Gość: pezzonovante IP: 82.160.70.* 12.08.07, 11:53 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FAN F1 Juventus rozbił Romę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 11:58 Spotkały sie 2 moje ulubione zespoły w seria A i nie tylko (JUVE wszedzie) I wygrał ten lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar90 Juventus rozbił Romę IP: *.7-87-r.retail.telecomitalia.it 12.08.07, 12:39 nareszczie zaczyna sie rewanz na tych klubach ktorzy uczestniczyli w aferze korupcyjnej a nie zostali zdegradowani tak jak juventus.Ale wszystko zacznie sie w pierwszej kolejce serie A (forza Juve) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semper Re: Juventus rozbił Romę IP: *.chello.pl 12.08.07, 13:20 Jakies bzdurne insynuacje ? Gratulacje za pokonanie rezerw Romy teraz chyba kolej na Primavere ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilo86 Re: Juventus rozbił Romę IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.07, 13:34 >Gratulacje za pokonanie rezerw Romy teraz chyba > kolej na Primavere ? hahahaha to były rezerwy, to powiedz kto tam w pierwszym skladzie gra....... Doni ,Curci Cassetti, Panucci, Mexes, Tonetto Rosi ; Aquilani, Brighi Taddei, Giuly, Totti kto tu jest rezerwą według ciebie?? weź się zastanów pozatym słowa trenera Romy przed meczem sugerujące iż ten mecz jest bardzo ważny w ich przygotowaniach przeczą twoim słowom, na siłę chcesz usprawiedliwić to że roma po strzeleniu dwóch bramek stanęła w miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilo86 Re: Juventus rozbił Romę IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.07, 13:34 >Gratulacje za pokonanie rezerw Romy teraz chyba > kolej na Primavere ? hahahaha to były rezerwy, to powiedz kto tam w pierwszym skladzie gra....... Doni ,Curci Cassetti, Panucci, Mexes, Tonetto Rosi ; Aquilani, Brighi Taddei, Giuly, Totti kto tu jest rezerwą według ciebie?? weź się zastanów pozatym słowa trenera Romy przed meczem sugerujące iż ten mecz jest bardzo ważny w ich przygotowaniach przeczą twoim słowom, na siłę chcesz usprawiedliwić to że roma po strzeleniu dwóch bramek stanęła w miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semper Re: Juventus rozbił Romę IP: *.chello.pl 12.08.07, 15:24 A gdzie Mancini Juan De Rossi ? Zreszta defensywa Romy po zmianie Doniego padla kompletnie ,62 minuta wchodzi Curci i pozniej juz klapa do tego po pierwszej polowie zmiany pokazuja ze Spal sobie mecz odpuscil wystawiajac graczy Primavery (Rossi) czy szerokiej rezerwy (Nonda, Alvarez) . Ale nie ma co mecz byl tragiczny w wykonaniu ASR w drugiej polowie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilo86 Re: Juventus rozbił Romę IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.07, 15:50 no własnie w drugiej połowie im nie szło to dał porać głębokiej rezerwie. Juve też brakowało kilku graczy z podstawowej 11 [Chiellini, Camoranesi, Tiago, Grygera] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)oczkerson Re: Juventus rozbił Romę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 16:12 w Romie raptem brakowało Juana, De Rossiego i Manciniego (3 podstawych graczy) w JUVE nie było: Camoranesiego, Chielliniego, Tiago, Palladino i Marchionniego (3 z podstawowego składu i 2 mocnych zmienników) wię Teraz o rezerwowym składzie Romy i podstawowym JUVE trochę kiepska Ja mam inne: 1. Roma nie ma zmienników (o tym mówi sam Spaletti) 2. Roma zagrała fatalny mecz o strzelenia 2 gola (to było widać aż za dobrze) 3. JUVE jest lepsze (to będzie widać w najbliższej przyszłości) Odpowiedz Link Zgłoś
zarafi Re: Juventus rozbił Romę 12.08.07, 17:00 Czyli jak Milan przegrał towarzyski mecz z Betisem, to znaczy, że Betis jest lepszy od Milanu? Dajcie spokój, towarzyskie mecze niewiele mówią o tym jak będzie wyglądał rozkład sił. Ale Juventus przy sprzyjających wiatrach oczywiście ma szanse na 4 miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semper Re: Juventus rozbił Romę IP: *.chello.pl 12.08.07, 17:04 A Inter przegral 4:2 z al alkmaar to cos znaczy ? ;) Dokladnie to byl sparing i sie chlopaki niepostarali mimo deklaracji . Zreszta w zeszlym sezonie tez dawali d*py ze sparingami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilo86 Re: Juventus rozbił Romę IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.07, 18:30 Ja też jestem zdania że sparingi nie odzwierciedlają tego co będzie w sezonie, ale niepotrzebne są te tłumaczenia że niby wygrali z rezerwami, według mnie Roma zagrała dobre 20 min i odpuścili sobie resztę meczu a Juve zaangażowało się w grę. P.S. Nie ma się co kłucić z tego co widziałem obie drużyny nie są do diebie wrogo nastawione nawet jak kibic Romy wtargnął na boisko najpierw się przywitał z Gigi Buffonem... Odpowiedz Link Zgłoś
szpetny_joe Re: Juventus rozbił Romę 12.08.07, 18:54 a mnie się zdaje, że Fryzjer w tym wszystkim palce macza... z tabeli po stronie prawej jasno wynika, kto ile punktów mieć będzie na zakończenie sezonu. tera chłopacy z Serie A poudawać muszą trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
szym96 Re: Juventus rozbił Romę 17.08.07, 23:10 Rozbił Romę a dzisiaj przegrał z Milanem 2-0 to dowód tego że w meczu z Romą zostawił 100% siły FORZA JUVE FORZA JUVE FORZA JUVE FORZA JUVE FORZA JUVE FORZA JUVE Pozdro dla fanów Juventusu :D Odpowiedz Link Zgłoś