Dodaj do ulubionych

Giza w Legii

27.07.07, 13:27
Giza + jeszcze niech Sikorke z Groclinu wezmą i powinno być dobrze
Obserwuj wątek
    • Gość: macio69 Giza w Legii IP: 217.153.99.* 27.07.07, 13:32
      duuuże wzmocnienie! i stąd pogłoski o wywaleniu ze składu juniora i burego!
      • Gość: korki Re: Giza w Legii IP: 89.174.33.* 27.07.07, 23:00
        ćeń topry muwiom na mnie morki i jestem kibicem legi mam dórzo kómpli fśrut
        kibicuf legi i wogule jest fporzo f warszawie
    • Gość: y Re:? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 13:43
      Tyle razy wspominane jest nazwisko "Giza", a ani razu nie napisano o nim z
      imienia. Trochę takie małokulturalne...
      • Gość: Robin Re:? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 13:51
        A ja Piotra Gizę tradycyjnie wstawiłem do składu w Wygraj Ligę. W Legii go nie zdzierżę, chcę go w Kolejorzu...
    • Gość: romafan Re: Giza w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 13:52
      Niechęć do biegania, buahahhahaha, lepiej mądrze stać niż głupio biegać. Z
      drugiej strony bez 10 km w meczu pewnego pułapu nigdy nie przeskoczy.
    • Gość: ZONA Wielka bzdura !!! IP: *.net.autocom.pl 27.07.07, 13:55
      Piotrek nigdy nie bedzie gral w legii to dla niego dyshonor !!!
      • Gość: QQQ Re: Wielka bzdura !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 14:01
        Jak Giza tam pójdzie to nie będzie miał życia. Niedość że powiedział że zostaje, to jeszcze poszedłby do największego wroga? Zawsze Piotrek był moim ulubionym piłkarzem razem z Bojarskim, a teraz jak pójdzie do Legii to go znienawidze, tak jak pewnie większość Pasiaków. Pozatym wypożyczenie? To już dla Klubu najgorsza opcja, albo go sprzedać, albo zostawić, ale nie wypożyczać!!!
        • Gość: puk puk Nie sadze,aby gral w I skladzie IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 27.07.07, 14:21
          Z tym dyshonorem i podobnymi bzdurami dla przedszkolakow nie badzmy smieszni...
          Kazdy pilkarz grajacy w Ekstraklasie marzy o tym,aby trafic do Legii lub Wisly.
          Stamtad najblizej do reprezentacji lub dobrego klubu zachodniego. Dobrze o tym
          wiecei, wiec nie pleccie ;)
          • Gość: Lukis Re: Nie sadze,aby gral w I skladzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 14:27
            Przepraszam ale coś ci się chyba popieprzyło... Każdy marzy aby iść do Legii
            albo Wisły...może 30 lat temu ale teraz jak piłkarz jest dobry to chce iść tam
            gdzie będzie miał I skład i gdzie klub ma duże aspiracje.

Sorki ale z Legią która w pucharach europejskich sobie nie pogra, to wiązać się
            nie chcą...
            • wcalenietakimaly Piotr Giza 27.07.07, 14:50
              Kompletny debil. Do Legii? Kolejorz, Ruch moge zrozumiec jesli nie moze dogadac
              sie z trenerem.
              • Gość: jax Re: Piotr Giza IP: *.tpnet.pl 27.07.07, 15:00
                zgadzam się. Giza ma słabiuteńką psychikę i w Legii go wykończą. Ale sam chciał
                • Gość: james Re: Piotr Giza IP: *.MAN.atcom.net.pl 27.07.07, 22:18
                  >> zgadzam się. Giza ma słabiuteńką psychikę i w Legii go wykończą. Ale sam chciał.

Tez sie obawiam, ze sie nie odnajdzie w Warszawie. Bo, juz nie jeden zawodnik
                  wracał "na tarczy" ze stolicy. Moze jednak hiszpanski duet Trzeciak-Urban
                  umozliwi temu technicznie grajacemu zawodnikowi rozwiniecie skrzydel. Powodzenia
                  Panie Piotrze. :)

pozdrawiam,
                  james
            • Gość: eurofanatik Warszawa jest passe, tera liczy sie tylko Grodzisk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.07.07, 20:33
              Zgadzam sie z powyzszym postem. ZADEN doslownie zawodnik nie chce grac w
              Warszawie ani Krakowie. Wszyscy marza aby smakowac zycia w Grodzisku,
              Belchatowie i Lecznej! High life, moi przyjaciele! High life!
        • jacques78 Re: Wielka bzdura !!! 27.07.07, 14:47
          Żaden prawidziwy Pasiak go nie znienawidzi, bo wszyscy dobrze wiemy, że Piotr
          jeśli odejdzie to tylko przez idiotę Majewskiego. Zmarnował nam "trener"
          najlepszego piłkarza. Niech go wypożyczą, za rok Majewskiego juz nie będzie,
          wróci Giza i Cracovia powalczy o mistrza. Oddał ym zeszłoroczne 4 miejsce za
          Piotra w Cracovii, ech.
          • Gość: Gość Wielka bzdura to twoje wypociny IP: *.tpnet.pl 27.07.07, 15:03
            to, że ktoś ma potencjał i technikę nie zawsze oznacza że jest najlepszy.
            Przykładów wiele by mnożyć. A za rok Majewski w Cracovii będzie, tylko ciebie
            dzieciaku już nie będzie (mam nadzieję) na trybunach
            • wcalenietakimaly Re: Wielka bzdura to twoje wypociny 27.07.07, 15:23
              No panowie bez osobistych potyczek. Sam jestem sympatykiem Cracovii i cenie
              umiejetnosci Piotra Gizy, ale moze trener wie lepiej. Przeciez juz jakis czas
              temu twierdzil ze gracz jest malo ruchiwy. Te 10 km/mecz to ponoc minumum i
              nawet najwiekszy talent nic nie zdziala jesli sie nie przemieszcza na bosku w
              czasie gry.
              Przykre jesli nie bedzie go w Cracovii.
    • Gość: Adam Matusewicz Giza w Legii IP: *.szczecin.mm.pl 27.07.07, 15:43
      i tak do bandytów w szalikach Legii dołączył niechciany zawodnik. Ciekawe co na
      tą wiadomośc zrobią półgłowki z Łazienkowskiej. Może spalą stadion. Kibice
      Legii to chamstwo, bydło i bandytyzm. I to są kibice ze stolicy...
      • Gość: vncr Re: Giza w Legii IP: 217.153.78.* 27.07.07, 15:48
        A powiesz mi to w twarz? Czy tylko na formu napinamy bo na Łazienkowskiej nigdy
        się nie było!

Wyrazy współczucia i pozdrowienia!
        • Gość: Adam Matusewicz Re: Giza w Legii IP: *.szczecin.mm.pl 27.07.07, 15:55
          Droci bandyto!
          Na Łazienkowską jeździłem jak grał już Leszek Pisz ale ty nie wiesz o kim mówie
          bo te twoje szare komórki zjadły alkohol i agresja. Kibicem nie jest ten co
          najgłośniej krzyczy ale ten co zna swój zespół i kibicuje mu nawet w
          najgorszych chwilach. Zanim się urodziłeś jeździłem z ojcem na Łazienkowską ale
          ty tego nie zrozumiesz bo zamiast kibicować wolisz kląc i bić innych kibiców. I
          Ty się mienisz kibicem Legii buraku jeden? Nawet nie potrafisz podać z pamięci
          składu z przed 5 czy 10 lat temu nazad ale jesteś pierwszy debilu do bójki.
          • Gość: vncr Re: Giza w Legii IP: 217.153.78.* 27.07.07, 16:03
            Szanowny Kibicu,

Pewnie w podobnym wieku jestesmy i kibicujemy tej samej drużynie. Stwierdzam tak
            bo chodze na Żyletę od 1991 roku i nawet umiem wymienić skład z Piszem bo to
            najszczęśliwsze momenty mojego dorastania. Byłem tam jak byliśmy na 15 miejscu i
            jak graliśmy w LM. I jestem nadal i będe jeszcze długo.
            Nigdy w życiu na nikogo ręki nie podniosłem i nawet wyzwiska z mych ust się nie
            wydają.

A do czego pije - odważysz się to co napisałęś powiedzieć z gniazda?

Ty masz dużo racji ale nie napinaj o tym na forum a zbież ludzi - rzuć taki
            temat na Żylecie i coś z tym zrób. Ja się niestety nie odważe.

No i nie uogulniaj !!! Sam wiesz ile ich jest a ilu łącznie na żylecie.

Pozdro

• Gość: Warszawiak Re: Giza w Legii IP: *.pf.com.pl 27.07.07, 15:56
        Nie ze Stolicy, tylko z podwarszawskich wsi. Nie obrażaj rodowitych
        Warszawiaków!
        • Gość: hutnikwarszawa Re: Giza w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 16:20
          Odezwal sie mitoman z Ku...ktorskiej.
      • Gość: piotrek1991r Re: Giza w Legii IP: *.tkdami.net 27.07.07, 16:20
        A ja mam 16 lat ale to wcale nie znaczy że nie znam składu Legii sprzed 10 czy
        15lat.Mo tata potrafi wymienić każdy(cały) skład Legii od sezonu 1966 a przed
        nim jej najważniejszych piłkarzy.Co do kibicółw to sądze że niektórzy
        prezentują rzeczywiście krawężnikowy poziom ale to mniejszość. Nie mówmy że
        cała Zyleta jest zła i bandycka.
        Pozdrawiam
        młody i prawdziwy kibic
        Legii młodego pokolenia
      • Gość: eurofanatik dostrzegam tu jakies kompleksy wzgledem Legii... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.07.07, 20:36
        Gość portalu: Adam Matusewicz napisał(a):

> i tak do bandytów w szalikach Legii dołączył niechciany zawodnik. Ciekawe co na
        >
        > tą wiadomośc zrobią półgłowki z Łazienkowskiej. Może spalą stadion. Kibice
        > Legii to chamstwo, bydło i bandytyzm. I to są kibice ze stolicy...

Przyszedles tu leczyc kompleksy?
    • Gość: kacper Giza w Legii IP: *.serv-net.pl 27.07.07, 16:47
      bez gizy = 2 liga
    • tuzin_cwks Re: Giza w Legii 27.07.07, 17:35
      To dobry transfer, tylko po co nam 4 srodkowy pomocnik?
    • Gość: tym "Kolejorz" - czy to "kolejarz" po wiejsku? IP: *.pl 27.07.07, 18:51
    • Gość: eurofanatik Re: Giza w Legii IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 27.07.07, 20:30
      Dobra dla niego decyzja. W Cracovii by sie tylko marnowal bo to glowny kandydat
      do spadku a w Legii przynajmniej zapewne pogra w czolowce. Przepowiadam, ze
      Legia zdobedzie trzecie miejsce w tym sezonie, czyli powtorzy sie ostatni rok.
      Po prostu sklad jest OK ale na bicie sie o mistrza pewnie nie starczy.
      • Gość: psy dołem Re: Giza w Legii IP: *.76.classcom.pl 28.07.07, 00:02
        głowny kandydat do spadku...ja p..lę, piesku, Kosowski z Niedzielanem wam nie
        pomogą, prędzej bym się martwił, że psiarnia spadnie niż pasy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka