Dodaj do ulubionych

Juventus rozbił Romę

IP: 82.160.70.* 12.08.07, 11:53
Obserwuj wątek
    • Gość: FAN F1 Juventus rozbił Romę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 11:58
      Spotkały sie 2 moje ulubione zespoły w seria A i nie tylko (JUVE
      wszedzie)

I wygrał ten lepszy
    • Gość: mar90 Juventus rozbił Romę IP: *.7-87-r.retail.telecomitalia.it 12.08.07, 12:39
      nareszczie zaczyna sie rewanz na tych klubach ktorzy uczestniczyli w
      aferze korupcyjnej a nie zostali zdegradowani tak jak juventus.Ale
      wszystko zacznie sie w pierwszej kolejce serie A (forza Juve)
      • Gość: semper Re: Juventus rozbił Romę IP: *.chello.pl 12.08.07, 13:20
        Jakies bzdurne insynuacje ? Gratulacje za pokonanie rezerw Romy teraz chyba
        kolej na Primavere ?
        • Gość: kamilo86 Re: Juventus rozbił Romę IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.07, 13:34
          >Gratulacje za pokonanie rezerw Romy teraz chyba
          > kolej na Primavere ?

hahahaha to były rezerwy, to powiedz kto tam w pierwszym skladzie gra....... Doni ,Curci Cassetti, Panucci, Mexes, Tonetto Rosi ; Aquilani, Brighi Taddei, Giuly, Totti kto tu jest rezerwą według ciebie?? weź się zastanów pozatym słowa trenera Romy przed meczem sugerujące iż ten mecz jest bardzo ważny w ich przygotowaniach przeczą twoim słowom, na siłę chcesz usprawiedliwić to że roma po strzeleniu dwóch bramek stanęła w miejscu.

• Gość: kamilo86 Re: Juventus rozbił Romę IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.07, 13:34
          >Gratulacje za pokonanie rezerw Romy teraz chyba
          > kolej na Primavere ?

hahahaha to były rezerwy, to powiedz kto tam w pierwszym skladzie gra....... Doni ,Curci Cassetti, Panucci, Mexes, Tonetto Rosi ; Aquilani, Brighi Taddei, Giuly, Totti kto tu jest rezerwą według ciebie?? weź się zastanów pozatym słowa trenera Romy przed meczem sugerujące iż ten mecz jest bardzo ważny w ich przygotowaniach przeczą twoim słowom, na siłę chcesz usprawiedliwić to że roma po strzeleniu dwóch bramek stanęła w miejscu.

• Gość: semper Re: Juventus rozbił Romę IP: *.chello.pl 12.08.07, 15:24
            A gdzie Mancini Juan De Rossi ? Zreszta defensywa Romy po zmianie Doniego padla
            kompletnie ,62 minuta wchodzi Curci i pozniej juz klapa do tego po pierwszej
            polowie zmiany pokazuja ze Spal sobie mecz odpuscil wystawiajac graczy Primavery
            (Rossi) czy szerokiej rezerwy (Nonda, Alvarez) . Ale nie ma co mecz byl
            tragiczny w wykonaniu ASR w drugiej polowie .
            • Gość: kamilo86 Re: Juventus rozbił Romę IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.07, 15:50
              no własnie w drugiej połowie im nie szło to dał porać głębokiej rezerwie.
              Juve też brakowało kilku graczy z podstawowej 11 [Chiellini, Camoranesi, Tiago, Grygera]
            • Gość: (L)oczkerson Re: Juventus rozbił Romę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 16:12
              w Romie raptem brakowało Juana, De Rossiego i Manciniego (3 podstawych graczy) w
              JUVE nie było: Camoranesiego, Chielliniego, Tiago, Palladino i Marchionniego (3
              z podstawowego składu i 2 mocnych zmienników) wię Teraz o rezerwowym składzie
              Romy i podstawowym JUVE trochę kiepska
              Ja mam inne:
              1. Roma nie ma zmienników (o tym mówi sam Spaletti)
              2. Roma zagrała fatalny mecz o strzelenia 2 gola (to było widać aż za dobrze)
              3. JUVE jest lepsze (to będzie widać w najbliższej przyszłości)
              • zarafi Re: Juventus rozbił Romę 12.08.07, 17:00
                Czyli jak Milan przegrał towarzyski mecz z Betisem, to znaczy, że Betis jest
                lepszy od Milanu? Dajcie spokój, towarzyskie mecze niewiele mówią o tym jak
                będzie wyglądał rozkład sił. Ale Juventus przy sprzyjających wiatrach oczywiście
                ma szanse na 4 miejsce.
                • Gość: semper Re: Juventus rozbił Romę IP: *.chello.pl 12.08.07, 17:04
                  A Inter przegral 4:2 z al alkmaar to cos znaczy ? ;) Dokladnie to byl sparing i
                  sie chlopaki niepostarali mimo deklaracji . Zreszta w zeszlym sezonie tez dawali
                  d*py ze sparingami .
                  • Gość: kamilo86 Re: Juventus rozbił Romę IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.07, 18:30
                    Ja też jestem zdania że sparingi nie odzwierciedlają tego co będzie w sezonie, ale niepotrzebne są te tłumaczenia że niby wygrali z rezerwami, według mnie Roma zagrała dobre 20 min i odpuścili sobie resztę meczu a Juve zaangażowało się w grę.

P.S. Nie ma się co kłucić z tego co widziałem obie drużyny nie są do diebie wrogo nastawione nawet jak kibic Romy wtargnął na boisko najpierw się przywitał z Gigi Buffonem...
    • szpetny_joe Re: Juventus rozbił Romę 12.08.07, 18:54
      a mnie się zdaje, że Fryzjer w tym wszystkim palce macza... z tabeli po stronie
      prawej jasno wynika, kto ile punktów mieć będzie na zakończenie sezonu. tera
      chłopacy z Serie A poudawać muszą trochę.
      • szym96 Re: Juventus rozbił Romę 17.08.07, 23:10
        Rozbił Romę a dzisiaj przegrał z Milanem 2-0 to dowód tego że w meczu z Romą
        zostawił 100% siły

FORZA JUVE FORZA JUVE FORZA JUVE FORZA JUVE FORZA JUVE FORZA JUVE

Pozdro dla fanów Juventusu :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka