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Dramat... 02.05.07, 20:57 United gra taką piłkę, że przenoszę się na to forum na stałe... "Jankulowski szeroko się ustawił" Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ______________33 sekundy ciszy______________ 02.05.07, 20:58 Heh. Nigdy w życiu nie słyszałem, żeby Darek był tak cicho. Po golu całe 33 sekundy nie wydał głosu. Jak tak się skończy, to ja nie wiem, jak on to przeżyje. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj ______________hehehehehehehehehe_ _____________ 02.05.07, 21:00 "Piękny spektakl, cudowna gra..." i chyba się ugryzł w język, bo już już prawie było słychać o "teatrze marzeń" :-D Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: ______________hehehehehehehehehe_ ___________ 02.05.07, 21:05 Szpak: "Na pewno Manchester nie gra u siebie - to wiemy." No. Da się zauważyć. Do tej pory tylko raz padło coś o "teatrze marzeń". Odpowiedz Link Zgłoś
adamadamas Re: ______________33 sekundy ciszy______________ 02.05.07, 21:01 pewnie go reanimowali ale wrócił, i to z wigorem! Gattuso dwoi sie i troi by wieźć do Aten swoich kolegów. Nie mają jakichś samolotów, czy czegoś? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 AC Milan - Manchester United z czuba i na żywo 02.05.07, 21:01 Gdyby Kuszczak był na boisku z całą pewnością załadowałby już jedną brameczkę z wykopu,... Alex czas na zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ AC Milan - Manchester United z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 21:02 milan tu jeszcze pokaże Odpowiedz Link Zgłoś
difens Re: AC Milan - Manchester United z czuba i na żyw 02.05.07, 21:04 ronaldo niewidoczny. zly znak dla united :[ Odpowiedz Link Zgłoś